*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ممنونم محمد جان وااقعا قشنگ توضیح دادی....حلالت مدرکی که میگیری 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خب بچه های گل گلاب معمار و شهرساز و عمران و رشته های دیگه. همتون لطف دارین. با اجازه ما بریم بخوابیم. خوش گذشت... :w72: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ محمد دستت درد نکنه. بالاخره یکی تونست منظور مارو برسونه. خیلی دوس دارم تفاوت حرفایی که تا حالا گفته شده رو با حرفای محمد مهمدی متوجه بشم، البه یه سری فرق داشت، که اونم چاشنی های صحبت ها بود که دوستان .... به هر حال خوشحالم که این تفاوت ها و مرزها تبیین شد، دوستان هم قبول کردند. 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ محمد دستت درد نکنه. بالاخره یکی تونست منظور مارو برسونه. خیلی دوس دارم تفاوت حرفایی که تا حالا گفته شده رو با حرفای محمد مهمدی متوجه بشم، البه یه سری فرق داشت، که اونم چاشنی های صحبت ها بود که دوستان .... به هر حال خوشحالم که این تفاوت ها و مرزها تبیین شد، دوستان هم قبول کردند. مدیر جان میدونی اشکاله کارت چیه؟....اینه که حرفتو دوره کلت میچرخونی تا بخوای بگیش...مثله محمد دلیل بیار واسه حرفات..سره جنگو دعوا با کسی نداریم که....کل کل هم همینطور 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر جان میدونی اشکاله کارت چیه؟....اینه که حرفتو دوره کلت میچرخونی تا بخوای بگیش...مثله محمد دلیل بیار واسه حرفات..سره جنگو دعوا با کسی نداریم که....کل کل هم همینطور باشه. مهم اینه که دانسته های کسانی که نمیدانستند زیاد شد. خدا رو شکر. ما دیگه بحثی نداریم! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ در اینجا معلوم می شه که شهر سازا و عمرانی ها کم آوردن! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ در اینجا معلوم می شه که شهر سازا و عمرانی ها کم آوردن! مرور بحثا نشون میده کیا کم آوردن اصلاً معماریا حرفی واسه گفتن نداشتن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مرور بحثا نشون میده کیا کم آوردن اصلاً معماریا حرفی واسه گفتن نداشتن رو آب بخندی نمکدون :w00: اگه کم نیاورده بودن تاپیکو آپ میکردن از ترس کم آوردن آفتابی نشدن الهیییییییی 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مرور بحثا نشون میده کیا کم آوردن اصلاً معماریا حرفی واسه گفتن نداشتن بله این که پر واضحه محمد جان اگه کم آورده بودیم که تاپیکو دوباره راه نمی انداختیم. لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ایول مهناز جون حرف حق جواب نداره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شما که کم نیاوردین و تاپیک رو آپ کردین، حرفتون چیه واسه کم نیاوردن. منم میرم یه تاپیک از ته چاه میکشم بیرون با یه اسپمی که توش میکنم میگم کم نیاوردم حالا که تاپیکو آپ کردین بیاین وسط ببینم این معمارا چی دارن واسه گفتن. البته ترجیحاً صفحات قبل رو یه نگاهی بندازین 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شما که کم نیاوردین و تاپیک رو آپ کردین، حرفتون چیه واسه کم نیاوردن. منم میرم یه تاپیک از ته چاه میکشم بیرون با یه اسپمی که توش میکنم میگم کم نیاوردم حالا که تاپیکو آپ کردین بیاین وسط ببینم این معمارا چی دارن واسه گفتن. البته ترجیحاً صفحات قبل رو یه نگاهی بندازین بولدوزر..... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بابا ما یه ساعت گلومونو پاره کردیم که این تاپیک بسته شه از دستش خلاص شیم... شما دوباره راش انداختین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بابا ما یه ساعت گلومونو پاره کردیم که این تاپیک بسته شه از دستش خلاص شیم...شما دوباره راش انداختین؟ عابدی...می خوای قفلش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بابا ما یه ساعت گلومونو پاره کردیم که این تاپیک بسته شه از دستش خلاص شیم...شما دوباره راش انداختین؟ :ws28::ws28: چیکارش داری مستر عابدی.... بده بچه ها انرژیشون فوران کنه میان اینجا...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ عابدی...می خوای قفلش کنم؟ __________________ نمیدونم! شما مدیری! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستان عزیزم. تنها دلیل بسته شدن این تاپیک فعالیت نکردن اعضا در تاپیک های تخصصی بود. موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده