maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :w58:پس معلومه درد عشق نکشیدی جیجره من ....لذت بخش؟!!!!!.....ایشالا سرت نیاد!عاشق شدن و نمیگما...اینکه محکم یه چیزی رو تو مشتت نگه داری بعد دستتو باز کنی ببینی هیچی توش نیست و از اولم فقط یه توهم بوده! باچه...هرچی تو بگی جیجره من!!! 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ وقتی بارون که نه بو داره نه طعم،بهش میگی عطر بارون،این هم میشه نتیجه اش. ده سال دیگه باید بهت بگن ترشی بارون. اسی باز حرف زدی تو ؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ باچه...هرچی تو بگی جیجره من!!! همیشه حق با اوریه! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خدا میدونه باهاش برخورد میکنی یا نه به نظر من اگر true love باشه متنفر نمیشین... من هم باهاش ازدواج نمیکنم.. همینجوری از دور نگاه کردن و رنج و درد عشق کشیدن خیلی شیرین تره..:ws54: :ws54: :w58::w58: مازوخیسم میدونین چیه؟!!!! من الان فهمیدم! هووووووووووووووووووووم؟؟؟ خود آزاریه عزیزم.... هااااااااااااااااااااااااان!!! :w58:پس معلومه درد عشق نکشیدی جیجره من ....لذت بخش؟!!!!!.....ایشالا سرت نیاد!عاشق شدن و نمیگما...اینکه محکم یه چیزی رو تو مشتت نگه داری بعد دستتو باز کنی ببینی هیچی توش نیست و از اولم فقط یه توهم بوده! :ws54: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده