Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 سلام چی شده مهناز جوندوباره شهرسازا؟ آره گلم. خودت می شناسیشون که... 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. چه روح لطیفی اصلاً خشونت ندارین که 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 سلام چی شده مهناز جوندوباره شهرسازا؟ همچین گفتی شهرسازا ، آدم یه حسی بهش دست میده که نمی تونه توصیف کنه :jawdrop: آره گلم.خودت می شناسیشون که... اهان مثلا چشونه ؟:167: ولشون کن نظرشون راجع به معماری اصلا مهم نیست عجب نظر ما مهم نیست ؟؟ اتفاقا نظر فقط نظر ماست معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن تایید اکید میشه !!! 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن کی کم آورده؟؟:w00: :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. نه آبجی کی گفته کافیه؟؟ چه روح لطیفی اصلاً خشونت ندارین که سلام داداش گلم باز که زدی تو برجک معمارا:167: 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 یه پیام بازرگانی بیام:اینجا اگه صحبتی میشه همش شوخیه هستش و کل کلا فقط دوستانه هستش. دوستان یه وقت جدی نگیرن. وگرنه من مخلص هرچی عمرانیو معماری و شهرسازیم. ما میخوایم بیشتر با رشته های همدیگه آشنا بشیم و انصافاً میگم که تو کل کلایی که از اول بوده شناختم نسبت به معماری بیشتر شده آره داداش ردیفه ........... ماهم مخلص این بچه های (معماری_شهرسازی هستیم) 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 آقا من اسمتو چی بگم: unforgiven من محمدم. ماشالا همه معمارا روح لطیفشونو دارن نشون میدن راستی شما نمیخوای جواب سوال ما رو بدی؟ 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 به قول مرتضی، اومدم تالار معماری یکم روحم شاد بشه!!! خب صحبت کنید با هم ما هم بخندیم!! یکم برا هم پپسی باز کنید...!! 2
پیر مراد 76 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سلام در اینجا تفاوت ها بیان می شود یا مانند سایر موضوع ها فقط کل کل میکنید؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 درود پیر مراد تو اینجا تو قالب کل کل سعی در بیان تفاوت ها و شناخت بیشتر روی رشته های همدیگه داریم 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 آقا من اسمتو چی بگم: unforgiven من محمدم. ماشالا همه معمارا روح لطیفشونو دارن نشون میدن راستی شما نمیخوای جواب سوال ما رو بدی؟ آرمین هستم داداش.......... خوبی شما؟ داداش آخه من چی جوابتو بدم ........ بگم چی؟ واست موضوع رو باز کنم که چی؟ یعنی خودت نمیدونی میگن معماری-شهرسازی؟ به قول مرتضی، اومدم تالار معماری یکم روحم شاد بشه!!! خب صحبت کنید با هم ما هم بخندیم!! یکم برا هم پپسی باز کنید...!! به به ............. تو وا میستی که محمد اومد میای اینجا پست میدی اونشب که میخاستی بخابی/محمد که اومد چی شد خواب از سرت پرید؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 میگن معماری - شهرسازی نمیگن معماری شهرسازی این دوتا کنار هم هستن. شما موضوع رو باز کن شاید اطلاعاتمون بیشتر شد. 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 میگن معماری - شهرسازینمیگن معماری شهرسازی این دوتا کنار هم هستن. شما موضوع رو باز کن شاید اطلاعاتمون بیشتر شد. آره دیگه داداش اینجوری کنار هم هستن معماری-شهرسازی باباجون چرا قبول نمیکنین شما بشین شهر سازی کن. کی باس شهرتو کامل کنه؟؟ کروکیه شهر به چه درد میخوره؟؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 همینه دیگه. مشکل اینجاس که شهرسازا کارشون کروکی یا نقاشی مثل معمارا نیست. این ما هستیم که میگیم هر جای شهر باید به چه شکلی باشه. معمارا باید چیکار کنن تو این قسمت شهر. فلانی باید چیکار کنه. معمار نمیتونه یه ساختمون رو آزادانه بدون در نظر گرفتن اصول شهرسازی طراحی کنه. 3
iran.urbandesigner 571 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 با اجازه داش محمد یه حرف می زنم : شهرسازی پادشاه همه رشته هاست. معماری ها هم باید زیر دست شهرسازا باید کار کنن.:ws2: 1
sarai 769 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 مهناز بی خیال چرا اینجوری شدی؟ ؟؟ واقعا بچه ها توجه کردین مهناز از وقتی همکار مدیر تالار معماری شده کلی لهجه پیدا کرده :ws28: ايول به مهناز :w70: مي تونه:w42: مشكلي داري 1
sarai 769 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 با اجازه داش محمد یه حرف می زنم :شهرسازی پادشاه همه رشته هاست. معماری ها هم باید زیر دست شهرسازا باید کار کنن.:ws2: بابا كوتاه بيا :ws46: پادشاه هارو زود پائين مي كشند:w16::w16: 1
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): 2
ارسال های توصیه شده