maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام الا جوننننننننننننننننننننننننننننن لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام الا جوننننننننننننننننننننننننننننن سلام عزیزم مزاحمه کل کل کردنتون که نیستم؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من خسته ام میرم بای شبت بخیر :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ خوب اره دیگه معلومه یاد نمیگیرین...رشته ما رو هرکسی نمیتونه یاد بگیره:ws2::ws2:فقظ ادمای خاص میتونن آره!! آدمای خاص و استثنائی میتونن یاد بگیرن!! لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یعنی چی حالیت نیس؟!! این معمارا کی میخوان حرف زدن رو یاد بگیرن خدا میدونه!همین کارا رو میکنید که طرح مرهاتون رو محل نمیدن و این اوساها و بناها هرچی خودشون صلاح میدونن درس میکنن، حرف شما رو هم اهمیت نمیدن! باز كه جوش آوردي غصه ما رو نخور ما مي دونيم چطور حاليشون كنيم 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو فکر کن ما از معمارا چیزی یاد بگیریم!! فكر نكن نمي توني چيزي ياد بگيري:icon_pf (12): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نقدا حس جواب دادن ندارم!! حالا فردا حسابتو میرسم! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نقدا حس جواب دادن ندارم!!حالا فردا حسابتو میرسم! حسش رو هم داشته باشي نمي توني 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حسش رو هم داشته باشي نمي توني آره!! خداییش با این خنده ای که تو میکنی، اصلا دلم نمیاد جوابتو بدم ناراحت بشی!! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ آره!! خداییش با این خنده ای که تو میکنی، اصلا دلم نمیاد جوابتو بدم ناراحت بشی!! خواستم بهت حس بدم بتوني جواب بدي فكر كنم بعد يه هفته حست رو پيداكرده باشي لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام اقا اجازه هست ما هم بیایم:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلام اقا اجازه هست ما هم بیایم:icon_redfac e: بزن به افتخار حامي كه واسه اولين بار براي ورود اجازه خواست!!!:ws48: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بزن به افتخار حامي كه واسه اولين بار براي ورود اجازه خواست!!!:ws48: باز تو حرف زدی ینی هیشکی نبود 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم؟ من اول صفحه رو خوندم....نظراتتون واقعا جالب بود...خوشم اومد... ولی یه چیزی...حرف شما درست...شاید ما معمارا برای فضا هامون به مردم و فعالیتشون توجه نداشته باشیم(که بازم به اون توجه داریم)...شاید ما معمارا بیشتر با فضا کار داشته باشیم..اما ما عملکرد فضا هامون واسه جمعیت رو میسنجیم...بعد طراحی میکنیم.... و یه چیزه دیگه ...اینکه تا فضاهای طراحی شده توسط ما و عملکردشون مشخص نشه و اون فضا ها طراحی نشن هیچ ادمی هم نمیتونه اونجا فعالیت داشته باشه..نتیجه اینکه پایه و اساس فعالیت مردم تو یه مکانی..وجود اون مکان واسه مردمه..که اونم توسط ما یعنی معمارا پایه گذاری میشه:w16: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم؟من اول صفحه رو خوندم....نظراتتون واقعا جالب بود...خوشم اومد... ولی یه چیزی...حرف شما درست...شاید ما معمارا برای فضا هامون به مردم و فعالیتشون توجه نداشته باشیم(که بازم به اون توجه داریم)...شاید ما معمارا بیشتر با فضا کار داشته باشیم..اما ما عملکرد فضا هامون واسه جمعیت رو میسنجیم...بعد طراحی میکنیم.... و یه چیزه دیگه ...اینکه تا فضاهای طراحی شده توسط ما و عملکردشون مشخص نشه و اون فضا ها طراحی نشن هیچ ادمی هم نمیتونه اونجا فعالیت داشته باشه..نتیجه اینکه پایه و اساس فعالیت مردم تو یه مکانی..وجود اون مکان واسه مردمه..که اونم توسط ما یعنی معمارا پایه گذاری میشه:w16: یکم کلی تر هم اگه نیگا کنی، درک میکنی که کاربری اون فضا رو یک شهرساز مشخص میکنه. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکم کلی تر هم اگه نیگا کنی، درک میکنی که کاربری اون فضا رو یک شهرساز مشخص میکنه. باز تو حرف زدي 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکم کلی تر هم اگه نیگا کنی، درک میکنی که کاربری اون فضا رو یک شهرساز مشخص میکنه. اگه یکم بیشتر و دقیقی تر که نگا بندازی میبینی که هم معمارا میتونن این کارو کنن هم شهرسازا..اینجا دیگه قابلیت جداییشون نیست:w16: ولی دزه معمارا یکم بیشتره 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ باز تو حرف زدي سکوت کن تو! اگه یکم بیشتر و دقیقی تر که نگا بندازی میبینی که هم معمارا میتونن این کارو کنن هم شهرسازا..اینجا دیگه قابلیت جداییشون نیست:w16:ولی دزه معمارا یکم بیشتره ببین داری منطقی حرف میزنی یا همینجوری کل کل داری میکنی؟! آخه شما چه درسی خوندین که بخواین کاربری زمین رو مشخصکنید بتونی در مقیاس کلان به شهر نیگا کنید! شما فقط پیمانکارو میشناسید و پول میگیرد هرکاری خاص براش میکنید و اصلا ب شهر فکری نمیکنید! نمونش همین ساختمونایی که اطرافمون زیاده! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سکوت کن تو! ببین داری منطقی حرف میزنی یا همینجوری کل کل داری میکنی؟! آخه شما چه درسی خوندین که بخواین کاربری زمین رو مشخصکنید بتونی در مقیاس کلان به شهر نیگا کنید! شما فقط پیمانکارو میشناسید و پول میگیرد هرکاری خاص براش میکنید و اصلا ب شهر فکری نمیکنید! نمونش همین ساختمونایی که اطرافمون زیاده! ببین اقای شهرساز...شرمنده که اینو میگم..اما داری النن به رشته ما و سواد من توهین میکنی!!!:ws46: مقیاس بزرگ مثه کلان شهرا واسه شماست نه ما...اما خونه های این شهر ها رو ما طراحی میکنیم...متوجه شدید....در ضمن..من نیازی به کل کل نمیبینم.....هر چی هست منطقیه و حرفه حق!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده