رفتن به مطلب

تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ)

ارسال های توصیه شده

بله من هم فکر می کنم گند زدن کلمه ی درستی نباشه پس من برای شهرساز ها از این کلام استفاده نمی کنم.

ولی خوب می تونیم در مقابل این سخن خرابکاری این دوستان در شهرهای 25000 نفری و کمتر از 25000 نفر و همچنین طرح های هادی که توسط شرکت های پایه شهرسازی رو دارن نام برد که خوب مخلوط بافت ها و دانه بندی ها نشونی از اشراف اون ها به سطح و حتی مقیاس طراحی نداره.و زمانی که با هواپیما بر بالای منطقه طراحی بعد از ساخت می رسن می بینن چه خرابکاری شده(قرار شد از کلماتی که شایسته ی دوستانم هست مثلا از قبیل گند زدن به کار نبرم و نمی برم:ws37:)

در مقابلش ما یاد همون عصری می ندازه که معمارا شهرها رو با دانه بندی و بافت های مجزا و منظم تشکیل می دادن.:ws37:

و حالا می تونیم مقایسه داشته باشیم.:ws37:

گند زدن واژه ای هست که برای گند زدن به کار میبرم دوست عزیز. اگر به یک دزد بگن شما دزد هستی بهش توهین نشده (در مثل مناقشه نیست.

رشته شهرسازی هم مثل هر رشته دیگه ای هم آدم حرفه ای توش هست هم آدم بی سواد! ولی مطمئن باش بی سوادترین فرد شهرسازی برای کارهای شهری از معمارهای متوسط هم بهتر هستند. این تجربه من از کار بیرون هست. اون شهرهایی هم که به قول شما خرابکاری (گند خوردن خودمون!) توش شده مطمئن باش بسیاریش مال مهندس مشاورهایی بوده که کار رو به معمارها داده بودن. اگر بخوای خیلی راحت اسم تعداد بسیاری از این مشاورها رو با اسم و شماره تلفن بهت میدم که زنگ بزنی و ازشون در این مورد سوال کنی.

الان به نظر شما دانه بندی و بافت مجزا هنر معماری در زمینه شهرسازی بوده؟ (همین مثالی که شما میزنید دقیقاً بهترین مثال برای اثبات ادعای ماست که دید یک معمار هیچ وقت نمیتونه به یک شهرساز برسه)

• Like 3
لینک به دیدگاه
عذر میخوام اشتباه گرفتی!!!!!

100 درصد راست گفتن!!

اما کاش بجای استفاده از واژه ها و چیدن فعل ها و کلمات و لغات اندکی.. فقط اندکی به مفاهیم اونا هم با اندیشه نگاه میکردیم!!

اول کسی جواب شما رو نداده!! حالا شما دوست داری گریه کنی، بخندی و هر کار دیگه خود دانی!!

در مورد ادامه دادن یا ندادن من فکر نکنم به کسی نهادی سازمانی و.... ربطی....

-------------------------------------------------------------------

و افسوس که باز هم باید از اما اگر و کاش استفاده کنم. و بگم کاش خودمون در هر جایی هستیم اونقدر..... ندونیم به کسی بگیم چیکار کنه و نکنه!!!!!!!

عزیز دل، شما که باز داری خودت رو به در و دیوار میزنی! کل حرفهای من رو ول کردی تیکه آخرش رو آوردی و بدون دلیل حرف میزنی؟ اگر فکر میکنی دلیلی داری که معمارها اجازه دخالت در امور شهری رو دارن بسم لله! ما رو هم از این جهل مرکب خارج کن. اگر نه هم که دلیلی نداره حتماً پست بدی ... :)

• Like 2
لینک به دیدگاه
من میتونم بپرسم شما توی چه دانشگاهی درس میخونی؟ یه سری از استادها توی هر رشته ای باشن میان با هزار و یک توجیه منطقی و غیرمنطقی میگن رشته ای که ما درس میدیم مرکز کائنات هست و همه چیز به دور اون میچرخه. حتی اگر این رشته زبان لاتین باشه!! احساسم اینه که اساتید شما هم برای آموزش معماری از همین مسائل دارن بهره برداری میکنن.

مثال شما به تنها چیزی که ربط نداشت معماری و شهرسازی بود. مگه ما ادعایی راجع به داخل ساختمانها کردیم؟ اتفاقاً میگیم معمارها بهترین افراد برای ساخت و طراحی ساختمان هستند. همه صحبت ما سر این هست که به دلیل دید بسیار ریزبینانه معمارها، به هیچ عنوان معماری شایسته دخالت در امور شهری نیست. این امور شهری هم بسیاری از موارد رو شامل میشه. مثل همون طراحی نما و حتی تراکم ساختمانی و و و... شما تمام ساختمانهایی که میسازی اگر در محدوده شهری و روستایی قرار میگیره بلااستثناء باید از قوانینی پیروی کنه که طراح، برنامه ریز و مدیر شهری برای شما وضع میکنن. مگر اینکه بخوای بری وسط بیابان ساختمان بزنی. بزرگترین مشکلات شهری ایران (و در گذشته جهان) هم به خاطر این بوده که افراد کار نابلدی مثل معمارها (کار نابلد در زمینه شهری نه معماری) اومدن و شهرها رو ساختن و بعد هم گسترش دادن. فکر میکنم اگر ما با این استدلالها به قول شما، سر انگشتمون رو میبینیم به خاطر این هست که انگشتمون اشاره به دور دستها داره و باز بهتر از دیدن نوک دماغه که از عوارضش لوچی چشم هست!! :w02:

استدلالها و توجیهات شما هم بسیار منطقی بود در حدی که من جواب قبلی رو برای شما تکرار میکنم: :w16: آدم اگر میخواد حرفی بزنه باید با دلیل و منطق باشه مثل پاراگراف بالا ولی شما تنها چیزی که توی حرفهات نیست "دلیل و مدرک". آدم با تکرار اینکه "شماها هیچی نمیفهمید" منطقی بودنش رو اثبات نمیکنه عزیز دل برادر... :)

متاسفانه من 4 تا کتاب رو حفظ ویا حرف 4تا استادو مثله طوطی از بر نکردم ک اهمیتی داشته باشه کی استاد من بوده و نبوده..... و همه رشته ها در هر رتبه ایی که هستن دارای اهمیت هستن و قابل احترام. حتی اگه زبان لاتین باشه!!!

مثالم ربطی به معماری و شهر سازی نداشت!! چون اساسا مثال بود و نه نمونه موردی!!! و فرضیه... متاسفم چون در هر موردی فقط رابطه مستقیم رو درک میکنید!!!! و استدلال و... رو اندیشه هایی خودتون و فرضیات تکرای و نتایج حاصل از خودتون میبینید.

و باز هم میگم... هر جوری دوست دارین میتونید فکر کنید!!!!!!! وسعت دید هرکس به اندازه...

لینک به دیدگاه

من همه این حرفها رو میزنم ولی باز تاکید میکنم که من به عنوان یه شهرساز کوچکترین ادعایی در زمینه معماری ندارم و حتی اگر به موضوعی از معماری هم آشنایی داشته باشم به خودم اجازه ورود نمیدم. بچه های شهرسازی رو هم که کار معماری میکنن و دوستانم هستن همیشه سرزنش کردم.

مسئله سر دخالت رشته ها در هم هست و اینکه شکی نیست که معمارها هستن که ضوابط رو از شهرسازها میگیرن نه شهرسازها از معمارها.

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیز دل، شما که باز داری خودت رو به در و دیوار میزنی! کل حرفهای من رو ول کردی تیکه آخرش رو آوردی و بدون دلیل حرف میزنی؟ اگر فکر میکنی دلیلی داری که معمارها اجازه دخالت در امور شهری رو دارن بسم لله! ما رو هم از این جهل مرکب خارج کن. اگر نه هم که دلیلی نداره حتماً پست بدی ... :)

باز هم تکرار میکنم...

افسوس که باز هم باید از اما اگر و کاش استفاده کنم. و بگم کاش خودمون در هر جایی هستیم اونقدر..... ندونیم به کسی بگیم چیکار کنه و نکنه!!!!!!!

با احترام کامل جوابتونو دادم !!

همین جملات آخر شما نشون از منطق و دلایل شما داره!! همین که اینقدر معین میکنید پستی داده بشه و نشه و تصمیم گیری میکنی... نشون میده چقدر...

پ ن: نیازی به دادن جواب بیشتر به شما نمیبینم!!!

لینک به دیدگاه
متاسفانه من 4 تا کتاب رو حفظ ویا حرف 4تا استادو مثله طوطی از بر نکردم ک اهمیتی داشته باشه کی استاد من بوده و نبوده..... و همه رشته ها در هر رتبه ایی که هستن دارای اهمیت هستن و قابل احترام. حتی اگه زبان لاتین باشه!!!

مثالم ربطی به معماری و شهر سازی نداشت!! چون اساسا مثال بود و نه نمونه موردی!!! و فرضیه... متاسفم چون در هر موردی فقط رابطه مستقیم رو درک میکنید!!!! و استدلال و... رو اندیشه هایی خودتون و فرضیات تکرای و نتایج حاصل از خودتون میبینید.

و باز هم میگم... هر جوری دوست دارین میتونید فکر کنید!!!!!!! وسعت دید هرکس به اندازه...

خیلی بده که آدم، اون هم یه معمار پر ادعا، از پس جواب دادن به چهار تا طوطی برنیاد!!!! :w16:

پس حالا که شما خودت داری میگی که به دلیل ضعف اطلاعاتیت (متاسفانه من 4 تا کتاب رو حفظ ویا حرف 4تا استادو مثله طوطی از بر نکردم)، توانایی بحث کردن با طوطی ها رو نداری، بنده هم در خدمت دوستان دیگه (مثل معین عزیز که سعی کرد منطقی صحبت کنه کاملاً) هستم. امیدوارم شما هم بعد از خوندن اون چهار تا کتابی که شهرسازها خوندن بیای و حرفهای خودت رو یه بار دیگه بخونی...

موفق باشی :a030:

پ ن: نیازی به دادن جواب بیشتر به شما نمیبینم!!!

البته تا الانم به من جواب نمیدادی عزیز. بیشتر داشتی خودزنی میکردی. lol

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی بده که آدم، اون هم یه معمار پر ادعا، از پس جواب دادن به چهار تا طوطی برنیاد!!!! :w16:

پس حالا که شما خودت داری میگی که به دلیل ضعف اطلاعاتیت (متاسفانه من 4 تا کتاب رو حفظ ویا حرف 4تا استادو مثله طوطی از بر نکردم)، توانایی بحث کردن با طوطی ها رو نداری، بنده هم در خدمت دوستان دیگه (مثل معین عزیز که سعی کرد منطقی صحبت کنه کاملاً) هستم. امیدوارم شما هم بعد از خوندن اون چهار تا کتابی که شهرسازها خوندن بیای و حرفهای خودت رو یه بار دیگه بخونی...

موفق باشی :a030:

البته تا الانم به من جواب نمیدادی عزیز. بیشتر داشتی خودزنی میکردی. lol

طوطی تکرار میکنه و درکی .......

!!! خوشبختانه من درک کردم و نه از بر (همون 4تا کتابو حرف 4تا استادو!!!)............... همین نتیجه گیری شما از خود زنی های من و درک مستقیم واژه ها ست که با همین فرضیاتتون همینجوری نتیجه گیری میکنین و مخاطب رو ضعیف در زمینه اطلاعات!!! ( حواسم نبود در زمینه مثالم فقط موارد مستقیم رو ....)

و باز هم به دلیل همین فرضیات اشتباه نتیجه گیری میکنی....!!!!

موفق باشی و کامیاب!!!

لینک به دیدگاه
کاش اندکی بیشتر از نوک انگشتتونو میدین!!!! و با مجموعه و زیر مجموعه رو کمی نمی دیدین!!!

مهندس شهرساز گرامی!!! یه مثال کاملا دم دستی میزنم... از دید شما دکتر عمومی بیشتر حالیشه تا متخصص قلب!! چون اون در مقیاس قلب... اما این یکی عمومی تره در مورد کل بدن...!!!!!

من دوستان زیادی در زمینه شهرسازی داشتم و دارم...!!! اما هیچکدوم اینقدر سطحی برداشتی از مقیاس و مجموعه و زیر مجموعه نداشتن!!!! بهتر شما جای حفظ کردن بعضی واژه ها مفاهیم رو در یابید!!! و به کیفیت بیندیشین تا ...!!!

گذشته از این موضوع که معماری بسیار فراتر از اونیکه شماها تصور میکنید. و تصور نا صحیح شما منجر به تفکرات و نتایج کاملا اشتباه با فرضیات باطل شده!!

دوست عزیز میشه بفرمایید منظورتون از کیفیت چی هست که فکر میکنید شهرسازی دید کیفی نداره ...

دیگه فکر کنم عالم و آدم میدونن که اساس شهرسازی تاکید بر کیفیت هاست ...

اون مثال کمی (از نظر شما) برای روشن شدن موضوع برای شما دوستان معمار گرامی بود . بر طبق مثال خودتون اگر بخوایید پیش برید بله معمار متخصص در معماریه . ولی نمی تونه در مورد مسائل شهری دخالت کنه . همونطوری که متخصص ریه نمی تونه در مورد بیماری های قلبی اظهار نظر کنه دوست گرامی . اون دکتر عمومی هم اگر بخوایم به این مسئله ربط بدیم مثل یه متحصص در امر جغرافیا می مونه . تفاوت ها از همین جا ناشی میشه . جالبه که شما این مثالها رو می دونید و باز هم فرضیات ما رو صحیح و اشتباه می دونید

سوای اینها میشه شما بفرمایید معماری که فراتر از تصور ماست چیه ؟ و میشه بفرمایید معماری از نظر شما چیه که فرضیه ما کاملا اشتباه و باطل بوده ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته شما اهل منطق نیستید، خود منطق هستید:

فک می کنم فرافکنی باشه، قسمت کوچکی از جمله ی یک نفر رو انتخاب می کنن،بهتر هست برای خودتون و طرف مقابلتون احترام بزارید و به جای رفتن به جاده ی خاکی در مسیر مستقیم قدم بردارین.

هیچ وقت در یک بحث به سخره گرفتن به جایی نمی رسه،فقط میزان بعضی از معیار های اخلاقی انسانی آدم ها مشخص می شه.:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گند زدن واژه ای هست که برای گند زدن به کار میبرم دوست عزیز. اگر به یک دزد بگن شما دزد هستی بهش توهین نشده (در مثل مناقشه نیست.

رشته شهرسازی هم مثل هر رشته دیگه ای هم آدم حرفه ای توش هست هم آدم بی سواد! ولی مطمئن باش بی سوادترین فرد شهرسازی برای کارهای شهری از معمارهای متوسط هم بهتر هستند. این تجربه من از کار بیرون هست. اون شهرهایی هم که به قول شما خرابکاری (گند خوردن خودمون!) توش شده مطمئن باش بسیاریش مال مهندس مشاورهایی بوده که کار رو به معمارها داده بودن. اگر بخوای خیلی راحت اسم تعداد بسیاری از این مشاورها رو با اسم و شماره تلفن بهت میدم که زنگ بزنی و ازشون در این مورد سوال کنی.

الان به نظر شما دانه بندی و بافت مجزا هنر معماری در زمینه شهرسازی بوده؟ (همین مثالی که شما میزنید دقیقاً بهترین مثال برای اثبات ادعای ماست که دید یک معمار هیچ وقت نمیتونه به یک شهرساز برسه)

تعصب نقطه ی شروع رفتن به دره ی بی اخلاقی هست.

دایره ی واژگان که یک انسان به کار می بره نشون دهنده ی دایره ی اخلاق هر انسان هست.

و اینکه در یک چارچوب بحث،هیچ وقت پا رو فراتر از اخلاق نذاشتن هم کار سختی هست،ولی شدنی هست.

مثال آوردن از اطراف جهان رو به قدر همون انسان و آدم های اطرافش کوچک می کنه.

در نتیجه قضاوتاش می شه یک باور و فک می کنه کاملا درست و بی مثال نقض هست.

من هم مشارکت داشتم در طرح های جامع شهری در شهرهای جنوبی کشور پس من هم می تونم مثال بزنم ولی من دنیام به اندازه ی آدم های دور و اطرافم کوچیک نمی کنم و می دونم شاید جاهای دیگه جور دیگه باشه.

من کمی دایره دیدم جلوتر از نوک بینیم هست.

من تعصب ندارم.و مثه شما اعتقاد دارم در هر رشته بد و خوب موجود هست.

ولی نهایتا به جای اینکه انسان ها رو در یک کفه ی تراز بزاریم و بگیم معمارا و شهرسازا و شروع کنیم به بحث در مورد آدم های معمار و شهرساز بهتر هست مقایسه ها رو به رشته ها بکشونیم.

این یک نظر شخصی من هست.

چون هر انسانی می تونه با توجه به بزرگ بودن یک رشته در قد و قواره اون نباشه.

از اول بحث رو جلو بریم نشانی از یک قیاس رشته ای نمی بینیم.در واقع مثال یک کل فوتبالی پیش رفت.

و آیا واقعا می شه این مباحث رو اینجوری پی برد؟

تعصب،تعصب،تعصب:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فک می کنم فرافکنی باشه، قسمت کوچکی از جمله ی یک نفر رو انتخاب می کنن،بهتر هست برای خودتون و طرف مقابلتون احترام بزارید و به جای رفتن به جاده ی خاکی در مسیر مستقیم قدم بردارین.

هیچ وقت در یک بحث به سخره گرفتن به جایی نمی رسه،فقط میزان بعضی از معیار های اخلاقی انسانی آدم ها مشخص می شه.:ws37:

دوست عزیزم، اول اینکه رطب خورده، منع رطب کی کند؟ شما خودت یه جمله کوچیک از حرف من رو گرفتی بعد داری نظر میدی. خود شما هم میدونی وقتی من یه تیکه کوچیک از جمله ات رو میگیرم فقط برای این هست که در جریان باشی راجع به چی دارم صحبت میکنم. به نظرم وقتی شما بعد از تمام این حرفها و دلایل و منطق ها اومدی به یه همچین موضوعی فوکوس کردی ناشی از این هست که جوابی برای حرفهای دیگه نداشتی. اگر اشتباه میکنم، بفرمایید...

درضمن، بنده کسی رو به سخره نگرفتم. شما اگر دقت کردی یه بخش از صحبتها کل کل هست و بخش دیگه اش هم صحبتهای منطقی. اگر شما فکر میکنی معماری با حرفهای بنده به سخره گرفته شده، من عذر میخوام ولی خودم به شخصه فکر میکنم شهرسازی علمی بزرگتر از اونی باشه که بخواد با 40 صفحه که هیچ، با 400 صفحه تاپیک هم که بر علیه اش زده بشه، به سخره گرفته بشه. :)

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم، اول اینکه رطب خورده، منع رطب کی کند؟ شما خودت یه جمله کوچیک از حرف من رو گرفتی بعد داری نظر میدی. خود شما هم میدونی وقتی من یه تیکه کوچیک از جمله ات رو میگیرم فقط برای این هست که در جریان باشی راجع به چی دارم صحبت میکنم. به نظرم وقتی شما بعد از تمام این حرفها و دلایل و منطق ها اومدی به یه همچین موضوعی فوکوس کردی ناشی از این هست که جوابی برای حرفهای دیگه نداشتی. اگر اشتباه میکنم، بفرمایید...

درضمن، بنده کسی رو به سخره نگرفتم. شما اگر دقت کردی یه بخش از صحبتها کل کل هست و بخش دیگه اش هم صحبتهای منطقی. اگر شما فکر میکنی معماری با حرفهای بنده به سخره گرفته شده، من عذر میخوام ولی خودم به شخصه فکر میکنم شهرسازی علمی بزرگتر از اونی باشه که بخواد با 40 صفحه که هیچ، با 400 صفحه تاپیک هم که بر علیه اش زده بشه، به سخره گرفته بشه. :)

مسیح جان تو هم دو بار از من نقل قول گرفتی یک بار از یک قسمت،یک بار دیگه از یک قسمت دیگه.

خوب تو قسمت اول سخره گرفتی دیگ هبا جمله ی خود منطق هستی.:ws37:

من تو قسمت دوم کامل توضیح دادم طومار نوشتم.:ws37:بالا رو یک بار دیگه نگاه کن.

یک مسئله رو بگم بهت،من هم در بخش شهرسازی مشغول هستم و هم در بخش معماری.هر دوتاشون یک لذت فراوان دارن برام.:ws37:

همونجور که گفتم کاش دو رشته باهم مقایسه می شدن نه آدم هایی که لباس اون دو رشته رو می پوشن یا بچه های عمران یا غیره...

اومدنم تو این تاپیک برای این بود که فک کردم داره بر سر رشته ها بحث می شه،ولی اگه بر سر انسان هاست مقایسه ی خوبی نیست.:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تعصب نقطه ی شروع رفتن به دره ی بی اخلاقی هست.

دایره ی واژگان که یک انسان به کار می بره نشون دهنده ی دایره ی اخلاق هر انسان هست.

و اینکه در یک چارچوب بحث،هیچ وقت پا رو فراتر از اخلاق نذاشتن هم کار سختی هست،ولی شدنی هست.

مثال آوردن از اطراف جهان رو به قدر همون انسان و آدم های اطرافش کوچک می کنه.

در نتیجه قضاوتاش می شه یک باور و فک می کنه کاملا درست و بی مثال نقض هست.

من هم مشارکت داشتم در طرح های جامع شهری در شهرهای جنوبی کشور پس من هم می تونم مثال بزنم ولی من دنیام به اندازه ی آدم های دور و اطرافم کوچیک نمی کنم و می دونم شاید جاهای دیگه جور دیگه باشه.

من کمی دایره دیدم جلوتر از نوک بینیم هست.

من تعصب ندارم.و مثه شما اعتقاد دارم در هر رشته بد و خوب موجود هست.

ولی نهایتا به جای اینکه انسان ها رو در یک کفه ی تراز بزاریم و بگیم معمارا و شهرسازا و شروع کنیم به بحث در مورد آدم های معمار و شهرساز بهتر هست مقایسه ها رو به رشته ها بکشونیم.

این یک نظر شخصی من هست.

چون هر انسانی می تونه با توجه به بزرگ بودن یک رشته در قد و قواره اون نباشه.

از اول بحث رو جلو بریم نشانی از یک قیاس رشته ای نمی بینیم.در واقع مثال یک کل فوتبالی پیش رفت.

و آیا واقعا می شه این مباحث رو اینجوری پی برد؟

تعصب،تعصب،تعصب:ws37:

فکر نمیکنم اینجا جایگاهی باشه یا شما فردی باشی که بخوای یا بتونی در مورد ادب یا صلاحیت و عدم صلاحیت بنده یا هر کس دیگه قضاوت کنی. بنده هم همینطور. و من درک نمیکنم شما به جای نقد کردن ادب و شخصیت افراد چرا به محتوای علمی حرفها اشاره نمیکنی؟ بهتر نیست به جای کشیدن بحث به جایی که کوچکترین ارتباطی به موضوع تاپیک نداره، جواب موارد مطرح شده رو بدید؟ اگر شما هم مثل اون یکی دوستمون میبینی جوابی نداری، باز هم لازم نیست حتماً جواب بدی چون "بهترین روش نابود کردن چیزی، بد دفاع کردن از اون هست!". پس خواهشم این هست به جای نقد کردن من، به موضوعات مطرح شده بپردازید.

سفسطه هم بدترین کاری هست که میکنید. هر کسی که با نگاه عادلانه به این تاپیک نگاه کنه میدونه منظور از "معمارها و شهرسازها" علم معماری و شهرسازی هست. این سفسطه ها و مغالطه ها کار رو به جایی نمیرسونه دوست عزیز. بهتره به جای این کار جواب مسائل داده شده رو مطرح کنید یا خودتون مسائلی رو که توی ذهنتون هست بگید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مسیح جان تو هم دو بار از من نقل قول گرفتی یک بار از یک قسمت،یک بار دیگه از یک قسمت دیگه.

خوب تو قسمت اول سخره گرفتی دیگ هبا جمله ی خود منطق هستی.:ws37:

من تو قسمت دوم کامل توضیح دادم طومار نوشتم.:ws37:بالا رو یک بار دیگه نگاه کن.

یک مسئله رو بگم بهت،من هم در بخش شهرسازی مشغول هستم و هم در بخش معماری.هر دوتاشون یک لذت فراوان دارن برام.:ws37:

همونجور که گفتم کاش دو رشته باهم مقایسه می شدن نه آدم هایی که لباس اون دو رشته رو می پوشن یا بچه های عمران یا غیره...

اومدنم تو این تاپیک برای این بود که فک کردم داره بر سر رشته ها بحث می شه،ولی اگه بر سر انسان هاست مقایسه ی خوبی نیست.:ws37:

باز شما دوست داری هی برگردی سر موضوع قبلی... من باز هم میگم صحبتم در مورد رشته هست نه افراد.

بنده هم همزمان هم با معمارها در ارتباط هستم و هم شهرسازها. شاید بهترین دوستانم شهرسازها بودن ولی دایره دوستان معمارم خیلی وسیعتر از شهرسازها بوده و هست... اینا رو گفتم که باز شما نخوای برگردی سر اینکه من دارم افراد رو با هم مقایسه میکنم. با این حال هنوز هم میگم که علوم روی ذهنیت و طرز دید افراد تاثیر میذاره. من اگر میومدم رشته معماری، مطمئنا دیدم با دید فعلیم فرق میکرد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
باز شما دوست داری هی برگردی سر موضوع قبلی... من باز هم میگم صحبتم در مورد رشته هست نه افراد.

بنده هم همزمان هم با معمارها در ارتباط هستم و هم شهرسازها. شاید بهترین دوستانم شهرسازها بودن ولی دایره دوستان معمارم خیلی وسیعتر از شهرسازها بوده و هست... اینا رو گفتم که باز شما نخوای برگردی سر اینکه من دارم افراد رو با هم مقایسه میکنم. با این حال هنوز هم میگم که علوم روی ذهنیت و طرز دید افراد تاثیر میذاره. من اگر میومدم رشته معماری، مطمئنا دیدم با دید فعلیم فرق میکرد.

حالا خوب شد داداش همین رو بگیر بریم:ws3:

یک بار درست بهم بگو شهرسازی چرا رشته ی برتری هست نسبت به معماری؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ای بابا سر 3 رشته بیخود چرا اینقد دعوا میکنین:banel_smiley_4:

مگه کسی میتونه این 3 تا رو با هم مقایسه کنه:w58:

اینگار دارین کفش و پیرهن و شلوار رو با هم مقایسه میکنی که هیچکدوم بهم ربط نداره:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا خوب شد داداش همین رو بگیر بریم:ws3:

یک بار درست بهم بگو شهرسازی چرا رشته ی برتری هست نسبت به معماری؟:ws37:

عزیز جان، من هی میگم نره، شما میگی بدوش؟!! اصلاً بحث برتری نیست. برتری اصلاً معنی نمیده. مثلاً شما میتونی بگی رشته عمران از مکانیک برتره یا برعکس؟

ما میگیم یه سری از مسائل اصلاً در حیطه کار معمارها نیست و خیلی از ضوابط کاری معمارها رو هم شهرسازها تعیین میکنن. شما با این مخالفی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...