MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرچم آبی رفت بالاتر. همه با هم استقلال :ws48::ws48: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ عجب سوراخیه این پرسپولیس!! عجیب سوووووووووووراخه. 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ عجب سوراخیه این پرسپولیس!! عجیب سوووووووووووراخه. وضو گرفته بودین اسم پرسپولیسو آوردین یا نه ؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ وضو گرفته بودین اسم پرسپولیسو آوردین یا نه ؟ :ws28: باید به مس سرچشمه هم ببازید تو تهران تا دیگه از این حرفا نزنی... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ وضو گرفته بودین اسم پرسپولیسو آوردین یا نه ؟ همینو بگو ، شوخی شوخی با پرسپولیسم شوخی؟؟؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خودتونید :w00: باشه باشه ناراحت نکن خودتو،این روزا هم میگذره. فقط از ما گفتن،از الان به فکر امتیازا باشید. آخر فصل حسرتشونو میخورید تو رقابت با مس سرچشمه ها 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:باید به مس سرچشمه هم ببازید تو تهران تا دیگه از این حرفا نزنی... شمام دوور بر ندار همچین گلی نکاشتین این فصل 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ همینو بگو ، شوخی شوخی با پرسپولیسم شوخی؟؟؟؟ :w00: نه فعلا داریم با تیم شهرداری تبریز شوخی میکنیم که چرا نتونستن بیشتر بزنن بهتون. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شمام دوور بر ندار همچین گلی نکاشتین این فصل دور هم برمیداریم یواش یواش. بذارن همه بازیکنا برسن... فعلا که فرهاد واسه همه تیما کافیه خداییش حاج حبیبتون ترکونده با این تیم بستنش این فصل ها. فقط یه علی کریمی رو دارید و بس. اون استیلی هم از اولش وقتی شیث رو برگردوند،معلوم شد چه دسته گلی میشه تیمتون این فصل. 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نه فعلا داریم با تیم شهرداری تبریز شوخی میکنیم که چرا نتونستن بیشتر بزنن بهتون. شوخی کنید توهین نکنید :persiana__hat: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شوخی کنید توهین نکنید :persiana__hat: حتما... اون رو هم جدی گفتم. با اون وضع دفاع پرسپولیس و این که همشون داشتن حمله میکردن راحت میتونستن بیشتر بزنن. 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دور هم برمیداریم یواش یواش.بذارن همه بازیکنا برسن... فعلا که فرهاد واسه همه تیما کافیه خداییش حاج حبیبتون ترکونده با این تیم بستنش این فصل ها. فقط یه علی کریمی رو دارید و بس. اون استیلی هم از اولش وقتی شیث رو برگردوند،معلوم شد چه دسته گلی میشه تیمتون این فصل. حواستون ب کاپیتانتون باشه ی وقت کسی بهش نگه بالا چشت ابروئه وسط لیگ بهش بر نخوره بزاره بره ! استقلال مظلومیم دست کمی از تیم ما نداره واقعا گند زد استیلی کاظمیانو میزاره تو نیکمت مدافع میفرسته وسط ! معلوم نیست چ بده بستونی با شیث داره ک هر جوری هست باید بزارتش تو تیم باشه ! بزرگترین اشتباهش برگردونن شیث بود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیسی ها کجاااااااااااان؟دلم تنگ شده واسشون به فکر امتیازای اول فصل باشید که آخر فصل رقابت سختی با مس سرچشمه دارید 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ وضو گرفته بودین اسم پرسپولیسو آوردین یا نه ؟ :ws28: خوشم میاد چند فصله این تیم فقط داره ابروریزی میکنه بازم طرفداراش دست برنمیدارن!! خداییش حیف پول!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ برید جمع کنید بابا اس اس های سوراخ!!!! ما تیممنون رو دوس داریم و تا آخر ازش حمایت میکنیم.برید دنبال تیله بازیتون با این تیمتون 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حواستون ب کاپیتانتون باشه ی وقت کسی بهش نگه بالا چشت ابروئه وسط لیگ بهش بر نخوره بزاره بره ! استقلال مظلومیم دست کمی از تیم ما نداره واقعا گند زد استیلی کاظمیانو میزاره تو نیکمت مدافع میفرسته وسط ! معلوم نیست چ بده بستونی با شیث داره ک هر جوری هست باید بزارتش تو تیم باشه ! بزرگترین اشتباهش برگردونن شیث بود بده بستونشون برمیگرده به زمان قطبی یادت که نرفته شیث و قطبی رو؟ مظلومی هم خداییش فصل قبل بد نبود به نظرم. 10 روز مونده بود لیگ شروع شه اومد استقلال آخرش هم دوم شد.اونم تو رقابت با سپاهان پارسال. ولی الان بیشتر به خاطر کل کل با بچه ها اومدم اینجا. من قبلا وحشتناک تعصب داشتم ولی الان اصلا دیگه اونجوری نیست. یعنی یکی از آشناها که دستش تو کاره،دو سه سال پیش اومد تعریف کرد واسم که عزیزم فوتبال ایران اینی نیست که تو داری میبینی. داستان چیز دیگه ایه. شاید یه ساعت فقط داشت درباره چیزایی که خودش دیده بود واسم میگفت. از اون موقع دیگه زده شدم. یه زمانی دیوونه وار قلعه نوعی رو دوس داشتم. الان حالم ازش به هم میخوره. ولی خب استقلال رو دوس دارم.نمی تونم علاقم رو پنهان کنم. توی این فوتبال جای کسایی مثل حجازی خالیه 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:خوشم میاد چند فصله این تیم فقط داره ابروریزی میکنه بازم طرفداراش دست برنمیدارن!! خداییش حیف پول!! نکنه انتظار داری بیام بگیم اس اس هورا ؟؟ بشین طرفداریتو بکن ب طرفدارای بقیه تیما چیکار داری 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ برید جمع کنید بابا اس اس های سوراخ!!!!ما تیممنون رو دوس داریم و تا آخر ازش حمایت میکنیم.برید دنبال تیله بازیتون با این تیمتون من استقلالی نیستم رفیق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده