panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ پست ها زیاد بود نخوندم!! اما ترجیحا شهر ساز ها یه نگاهی به کارت دانشجویی شون!!!! (چه اونایی که در حال تحصیلن!! و اونایی که فارغ اند!) بندازن!!!! بعد متوجه میشن... زیر مجموعه بودن که اینقدر ادعا نداره 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ معمارها محدود شد به داخل خونه (شاید برای اینکه کسی گندهاشون رو از بیرون نبینه!! ) واقعا زبونم بند اومده بعد از خوندن این جمله!!! الان واقعا با کسی مشورت کردی این جمله رو گفتی یا تنهایی به این نتیجه رسیدی!!؟؟ اینجا که دنیای مجازی و این تایپیک جنبه فان داره!! اما جایه دیگه نگیا!!! زیر مجموعه بودن عالمی داره ها نه؟؟ گذشته از این موضوع که یه سری هاتون زیرمجوعه جغرافیا ب حساب میان حتی!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ واقعا زبونم بند اومده بعد از خوندن این جمله!!! الان واقعا با کسی مشورت کردی این جمله رو گفتی یا تنهایی به این نتیجه رسیدی!!؟؟ اینجا که دنیای مجازی و این تایپیک جنبه فان داره!! اما جایه دیگه نگیا!!! زیر مجموعه بودن عالمی داره ها نه؟؟ گذشته از این موضوع که یه سری هاتون زیرمجوعه جغرافیا ب حساب میان حتی!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ پاسخ خیلی خوبی بود مهندس :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ پاسخ خیلی خوبی بود مهندس :hapydancsmil: چی دارین که بگین!!!؟؟؟ بعد لطیفه اول دومی هم شنیدم!!!!!! از زیر مجموعه بودن بگین!!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ چی دارین که بگین!!!؟؟؟ بعد لطیفه اول دومی هم شنیدم!!!!!! از زیر مجموعه بودن بگین!!!؟؟ جدای از همه ی این کل کل ها ، آدم به عقلشم رجوع کنه متوجه میشه که شهرسازی زیرگروه معماری نیس ! معمار نگاهش خیلی خرد و جزئیه و اصلا درک و نگاه یه شهرساز رو نداره و نمی تونه داشته باشه !!! در حد یه تک بنا می تونید نظر بدید و ما واسه کل بناهای یک شهر ... پس مدل نگاهمون زمین تا آسمون فرق داره و مسلما زیر گروه شما با اون نگاه خرد و درگیر جزییاتتون نیستیم ! حالا اینکه شما بخوای بدون توجه به منطق و عقل صوبت کنی ، مسئله ای بس فراتر از چیزیه که من مطرح کردم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ چی دارین که بگین!!!؟؟؟ بعد لطیفه اول دومی هم شنیدم!!!!!! از زیر مجموعه بودن بگین!!!؟؟ آخه من موندم این تفکر زیر مجموعه رو از کجا میارین ؟ زیر مجموعه به چیزی میگن که کوچکتر از یه چیز دیگست و در واقع چیزی که درون چیز دیگه ای جای میگیره ... حالا به نظر شما مقیاس کار کدوم بزرگتره ؟ چندبار باید تکرار کنیم که معماری از در خونه شروع میشه . و به بیرون کار نداره .... یعنی مقیاس خرد ... پس یکم بهتره راجع به مباحث مجموعه در علم ریاضیات نگاهی بندازین .... 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ آخه من موندم این تفکر زیر مجموعه رو از کجا میارین ؟ زیر مجموعه به چیزی میگن که کوچکتر از یه چیز دیگست و در واقع چیزی که درون چیز دیگه ای جای میگیره ... حالا به نظر شما مقیاس کار کدوم بزرگتره ؟ چندبار باید تکرار کنیم که معماری از در خونه شروع میشه . و به بیرون کار نداره .... یعنی مقیاس خرد ... پس یکم بهتره راجع به مباحث مجموعه در علم ریاضیات نگاهی بندازین .... انتظارایی داریا مهندس ! معمار جماعت ریاضی بلد نیستن که فقط بلدن کاردستی درست کنن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ والا در پاسخ به عنوان تاپیک باید گفت:میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است و یک نفل قول از ویتروویوس فقید: داداشا و آبجی های گل! دوستان محترم و محترمه گرامی! وقتی من سال یک میلادی کتاب در مورد معماری نوشتم شما کجا بودید؟!!! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ والا در پاسخ به عنوان تاپیک باید گفت:میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است و یک نفل قول از ویتروویوس فقید: داداشا و آبجی های گل! دوستان محترم و محترمه گرامی! وقتی من سال یک میلادی کتاب در مورد معماری نوشتم شما کجا بودید؟!!! الان این چه ربطی داشت ؟ :vahidrk: خوب جواب سوالاتون رو مسیح گرامی داد دیگه .. تکامل بشر باعث شد که بفهمه نیاز داره تا محیط اطرافش از یکنواختی و خشنی در بیاد و راه حلش شهرسازی بود .... اون موقع انسان نخستین در همون حد نخستین بودنش به معماری فکر میکرد . 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ والا در پاسخ به عنوان تاپیک باید گفت:میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است و یک نفل قول از ویتروویوس فقید: داداشا و آبجی های گل! دوستان محترم و محترمه گرامی! وقتی من سال یک میلادی کتاب در مورد معماری نوشتم شما کجا بودید؟!!! ما همگی قبول داریم که اون موقع نبودیم ... و یک نقل قول از مسیح : معمارها اینقدر گند زدن تو شهرها که بالاخره مسئولین امر به این فکر افتادن که بابا هر کسی را بهر کاری ساختن. این شد که شهرسازی به وجود اومد تا گندهایی رو که معماری به شهرهامون زده بود از سطح جامعه پاک کن! :)) 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ الان این چه ربطی داشت ؟ :vahidrk: خوب جواب سوالاتون رو مسیح گرامی داد دیگه .. تکامل بشر باعث شد که بفهمه نیاز داره تا محیط اطرافش از یکنواختی و خشنی در بیاد و راه حلش شهرسازی بود .... اون موقع انسان نخستین در همون حد نخستین بودنش به معماری فکر میکرد . ما اهل منطق هستیم،اصولا سعی می کنیم از این اشکال استفاده نکنیم(:vahidrk:) حرف می زنیم،مثال میاریم،مدرک میاریم. و در آخر در وجود و یا عدم وجود و یدی و خوبی بحث نمی کنیم. ما از اینکه فراموش نشه که چه بوده و ریشه ها چه بوده بحث می کنیم. و اینکه بالا برین پایین بیاین آنچه از اول حضور داشته و داره همین هست،آش کشک خاله اته بخوری پاته نخوری پاته بحث سر تخم مرغ و مرغ نیست که شک توش باشه ،حرف از بدیهیات هست و خوب هر چه قدر هم از تکامل و پیشرفت بحث بشه،آنچه که در مورد آن بحث می شه آن است که بوده!نه آنکه بعدا به وجود آمده. دوست خوبم بله! ما به جای استفاده از شکلک سعی می کنم در نوشتن و در منطق پیش بریم 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ آخه من موندم این تفکر زیر مجموعه رو از کجا میارین ؟ زیر مجموعه به چیزی میگن که کوچکتر از یه چیز دیگست و در واقع چیزی که درون چیز دیگه ای جای میگیره ... حالا به نظر شما مقیاس کار کدوم بزرگتره ؟ چندبار باید تکرار کنیم که معماری از در خونه شروع میشه . و به بیرون کار نداره .... یعنی مقیاس خرد ... پس یکم بهتره راجع به مباحث مجموعه در علم ریاضیات نگاهی بندازین .... کاش اندکی بیشتر از نوک انگشتتونو میدین!!!! و با مجموعه و زیر مجموعه رو کمی نمی دیدین!!! مهندس شهرساز گرامی!!! یه مثال کاملا دم دستی میزنم... از دید شما دکتر عمومی بیشتر حالیشه تا متخصص قلب!! چون اون در مقیاس قلب... اما این یکی عمومی تره در مورد کل بدن...!!!!! من دوستان زیادی در زمینه شهرسازی داشتم و دارم...!!! اما هیچکدوم اینقدر سطحی برداشتی از مقیاس و مجموعه و زیر مجموعه نداشتن!!!! بهتر شما جای حفظ کردن بعضی واژه ها مفاهیم رو در یابید!!! و به کیفیت بیندیشین تا ...!!! گذشته از این موضوع که معماری بسیار فراتر از اونیکه شماها تصور میکنید. و تصور نا صحیح شما منجر به تفکرات و نتایج کاملا اشتباه با فرضیات باطل شده!! 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ انتظارایی داریا مهندس !معمار جماعت ریاضی بلد نیستن که فقط بلدن کاردستی درست کنن :icon_pf (34): معمار جماعت فقط نقاشی و کاردستی بلده!!!!! درسته.... بزاریم...هرکس به اندازه ...... از موضوعات اطرافش برداشت میکنه!!! 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ما همگی قبول داریم که اون موقع نبودیم ... و یک نقل قول از مسیح : بله من هم فکر می کنم گند زدن کلمه ی درستی نباشه پس من برای شهرساز ها از این کلام استفاده نمی کنم. ولی خوب می تونیم در مقابل این سخن خرابکاری این دوستان در شهرهای 25000 نفری و کمتر از 25000 نفر و همچنین طرح های هادی که توسط شرکت های پایه شهرسازی رو دارن نام برد که خوب مخلوط بافت ها و دانه بندی ها نشونی از اشراف اون ها به سطح و حتی مقیاس طراحی نداره.و زمانی که با هواپیما بر بالای منطقه طراحی بعد از ساخت می رسن می بینن چه خرابکاری شده(قرار شد از کلماتی که شایسته ی دوستانم هست مثلا از قبیل گند زدن به کار نبرم و نمی برم) در مقابلش ما یاد همون عصری می ندازه که معمارا شهرها رو با دانه بندی و بافت های مجزا و منظم تشکیل می دادن. و حالا می تونیم مقایسه داشته باشیم. 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ چی دارین که بگین!!!؟؟؟ بعد لطیفه اول دومی هم شنیدم!!!!!! از زیر مجموعه بودن بگین!!!؟؟ مهندس، دیگه وقتی جواب اون حرفهات رو با یه لبخند دادم دیگه ادامه نده. راست گفتن که تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد... 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ما اهل منطق هستیم البته شما اهل منطق نیستید، خود منطق هستید: زیر مجموعه بودن عالمی داره ها نه؟؟ گذشته از این موضوع که یه سری هاتون زیرمجوعه جغرافیا ب حساب میان حتی!!!!!! و در آخر در وجود و یا عدم وجود و یدی و خوبی بحث نمی کنیم. ما از اینکه فراموش نشه که چه بوده و ریشه ها چه بوده بحث می کنیم. و اینکه بالا برین پایین بیاین آنچه از اول حضور داشته و داره همین هست،آش کشک خاله اته بخوری پاته نخوری پاته پیشنهاد میدم قبل از صحبت کردن در مورد این مسائل بری یه مقدار بیشتر پستها رو بخونی. :) 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ معمار؟ عمران؟ شهرسازان از اول معلومه ما جمعیم یعنی شهرسازان جمعند هر کسی به یه نوعی زیر دست یکیه دیگه معمار و مهندس عمران هم بدون اجازه ما آب نمی تونه بخوره که اگه بخوره یهو میپره تو گلوش کله پا میشه آهای معمار ما هستیم که میگیم کجا و چی بسازین ؟ آهای عمرانی این ما هستیم که شما رو جمعو جور میکنیم صحبتام بیشتره ولی فعلا کافیه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ کاش اندکی بیشتر از نوک انگشتتونو میدین!!!! و با مجموعه و زیر مجموعه رو کمی نمی دیدین!!! مهندس شهرساز گرامی!!! یه مثال کاملا دم دستی میزنم... از دید شما دکتر عمومی بیشتر حالیشه تا متخصص قلب!! چون اون در مقیاس قلب... اما این یکی عمومی تره در مورد کل بدن...!!!!! من دوستان زیادی در زمینه شهرسازی داشتم و دارم...!!! اما هیچکدوم اینقدر سطحی برداشتی از مقیاس و مجموعه و زیر مجموعه نداشتن!!!! بهتر شما جای حفظ کردن بعضی واژه ها مفاهیم رو در یابید!!! و به کیفیت بیندیشین تا ...!!! گذشته از این موضوع که معماری بسیار فراتر از اونیکه شماها تصور میکنید. و تصور نا صحیح شما منجر به تفکرات و نتایج کاملا اشتباه با فرضیات باطل شده!! من میتونم بپرسم شما توی چه دانشگاهی درس میخونی؟ یه سری از استادها توی هر رشته ای باشن میان با هزار و یک توجیه منطقی و غیرمنطقی میگن رشته ای که ما درس میدیم مرکز کائنات هست و همه چیز به دور اون میچرخه. حتی اگر این رشته زبان لاتین باشه!! احساسم اینه که اساتید شما هم برای آموزش معماری از همین مسائل دارن بهره برداری میکنن. مثال شما به تنها چیزی که ربط نداشت معماری و شهرسازی بود. مگه ما ادعایی راجع به داخل ساختمانها کردیم؟ اتفاقاً میگیم معمارها بهترین افراد برای ساخت و طراحی ساختمان هستند. همه صحبت ما سر این هست که به دلیل دید بسیار ریزبینانه معمارها، به هیچ عنوان معماری شایسته دخالت در امور شهری نیست. این امور شهری هم بسیاری از موارد رو شامل میشه. مثل همون طراحی نما و حتی تراکم ساختمانی و و و... شما تمام ساختمانهایی که میسازی اگر در محدوده شهری و روستایی قرار میگیره بلااستثناء باید از قوانینی پیروی کنه که طراح، برنامه ریز و مدیر شهری برای شما وضع میکنن. مگر اینکه بخوای بری وسط بیابان ساختمان بزنی. بزرگترین مشکلات شهری ایران (و در گذشته جهان) هم به خاطر این بوده که افراد کار نابلدی مثل معمارها (کار نابلد در زمینه شهری نه معماری) اومدن و شهرها رو ساختن و بعد هم گسترش دادن. فکر میکنم اگر ما با این استدلالها به قول شما، سر انگشتمون رو میبینیم به خاطر این هست که انگشتمون اشاره به دور دستها داره و باز بهتر از دیدن نوک دماغه که از عوارضش لوچی چشم هست!! استدلالها و توجیهات شما هم بسیار منطقی بود در حدی که من جواب قبلی رو برای شما تکرار میکنم: آدم اگر میخواد حرفی بزنه باید با دلیل و منطق باشه مثل پاراگراف بالا ولی شما تنها چیزی که توی حرفهات نیست "دلیل و مدرک". آدم با تکرار اینکه "شماها هیچی نمیفهمید" منطقی بودنش رو اثبات نمیکنه عزیز دل برادر... :) 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ مهندس، دیگه وقتی جواب اون حرفهات رو با یه لبخند دادم دیگه ادامه نده. راست گفتن که تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد... عذر میخوام اشتباه گرفتی!!!!! 100 درصد راست گفتن!! اما کاش بجای استفاده از واژه ها و چیدن فعل ها و کلمات و لغات اندکی.. فقط اندکی به مفاهیم اونا هم با اندیشه نگاه میکردیم!! اول کسی جواب شما رو نداده!! حالا شما دوست داری گریه کنی، بخندی و هر کار دیگه خود دانی!! در مورد ادامه دادن یا ندادن من فکر نکنم به کسی نهادی سازمانی و.... ربطی.... ------------------------------------------------------------------- و افسوس که باز هم باید از اما اگر و کاش استفاده کنم. و بگم کاش خودمون در هر جایی هستیم اونقدر..... ندونیم به کسی بگیم چیکار کنه و نکنه!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده