armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ عجبا!!مثلا چی میخوای بگی؟!! بخند بخند ......... ردیفه ........ الان اینجا جاش نیست. مردونست بعد بهتون میگم حالا دوس داری بگو مهندس 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا!! چه بهانه هایی میاری!!! کاش میرفتم میخوابیدم...!! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلامممممم به همه. اینجا چه خبره؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام!! هیچی!! یه معمار داشت یه صحبت هایی میکرد، توجیح شد، رفت...!! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام!!هیچی!! یه معمار داشت یه صحبت هایی میکرد، توجیح شد، رفت...!! مطمئن باش برمیگرده! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ باشه!! فقط ما مجبوریم برای شما ممارا انقد وقت بذاریم دیگه!! آخه میخواین با حرفاتون به کجا برسین آخه!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من که مهندس رو به خاطر دانشجوهای جدیدتر میگم. وگرنه من کارشناسی شهرسازی خوندم و افتخارم اینه که شهرسازم. اوس معمار بنا نیستم ما همچنان منتظریم ببنیم معیارت واسه اینکه شهرسازی رو زیرشاخه معماری دونستی چیه. چون طبق چیزایی که گفتم همه جوره معماری زیرشاخه شهرسازی میشه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ معمارا وقتی عرصهرو تنگ میبینن، فرار میکنن!! چرا پیداتون نیس پس...!؟! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلامممممم به همه. اینجا چه خبره؟ هیچی آبجی یکم داریم :167: میکنیم سلام!!هیچی!! یه معمار داشت یه صحبت هایی میکرد، توجیح شد، رفت...!! اون معماره یه صحبتایی نمیکرد/داشت حقیقتو میگفت مطمئن باش برمیگرده! ایول آبجی مهناز باشه!!فقط ما مجبوریم برای شما ممارا انقد وقت بذاریم دیگه!! آخه میخواین با حرفاتون به کجا برسین آخه!! خو بیکارین دیگه/بیکار نبودین که وضع شهرای ما اینطوری نبود من که مهندس رو به خاطر دانشجوهای جدیدتر میگم.وگرنه من کارشناسی شهرسازی خوندم و افتخارم اینه که شهرسازم. اوس معمار بنا نیستم ما همچنان منتظریم ببنیم معیارت واسه اینکه شهرسازی رو زیرشاخه معماری دونستی چیه. چون طبق چیزایی که گفتم همه جوره معماری زیرشاخه شهرسازی میشه [SIZE="3"]باز که گفتی مهندس:jawdrop: ما که معماریم.مهندس نیستیم:banel_smiley_52: معمارا وقتی عرصهرو تنگ میبینن، فرار میکنن!! چرا پیداتون نیس پس...!؟! باباجون مگه ما بیکاریم بیایم تا صبح اینجا بشینیم بگیم معماری از شهرسازی بهتره چیزی که عیان است/چه حاجت به بیان است[/size] 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آرمین اصلا خشونت به خرج نده... کم تیکه بارمون می کنن از فردا میگن "معمارا خشنن" :w00: حیف که سرم شلوغه وگرنه کاملا این دوستان شهرساز رو توجیه می کردم :167: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آرمین اصلا خشونت به خرج نده... کم تیکه بارمون می کنن از فردا میگن "معمارا خشنن" :w00: حیف که سرم شلوغه وگرنه کاملا این دوستان شهرساز رو توجیه می کردم :167: آبجی خشونت چیه؟؟ دلت میاد معمارا این روح لطیفو واسه چارتا زیرشاخه خدشه دار کنن؟؟ گفتم زیر شاخه الان میان نیگا کن بنده خداها به این کلمه حساس شدن . . . . . . . . .پس کجان این معمارا؟؟؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ همینطوره!! مثلا یه معمار کار شهرسازی میکنه!! :icon_pf (34): دقيقا وقتي از كسي كاري بر نمياد ديگه چكار كنيم ماها از بس دلرحميم:w70: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ باز که گفتی مهندس:jawdrop: ما که معماریم.مهندس نیستیم:banel_smiley_52: [/size] من کی به شما گفتم مهندس؟ الکی دلتو خوش نکن شما همون اوس معمار بنایی که گفتم هستین. مهندس رو به دانشجوهای جدید شهرسازی گفتم. چون 5ساله که مهندسی شهرسازی شده و قبلش شهرسازی بود. چه واسه خودش جو گیر میشه سریع راستی شما فعلاً اون جواب ما رو بده بعداً بیا کل کل آرمین اصلا خشونت به خرج نده... کم تیکه بارمون می کنن از فردا میگن "معمارا خشنن" :w00: حیف که سرم شلوغه وگرنه کاملا این دوستان شهرساز رو توجیه می کردم :167: از شکلکا مشخصه که اصلاً خشونت ندارن معمارا لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من کی به شما گفتم مهندس؟ الکی دلتو خوش نکن شما همون اوس معمار بنایی که گفتم هستین. مهندس رو به دانشجوهای جدید شهرسازی گفتم. چون 5ساله که مهندسی شهرسازی شده و قبلش شهرسازی بود. چه واسه خودش جو گیر میشه سریع راستی شما فعلاً اون جواب ما رو بده بعداً بیا کل کل از شکلکا مشخصه که اصلاً خشونت ندارن معمارا رو آب بخندی محمد... من نمی دونم چه اصراری داری بگی شهر شازی مهندسیه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ یه پیام بازرگانی بیام: اینجا اگه صحبتی میشه همش شوخیه هستش و کل کلا فقط دوستانه هستش. دوستان یه وقت جدی نگیرن. وگرنه من مخلص هرچی عمرانیو معماری و شهرسازیم. ما میخوایم بیشتر با رشته های همدیگه آشنا بشیم و انصافاً میگم که تو کل کلایی که از اول بوده شناختم نسبت به معماری بیشتر شده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ یه پیام بازرگانی بیام:اینجا اگه صحبتی میشه همش شوخیه هستش و کل کلا فقط دوستانه هستش. دوستان یه وقت جدی نگیرن. وگرنه من مخلص هرچی عمرانیو معماری و شهرسازیم. ما میخوایم بیشتر با رشته های همدیگه آشنا بشیم و انصافاً میگم که تو کل کلایی که از اول بوده شناختم نسبت به معماری بیشتر شده به این می گن یه مدیر نمومه! ( من الان نقش یه خود شیرین رو دارم ) محمد به وقتش سرتو می کنم زیر آب لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ رو آب بخندی محمد...من نمی دونم چه اصراری داری بگی شهر شازی مهندسیه من اصراری ندارم. می بینی که گفتم افتخار میکنم کارشناسی شهرسازی خوندم و شهرسازم. ولی خوب بعد از ما مهندسی شد واسه همین میگم مهندسی شهرسازی. مثل اینه که رشته مهندسی مکانیک رو بگیم مکانیکه. لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ به این می گن یه مدیر نمومه! ( من الان نقش یه خود شیرین رو دارم )محمد به وقتش سرتو می کنم زیر آب مهناز بی خیال چرا اینجوری شدی؟ ؟؟ واقعا بچه ها توجه کردین مهناز از وقتی همکار مدیر تالار معماری شده کلی لهجه پیدا کرده :ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ مهناز بی خیال چرا اینجوری شدی؟ ؟؟ واقعا بچه ها توجه کردین مهناز از وقتی همکار مدیر تالار معماری شده کلی لهجه پیدا کرده :ws28: باز تو گیر دادی مرتضی؟ حسووووووووووووووووووووووووووود:w00: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام چی شده مهناز جون دوباره شهرسازا؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده