Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ شماااا ها رو ه میاریم پایین ..فقط امسال بود ....یعنی قانون مافیای فئتبال ایرانهووویه تیم شهرستانی حداکثر 2 سال باید تو اوج بشه مثل فجر سپاسی شیراز یه زمانی تو اوج بود بعده دوسالوووالان دسته یک هستش....سپاهان و ذوب آهن هم همینطور...... باش تا صبح دولتت بدمد!!!! فعلا که ما در اوجیم.... ما که بخیل نیسیم...حالا بیاین شما قهرمان بشین...فقط این آبی و قرمز پایتخت نباشن!!!! 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ باش تا صبح دولتت بدمد!!!! فعلا که ما در اوجیم.... ما که بخیل نیسیم...حالا بیاین شما قهرمان بشین...فقط این آبی و قرمز پایتخت نباشن!!!! اگه امسال ذوب اهن قهرمان لیگ بشه با مجوز جمهوری اسلامی یه کلنگ بر میدارم میام قلعه ی مذقول خان رو خراب می کنم.. 3 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ این که پرسیدن نداره تراختور دیگه :eyepopping: 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من پرسپولیسی هستم ولی بین تیم هایی که از منطقه ی آذربایجان هستم تراکتور رو خیلی دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ فردا رستاخیز در استادیوم سهند تبریز 5 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آدم با آفتابه پپسی بخوره ولی مثل شریفی ضایع نشه :دی 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ یه تیم داره اصفهان سپاهان قهرمان 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ یه تیم داره اصفهانسپاهان قهرمان عمــــــــــــــرا 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من سوال اشتباه طراحی شده... باید سوال رو عوض کنید و بنویسید پرطرفدارترین تیم ایران بعد از پرسپولیس کدوم تیمه؟ و گزینه هارو بزارید. 8 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ قبلنا پرسپولیسی بودم ، ولی الان برام فرقی نمیکنه!!! ولی الان هم هر وقت پرسپولیس و استقلال بازی داشته باشن ، طرفدار پرسپولیسم دلیل اینکه پرسپولیسی بودم رو نمیدونم احتمالا به خاطر این بوده که از رنگ قرمز و اسم پرسپولیس خوشم میومد 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من سوال اشتباه طراحی شده...باید سوال رو عوض کنید و بنویسید پرطرفدارترین تیم ایران بعد از پرسپولیس کدوم تیمه؟ و گزینه هارو بزارید. آره ایول منم پرسپولیس 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بدون استیلی خوبه 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حال میکنم خداوکیلی همیشه پرسپولیس تو انواع نظر سنجیها اولههههههههههههههه :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::a030::a030: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده