بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 کلا کشتی منوادامه بده خاکی نرو ............ این سخنان من نیست که سخنان ناشی از مکتب وارمانهای تشیع است
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 کاش تو کشورمون حجاب داشتن اجباری نبود تا کسی به زور یا به خاطر قانون روسری نمیپوشید انکه خواسته خدا را زوری تلقی میکند .............مشکل در خودش است ونه در حکم خدا است
shaden. 18583 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 مهناز جون کلش اینه خیلی ها به زور یا به خاطر عرف یا قانون حجابشونو رعایت میکنن وقتی هم از کشور خارج میشن دیگه نه قانونیه که اذیتشون کنه نه زوری بالا سرشونه حرف و حدیثی هم که نمیتونه دنبالشون باشه
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 زنی که محجوبه باشد ...........چه به جهنم رود چه به بهشت روانه گردد........حجابش را مراعات میکند ............ چون خدا که واضع این حکم است همه جا ناظر است
Yuhana 12780 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ای بابا اصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ 1
mIn 2294 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 "برا کسب تجربس" من اینو تو مصا.حبه آمو.زش پرورش گفتم انداختنم بیرون با اینکه سه مرحله رئ پشت سر گذاشته بودم
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ای بابااصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ دیدید وقتی دید ونگرش وبینش شما با من نوعی متفاوت است ..........این چنین قضاوت را صادر میکنید ............به خاطر همین عنوان تاپیک هم ناشی عرفی وجامعه نگری به حجاب (روسری ) دارد ونه نگرش مذهبی ودینی
shaden. 18583 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 زنی که محجوبه باشد ...........چه به جهنم رود چه به بهشت روانه گردد........حجابش را مراعات میکند ............چون خدا که واضع این حکم است همه جا ناظر است ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 "برا کسب تجربس" من اینو تو مصا.حبه آمو.زش پرورش گفتم انداختنم بیرون با اینکه سه مرحله رئ پشت سر گذاشته بودم آگاهی .............. نگرش ................. عملکرد............... یک آدم فهمیده ومعتقد باید به هرسه مرحله فوق برسد.......... دیگر از هیچ مصاحبه گر واهمه نخواهد داشت
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟ خواهر من دکترای ................در یکی از کشورهای اروپا مشغول درس است حجابش .............محشر است در ضمن باز میگویم روسری از حجاب است وحجاب یعنی دری به اسلام ومذهب است ودین یعنی درست زندگی کردن است دین یعنی چگونه آدم شدن را ..............
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ببین عزیزم این مدل محجوبه هایی که شما میگی اروپا نمیرن جاهایی هم که میرن چادر اجباریه چرا بحثو مذهبی میکنی آخه؟ چرا از مذهب فراری هستید قران میگوید : انسان منهای مذهب سرگردان وگمراه است
rezanassimi 9037 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ای بابااصلا نفهمیدیم چی به چی شد بیتا جان حالا نمیشد بذاری تاپیک روال خودش رو طی کنه؟ نخیر باید به وظیفش عمل کنه شرمنده مهناز جان
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 نخیر باید به وظیفش عمل کنه شرمنده مهناز جان مشکل تو .............دست خالی بودن تو ............
mIn 2294 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 آگاهی ..............نگرش ................. عملکرد............... یک آدم فهمیده ومعتقد باید به هرسه مرحله فوق برسد.......... دیگر از هیچ مصاحبه گر واهمه نخواهد داشت من از هیچ مصاحبه گری واهمه ندارم . ولی دروغ هم نگفتم ! گفتم ؟ *** دقیقا به خاطر اینکه دروغ نگفتم رد شدم ! و اینکه از چیزهایی دفاع کردم که اونو منطقی می دیدیم با اینکه خودم جزوش نبودم !!! ( به هر حال بحث این نیست فقط گفتم که ... )
rezanassimi 9037 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 مشکل تو .............دست خالی بودن تو ............ مترجم لطفا 1
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 من از هیچ مصاحبه گری واهمه ندارم . ولی دروغ هم نگفتم ! گفتم ؟ *** دقیقا به خاطر اینکه دروغ نگفتم رد شدم ! و اینکه از چیزهایی دفاع کردم که اونو منطقی می دیدیم با اینکه خودم جزوش نبودم !!! ( به هر حال بحث این نیست فقط گفتم که ... ) دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن...........
بيتا 1214 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 مترجم لطفا به این سایت مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن........... وای یکی بیاد ببینه این چی میگه سرم درد گرفت لطف کن سر به زیر به راه رفتنت ادامه بده اینقدر نطق نکن :w72:
سـارا 20071 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 دروغ نگفتید ..........قبول ولی از حق دفاع کن وباطل را افشا کن........... شما چرا انقدر شعار میدی دوست من؟؟؟ اومدیم نظرمونو بگیم نه اینکه همدیگرو موعظه کنیم!!
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری