Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 آبان، 2011 دمت پرسپولیس گرم دومه...ایول به مربی گریه کنتون روبرو آماده باشه تماشاگران سمت راست استادیوم: استقلال تماشاگران سمت چپ استادیوم:سرور پرسپولیسههه :ws48:استقلال:ws48: :ws48:مکانیک:ws48: 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 11 آبان، 2011 چرا ما داریم همو میکوبیم؟ الان باز من حرف بزنم میگید اینا همش حرفه.رویاس.مث بابابزرگ ها حرف نزن. ما که دیگه مثلا تحصیل کرده ایم.آدمای بافرهنگی هستیم. به خدا با بعضی مسائل میشه خیلی راحت تر برخورد کرد. نباید این قدر سریع همو بکوبیم. اگه یه نفر اشتباه کرد،شاید تو عصبانیت بوده.میتونیم همو ببخشیم. به خاطر یه موضوع کوچیک نباید این قدر زود همه چیزو خراب کرد. یکی از دردهای اصلی جامعمون هم همینه متاسفانه. اصلا سعی نمیکنیم با هم مهربون باشیم. این مشکل خودمم هست!!! 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 11 آبان، 2011 چرا ما داریم همو میکوبیم؟الان باز من حرف بزنم میگید اینا همش حرفه.رویاس.مث بابابزرگ ها حرف نزن. ما که دیگه مثلا تحصیل کرده ایم.آدمای بافرهنگی هستیم. به خدا با بعضی مسائل میشه خیلی راحت تر برخورد کرد. نباید این قدر سریع همو بکوبیم. اگه یه نفر اشتباه کرد،شاید تو عصبانیت بوده.میتونیم همو ببخشیم. به خاطر یه موضوع کوچیک نباید این قدر زود همه چیزو خراب کرد. یکی از دردهای اصلی جامعمون هم همینه متاسفانه. اصلا سعی نمیکنیم با هم مهربون باشیم. این مشکل خودمم هست!!! واقعا موندم چی بگم داریم بحث میکنیم سره تیم یکی میاد این وسط میگه ... چ دلیلی داره بعد از باخت افتضاح پرسپولیس ک طبیعتا همه طرفداراش عصبانین بیاین بگین سوراخ ؟یا تیم بی ارزشه چرا هوادارا دست نمیکشن ؟ اسم خودشونم میزارن با شعورو با فرهنگ شما ک فرهنگ داری نباید الان بیای اینجا کری بخونی 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 11 آبان، 2011 خب یکی ک میاد میگه من ضد ی چیزیم لابد ی ضرری بهش زده یا ضربه خورده ازش ک میشه آنتی پرسپولیس ! پولو دولت نده ب پرسپولیس میره تو جیب من و شما ؟ این پول واسه همه تیما خرج میشه ببین نمی خوام جای کسی جواب بدم. نظر خودمو میگم. علاقس دیگه.یه جا از یکی خوشت میاد.یه جا هم بدت میاد! نمیشه آدم از یه تیم بدش بیاد؟ میتونه استقلال باشه یا پرسپولیس. حالا مثلا من از اینترمیلان بدم میاد.ضرری زده بهم؟نه! بحث منم سر این نبود که این پول کجا میره. بیشتر بحثم سر این بود که یه سری افراد نالایق دارن این پول های کلفت رو میگیرن.در جهت نیات شوم یه سری افراد نالایق دیگه. 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 11 آبان، 2011 واقعا موندم چی بگم داریم بحث میکنیم سره تیم یکی میاد این وسط میگه ...چ دلیلی داره بعد از باخت افتضاح پرسپولیس ک طبیعتا همه طرفداراش عصبانین بیاین بگین سوراخ ؟یا تیم بی ارزشه چرا هوادارا دست نمیکشن ؟ اسم خودشونم میزارن با شعورو با فرهنگ شما ک فرهنگ داری نباید الان بیای اینجا کری بخونی ماهیت فوتبال و تماشاگراش همینه. همه شور و هیجان فوتبال هم به خاطر همینه. یادش بخیر بازی استقلال پرسپولیس بود 9-10 سال پیش.استقلال دو هیچ باخت.هاشمی نسب و پایان رافت گل زدن.تا دو سه روز نرفتم مغازه محلمون.با پسرش کل کل داشتم. یه بارم از یه ماه قبل بازی استقلال پرسپولیس تو مدرسه با یکی از دوستام تو مدرسه کل کل میکردیم.خیلی شدید شده بود کل کل. رفتیم بازی رو دیدم.استقلال 3-2 برد.همون که پیروز قربانی دقیقه 94 گل زد.چه حالی هم داد. فرداش رفتیم مدرسه.دوستم هیچی نگفت.هرچی ما گفتیم اون هیچی نگفت. هنوزم بعد از 5-6 سال کلامی درباره پرسپولیس صحبت نکرده 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 آبان، 2011 تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقش به لطف یزدان و بچه ها تیم ما قهرمان میشه تیم ما قهرمان میشه لا لا لای لای لا لای لالای .... :ws48:استقلال:ws48: مکانیک سرور تمام مهندسیهاست 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 آبان، 2011 تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقش به لطف یزدان و بچه ها تیم ما قهرمان میشه تیم ما قهرمان میشه لا لا لای لای لا لای لالای .... :ws48:استقلال:ws48: مکانیک سرور تمام مهندسیهاست حسین جان جوجه رو اخر فصل میشمارن یادتون باشه این حرف رو من کی بهت زدم وقتی موقع باخت های استقلال هم میرسه 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 آبان، 2011 حسین جان جوجه رو اخر فصل میشمارن یادتون باشه این حرف رو من کی بهت زدم وقتی موقع باخت های استقلال هم میرسه شما تا قبل از اینکه فصل تموم بشه جوجه هاتون همه میمیرن 3
viviyan 12431 ارسال شده در 11 آبان، 2011 پرسپولیس هر چقدر هم که ببازه باز پرسپولیسه و سرور استقلاله و استقلال هم شش تاییه. تغییری در این قضیه به وجود نمیاد. 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خیلی خوشحال نباشید.بازی اساس هم اصلا تعریف نداشت مقابل داماش.اگه دری به تخته ای نمیخورد عمرا برنده میشدید.پس بیخودی جو نگیرتتون خواهشا
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 آبان، 2011 باز هم حرفای غیرکارشناسانه استیلی حیا کن.. پرسپولیسو رها کن 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 آبان، 2011 دمت پرسپولیس گرم دومه...ایول به مربی گریه کنتون روبرو آماده باشه تماشاگران سمت راست استادیوم: استقلال تماشاگران سمت چپ استادیوم:سرور پرسپولیسههه :ws48:استقلال:ws48: :ws48:مکانیک:ws48: حالا هی بیا اینا رو اذیت کن... اه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 آبان، 2011 پرسپولیس هر چقدر هم که ببازه باز پرسپولیسه و سرور استقلاله و استقلال هم شش تاییه. تغییری در این قضیه به وجود نمیاد. با چشمانی مالامال و پر از اشک اینا رو نوشتی؟؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 آبان، 2011 نظر کارشناسی رو بزارید برا تیم خودتون حتما" همین کار رو میکنیم... دیگه باید یه فرقی بین ماها باشه 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 آبان، 2011 حتما" همین کار رو میکنیم...دیگه باید یه فرقی بین ماها باشه
MechJJ 11368 ارسال شده در 12 آبان، 2011 پرچم همچنان بالاست. همه با هم استقلال :ws48::ws48: به قول اسمال آقا،الان هفت برابر پرسپولیس امتیاز داریم 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 بچه ها اون بالای جدول خیلی خوش میگذره!!! اون پایین مایینا رو نمیدونم چطوریه!!! کسی خبر نداره؟؟؟ 2
ارسال های توصیه شده