Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ کسی ندونه فکر میکنه هفته آخره و 6 امتیاز جلوترید!!! این فعلا 3 هفتشه این هفته هم که 3 امتیاز ما میگیرم و 3 امتیاز شما از دست میدید!!! میشه چندتا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ این فعلا 3 هفتشه این هفته هم که 3 امتیاز ما میگیرم و 3 امتیاز شما از دست میدید!!! میشه چندتا؟؟؟ چه دل خوشی داری شوووما! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ چه دل خوشی داری شوووما! پس چی فکر کردی 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عجب بازی سخت و نفس گیری بود. دوتا تیم پا پس نذاشتن خداییش. خب هرچی باشه بازی 6 امتیازی بود واسشون ولی زور هیچ کدوم به اون یکی نچربید. معلومه تا آخر فصل رقابت تنگاتنگی دارن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عجب بازی سخت و نفس گیری بود.دوتا تیم پا پس نذاشتن خداییش. خب هرچی باشه بازی 6 امتیازی بود واسشون ولی زور هیچ کدوم به اون یکی نچربید. معلومه تا آخر فصل رقابت تنگاتنگی دارن تو هم گیر دادیاااا اینا الان اعصاب معصاب ندارند برو تا نیومدند در حال حاضر از ببر گرسنه هم خطرناک تر هستند 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ تو هم گیر دادیاااا اینا الان اعصاب معصاب ندارند برو تا نیومدند در حال حاضر از ببر گرسنه هم خطرناک تر هستند بذار تا داغه بچسبونیم بیان که بیشتر حال میده ما با هم برادریم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من از بازی راضی نبودم.. از نتیجه هم همینطور نتیجه باید خیلی بهتر از این میشد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اس اس سووووووراخهه بابا این وقت روز شوخی نکن 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بنده طرفدار موشموشک نوشهرم!منتهی چون شما گزینه ایی براش نذاشتین :w00:همینطوری به استقلال رای دادم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بنده طرفدار موشموشک نوشهرم!منتهی چون شما گزینه ایی براش نذاشتین :w00:همینطوری به استقلال رای دادم :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بنده طرفدار موشموشک نوشهرم!منتهی چون شما گزینه ایی براش نذاشتین :w00:همینطوری به استقلال رای دادم کارت درسته خانمی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: چیه بابا؟؟ اینجا رای آزادانه معنی نداره؟؟؟ هممه جی که با زور نمیشه!!! 37 نفر رو اغفال کردی کافی نبود؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چیه بابا؟؟اینجا رای آزادانه معنی نداره؟؟؟ هممه جی که با زور نمیشه!!! 37 نفر رو اغفال کردی کافی نبود؟؟ :w000: 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بدون استیلی خوبه سلام هادی مقصر استیلی نیستش! اون سیاسیون فوتبالی بالایی این تیمو اینجوری کرده یکیش خود کاشانیه چند شب پیشم خداداد عزیزی تو برنامه پارک ملت دستشون را رو کرد 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ استیلی هم بی تقصیر نیست. همه مربیا دستشو خوندن. استیلی همش تاکتیک حریف رو میخواد خنثی کنه.بلد نیست به تیم تاکتیک بده. برای همینم بچه ها منتظر بازی حریف میشن تا بدلشو بازی کنن. من تو یه تمرینش بودم. گند زده به تیم. 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ استیلی هم بی تقصیر نیست. همه مربیا دستشو خوندن. استیلی همش تاکتیک حریف رو میخواد خنثی کنه.بلد نیست به تیم تاکتیک بده. برای همینم بچه ها منتظر بازی حریف میشن تا بدلشو بازی کنن. من تو تمریناتش بودم. گند زده به تیم. آره درست میگی استیلی هم بی تقصیر نیست بی تجربست باید تجربه کافی رو کسب کنه دستهای پشت پرده خیلی تو فوتبالمون زیاد شده این کارا تیمه بزرگی همچون پرسپولیس رو میکبونه زمین! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده