شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 17 مرداد، 2011 کودک کسی بیدار نیست کودک من تازه بیدار شده مامیش نیست به من گفته شیر بدم بهش!!:jawdrop: :ws28: جاوید الهی بترکی تو زن هم گرفتی آدم نشدی 4
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 :ws28:جاوید الهی بترکی تو زن هم گرفتی آدم نشدی شقی مگه کسی زن میگیره آدم میشه؟!!! بنظر من کسی که زن میگیره تازه عقلش رو از دست میده 2
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 اسپم نکنید اخه صاحبش اومد....:w410: خلبانان ملبانان خلبانان ملبانان 2
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 17 مرداد، 2011 اسپم نکنید اخه وحید این جاوید و اخراج کن همش میاد اسپم 2
Avenger 19334 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 شقی مگه کسی زن میگیره آدم میشه؟!!!بنظر من کسی که زن میگیره تازه عقلش رو از دست میده ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: 3
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 وحید این جاوید و اخراج کن همش میاد اسپم اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop: 1
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 17 مرداد، 2011 ایول پس خودش نوعی پس رفته نه:ws28: اگه من اخراج کنین میرم سازمان ملل و حقوق بشر از دستتون شکایت میکنم :w00: تو امروز میای خونه که آره داداش خیلی وقته پس رفته تازه الان فهمیدی؟؟!!:jawdrop: بیشین بابا :167: 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 بیشین بابا :167: نمیتونم بشینم چون نتونستم به بچه شیر بدم از زنم کتک خوردم 1
*mini* 37779 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 اوووووووووووووه.....تا دلت بخواد کودک درونم فعاله.......اینقده هم ورررررررراجههههه که نگوو...بیفته روو دنده حرف زدن دیگه نمیاد پایین.... کودک درون من فعالیتش کنترلی نداره...شیطونه دوست داره شیطنت کنه.....اما اگه ببینه که توو یه محیطیه که نباید شیطونی کنه ارووم یه جا میشینه تا برسه خونه...بعد دوباره شیطون میشه مرسی از تاپیکت شقایق عزیز 5
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 17 مرداد، 2011 من الان کودک درونم مثل اسب یورتمه میره یکی مهارش کنه 4
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 من الان کودک درونم مثل اسب یورتمه میره یکی مهارش کنه ببر بخوابونش 4
EOS 14529 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 کودک درون من اون قدرا فعال هست که اکثرا از زبون فامیل نزدیکم می شنوم که پس تو کی می خوای بزرگ بشی البته گاهی بسته به شرایط مجبورم خودم رو کنترل کنم که البته اگه بیش از 2 ساعت نمی تونم ادامه بدم کلا همینی که هستم رو دوست دارم و نمی خوام که وارد دنیای آدم بزرگا بشم می گن بچه ها حسشون خیلی قویه اما با این که من از بچه ها خیلی دوری می کنم ولی ناخودآگاه به سمتم کشیده می شم و یواش یواش می شیم هم بازی 6
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 چند وفت پیش داشتم تو خونه به این صورت ورجه ورجه می کردم=> بعد هی فرهاد گفت نکن...یه دقیقه بشین...گفتم نمی شه تو همین حرکت بودم که تق خوردم به دیوار :imoksmiley: بعد گفتم اینم از عوارض کودک درون 4
Himmler 22171 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 چقدر کودک درونت فعاله؟هيچيک از ما، به عنوان فردي بالغ قادر نيست بدون زنده کردن و شفا بخشيدن کودک درونش، در زندگي خوشبخت و کامل باشد. اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند. متاسفانه بسياري از افراد وقتي با کودک درونشان مواجه ميشوند در مييابند نياز کودکشان به مهر و محبت، اعتماد و امنيت و پشتيباني و احترام برآورده نشده است. افرادي که از زندگيشان ناراضي هستند و يا مشکلاتي مثل اعتياد، افسردگي و روابط نادرست و مشکلساز دارند، بايد توجه کنند که مدتهاست پيامهاي کودک درونشان را ناديده گرفتهاند. اما نکته ي مثبت اين است که هر لحظه که اراده کنند ، ميتوانند به کمک ارتباط برقرار کردن با کودک درونشان و آشنا شدن با آن راهي جديد به سوي زندگياي تازه و شاد و پرانرژي باز کنند. حالا سوالم اینه؟ :شما چی آیا شما میتونید کودک درونت و نادیده بگیرین؟ آیا میتونید همیشه خشک زندگی کنید و اصلا ورج و ورجه بچگیاتون و نداشته باشید؟ تا چه حد تلاش میکنید کودک درونتون بزرگ نشه? چند درصدتون اگه خجالت نمیکشیدین به خاله بازی د دکتر بازی بچگیتون ادامه میدادین ؟ اگر با کودک درونمان ارتباط برقرار نکنيم او تنها و منزوي ميشود و خود را پنهان ميکند. اگر به احساسها و علاقهمنديهايش اهميت ندهيم او سرکوب ميشود و آسيب ميبيند 2
sadafv 6585 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوب منم کودک درونم فعاله اما با بالغم به تعادل رسوندمش(یعنی هنوزم دارم سعی می کنم برای این کار!) یعنی کودک رو آزاد می ذارم اما بالغ هم کنترلش می کنه!کلی با بچه های کوشولو بازی می کنم،کاردستی درست می کنم و دیگه بقیشو نگم بهتره اما خوب به وقتش هم سعی می کنم جدی و عاقلانه برخورد کنم،البته فقط سعی می کنما ولی کلا فکر می کنم کودک فعالی دارم 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری