ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 نه باباگفتم بچه زود سر و سامون بگيره الان ديدم نه نميشه:w00:اصلا دامادمو بده خودم ميبرمش بزرگش ميكنم:w00:م باشه تازه از شیر گرفته شده آخی جیگرم سوخت چی میکشه الان
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 باباش خوبه هااااسم دخترم ويناست به به وینا مینا امین چقدر مین داریم منفجر نشیم یهویی 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 باشه تازه از شیر گرفته شده آخی جیگرم سوخت چی میکشه الان :ws47: ابولی چند بار تجربه کردی 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 به به وینا مینا امین چقدر مین داریم منفجر نشیم یهویی امين؟ ماشالا ارتبتطات عنكبوتيه اين شقي كجاست؟:w00:كي به تو گفته:w00:
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 امين؟ ماشالا ارتبتطات عنكبوتيه اين شقي كجاست؟:w00:كي به تو گفته:w00: :w58: مگه شوهر تو امین تو که تو مسنجر یکی دیگه رو بهم گفتی راستش و بگو بدونم جریان چیه:brodkavelarg: 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 :w58:مگه شوهر تو امین تو که تو مسنجر یکی دیگه رو بهم گفتی راستش و بگو بدونم جریان چیه:brodkavelarg: مگه من شوهر كردم حالا:jawdrop:؟ من گفتم شفي كجاست همين جريان همونه كه گفتم
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 باشه تازه از شیر گرفته شده آخی جیگرم سوخت چی میکشه الان اين كه دندون داره چطو از شير تازه گرفتينش:ws52:2 سال داره ديگه
mamadj 1361 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 دامادو ببينيدجذبه اي داره ......لامسب جاذبه زمینم اینطور نیست.......
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 ......لامسب جاذبه زمینم اینطور نیست....... حسود خودت دامادت اينقد قشنگ هس 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 8 بهمن، 2010 حالا چه عجله ای برا ازدواج دارین حالا نشد یه 10 سال دیگه
mamadj 1361 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 حالا چه عجله ای برا ازدواج دارین حالا نشد یه 10 سال دیگه دکی جون من تا 10 سال دیگه کمر درد میگیرم...........:shame:
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 دکی جون من تا 10 سال دیگه کمر درد میگیرم...........:shame: احساس نميكني با ازدواج بدتر ميشي! 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 [ دکی جون من تا 10 سال دیگه کمر درد میگیرم...........:shame: احساس نميكني با ازدواج بدتر ميشي! اينا چه ربطي داره به ازدواج
mIn 2294 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 امروز سالروز ازدواج دو بزرگمون امام علی ع و خانوم فاطمه زهراس بودشگفتم شاید بهتر باشه به این موضوع که دغدغه جوون هاست بپردازیم به نظر شما چرا ازدواج توی این دوره و زمونه اینقده سخت شده؟ چرا اینقده مهریه های بالا که صرفا چشم و همچشمی رو شامل میشه باید مطرح بشه؟ چرا باید اقا داماد حتما خونه و ماشین و ... داشته باشه تا بتونه و زندگی تشکیل بده ؟ و یا اصلا مگه اینها خوشبختی میارن؟ درسته برای زندگی اولیه نیازهایی هستش ولی این نیازها مگه برای همه نیست؟ مگه با چهل میلیون تومن خرج فقط عروسی میشه خوشبخت شد؟ غذاهای اضافه...لباس های ... دین مون اسلام مگه تجملات رو خواسته؟ تایید کرده؟ و هزاران مشکل و دغدغه دیگه . . . . .اقا واقعا همه ی اینا معیار خوشبخت شدن د و جوون هست؟ چرا همیشه تاکید میکنم همیشه ! مسائلی که برای ازدواج ( حالا یا سخت یا آسونش هست ) اینه که چرا تاکید میکنم چرا ! مهریه بالاس؟ چرا دختر خانوم سخت میگیره ؟ چرا پدر دختر خانوم ؟ چرا مراسم عروسی که دختر خانوم می خواد ؟ چرا ماه عسل مورد نظر دختر خانوم ؟ و بعد ها احتمال این هم میره که سوال بشه چرا اسم بچه رو خانوم ؟ زمانی که پاسخ این مسئله که چرا دختر داده شد ، پاسخ اینکه چرا سخت شده هم داده خواهد شد . تضمین میدم ! 1
mamadj 1361 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 احساس نميكني با ازدواج بدتر ميشي! واقعا؟...................... نه اون موقع دیگه فرق میکنه......
mjh 243 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 واقعا؟......................نه اون موقع دیگه فرق میکنه...... :167: 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 واقعا؟......................نه اون موقع دیگه فرق میکنه...... :banel_smiley_4: بدتر میشی حالا نه نیگاه کن:whistle: 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 سلام این درسته که وقتی ادم چیزی نداره نره ازدواج کنه ولی بسته به سن و شرایط هم هست باید بقیه کمکمش کنن ازدواج چیز ساده ای نیستش ایشالله به موقعش همه درک میکنن که ازدواج چی می تونه باشه اقای ناصح ازدواج چیز ساده ای نیستش تاثیراتی توی زندگی خواهد داشت و به وقت همه نیاز به یک شخص دیگه رو احساس خواهند کرد و یادمون نره که با ازدواج نیمی از ایمان انسان حفظ خواهد شد. بله همه اینا درست که نیمی از ایمان کامل میشه و باعث میشه آدم کمتر سمت گناه بره و باعث رشد میشه و.......خیلی مسائل دیگه که از مزیت های ازدواج هست. منم با ازدواج مشکلی نداره اتفاقا طرفدارش هستم ولی من میگم زمونه عوض شده شرایط تشکیل زندگی سخت شده...... ازدواج خوبه ولی آیا به هر قیمتی؟؟؟؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده