Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 نهایته سعیمو بکنم که به کسی اعتماد نکنم خودمو کوچیک نکنم پیشه کسی و خودمو دسته کم نگیرم (چون بقیه با رفتارم باورشون میشه من آدمه کوچیکیم) اگه از مسئله ای ناراحت شدم و بهم سخت گذشت به روم نیارم تا نقطه ضعف کسی ازم نگیره کلا سعی کنم محکم باشم همیشه و منتظره کمک کسی نباشم 6
shaden. 18583 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 همه این چیزایی که بچه ها گفتن درسته و هیچوقت در انجام یه تصمیمی عجله نکنم 1
shirin.agro 6340 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 درس بزرگی که گرفتم اینه که دستت رو تا آرنج بزنی تو عسل و بکنی تو دهن مردم آخرش گاز میگیرن 2
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 درس بزرگی که گرفتم اینه که دستت رو تا آرنج بزنی تو عسل و بکنی تو دهن مردم آخرش گاز میگیرن تا آرنج؟ عسلش طبیعی بود؟ این همه رو از کجا گیر اوردی ؟ 2
shaden. 18583 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 شب امتحان درس خوندن بی فایده اس ولی شب امتحان یه صفای دیگه ای داره 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 تا آرنج؟عسلش طبیعی بود؟ این همه رو از کجا گیر اوردی ؟ :ws54: خوب حالا داغ منو تازه نکن 1
VINA 31339 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 ولی شب امتحان یه صفای دیگه ای داره وای نهههههههههه کابوسه:banel_smiley_52:ترم اول اینطوری بودم مردم شب امتحانا از بی خوابی:banel_smiley_52: راست میگه حداقل نصف کتاب در طول ترم بخون نصفش بمونه
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری