ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ دوستای رزمی کار انجمن بیان تو و بگن چه رشته ای کار میکنن؟چند ساله؟اگر دوباره از اول بخوان یه رشته رزمی رو انتخاب کنن بازم همین رشتشونو انتخاب میکنن یانه... .لطفا از محاسن و مشکلات رشتتونم بگید .... 21 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ به به يكي بره اون كمربند مشكيه منو بياره كمربند آبي تكواندو دارم ولي الان 5 ساله تو تركم 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ منم دو ساله کونگ فو کار میکنم....سبک فایتینگ....اگه میخواستم دوباره انتخاب کنم توآ رو انتخاب میکردم...توآ رو به خاطر تکنیکاش دوست دارم (که سبک ما زیاد نداره )و البته خیلی چیزای دیگش...کلا سبک های کونگ فو خیلی باهم تفاوت ندارن به غیر از تفاوت های نسبتا جزئی...کلا تو رزمیا کونگ فو رو دوست دارم 15 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من هم حدود 10 سال هست که کونگ فو توآ کار میکنم البته با یک وقفه دو ساله وسطش. اگر دوباره بخوام شروع کنم مطمئا همین توآ رو انتخاب میکنم. همانطور که احتمالا میدونید توآ با عنوان تز علمی توآ توسط پروفسور ابراهیم میرزایی ارائه شد و به همین علت یکی از حساب شده ترین و اصولی ترین ورزش های رزمیست . در کونگ فو توآ ابتدا به پرورش بدن می پردازند و پس از اینکه بدن آمادگی لازم رسید به پرورش روح می پردازند و از این حیث یکی از منحصر به فرد ترین ورزش های رزمیست 16 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کونگفو توآ یک هنر رزمی ایرانی و یکی از سبکهای ورزش کونگفو است که بر بدن و روان سالمتر تاکید میکند. این ورزش با بهرهگیری از تجربهٔ استاد پروفسور ابراهیم میرزایی در زمینههای رشتههای مختلف رزمی و جنگهای چریکی، در سال ۱۳۵۱ بنیانگزاری پس از گذراندن مراحل آزمایش در باشگاه سرباز (پهلوی سابق) فعالیت رسمی خود را با تاسیس دانشکده انشاء تن و روان در سال ۱۳۵۲ آغاز نموده است. کونگفو توآ دارای هفت مایگاه (بخش) است که به غیر از مایگاه اول که به حرکات فیزیکی و فعالیتهای بدنی میپردازد، بقیه به جنبههای علمی، عرفانی و پزشکی در خصوص تن و روان اشاره دارد. خطها خط یک ( آناتوآ ) آناتوآ با 515 تکنیک، ترکیب و عکسالعملسازی و خاصیتهای موجی بر اسرار هندسی و خلاف حرکت بدنی در مسیر عالم ذرات است. خط دو ( آتادو ) آتادو با 317 تکنیک، ترکیب و عکسالعملسازی و خاصیتهای خلاف موجی به منظور برگردان عالم ذرات و اندیشه حیات است. خط سه ( سوتو ) به معنای مرز دانایی و خروج از دایره خام عقلی و انهدام ترس از زندگی به معنای تو و من و طبیعت مربوط به من و توست. [ویرایش] خط چهار ( سامسامائه ) سامسامائه اوج قدرت فیزیکی تن در محور هندسی با 4179 تکنیک، ترکیب و عکسالعملسازی با رسیدگی تن و روان میباشد. خط پنج ( مایانا ) به معنای انهدام اختلالات و نابود کردن ناهنجاریها و مبارزهٔ انسان در مرز آشکار و پنهان به درک اندیشه هاست. خط شش ( کوانه و وست مایانا ) به معنای صفوف نامناسب انسانی، ناهنجاریهای روانی، عدم آشنایی بر پزشکی و ترسان از ورود به جهان تفکر آمیز و فلسفهگرایی و مجبور کردن انسان به درک آشکار عالم پنهانی که این نیرو تکی بر هدف مایگاه توآ سروده دانایی است. خط هفت ( وای ما با تو یا پنجهٔ مرگ ) این معنا در کونگفو توآ از هفت مایگاه نیایش به سازندگان اندیشه و داوری انسانها به شناخت و بررسیها و ایجاد انسان به بینشها و دانشها و ترکیب هاست؛ با 3301 تکنیک، ترکیب و عکسالعملسازی. 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من رزمی کار نیستم ولی رزمی کارها را دوست دارم. امام اسی (دامت افاضاته و برکاته و سکناته) 12 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه......... عیدتون مبارک........... خوب..... چهار سال کونگ فو تو آ کار کردم ولی به دلیل آسیب دیدگی پای چپ و کم کاری خودم ادامه ندادم.... اگه ان شاءالله بشه دوباره همون کونگ فو تو آ رو انتخاب میکنم..... به وینگ چون سنتی و جیت کان دو هم خیلی علاقه دارم و مدتی هم خودم تمرین میکردم که به خاطر اینکه مربی ای نداشتم و از روی کتاب بودش نشد...... چه خوب اون موقع که به کونگ فو تو آ میگفتند: انشاءتن و روان و همچنین: گر به خود آیی به خدایی رسی. پس به خود آ...... و چه خوب بود که اول اخلاق و خدا شناسی بود و بعدش شناخت خود و بعدش تکنیک و تمرین..... نه مثله الان که هر کی مدال داره. هر کی مقام داره. ولی کی خدا رو شناخته و خودش رو؟ این هم اطلاعاتی در مورد کونگ فو تو آ: بنيانگذار تز علمي کونگ فو توآ پروفسور ابراهيم ميرزايي فلسفه ذن طريقت دانائي و کونگ فو تو آ هفتمايگاه بر اساس دانشکده انشاء تن و روان در کونگ فو تو آ کيفيت نرمشهاي کونگ فو توآ تکنیک های کونگ فو توآ بدنسازی در کونگ فو توآ بن کن (نفوذ به اجسام سخت) کونگ فو توآ مبارزه - کونگ فو توآ سلاحهای سرد - کونگ فو توآ مراتب شالها در کونگفو توآ سوگند همراه در کونگ فو توآ کونگ فوتوآ - طریقت دانایی و انشاء تن و روان کدوم یکی از اینها رو الان رعایت می کنند خدا میدونه.... شاید هم رعایت کنند. ولی هنرهای رزمی درسته و نه ورزش رزمی...... هنر رزمی به اخلاق و جوانمردی هستش....... در غیر اینصورت میشه همون K-1 کشتی کج و توحش گری آمریکایی....... 12 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه......... عیدتون مبارک........... خوب..... چهار سال کونگ فو تو آ کار کردم ولی به دلیل آسیب دیدگی پای چپ و کم کاری خودم ادامه ندادم.... اگه ان شاءالله بشه دوباره همون کونگ فو تو آ رو انتخاب میکنم..... به وینگ چون سنتی و جیت کان دو هم خیلی علاقه دارم و مدتی هم خودم تمرین میکردم که به خاطر اینکه مربی ای نداشتم و از روی کتاب بودش نشد...... چه خوب اون موقع که به کونگ فو تو آ میگفتند: انشاءتن و روان و همچنین: گر به خود آیی به خدایی رسی. پس به خود آ...... و چه خوب بود که اول اخلاق و خدا شناسی بود و بعدش شناخت خود و بعدش تکنیک و تمرین..... نه مثله الان که هر کی مدال داره. هر کی مقام داره. ولی کی خدا رو شناخته و خودش رو؟ این هم اطلاعاتی در مورد کونگ فو تو آ: بنيانگذار تز علمي کونگ فو توآ پروفسور ابراهيم ميرزايي فلسفه ذن طريقت دانائي و کونگ فو تو آ هفتمايگاه بر اساس دانشکده انشاء تن و روان در کونگ فو تو آ کيفيت نرمشهاي کونگ فو توآ تکنیک های کونگ فو توآ بدنسازی در کونگ فو توآ بن کن (نفوذ به اجسام سخت) کونگ فو توآ مبارزه - کونگ فو توآ سلاحهای سرد - کونگ فو توآ مراتب شالها در کونگفو توآ سوگند همراه در کونگ فو توآ کونگ فوتوآ - طریقت دانایی و انشاء تن و روان کدوم یکی از اینها رو الان رعایت می کنند خدا میدونه.... شاید هم رعایت کنند. ولی هنرهای رزمی درسته و نه ورزش رزمی...... هنر رزمی به اخلاق و جوانمردی هستش....... در غیر اینصورت میشه همون K-1 کشتی کج و توحش گری آمریکایی....... مرسی.منابع کاملی هستن 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چرا اینجا همه کونگ فو کار کردن؟:w00: مگه تکواندو فول تکواندو چشه؟ 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من دوسال کنگفو کار کردم اونم توا اگر باز بخوام کار کنم همین رشته رو انتخاب میکنم راستی منم شال بند سبز دارم 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چقدر کونگ فو کار داریم...هورااااااااااااااا:w14::ws50: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ چقدر کونگ فو کار داریم...هورااااااااااااااا:w14::ws50: دوست ندارم کونگ فو 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دوست ندارم کونگ فو بابا نصف دنیا رو که تکواندو کارا گرفتن:icon_razz: حالا کونگ فو داره پیشرفت میکنه ناراحتین ؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سایوکان (سبکی متعلق به کشور ترکیه) بنیان گذار سبک:("یابگو" نیهات ییگیت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاگرد "آیبار" غلامرضا ایزدیار:(در لینک زیر نفر پنجم) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فدراسیون جهانی سبک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ سایوکان گیلان:(داخلش معرفی و کلیپ دفاع شخصی های منحصر به فرد سبک سایوکان موجوده) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاویر : 6 لینک به دیدگاه
...m 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من 6سال جودو کار کردم.جودو کار نداریم؟حریف میطلبیما 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ میرم بابامو صدا میکنمااااا:w00: من خودم 6 تا دان دارمممم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ رزمی کار نیستم ... ولی همینجوری اومدم ... چقده سوت و کوره ... خیلی هم خوب ... رزمی کار کمتر ... زندگی بهتر ... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ما نیز آمدیم ................. قابل توجه جوجه رزمی کارا ....................... من اگه دستم نشکسته بود .... الان استاد کونگ فو توآ بودم تا خط 6 .. کوانا وست مایانا 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ما نیز آمدیم ................. قابل توجه جوجه رزمی کارا ....................... من اگه دستم نشکسته بود .... الان استاد کونگ فو توآ بودم تا خط 6 .. کوانا وست مایانا اون جوجو رزمی کارا یهنی چی؟:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اون جوجو رزمی کارا یهنی چی؟:4chsmu1: یکیش خودت ............ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده