mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تا دلت بخواد فعاله چون تا دلت بخواد هنوزم خرابکاری میکنم هنوزم با خودم حرف میزنم هنوزم عاشق دوچرخه سواری و کارتونم و هنوزم به سیب زمینی نیمه سرخ شده ی تو تابه ناخنک میزنم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من از اون بابا هاییم که به بچه هاشون پس گردنی میزنه ها:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 منم از اون بچه هاییم که برمیگرده واسه باباهه زبون درمیاره:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من یه تایر ماشین دارم......از بچگی اینو داشتم.....حرف وقت فشار عصبی اذیتم میکنه یادلم میگیره...میرم میگیرمش دستم دورش میدم..نمیدونم ربطی به کودک درون داره یا نه....:mornincoffee: .اصلا کودک درون چی هست؟....:w74: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من یه تایر ماشین دارم......از بچگی اینو داشتم.....حرف وقت فشار عصبی اذیتم میکنه یادلم میگیره...میرم میگیرمش دستم دورش میدم..نمیدونم ربطی به کودک درون داره یا نه....:mornincoffee:.اصلا کودک درون چی هست؟....:w74: تو خودشو ناراحت نکن فک کنم تو مال خودتو کشتیش!!:there:!البته با اواتاری که انتخاب کردی هنوز امیدی بهش هست! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چقدر کودک درونت فعاله؟هيچيک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد. اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند. متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درونشان مواجه ميشوند در مييابند نياز کودکشان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگيشان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکلساز دارند، بايد توجه کنند که مدتهاست پيامهاي کودک درونشان را ناديده گرفتهاند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، ميتوانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درونشان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگياي تازه و شاد و پرانرژي باز کنند. حالا سوالم اینه؟ :شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟ آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟ تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه? چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟ نه من هنوز كه هنوز عروسك بخلم ميكنم و ميخوابم:jawdrop: عمراً نه ميتونم نه هيچ وقت اين كار رو ميكنم تا اون حد كه خودم تلاش كردم درست بزرگ بشم همون قدرم تلاش كردم كودك درونم كوچلو بمونه 120% به اين بازي ها ادامه ميدادم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كودك درونت فعال شده كه اين تاپيك رو از ته خروارها خاك بيرون كشيدي؟ خانومم ميگه من دوتا بچه دارم.يكي بچمون و يكي هم من وقت گير بيارم خاله بازي كه نه اما بازي با بچه ها رو حتما" دارم.....بزرگي رو دوس نداشتم..از همون قديما.........:gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كودك درونت فعال شده كه اين تاپيك رو از ته خروارها خاك بيرون كشيدي؟ خانومم ميگه من دوتا بچه دارم.يكي بچمون و يكي هم من وقت گير بيارم خاله بازي كه نه اما بازي با بچه ها رو حتما" دارم.....بزرگي رو دوس نداشتم..از همون قديما.........:gol cheshmak: آره امروز حسابی فعاله چون حوصلمم سر رفته حالا چرا خاله بازی دکتر بازی هم بد نیستا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی فعاله ایییییی مهنازی مال من هم امروز فعاله خدا رحم کنه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دنیای واقعی به شدت فعاله! 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از هفته دیگه میرم کلاس کودک درون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مال منم فعاله ولی خوب جدی هست نمیشه کاریش کرد کلا حوصله فراوانی براز بازی با بچه ها دارم هرکسی بچه داره من آرومش میکنم الا یه دونه نادر بود که اونم تا حدودی دیگه درست شده.......... خوب بخاطر وجود بچه در کنارم هنوز که هنوز با بچه ها انواع و اقسام بازی ها رو میکنم 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم کودک درون میخوام!!! کجا پیدا میشه؟! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک زیر خاکی و کشیدی بیرون 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک زیر خاکی و کشیدی بیرون ولی فک کنم ماله من فعال تر شده البته یکمم بزرگتر شده فک کنم تو سن بلوغ گیر کرده 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی فک کنم ماله من فعال تر شده البته یکمم بزرگتر شدهفک کنم تو سن بلوغ گیر کرده ای کوفت در بیا از تو بلوغت:w00: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعاله :icon_pf (34): هنوزم کلی لباس صورتی و کلی لاک و عروسک دارم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعاله :icon_pf (34): هنوزم کلی لباس صورتی و کلی لاک و عروسک دارم :icon_pf (34): خوبه که چرا میزنی تو سرت:w00: دیر پیر میشی بده؟ میدونی من تا الان فکر میکردم پسری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده