رفتن به مطلب

تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ)

ارسال های توصیه شده

اتفاقاً قابل توجه معمارا! ایشون به تازگی دچار استحاله عمیق فرهنگی، عقیدتی شده و از گناه های قبلش در کسوت قوطی ساز استغفار کرده و رو به صراط مستقیم آوردن و در این امر خطیر تا این لحظه 25% از توبشون مورد پذیرش قرار گرفته.

اینطوری نیست که شما بری عمری قوطی بسازی بعد با یه اشک و آه ندامت برگردی به صراط مستقیم. باید این ندامت عملی نشون داده بشه! :ws28:

قابل توجه شما اینو همه میدونن رشته شهرسازی (برنامه ریزی شهری و طراحی شهری) بعد از جنگ جهانی دوم و از دل رشته معماری به وجود اومد . اما سابقه معماری خیلی طولانی تره و تقریبا میشه گفت همراه با تمدن های اولیه بشری بوجود اومد.

همه ی شهرسازای اولیه هم اول یه معمار بودن و کلا همین معمارها بودن که رشته شهرسازی رو به وجود آوردن. بعد حالا این شهرسازا دارن واسه معمارا شاخ و شونه میکشن ! :whistles: عجب دنیایی شده هااا :ws28:

منم که اومدم دارم شهرسازی میخونم به این خاطره که تجربه ثابت کرده شهرسازا به تنهایی نمیتونن تو رشتشون و آینده کاریشون موفق بشن حتما باید یه معمار بیاد بهشون یاد بده به همین خاطر من گفتم بیام یکم بهتون کمک کنم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
قابل توجه شما اینو همه میدونن رشته شهرسازی (برنامه ریزی شهری و طراحی شهری) بعد از جنگ جهانی دوم و از دل رشته معماری به وجود اومد . اما سابقه معماری خیلی طولانی تره و تقریبا میشه گفت همراه با تمدن های اولیه بشری بوجود اومد.

همه ی شهرسازای اولیه هم اول یه معمار بودن و کلا همین معمارها بودن که رشته شهرسازی رو به وجود آوردن. بعد حالا این شهرسازا دارن واسه معمارا شاخ و شونه میکشن ! :whistles: عجب دنیایی شده هااا :ws28:

منم که اومدم دارم شهرسازی میخونم به این خاطره که تجربه ثابت کرده شهرسازا به تنهایی نمیتونن تو رشتشون و آینده کاریشون موفق بشن حتما باید یه معمار بیاد بهشون یاد بده به همین خاطر من گفتم بیام یکم بهتون کمک کنم :w02:

باریکککککککککککککککک.....................................:ws47::ws48:

خوب اومدی....................آورییییییین ...............:connie_24::(87):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

شوخی میکنی !!!!

ببخشید این تجربه ها چطوری ثابت شده اونوقت ؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شوخی میکنی !!!!

مرتضی جان، ممنون که اومدی این آشفته بازار رو دوباره هم زدی! :ws3:

اتفاقاً من صد در صد با ایشون موافقم. معمارها اینقدر گند زدن تو شهرها که بالاخره مسئولین امر به این فکر افتادن که بابا هر کسی را بهر کاری ساختن. این شد که شهرسازی به وجود اومد تا گندهایی رو که معماری به شهرهامون زده بود از سطح جامعه پاک کن! :))

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
شما هم موافق منید:ws28:

پس نه؟! مخالفم !!:ws3:

شما که معماری هستین و معلومه اطلاعات خوبی دارین؛ چرا رشتتون رو معماری نزدید:ws38:

لینک به دیدگاه

شما که معماری هستین و معلومه اطلاعات خوبی دارین؛ چرا رشتتون رو معماری نزدید:ws38:

مشخصه دلیلش چیه... خجالت میکشه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

اهم اهم؛ جواب داده شد :ws3:

خجالت؟:banel_smiley_4: باعث افتخار منه:ws3:

ما هم به داشتن معماری مثل شما افتخار میکنیم :ws3:

لینک به دیدگاه
شما هم موافق منید:ws28:

:ws28::ws28::ws28:

برای تغییر روحیه اومدم تصمیم دارم فعالیت تخصصی نکنم:ws3:

روحیتو عشقه مثل رشتت میمونه :w02:

تایید میشه

خجالت؟:banel_smiley_4: باعث افتخار منه:ws3:

اهم اهم؛ جواب داده شد :ws3:

ما هم به داشتن معماری مثل شما افتخار میکنیم :ws3:

ممنون ونوس خانوم:w02:

اینو نگید چی بگید ... شما معمارا اگه به هم افتخار نکنید که نسلتون منقرض میشه :ws3::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس نه! "سایر رشته ها" ، رشته است!!! :ws28:

خیلـــــــــــــــــــی خوب اومدی پسر :ws28:

مشکلات شخصی خودتون رو اینجا بازگو نکنید. خب بنده خدا خوشش نمیاد دیگه. زوره مگه ! :ws51:

حالا از اون اول که شما بودین ، دستاوردتون چی بوده که الان اینجوری قلدر بازی در میاری آخه جوجه ؟

کار هر کس نیست خرمن کوفتن ! برو قوطی بساز کلاس رشته رو پایین نیار اوستا.

4 ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال معماری خوندی آخرش به این نتیجه رسیدی که بیای شهرسازی! خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی حرفه !

شوخی میکنی !!!!

شنیدی میگن " خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی " ؟قضیه اش همینه ! :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

ونوس ... :banel_smiley_4:

.

.

اصلا این توهم خود بزرگ بینی رو این معمارا همشون دارن لامصبا :ws3: نشد من یه معمار ببینم این توهمو نداشته باشه :icon_pf (34):

بابا 4 تا ماکت هتل ساختین فک کردین چیکاره این ؟ :w02: در حد همون هتل نظر بدین خواهشا ، بقیه ش با ما :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

.

.

اصلا این توهم خود بزرگ بینی رو این معمارا همشون دارن لامصبا :ws3: نشد من یه معمار ببینم این توهمو نداشته باشه :icon_pf (34):

بابا 4 تا ماکت هتل ساختین فک کردین چیکاره این ؟ :w02: در حد همون هتل نظر بدین خواهشا ، بقیه ش با ما :w02:

مشکل اینه که واسه ساخت همون هتل باید کلی از ضوابطشون رو از ما اجازه اش رو بگیرن. ما اگه صلاح بدونیم یه شهری اصلاً هتل نداشته باشه، فکر کنم نصفشون بیکار میشن!!! :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مشکل اینه که واسه ساخت همون هتل باید کلی از ضوابطشون رو از ما اجازه اش رو بگیرن. ما اگه صلاح بدونیم یه شهری اصلاً هتل نداشته باشه، فکر کنم نصفشون بیکار میشن!!! :ws28:

اینا اگه هتل با ضابطه و اصولی می ساختن که مشکلی نبود مهندس :ws3:

فک می کنن هتل واقعی رو هم باید عین اون ماکتای کاغذی هر ترمشون درست کنن :ws28: اسمشم میذارن طرح معماری !!!!:w58: هی هم میگن سخته !!! :icon_pf (34):

کاردستی معماری بذارن مناسب تره :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

مشکلات شخصی خودتون رو اینجا بازگو نکنید. خب بنده خدا خوشش نمیاد دیگه. زوره مگه ! :ws51:

نمیخواست روحیه شما شهرسازا رو خراب کنه که ببینید چقدر داوطلبای رشته معماری زیادن:w02:

.

.

اونوقت بقیشو چیکار میکنید ؟؟؟ :w02:

اونوقت شماها واسه چی باید اجازه بدین؟؟:banel_smiley_4:

اینا اگه هتل با ضابطه و اصولی می ساختن که مشکلی نبود مهندس :ws3:

فک می کنن هتل واقعی رو هم باید عین اون ماکتای کاغذی هر ترمشون درست کنن :ws28: اسمشم میذارن طرح معماری !!!!:w58: هی هم میگن سخته !!! :icon_pf (34):

کاردستی معماری بذارن مناسب تره :w02:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اتفاقاً دقیقاً همین که معمارها نمیدونن چرا باید قبل از انجام بعضی از کارهشون از شهرسازها کسب تکلیف کنن یکی از بزرگترین مشکلات جامعه شهری ایرانه. به گفته اکثر بزرگان طراحی شهری و معماری، معماری به "از در ساختمان به داخل" میگن و از در ساختمان به خارج (و مخصوصاً نمای ساختمان) به عهده شهرسازها هست. پس شما اگر ساختمانی رو داری طراحی میکنی ظوابط نماش رو شهرساز (با زیرشاخه طراحی شهری) میده نه معمار. حتی تراکمش رو هم شهرساز (با زیرشاخه برنامه ریزی شهری) میده و خیلی چیزهای دیگه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیخواست روحیه شما شهرسازا رو خراب کنه که ببینید چقدر داوطلبای رشته معماری زیادن:w02:

اونوقت بقیشو چیکار میکنید ؟؟؟ :w02:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

و اگر خداوند نواندیشان ، این دو شکلک را نمی آفرید : ( :w02: و :banel_smiley_4: ) چه پاسخی داشتی ونوسمممم ؟ :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرتضی جان، ممنون که اومدی این آشفته بازار رو دوباره هم زدی! :ws3:

اتفاقاً من صد در صد با ایشون موافقم. معمارها اینقدر گند زدن تو شهرها که بالاخره مسئولین امر به این فکر افتادن که بابا هر کسی را بهر کاری ساختن. این شد که شهرسازی به وجود اومد تا گندهایی رو که معماری به شهرهامون زده بود از سطح جامعه پاک کن! :))

در غیاب مای دیر فرند افسانه به نیابتش جواب میدما...:دی

معلومه کی گند زده تا زمانی که همه چیز دست ما بود همه چیز عالی بود ...تاریخ معماری و شهرسازی گواهی بر این ادعاست...

درست از زمانی که تصمیم گرفتیم علممون رو تخصصی کنیم زیر شاخه بوجود آوردیم که هه چیز بهتر پیش بره..

.درنتیجه یه قسمت از هنرمون رو به گروه عمران و شهرساز دسته بندی کردیم...

که بعد از اون بود که شاهکارهای شما رو دیدیم...:whistles:

زیر شاخمون رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه
در غیاب مای دیر فرند افسانه به نیابتش جواب میدما...:دی

معلومه کی گند زده تا زمانی که همه چیز دست ما بود همه چیز عالی بود ...تاریخ معماری و شهرسازی گواهی بر این ادعاست...

درست از زمانی که تصمیم گرفتیم علممون رو تخصصی کنیم زیر شاخه بوجود آوردیم که هه چیز بهتر پیش بره..

.درنتیجه یه قسمت از هنرمون رو به گروه عمران و شهرساز دسته بندی کردیم...

که بعد از اون بود که شاهکارهای شما رو دیدیم...:whistles:

زیر شاخمون رو دزدیدن دارن باهاش پز میدن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

البته این نحوه پاسخگویی برمیگرده به اینکه شما آشنایی چندانی با تاریخچه علم نداری! :w02: پیشنهادم به شما و بقیه دوستان معماری که فکر میکنن اول معمار وجود داشته و بعد خدا آفریده شده مطالعه کتاب "تاریخ علم" نوشته "ویلیام سسیل" هست. علوم با توجه به نیازهای بشری همیشه به وجود میان و حتی تکمیلشون هم به خاطر نیاز هست نه به خاطر میل به ترقی!! پس وقتی معمارها داشتن کارشون رو میکردن، تا یه زمانی کارهاشون جوابگو بود که یه دلیل عمده اش پایین بودن سطح فهم و ارزیابی در جامعه بود. با بالا رفتن سطح سواد عمومی و شعور اجتماعی، مشکلات کارهای معمارها دونه دونه پیدا شد و این شد که رشته تخصصی شهرسازی بوجود اومد و کار معمارها محدود شد به داخل خونه (شاید برای اینکه کسی گندهاشون رو از بیرون نبینه!! :ws28:)

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...