Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ايول به مهناز :w70:مي تونه:w42: مشكلي داري نه با وجود شما گرامیان کی مشکل نداره . :w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرمین هستم داداش..........خوبی شما؟ داداش آخه من چی جوابتو بدم ........ بگم چی؟ واست موضوع رو باز کنم که چی؟ یعنی خودت نمیدونی میگن معماری-شهرسازی؟ به به ............. تو وا میستی که محمد اومد میای اینجا پست میدی اونشب که میخاستی بخابی/محمد که اومد چی شد خواب از سرت پرید؟؟ تورو خدا توجیحا رو نیگا کن...!! معماری- شهرسازی!! بابا یکم رو استدلال اتون کار کنید...!! عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ تورو خدا توجیحا رو نیگا کن...!! معماری- شهرسازی!! بابا یکم رو استدلال اتون کار کنید...!! دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: با این اولویت کاملا موافقم 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): دم در بده بفرما داخل نوشابه باز كنم براتون 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ باز که اینجا این شهرسازیا دور ورداشتن:167: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ قویترین استدلالی که می تونست گفته بشه . ای ول بسی خرسند شدیم از این مشت محکمی که بر دشمنان شهرسازی کوباندید . باشد تا دیگر در مقام مقایسه با شهرسازان بر نیایند . یعنی دیگه شماها چی می خوایین بشنوین باز بیایین بگین معماری- شهرسازی بیاین بگین معماری - عمران - شهرسازی :ws28::ws28: دادا این چیزا رو هر کسی متوجه نمیشه که!! الان باز میان میگن، فلان- فلام- شهرسازی!!! با این اولویت کاملا موافقم دیدی گفتم....!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ دم در بده بفرما داخل نوشابه باز كنم براتون الان خود معمارا هم متوجه منظورتون نشدن!! باز که اینجا این شهرسازیا دور ورداشتن:167: خب منظور؟! حرفی داری؟! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ اوني كه اولويت بندي كرده مي فهمه خيلي خودتو اذيت نكنه نمي فهمي 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ عجب!! ببین چیزای دیگه ای هم میتونستی بگیا!! مثلا اینکه چون الان ماه کامله، من حرفم درسته و بقیه متوجه میشن!! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اگه ماه كامل بود كه براي توبد مي شد نمي تونستيم پيدات كنيم :ws28: شايد هم ازت فرار مي كرديم:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اگه ماه كامل بود كه براي توبد مي شد نمي تونستيم پيدات كنيم :ws28:شايد هم ازت فرار مي كرديم:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اشكال نداره باز نفهميدي مشكل جاي ديگه اي هست كه بازم نمي فهمي :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما همچنان دنبال اینیم که یه دلیل قانع کننده از معمارا بشنویم که معماری از شهرسازی بهتره دنبال کل کل الکی نیستم. دلیل خوب و منطقی بیارین تا منم دوباره بیام واسه ادامه بحث و کل کل. :gnugghender: ولی مثل اینکه خودتونم به این نتیجه رسیدین و واسه همین دیگه زدین تو جاده خاکی که بخواین بحث رو منحرف کنین و فقط با اسپم زیاد میخواین بگین معماری بهتره. راستی این عمرانیا دیگه چی میگن این وسط؟ شما که فعلاً تو مرحله پرت کردن آجرین لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دليل خودتون براي برتري چيه شهرسازها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ دليل خودتون براي برتري چيه شهرسازها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آهان این شد یه سوال حسابی ، ببینم بزرگترین مقیاس کار شما چیه ؟؟؟ یعنی بزرگترین پروژه ای که در ذهنتون می تونین انجام بدین چیه ؟؟؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ تا مد نظر شما از مقیاس چی باشه ببخشید تازه دیدم . میشه مقیاس رو دسته بندی کنی من می گم کدوم مد نظر ماست . حالا نگی مقیاس خطی مقیاس عددی و . . . 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید تازه دیدم . میشه مقیاس رو دسته بندی کنی من می گم کدوم مد نظر ماست . حالا نگی مقیاس خطی مقیاس عددی و . . . :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ شهرسازی از معماری بهتره ،چرا ؟ چون:تمام معمارا آرزوی شهرسازی رو دارن اما هیچ شهرسازی آرزوی معمار شدن نداره! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده