Place.Maker 4554 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 ايول به مهناز :w70:مي تونه:w42: مشكلي داري نه با وجود شما گرامیان کی مشکل نداره . :w00::w00::w00: 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 آرمین هستم داداش..........خوبی شما؟ داداش آخه من چی جوابتو بدم ........ بگم چی؟ واست موضوع رو باز کنم که چی؟ یعنی خودت نمیدونی میگن معماری-شهرسازی؟ به به ............. تو وا میستی که محمد اومد میای اینجا پست میدی اونشب که میخاستی بخابی/محمد که اومد چی شد خواب از سرت پرید؟؟ تورو خدا توجیحا رو نیگا کن...!! معماری- شهرسازی!! بابا یکم رو استدلال اتون کار کنید...!! عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 تورو خدا توجیحا رو نیگا کن...!! معماری- شهرسازی!! بابا یکم رو استدلال اتون کار کنید...!! دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: با این اولویت کاملا موافقم 2
sarai 769 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): دم در بده بفرما داخل نوشابه باز كنم براتون 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: دادا این چیزا رو هر کسی متوجه نمیشه که!! الان باز میان میگن، فلان- فلام- شهرسازی!!! با این اولویت کاملا موافقم دیدی گفتم....!! 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 دم در بده بفرما داخل نوشابه باز كنم براتون الان خود معمارا هم متوجه منظورتون نشدن!! باز که اینجا این شهرسازیا دور ورداشتن:167: خب منظور؟! حرفی داری؟! :vahidrk: 1
sarai 769 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 اوني كه اولويت بندي كرده مي فهمه خيلي خودتو اذيت نكنه نمي فهمي 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 عجب!! ببین چیزای دیگه ای هم میتونستی بگیا!! مثلا اینکه چون الان ماه کامله، من حرفم درسته و بقیه متوجه میشن!! 1
sarai 769 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 اگه ماه كامل بود كه براي توبد مي شد نمي تونستيم پيدات كنيم :ws28: شايد هم ازت فرار مي كرديم:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 اگه ماه كامل بود كه براي توبد مي شد نمي تونستيم پيدات كنيم :ws28:شايد هم ازت فرار مي كرديم:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
sarai 769 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 اشكال نداره باز نفهميدي مشكل جاي ديگه اي هست كه بازم نمي فهمي :banel_smiley_52:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 ما همچنان دنبال اینیم که یه دلیل قانع کننده از معمارا بشنویم که معماری از شهرسازی بهتره دنبال کل کل الکی نیستم. دلیل خوب و منطقی بیارین تا منم دوباره بیام واسه ادامه بحث و کل کل. :gnugghender: ولی مثل اینکه خودتونم به این نتیجه رسیدین و واسه همین دیگه زدین تو جاده خاکی که بخواین بحث رو منحرف کنین و فقط با اسپم زیاد میخواین بگین معماری بهتره. راستی این عمرانیا دیگه چی میگن این وسط؟ شما که فعلاً تو مرحله پرت کردن آجرین
Place.Maker 4554 ارسال شده در 1 مهر، 2010 دليل خودتون براي برتري چيه شهرسازها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آهان این شد یه سوال حسابی ، ببینم بزرگترین مقیاس کار شما چیه ؟؟؟ یعنی بزرگترین پروژه ای که در ذهنتون می تونین انجام بدین چیه ؟؟؟:ws52: 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 3 مهر، 2010 تا مد نظر شما از مقیاس چی باشه ببخشید تازه دیدم . میشه مقیاس رو دسته بندی کنی من می گم کدوم مد نظر ماست . حالا نگی مقیاس خطی مقیاس عددی و . . . 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 3 مهر، 2010 ببخشید تازه دیدم . میشه مقیاس رو دسته بندی کنی من می گم کدوم مد نظر ماست . حالا نگی مقیاس خطی مقیاس عددی و . . . :167::167::167: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 مهر، 2010 شهرسازی از معماری بهتره ،چرا ؟ چون:تمام معمارا آرزوی شهرسازی رو دارن اما هیچ شهرسازی آرزوی معمار شدن نداره! 2
ارسال های توصیه شده