Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ابتدا به www.utorrent.com مراجعه کنید... سپس در صفحه ای که بر روی نمایشگر نمود میکند بر روی کلمه ی دانلود کلیک کنید... نرم افزارش خیلی سبک میباشد... زود میدانلودد... بعد از اینکه دانلود کردی نصب کن... بعد از اینکه نصب کردی برو www.thepiratebay.com... بعد اسم فیلمی که میخوای رو به زبان کفار جست و جو کن... بعد دانلودش کن... اینکه صفحه اصلیه سایته 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ شبنمي بلد نيميباشد به زبان كفار صحبت نُمايد! خوب شبنمی میتونه اسم هر فیلمی رو خواست به زبان غیر کفار به من بگه و من که خودم کافرم و کارم از این حرفا گذشته براش تبدیل کنم به اسم به زبان کفار... تا وافن دارید غم ندارید... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اینکه صفحه اصلیه سایته خوب نمیدونم چرا این قاطی کرده... تو خودت آدرس رو بنویس تو address bar ... درست میشه... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خوب شبنمی میتونه اسم هر فیلمی رو خواست به زبان غیر کفار به من بگه و من که خودم کافرم و کارم از این حرفا گذشته براش تبدیل کنم به اسم به زبان کفار... تا وافن دارید غم ندارید... آهان...از اون نظر...بهله 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ شبنمي بلد نيميباشد به زبان كفار صحبت نُمايد! خوب شبنمی میتونه اسم هر فیلمی رو خواست به زبان غیر کفار به من بگه و من که خودم کافرم و کارم از این حرفا گذشته براش تبدیل کنم به اسم به زبان کفار... تا وافن دارید غم ندارید... من دنبال سریال روزگار شاهزاده ام خیلییییییییی دوس دارم دوباره ببینمش و میدونم اسم اصلیش قصر ِ میشه به زبان بلاد کفار شرق (کره ) بترجمه ای؟! خوب نمیدونم چرا این قاطی کرده... تو خودت آدرس رو بنویس تو address bar ... درست میشه... باشه میسی آهان...از اون نظر...بهله 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ شبنمي...شاغلام صفت شدي!! :w58: هوووووووووووم؟ شاغلام صفت یعنی چی؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :w58:هوووووووووووم؟ شاغلام صفت یعنی چی؟:JC_thinking: اينو ميگم! شاغلام هميشه اينو ميذاره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خب میسییییییییییی وافنی میشه اسم چن تا فیلم خوشجلم بدی 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اينو ميگم! شاغلام هميشه اينو ميذاره اهان گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خب میسییییییییییی وافنیمیشه اسم چن تا فیلم خوشجلم بدی چند فروند فیلم خوشگل که خیلی خوبه الان برات لینک میکنم بدانلود بسی خوبه... این یه انیمیشن کمدی هست... برای بچه هاست... ولی بزرگام نیگا میکنند... من دیدم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم پلیسی جنایی اجتماعی بیده... خوبه... خیلی معروف شده... خودمم دارم میدانلودم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم آخرین قسمت هری پاتر که منتشر شده... فقط یک قسمت دیگش مونده... من که دوست ندارم فیلمش رو... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم کمدی تینیجری مخصوص خانوم هایی در سن و سال خودت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم عشقولانه ی بی ادبی... نیگا نکنی ها... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بهترین فیلم اکشنی هست که تو سالهای اخیر دیدم... بهترین بازیگرهای هالیوود هم توش هستند... مثل آرنولد, سیلوستر استالونه,بروس ویلیس, جیسون استتان, جت لی, استیو آستین, تری کرووز و میکی رورک... چند نفر دیگه هم هستن... دیگه چی میخوای... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم یه عالمه هست... بعدا اگر خواستی میگم.... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مرسی ویفری :ws28: ای سمنی بلا... 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ این تاپیک جهت راحت پیدا کردن دوستان در فیس بوک هستش و جنبه ی دیگری ندارد.قوانین 1.شرایط اسپم در اینجا اول عضویت در فیس بوک هستش 2.برای شروع به اسپم باز باید اسم کار بری خود در فیس بوک را قرار دهید. 3.از ارسال مطالب سیاسی جدا خود داری کنید چه میکروب ها چه ساندیس خور ها 4.از کپی برداری عکس های حریم شخصی دیگران در فیس بوک و قرار دادن ان در سایت خود داری کنید. 5. 6. 7. 8. 9. 10. :ws28: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ منم با ایمیم میتونید تو فیس بوک پیدا کنید اسمم وحید قدیمیه اونجا لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چند فروند فیلم خوشگل که خیلی خوبه الان برات لینک میکنم بدانلود بسی خوبه... این یه انیمیشن کمدی هست... برای بچه هاست... ولی بزرگام نیگا میکنند... من دیدم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم پلیسی جنایی اجتماعی بیده... خوبه... خیلی معروف شده... خودمم دارم میدانلودم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم آخرین قسمت هری پاتر که منتشر شده... فقط یک قسمت دیگش مونده... من که دوست ندارم فیلمش رو... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم کمدی تینیجری مخصوص خانوم هایی در سن و سال خودت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم عشقولانه ی بی ادبی... نیگا نکنی ها... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بهترین فیلم اکشنی هست که تو سالهای اخیر دیدم... بهترین بازیگرهای هالیوود هم توش هستند... مثل آرنولد, سیلوستر استالونه,بروس ویلیس, جیسون استتان, جت لی, استیو آستین, تری کرووز و میکی رورک... چند نفر دیگه هم هستن... دیگه چی میخوای... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم یه عالمه هست... بعدا اگر خواستی میگم.... :shad::shad::shad: میسی وافنی من قسمت اخر هری پاترو دیدم اصن جالب نبود:viannen_38: کتابش بهتره به نظرم تناه قسمت که خیلی قشنگ بود قسمت چهار هری پاتر و جام آتش بود :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده