sarevan 9753 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 امروز سالروز ازدواج دو بزرگمون امام علی ع و خانوم فاطمه زهراس بودش گفتم شاید بهتر باشه به این موضوع که دغدغه جوون هاست بپردازیم به نظر شما چرا ازدواج توی این دوره و زمونه اینقده سخت شده؟ چرا اینقده مهریه های بالا که صرفا چشم و همچشمی رو شامل میشه باید مطرح بشه؟ چرا باید اقا داماد حتما خونه و ماشین و ... داشته باشه تا بتونه و زندگی تشکیل بده ؟ و یا اصلا مگه اینها خوشبختی میارن؟ درسته برای زندگی اولیه نیازهایی هستش ولی این نیازها مگه برای همه نیست؟ مگه با چهل میلیون تومن خرج فقط عروسی میشه خوشبخت شد؟ غذاهای اضافه...لباس های ... دین مون اسلام مگه تجملات رو خواسته؟ تایید کرده؟ و هزاران مشکل و دغدغه دیگه . . . . .اقا واقعا همه ی اینا معیار خوشبخت شدن د و جوون هست؟ 8
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 به نظر من بر میگرده به دوره و زمونه و ذات آدما البته شرایط اقتصادی جامعه و وضعیت سیاسی هم تا حدودی و به طور غیر مستقیم تاثیر گذاشته روی ازدواج و شرایط آن 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من با مهریه بالا مشکلی ندارم چون پشتوانه دختر هست ولی مشکل اینه که دخترا مهریه رو بالا میگیرن و بعد از یه مدتی تقاضای طلاق می کنند و مهریه خودشون رو مطالبه اگر پسر نداشته باشه زندانش می کنن.متاسفانه مهریه شده راهی برای کسب درآمد برخی افراد سودجو 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من حاضرم عروسي نگيره اما مهريمو كم نميگيرم بعدش الان داماد بايد بتونه يه خونه اجاره كنه ديگه مفت مفت كه نميتونيم بگرديم هوا بخوريم :icon_pf (34): 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 شما خودتان حاضرید بدون خانه و ماشین و یک حقوق کافی، ازدواج کنید. باید یقه کسانی را بگیرید،که با فساد اداری و ناتوانی در اداره کشور، وضعیت جوانان را به این روز انداخته اند. ازدواج سخت نشده، عده ای با مشغول نگه داشتن ذهن جوانان به مسائل پوچ،ازدواج را سخت کرده اند. 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من حاضرم عروسي نگيره اما مهريمو كم نميگيرم بعدش الان داماد بايد بتونه يه خونه اجاره كنه ديگه مفت مفت كه نميتونيم بگرديم هوا بخوريم :icon_pf (34): :dancegirl2: راست میگه دیگه .... مهمتر از همه اینه که مرد کار باشه... :smiley (18): 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 نه ببین خودتو بشناس تا دیگرونو بشناسی وقتی شناختی دنبال اشتراکها باش چه فکری و تحصیلاتی و چه اقتصادی 45 درصد شد بگو مبارکه همین 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 نه ببین خودتو بشناس تا دیگرونو بشناسی وقتی شناختی دنبال اشتراکها باش چه فکری و تحصیلاتی و چه اقتصادی 45 درصد شد بگو مبارکه همین :ws31: 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 :dancegirl2: راست میگه دیگه .... مهمتر از همه اینه که مرد کار باشه... :smiley (18): كو كار تا اون مرد بره سر كار هستيم خونه بابامون ديگه نه دغدغه داريم نه نگراني ازدواج كنيم كه چي بشه بايد همش حرص بخوريم 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 نه ببین خودتو بشناس تا دیگرونو بشناسی وقتی شناختی دنبال اشتراکها باش چه فکری و تحصیلاتی و چه اقتصادی 45 درصد شد بگو مبارکه همین كانون ازدواج اسان هم اينقد اسون نميگيره 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 كانون ازدواج اسان هم اينقد اسون نميگيره چرا من گرفتم امتحان کن بعدش گفتم تحصیلات هم پایه 2- فکری ...... 3- پول اقتصادی هم طبقه
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 واقعا که نمونه یک ایرانی واقعی هستین. فقط شعار میدین،همتون از دم !!!!!!!!!!!!!!! 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 كو كار تا اون مرد بره سر كارهستيم خونه بابامون ديگه نه دغدغه داريم نه نگراني ازدواج كنيم كه چي بشه بايد همش حرص بخوريم نه همیشه نمیشه که خونه بابا باشیم.. ادم باید ازدواج کنه اما با اهلش .... :smiley (18):
Matin H-d 18145 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 واقعا که نمونه یک ایرانی واقعی هستین. فقط شعار میدین،همتون از دم !!!!!!!!!!!!!!! موافقممم 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من اگه خرج عروسیم کمتر از یه میلیارد بشه طلاق میگیرم.چون دیگه انگیزه ای نمیمونه!!! 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 واقعا که نمونه یک ایرانی واقعی هستین. فقط شعار میدین،همتون از دم !!!!!!!!!!!!!!! نه من نه اسی بعدشم عشق آدمو کور میکنه به هرچی مجبور میکنه بعدشم غقل عقل عقل 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 من اگه خرج عروسیم کمتر از یه میلیارد بشه طلاق میگیرم. باتش تا ازدواج کنی :w00: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 واقعا که نمونه یک ایرانی واقعی هستین. فقط شعار میدین،همتون از دم !!!!!!!!!!!!!!! اسی من شعار ندادن من 514 تا مهریم بود از شوهرم نه خونه خواستم نه ماشین عقدر کوچولو گرفتیم نزدیک عروسیمون یکی از بستگان که روحش شاد باشه به موقع مرد عروسی هم نگرفتیم فقط لباس عروس پوشیدم یه چند نفری حدودا 60 نفر زدن و رقصیدن و فیلم برداری کردیم فرداش هم رفتیم کیش اینقدر بهمون خوش گذشت اگه صد بار دیگه هم بدنیا بیام عروسی نمیگیرم 4
ارسال های توصیه شده