Astraea 25351 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 شماااا ها رو ه میاریم پایین ..فقط امسال بود ....یعنی قانون مافیای فئتبال ایرانهووویه تیم شهرستانی حداکثر 2 سال باید تو اوج بشه مثل فجر سپاسی شیراز یه زمانی تو اوج بود بعده دوسالوووالان دسته یک هستش....سپاهان و ذوب آهن هم همینطور...... باش تا صبح دولتت بدمد!!!! فعلا که ما در اوجیم.... ما که بخیل نیسیم...حالا بیاین شما قهرمان بشین...فقط این آبی و قرمز پایتخت نباشن!!!! 5
baybak 4434 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 باش تا صبح دولتت بدمد!!!! فعلا که ما در اوجیم.... ما که بخیل نیسیم...حالا بیاین شما قهرمان بشین...فقط این آبی و قرمز پایتخت نباشن!!!! اگه امسال ذوب اهن قهرمان لیگ بشه با مجوز جمهوری اسلامی یه کلنگ بر میدارم میام قلعه ی مذقول خان رو خراب می کنم.. 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من پرسپولیسی هستم ولی بین تیم هایی که از منطقه ی آذربایجان هستم تراکتور رو خیلی دوست دارم 7
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2011 یه تیم داره اصفهانسپاهان قهرمان عمــــــــــــــرا 3
viviyan 12431 ارسال شده در 8 آبان، 2011 به نظر من سوال اشتباه طراحی شده... باید سوال رو عوض کنید و بنویسید پرطرفدارترین تیم ایران بعد از پرسپولیس کدوم تیمه؟ و گزینه هارو بزارید. 8
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 8 آبان، 2011 قبلنا پرسپولیسی بودم ، ولی الان برام فرقی نمیکنه!!! ولی الان هم هر وقت پرسپولیس و استقلال بازی داشته باشن ، طرفدار پرسپولیسم دلیل اینکه پرسپولیسی بودم رو نمیدونم احتمالا به خاطر این بوده که از رنگ قرمز و اسم پرسپولیس خوشم میومد 5
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 به نظر من سوال اشتباه طراحی شده...باید سوال رو عوض کنید و بنویسید پرطرفدارترین تیم ایران بعد از پرسپولیس کدوم تیمه؟ و گزینه هارو بزارید. آره ایول منم پرسپولیس 6
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حال میکنم خداوکیلی همیشه پرسپولیس تو انواع نظر سنجیها اولههههههههههههههه :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::a030::a030: 4
ارسال های توصیه شده