Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ رزمی کار نیستم ... ولی همینجوری اومدم ... چقده سوت و کوره ... خیلی هم خوب ... رزمی کار کمتر ... زندگی بهتر ... :167::167: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یکیش خودت ............ من 10 12 سالی کار کردم ... برو کنار 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :w58: ادمین بیا برو کنار.. فردا طوریت میشه همین انجمن بالا نمیاد:w00: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :w58:ادمین بیا برو کنار.. فردا طوریت میشه همین انجمن بالا نمیاد:w00: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من ووشو کار می کردم (شائولین چوان ) الان 2 سالی میشه کار نکردم درس اجازه نداد ادامه بدم سانشو کار خوبی بودم اما تالوم تعریفی نداشت. 5 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دوستان رزمی کار این تاپیک رو حتما" مطالعه کنن اسرار لگد کشنده موی تای 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ چه تاپیک خطرناکی:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :w58:ادمین بیا برو کنار.. فردا طوریت میشه همین انجمن بالا نمیاد:w00: :w00: تو حواست باشه موقع راه رفتن زمین نخوری :w00: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دوستان رزمی کار این تاپیک رو حتما" مطالعه کنناسرار لگد کشنده موی تای اوکی حاجی .............. منو شناختی .؟ خلافمیـرم ... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :w00: تو حواست باشه موقع راه رفتن زمین نخوری :w00: :ws28: چه تاپیک خطرناکی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من هم کونگ فو کار کردم (تاپ) هم تکواندو و هم کیک بوکسینگ .... ولی تا ته نرفتمشون میخواستم بدونم کدوم بهتره ...... اگر بازم میرفتم ، همون کونگ فو بود تناسب ضربات دستو پاش خیلی خوب بود البته به خاطر درسم مدتی کنار گذاشتم 10 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه....... واسه همه رزمی کارها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم........... هنرهای رزمی بر پایه ادب و اخلاق و فروتنی و تهذیب نفس بنا گذاشته شده.......... رزمی کاری که اخلاق نداره و تنها به فکر ضربه و تکنیک و مدال و مقام هستش همون بهتر که هنرهای رزمی رو کنار بزاره........... در همه رشته های هنرهای رزمی معروفه که میگن : فروتنی و تواضع پیروز می شود و غرور شکست میخورد , وقتی فردی متواضع است در اصل قبول دارد که شخصیتی برتر از او وجود داشته و یا چیزی فراتر از قدرت او است اگر به این مطلب توجه کنیم متوجه می شویم که این اصل , پایه یادگیری است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ما نیز آمدیم ................. قابل توجه جوجه رزمی کارا ....................... من اگه دستم نشکسته بود .... الان استاد کونگ فو توآ بودم تا خط 6 .. کوانا وست مایانا احترام به استاد بزرگ..... :persiana__hat: شما اومدی وسط 20 رزمی کار به چی میخندی؟!!!!!! من هم کونگ فو کار کردم (تاپ)هم تکواندو و هم کیک بوکسینگ .... ولی تا ته نرفتمشون میخواستم بدونم کدوم بهتره ...... اگر بازم میرفتم ، همون کونگ فو بود تناسب ضربات دستو پاش خیلی خوب بود البته به خاطر درسم مدتی کنار گذاشتم ماشالا به سحر!!!!!!کیک بوکس؟؟؟؟!!!!! سلام به همه.......واسه همه رزمی کارها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم........... هنرهای رزمی بر پایه ادب و اخلاق و فروتنی و تهذیب نفس بنا گذاشته شده.......... رزمی کاری که اخلاق نداره و تنها به فکر ضربه و تکنیک و مدال و مقام هستش همون بهتر که هنرهای رزمی رو کنار بزاره........... در همه رشته های هنرهای رزمی معروفه که میگن : فروتنی و تواضع پیروز می شود و غرور شکست میخورد , وقتی فردی متواضع است در اصل قبول دارد که شخصیتی برتر از او وجود داشته و یا چیزی فراتر از قدرت او است اگر به این مطلب توجه کنیم متوجه می شویم که این اصل , پایه یادگیری است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی دوست عزیزم ...کاملا با شما موافقم 6 لینک به دیدگاه
polimerdft 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ salam man 4sale kongfu sabke totayma kar mikonam.totayma yani honare fardi.yaani toham taye ma.hamun kongfu TOA hastesh vali ba tanavvoe bishtar 1 لینک به دیدگاه
ehsan_66gh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ salam be hameye azizan....mokhlese hamatonam hastim.......man 14 sale karate kar mikonam, ishala ta akhare emsal dane 4 ramo migiram.....madrake davari va morabigari ham daram........karate elmi tarin varzeshe razmie va bar asase amar bishtarin tahsil karde ro dar beine reshtehaye razmi dare.....karate yani:honare jangidan ba dastane khali 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ من هم کونگ فو کار کردم (تاپ)هم تکواندو و هم کیک بوکسینگ .... ولی تا ته نرفتمشون میخواستم بدونم کدوم بهتره ...... :banel_smiley_52:خداییش از این یکی فکم اوفتاد . اصلا فکرشو نمی کردم . بابا . اینجا همتون . خطرناک هستین . من شاگردم . کمربند هم ندارم . کی قبول می کنه من شاگردش باشم . . راستی بچه ها . با رضا کاملا موافقم . جسارتا . هدف چیز دیگه ای . این مشت و ضربه پا و .... شاید وسیله باشن . دامنه علم سه وجبه . 1- شاگردی 2- استادی 3- مرحله ای که میرسی به اینکه هیچی نمی دونی . هنرهای رزمی هم از این قضیه پیروی می کنه . 10 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ سلام...:ws2: من رشتم هاپکیدوه.....نزدیک 2 ساله کار کردم...کمربندم آبیه....الان چند ماه ای هست کار نمیکنم.... اگه از اول بخوام شروع کنم یه رشته ورزشی دیگه میرم..... 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ منم تکواندو کار کردم البته دو سال که دیگه دنبالشو نگرفتم و کمربند ابی دارم ولی الان مامانم میگه برو کمربندتو بیار ببینیم اصلا به هم میرسن از دور شکمت :icon_pf (34): شوخی میکنه یعنی تیکه میندازه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده