Atre Baroon 19624 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 همه اینا به طرفت بستگی دارهو معنای آزادی از نظر تو یادت بخیر اواتورتو عوضیدی :smiley (18):
lachin 700 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 همه اینا به طرفت بستگی دارهو معنای آزادی از نظر تو :w16::w16: 1
Bernabeo 1062 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 یادت بخیر اواتورتو عوضیدی :smiley (18): مگه قاب عکسی شدم به روی تاقچه ؟ 1
fargol_2408 3454 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 به نظر من،ازدواج مانع پیشرفت و آزادی آدم نمیشه به شرط اینکه اونی که واسه زندگیه مشترکت انتخاب میکنی و قراره سالیان سال کنارش با خوبی و خوشی زندگی کنی،هم فکرت باشه،هم عقیدت باشه،تو رو درک کنه،هدفتون از زندگی مشترکتون معلوم باشه،هدفتون یکی باشه،اگه هدفت و تعریفت از زندگی با اون یکی نباشه واگه هم فکرت نباشه اون وقته که مانع هدفت میشه و در نتیجه آزادی عملتو میگیره و هر دفعه رو اعصابته ، اما اگه از اون اول درست انتخاب کرده باشی و هم فکرت باشه،دیگه آزادیتو تو کارات نمیگیره که هیچ،با هم تو اون راهی که باید بری،راه میرین،باعث پیشرفته هم میشین و با هم، با آرامش، به اونایی که میخواین میرسین کاملا به انتخابه تو و اون فرد بستگی داره ازدواج در کنار هم بودنه نه رو بروی هم بودنه،قراره ازدواج کنی که پیشرفت کنی،تو اون راهی که دارین میرین،بال پرواز پیشرفت همدیگه باشین،در کنار هم آرامش داشته باشین اگه قراره باعث ناراحتیه همدیگه بشین،با هم در آرامش نباشین و یکی مانع آزادیه اون یکی بشه، خوب چه کاریه؟!همینجوری واسه خودمون با خیاله راحت داریم زندگی میکنیم! 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 مگه قاب عکسی شدم به روی تاقچه ؟ مگه به کسی که قاب عکس شده میگن یادت بخیر؟ :JC_thinking: منظورم اینه خوشحالم بعدِ مدت ها برگشتی :dancegirl2: 1
Bernabeo 1062 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 مگه به کسی که قاب عکس شده میگن یادت بخیر؟ :JC_thinking: منظورم اینه خوشحالم بعدِ مدت ها برگشتی :dancegirl2: منظورتو گرفتما منم خوشحالم ممنون 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من که به کل با ازدواج مشکل دارم به نظرم ازدواج یعنی اسارت حتی افکارمونم به اسارت گرفته میشه وقتی بارون که نه بو داره نه طعم،بهش میگی عطر بارون،این هم میشه نتیجه اش. ده سال دیگه باید بهت بگن ترشی بارون. 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 منظورتو گرفتما منم خوشحالم ممنون وقتی بارون که نه بو داره نه طعم،بهش میگی عطر بارون،این هم میشه نتیجه اش. ده سال دیگه باید بهت بگن ترشی بارون. بارون بو نداره؟؟؟ بهتر ازینه که بشم بدبخت بارون 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بهتر ازینه که بشم بدبخت بارون اقلا بذار موقع پیری یکی بهت بگه مامان بارون یا ننه بارون.......... 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خانومها ، آقایون..برید دنبال زندگیتون..هر وقت به true love تون برخورد کردید خودتون متوجه میشید چی کار باید بکنید. ازدواج فقط مال وقتیه که true love پیدا شده باشه. غیر از اون دردسره...مشکلاتی که سارا جون نوشتن!!! 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خانومها ، آقایون..برید دنبال زندگیتون..هر وقت به true love تون برخورد کردید خودتون متوجه میشید چی کار باید بکنید. ازدواج فقط مال وقتیه که true love پیدا شده باشه. غیر از اون دردسره...مشکلاتی که سارا جون نوشتن!!! به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم خدا میدونه باهاش برخورد میکنی یا نه به نظر من اگر true love باشه متنفر نمیشین... من هم باهاش ازدواج نمیکنم.. همینجوری از دور نگاه کردن و رنج و درد عشق کشیدن خیلی شیرین تره..:ws54: 2
ooraman 22216 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم خدا میدونه باهاش برخورد میکنی یا نه به نظر من اگر true love باشه متنفر نمیشین... من هم باهاش ازدواج نمیکنم.. همینجوری از دور نگاه کردن و رنج و درد عشق کشیدن خیلی شیرین تره..:ws54: :w58::w58: مازوخیسم میدونین چیه؟!!!! من الان فهمیدم! 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 :w58::w58: مازوخیسم میدونین چیه؟!!!! من الان فهمیدم! نه نمیدونم چیه!!!!
maryam_alien 9906 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خود آزاریه عزیزم.... هان؟؟ ولی از همه این حرفها گذشته درد عشق و فراق و دوری و چشم انتظاری خیلی لذت بخشه!!!! 1
ooraman 22216 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 هان؟؟ ولی از همه این حرفها گذشته درد عشق و فراق و دوری و چشم انتضاری خیلی لذت بخشه!!!! :w58:پس معلومه درد عشق نکشیدی جیجره من ....لذت بخش؟!!!!!.....ایشالا سرت نیاد! عاشق شدن و نمیگما...اینکه محکم یه چیزی رو تو مشتت نگه داری بعد دستتو باز کنی ببینی هیچی توش نیست و از اولم فقط یه توهم بوده! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری