Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نهایته سعیمو بکنم که به کسی اعتماد نکنم خودمو کوچیک نکنم پیشه کسی و خودمو دسته کم نگیرم (چون بقیه با رفتارم باورشون میشه من آدمه کوچیکیم) اگه از مسئله ای ناراحت شدم و بهم سخت گذشت به روم نیارم تا نقطه ضعف کسی ازم نگیره کلا سعی کنم محکم باشم همیشه و منتظره کمک کسی نباشم 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ همه این چیزایی که بچه ها گفتن درسته و هیچوقت در انجام یه تصمیمی عجله نکنم 1 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ زندگی هیچ ارزشی نداشت بیخودی دست و پا زدیم 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ همیشه اول مادرمو تو الویت قرار بدم بعدخودمو و بعد دیگران رو 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ درس بزرگی که گرفتم اینه که دستت رو تا آرنج بزنی تو عسل و بکنی تو دهن مردم آخرش گاز میگیرن 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ شب امتحان درس خوندن بی فایده اس 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ درس بزرگی که گرفتم اینه که دستت رو تا آرنج بزنی تو عسل و بکنی تو دهن مردم آخرش گاز میگیرن تا آرنج؟ عسلش طبیعی بود؟ این همه رو از کجا گیر اوردی ؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ شب امتحان درس خوندن بی فایده اس ولی شب امتحان یه صفای دیگه ای داره 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تا آرنج؟عسلش طبیعی بود؟ این همه رو از کجا گیر اوردی ؟ :ws54: خوب حالا داغ منو تازه نکن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ولی شب امتحان یه صفای دیگه ای داره وای نهههههههههه کابوسه:banel_smiley_52:ترم اول اینطوری بودم مردم شب امتحانا از بی خوابی:banel_smiley_52: راست میگه حداقل نصف کتاب در طول ترم بخون نصفش بمونه لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ مغرور نباشی و مطمئن باشی که اشتباهم می کنی لینک به دیدگاه
wanda 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ هیچ چیزو جدی نگیر.....هیچ چیزی اون طوری که نشون میده نیست... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده