شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ جان اونوقت فامیل میشدیم تو دختر دار شدی فامیل میشیم:ws17: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ تو دختر دار شدی فامیل میشیم فک نکنم یکی بسه ببینیم تلاشو میکنیم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ :smiley (18):هستم اتفاقا دوستانو هم دعوت میکنم تا باورشون بشه!:girl_yes2:تا حالا که نیم میلیاردی خرج کرده تا بقیش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ این کجا بود بعد پارسال نه 7 ساله پیش فکر کنمبه عبارتی شقی این چی بود مال خانوم بنده 14 تا هشت ساله پیش خانومت خيلي دوستت داشتااا :jawdrop:14 تا خيلي كمههههههههه شقي هم عاشق بوده من عمرا يكي هم نميبخشم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ افرينالان طرف 2 ماه طرفشو ميشناسه فك ميكنه چون ميدونه رنگ مورد علاقه طرفش چيه ازش شناخت داره ميرن عروسي ميكنن 2 ماه بعد طلاق 100% موافقم باهات این رنگ مورد علاقه یعنی اینقدر مهمه؟ چرا برای ما مهم نبود؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خانومت خيلي دوستت داشتااا :jawdrop:14 تا خيلي كمههههههههه شقي هم عاشق بوده من عمرا يكي هم نميبخشم واقعا هر سکش برام 10000000000000 سکه است باور کن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ 100% موافقم باهات این رنگ مورد علاقه یعنی اینقدر مهمه؟ چرا برای ما مهم نبود؟ چون میخوای زندگی کنی نه معامله و خوب شناختیش همین 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خانومت خيلي دوستت داشتااا :jawdrop:14 تا خيلي كمههههههههه شقي هم عاشق بوده من عمرا يكي هم نميبخشم وقتی وارد زندگی مشترک بشی چیزای مهم تری هست که اصلا مهریه دیگه پشیزی ارزش نداره بعد به حرفم میرسی یه روز 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اتفاقا دوستانو هم دعوت میکنم تا باورشون بشه!:girl_yes2:تا حالا که نیم میلیاردی خرج کرده تا بقیش ریال یا تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ 100% موافقم باهات این رنگ مورد علاقه یعنی اینقدر مهمه؟ چرا برای ما مهم نبود؟ اين كنايه بود كه همه چيزو سطحي ميبينن واقعا هر سکش برام 10000000000000 سکه است باور کن خوشبخت باشيد وقتی وارد زندگی مشترک بشی چیزای مهم تری هست که اصلا مهریه دیگه پشیزی ارزش نداره بعد به حرفم میرسی یه روز مامانم ميگه همش الكيهبخان اينقدر اذيتت ميكنن دستي هم بدي بهشون:ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اين كنايه بود كه همه چيزو سطحي ميبينن خوشبخت باشيد مامانم ميگه همش الكيهبخان اينقدر اذيتت ميكنن دستي هم بدي بهشون:ws44::ws44: شما هم همینطور آروزمندم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اين كنايه بود كه همه چيزو سطحي ميبينن خوشبخت باشيد مامانم ميگه همش الكيهبخان اينقدر اذيتت ميكنن دستي هم بدي بهشون:ws44::ws44: مامانت راست میگه نشنیدی میگن مهرم حلال جونم آزاد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها اینجا چه خبره به منم بگید 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مامانت راست میگه نشنیدی میگن مهرم حلال جونم آزاد البته تو اینو نگفتی نه////////////////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها اینجا چه خبره به منم بگید خوبه برات مهسا از آبجیت یاد بگیر خوب 3 سوت میپری لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ البته تو اینو نگفتی نه////////////////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه من نمیگم چون راضیم اونایی که کاسه صبرشون لبریز میشه میگن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها اینجا چه خبره به منم بگید هیچی مسی اگه حال نداری بخونی زنگ بزن برات بگم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ کجا میپرم؟ جای که منو شقی پریدیم دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ جای که منو شقی پریدیم دیگه؟ واااااااااااا منو تو کجا با هم پریدیم ابولی :icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده