رفتن به مطلب

تفاوت هاي شهرسازي و معماريو عمران ( كل كل معماران و شهرسازان و عمرانی هآ)

ارسال های توصیه شده

ببین اقای شهرساز...شرمنده که اینو میگم..اما داری النن به رشته ما و سواد من توهین میکنی!!!:ws46::ws46:

مقیاس بزرگ مثه کلان شهرا واسه شماست نه ما...اما خونه های این شهر ها رو ما طراحی میکنیم...متوجه شدید....در ضمن..من نیازی به کل کل نمیبینم.....هر چی هست منطقیه و حرفه حق!!!!

ببین تو اصلا میخونی که من چی نوشتم؟! :banel_smiley_4: من مگه گفتم ما خونه طراحی میکنیم؟! من گفتم که ما میگیم چی باید کجا ساخته بشه! بعد شما وارد عمل میشید و اون چیزی که مد نظر ما هست رو بر طبق ضوابطی که ما تعیین کردیم، طراحی میکنید و اگر طرحتون رو تصویب کنیم، که معمولا این اتفاق میوفته، اون بنا ساخته میشه...!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین تو اصلا میخونی که من چی نوشتم؟! :banel_smiley_4: من مگه گفتم ما خونه طراحی میکنیم؟! من گفتم که ما میگیم چی باید کجا ساخته بشه! بعد شما وارد عمل میشید و اون چیزی که مد نظر ما هست رو بر طبق ضوابطی که ما تعیین کردیم، طراحی میکنید و اگر طرحتون رو تصویب کنیم، که معمولا این اتفاق میوفته، اون بنا ساخته میشه...!!

من اینجا لازم میبینیم همه رو به ارامش دعوت کنم........:ws37:

هممون با ساختمون سر و کار داریم....:w16:

دعوا نداره که اصلن.......:icon_pf (44):

• Like 1
لینک به دیدگاه

اره..من میخونم...ولی مثله اینکه تو نمیخونی.....

نخیر من میگم شهری که شما هی دم از ساختنش میزنی واسه من.. خونه هاشو منو امثاله منیم که طراحی میکنیم...

من هنوز نفهمیدم....اگه ضوابط تعیینش با شماست پس شهرداری اینجا چکارست؟؟

لینک به دیدگاه
اره..من میخونم...ولی مثله اینکه تو نمیخونی.....

نخیر من میگم شهری که شما هی دم از ساختنش میزنی واسه من..مسگم خونه هاشو منو امثاله منیم که طراحی میکنیم...

من هنوز نفهمیدم....اگه ضوابط تعیینش با شماست پس شهرداری اینجا چکارست؟؟

آفرین مینا جون

حرف حق جواب نداره گلم

• Like 1
لینک به دیدگاه

با اجازه!

اول سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستای معمار و شهرساز و عمرانی!

دوم میخوام ببینم این میخواین با هم کل کل کنید یا واقعا میخواین تفاوت و پیوند های این سه تا رشته رو بدونین؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
با اجازه!

اول سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستای معمار و شهرساز و عمرانی!

دوم میخوام ببینم این میخواین با هم کل کل کنید یا واقعا میخواین تفاوت و پیوند های این سه تا رشته رو بدونین؟

سلام به تو

محمد ببین من اصلا به قصده کل کل نیومدم....من اومدم نظرمو گقتم...

خوب تو خودت یه نیگا بنداز ببین محمد حسین چی میگه..صفه قبلم یه نیگا بنداز

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببین داری منطقی حرف میزنی یا همینجوری کل کل داری میکنی؟!

آخه شما چه درسی خوندین که بخواین کاربری زمین رو مشخصکنید بتونی در مقیاس کلان به شهر نیگا کنید!

شما فقط پیمانکارو میشناسید و پول میگیرد هرکاری خاص براش میکنید و اصلا ب شهر فکری نمیکنید! نمونش همین ساختمونایی که اطرافمون زیاده!

ببین....

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببینید. اگر بخوایم جدی وارد این بحث بشیم اکثر این کل کل ها موقعی اتفاق می افته که معمولا بچه ها در ترم پائین تر رشته شون هستن... و این جالبه. چون دارند به یک شناخت نسبی از رشته می رسن و روش تعصب پیدا میکنن.

1- اگر بخوایم رابطه بین رشته های مختلف رو از نظر مقیاس و از دید دکتر بحرینی (ر.ک به بحرینی، فرآیند طراحی شهری) میشه به ترتیب از بزرگ مقیاس تا ریز مقیاس رشته ها رو اینگونه تقسیم بندی کرد:

برنامه ریزی ملی

برنامه ریزی منطقه ای

برنامه ریزی شهری

طراحی شهری

معماری

طراحی صنعتی

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببینید. اگر بخوایم جدی وارد این بحث بشیم اکثر این کل کل ها موقعی اتفاق می افته که معمولا بچه ها در ترم پائین تر رشته شون هستن... و این جالبه. چون دارند به یک شناخت نسبی از رشته می رسن و روش تعصب پیدا میکنن.

1- اگر بخوایم رابطه بین رشته های مختلف رو از نظر مقیاس و از دید دکتر بحرینی (ر.ک به بحرینی، فرآیند طراحی شهری) میشه به ترتیب از بزرگ مقیاس تا ریز مقیاس رشته ها رو اینگونه تقسیم بندی کرد:

برنامه ریزی ملی

برنامه ریزی منطقه ای

برنامه ریزی شهری

طراحی شهری

معماری

طراحی صنعتی

محمد جان من کاملا حرفتو قبول دارم(جایی که قرمز شده)

راجع بع برنامه ریزی هایی هم که گفتی چون با سند و مدرکه حرفتو قبول دارم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

برنامه ریزی ملی

برنامه ریزی منطقه ای

برنامه ریزی شهری

طراحی شهری

معماری

طراحی صنعتی

:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

2- تفاوت معماری و شهرسازی چیه؟ در ساده لوحانه ترین حالت میشه گفت شهرساز معمار شهره... در واقع این یکی از دیدهای ابتدایی به شهرسازیه. اما در واقع معمار و شهرساز در تعامل با هم کار میکنن. عمده ترین کار شهرساز ها آماده سازی زمین برای ساخت و سازه. در واقع شهرساز تمامی جوانب رو در نظر میگیره تا تفکیکی صورت بده تا معمار راحت تر بتونه خلاقیتشو توی اون زمین به کار ببره.

3- خب توی همین کار میاد یک سری ضوابط تعیین میکنه تا معمار تکلیف خودش رو بهتر بدونه... مثلا: شهرساز با توجه به نیازهای شهر میاد کاربری آموزشی با فعالیت دبستان با توجه به سرانه مورد نیاز برای شهر تعیین میکنه. بعد معمار در چارچوب اون ضوابط بهترین حالت رو در میاره که خودش کار مشکلیه... ممکنه معمار به شهرساز feed back کنه و اعلام نیاز کنه که مثلا متراژ زمین پایینه. شهرساز موظفه که در صورت اصولی بودن این تقاضا رو بر طرف کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

4- معماری خلاقیت میخواد و فکر. معمار در واقع ساختمونی طراحی میکنه که در هماهنگی با ساختمونای اطرافشه. اما با این حال حرفی واسه گفتن داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه کم از این محمد یاد بگیرید... به جایی که بشینید بزنید تو سر و کله ی هم...4 تا بحث درست حسابی انجام بدید.:w16:

ممنون محمدجان:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

5- خب حالا عمرانی ها این وسط چیکار میکنن؟ عمرانی ها در واقع بار محاسبه ی طراحی های معمار و شهرساز رو بر دوش میکشن... محاسبه های سازه، سیویل و ... بر عهده عمرانی هاست. کمتر توی کار برنامه ریزی و طراحی دخالت میکنند... اما طراحی های بعضی از تقاطع ها مخصوصا تقاطع های غیر همسطح روی دوش اوناست...

• Like 4
لینک به دیدگاه
4- معماری خلاقیت میخواد و فکر. معمار در واقع ساختمونی طراحی میکنه که در هماهنگی با ساختمونای اطرافشه. اما با این حال حرفی واسه گفتن داره.

اینه یه حرف حساب از دانشجوی ارشد مملکت

• Like 3
لینک به دیدگاه

6- خب! حالا شهرسازا تقریبا دو دسته ان! طراحی شهری ها، برنامه ریزی شهری ها! جالبه بدونید که این دوتا با هم کل کل دارند!:ws17: اما نه به حد شما! برنامه ریز ها معمولا دو بعدی شهر رو می بینن. یعنی کاربری اراضی در حد جامع و تفصیلی بر عهده اوناست. طراحی شهری ها وظیفه سه بعدی کردن برنامه ریزی ها رو بر عهده دارند. این دو تا رشته خیلی با هم رابطه مقابل دارند. در واقع طراحی شهری حلقه اتصال معماری و برنامه ریزی شهریه. مثال: برنامه ریز میاد کاربری یه جایی رو میکنه تجاری... طراحی شهری میاد ضوابط فضای شهری از جداره گرفته تا مبلمان و کفسازی مشخص میکنه واسه اون کاربری تجاری یا خیابون تجاری. حالا نوبت معماراست. معمارا میان توی چارچوب ضوابط طراحی میکنن از طراحی ساختمون تا محوطه سازی. در واقع طراح شهری وظیفه طراحی آنچه در شهر دیده میشه رو داره و برای این کار از معمار کمک می گیره. معمار هم طبق سلیقه و خلاقیت خودش میاد ساختمونا رو توی چارچوب مشخص طراح شهری طراحی میکنه. عمرانی ها هم این وسطه میان کمک شهرسازا و معمارا تا توی موزدی که نقص دارن (محاسبه) کمکشون کنن. به همین سادگی به همین خوشمزگی. . .

.

.

.

والسلام

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...