رفتن به مطلب

روسری.... آری یا نه!

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

Doctor_Shovan مهمان
سلام سلام.

من همیشه یه سئوال برام مطرحه.

چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن!:ws52:

نامحرم نامحرمه....خارجی و ایرانیش فرقی داره؟

حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم:ws52:

واقعا" چرا این اتفاق میفته؟

پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه:ws28:

بیشتر این کار دوگانه ی متفاوت که یکی توی ایران در بین فامیل واشنا هاش میپوشه و در خارج نمیپوشه ( بدون پرداختن به اون عده ای که در هر دوجا میپشون و این اعتقاد اوناست ) اینه که در ایران حتی در جمع دوستان وفامیل واشنا ها همیشه طرف این ترس رو داره که از این رفتارش سو استفاده بشه و بعضی معنای بدی بهش بدن و. خلاصه بی جنبگی دیگران زندگیش رو بهم بریزه وقتی میاد خارج میبینه کسی بهش 4 چشمی توجه نمیکنه و احساس راحتی میکنه اینه که اون مسئله سوار شدن و پیاده شدن از هواپیما پیش میاد که من هم داستانش رو زیاد دیدم :ws3:

لینک به دیدگاه
سلام سلام.

چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن!:ws52:

حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم:ws52:

پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه:ws28:

سوالاتم مثل خودتن:ws3:

ولی واقعا جالبه هااااااااا

لینک به دیدگاه
بحث سر زوری بودن نیست.

ببین توی یه خانواده که حجاب زوری نیست دیگه.

من می تونم تو خونم هر جور بخوام بگردم...غیر از اینه؟ می گیم 4 دیواری اختیاری.

موضوع سر طرز تفکره....من می گم چه اتفاقی میفته که طرف وقتی تو ایرانه محرم نامحرم مهمه براش...خارج که اومد مهم نیست؟

خوب حجاب برا خوده آدمه نه برا دیگرون اگه به دیگرون باشه

باید همرنگ جماعت شه اما اگه خودش راحت باشه مهمه

داشتن مهم نیست

گفتم قبلن مهم اون چیزیه که زیره روسریه همین

• Like 1
لینک به دیدگاه

دلیلش اینه که برا بعضیا زوری بودن و اعتقاد داشتن و محرم نامحرم اصلا مساله نیست فقط یه عادته که مثلا اگه پیش عمو روسری نزنم چه فکری درموردم میکنه!؟یا اگه بی حجاب برم تا سر کوچه مردم بد نگا میکنن و ...البته من اینطوری نیستما جایی که مجبور نباشم روسری یا مغنعه یا شال ندارم

همین آدم تا میره یه کشور خارجی سریعا میفهمه اینجا کسی به ببی حجاب به چشم....نگا نمیکنه ÷س خیالش راحت میشه و حجابشو(روسری)میذاره کنار

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهر من دکترای ................در یکی از کشورهای اروپا مشغول درس است

حجابش .............محشر است :ws21:

در ضمن باز میگویم

روسری از حجاب است وحجاب یعنی دری به اسلام ومذهب است

ودین یعنی درست زندگی کردن است

دین یعنی چگونه آدم شدن را ..............

من با این حرفت مخالفم به نظرم حجاب یعنی محافظت و مواظبت کردن و حجابم که فقط تو پوشیدنو....که نیس و فقطم تو اسلامم که نیس کسی که زبونشو نگه داره حجاب داره و ......

سلام سلام.

علیک سلام علیک سلام :ws3:

دلیلشو دوستان گفتن بخاطر حرف مردمه و یکی اینکه ادم اصن امنیت نداره اگه بی حجاب بره تو خیابون (در ایران) چون مردم با نگاهشون ادمو میخورن و همه اینا بخاطر اینه که خیلی بهمون سخت گرفتن و.........

اصن حوصله تایپیدن ندارم وگرنه قشنگ نظرامو میگفتم :smiley (18):

• Like 1
لینک به دیدگاه

من به شخصه روسری و این حرفا برام مهم نیست یعنی کسی زورم نمیکنه(البته نه تو جامعه) ولی جلو بعضی مردا خودم بدون اینکه کسی بهم بگه سرم میکنم. منظورم اینه که برای بعضی از ما سرنکردنش مهم نیست و اگه سرمون میکنیم به خاطر مردایی است که ندیدن. یعنی مشکل اینه که از بس ندیدن براشون عادی نیست و ممکنه با همون چهار تا دونه موی سر چه برداشت ها که نکنن.

برای همینه که بعضیا تو همون هواپیما ترتیب روسریشون رو میدن!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...