رفتن به مطلب

چقدر کودک درونت فعاله؟

ارسال های توصیه شده

تا دلت بخواد فعاله چون تا دلت بخواد هنوزم خرابکاری میکنم هنوزم با خودم حرف میزنم هنوزم عاشق دوچرخه سواری و کارتونم و هنوزم به سیب زمینی نیمه سرخ شده ی تو تابه ناخنک میزنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من از اون بابا هاییم که به بچه هاشون پس گردنی میزنه ها:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7

منم از اون بچه هاییم که برمیگرده واسه باباهه زبون درمیاره:w58::girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یه تایر ماشین دارم......از بچگی اینو داشتم.....حرف وقت فشار عصبی اذیتم میکنه یادلم میگیره...میرم میگیرمش دستم دورش میدم..نمیدونم ربطی به کودک درون داره یا نه....:mornincoffee:

.اصلا کودک درون چی هست؟....:w74:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه تایر ماشین دارم......از بچگی اینو داشتم.....حرف وقت فشار عصبی اذیتم میکنه یادلم میگیره...میرم میگیرمش دستم دورش میدم..نمیدونم ربطی به کودک درون داره یا نه....:mornincoffee:

.اصلا کودک درون چی هست؟....:w74:

:ws3: تو خودشو ناراحت نکن فک کنم تو مال خودتو کشتیش!!:there:!:ws3:البته با اواتاری که انتخاب کردی هنوز امیدی بهش هست!

• Like 1
لینک به دیدگاه
چقدر کودک درونت فعاله؟

هيچ‌يک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد.

اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي مي‌شود و خود را پنهان مي‌کند. اگر به احساس‌ها و علاقه‌مندي‌هايش اهميت ندهيم او سرکوب مي‌شود و آسيب مي‌بيند.:icon_redface:

متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درون‌شان مواجه مي‌شوند در مي‌يابند نياز کودک‌شان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگي‌شان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکل‌ساز دارند، بايد توجه کنند که مدت‌هاست پيام‌هاي کودک درون‌شان را ناديده گرفته‌اند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، مي‌توانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درون‌شان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگي‌اي تازه و شاد و پر‌انرژي باز کنند.:w58:

حالا سوالم اینه؟:icon_redface:

:شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟:banel_smiley_4:

آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟:ws43:

تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه?:hanghead:

چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟:whistle:

نه من هنوز كه هنوز عروسك بخلم ميكنم و ميخوابم:jawdrop::ws28:

عمراً نه ميتونم نه هيچ وقت اين كار رو ميكنم:ws37:

تا اون حد كه خودم تلاش كردم درست بزرگ بشم همون قدرم تلاش كردم كودك درونم كوچلو بمونه:w16:

120% به اين بازي ها ادامه ميدادم:banel_smiley_52::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
studsmatta.gif

كودك درونت فعال شده كه اين تاپيك رو از ته خروارها خاك بيرون كشيدي؟:ws3:

خانومم ميگه من دوتا بچه دارم.يكي بچمون و يكي هم من :banel_smiley_4:

وقت گير بيارم خاله بازي كه نه اما بازي با بچه ها رو حتما" دارم.....بزرگي رو دوس نداشتم..از همون قديما.........:gol cheshmak:

• Like 2
لینک به دیدگاه
كودك درونت فعال شده كه اين تاپيك رو از ته خروارها خاك بيرون كشيدي؟:ws3:

خانومم ميگه من دوتا بچه دارم.يكي بچمون و يكي هم من :banel_smiley_4:

وقت گير بيارم خاله بازي كه نه اما بازي با بچه ها رو حتما" دارم.....بزرگي رو دوس نداشتم..از همون قديما.........:gol cheshmak:

آره امروز حسابی فعاله چون حوصلمم سر رفتهtreeswing.gif

حالا چرا خاله بازی دکتر بازی هم بد نیستا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مال منم فعاله ولی خوب جدی هست نمیشه کاریش کرد

کلا حوصله فراوانی براز بازی با بچه ها دارم

هرکسی بچه داره من آرومش میکنم الا یه دونه نادر بود که اونم تا حدودی دیگه درست شده..........

خوب بخاطر وجود بچه در کنارم هنوز که هنوز با بچه ها انواع و اقسام بازی ها رو میکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیک زیر خاکی و کشیدی بیرون

ولی فک کنم ماله من فعال تر شده البته یکمم بزرگتر شده

فک کنم تو سن بلوغ گیر کرده:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی فک کنم ماله من فعال تر شده البته یکمم بزرگتر شده

فک کنم تو سن بلوغ گیر کرده:ws28:

ای کوفت در بیا از تو بلوغت:w00:

:ws28:

• Like 1