Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام چی شده مهناز جوندوباره شهرسازا؟ آره گلم. خودت می شناسیشون که... 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ولشون کن نظرشون راجع به معماری اصلا مهم نیست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. چه روح لطیفی اصلاً خشونت ندارین که 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سلام چی شده مهناز جوندوباره شهرسازا؟ همچین گفتی شهرسازا ، آدم یه حسی بهش دست میده که نمی تونه توصیف کنه :jawdrop: آره گلم.خودت می شناسیشون که... اهان مثلا چشونه ؟:167: ولشون کن نظرشون راجع به معماری اصلا مهم نیست عجب نظر ما مهم نیست ؟؟ اتفاقا نظر فقط نظر ماست معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن تایید اکید میشه !!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ معمارا بازم کم آوردن زدن جاده خاکی و شروع به اسپم کردن کی کم آورده؟؟:w00: :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 برای امروز کافیه. نه آبجی کی گفته کافیه؟؟ چه روح لطیفی اصلاً خشونت ندارین که سلام داداش گلم باز که زدی تو برجک معمارا:167: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ یه پیام بازرگانی بیام:اینجا اگه صحبتی میشه همش شوخیه هستش و کل کلا فقط دوستانه هستش. دوستان یه وقت جدی نگیرن. وگرنه من مخلص هرچی عمرانیو معماری و شهرسازیم. ما میخوایم بیشتر با رشته های همدیگه آشنا بشیم و انصافاً میگم که تو کل کلایی که از اول بوده شناختم نسبت به معماری بیشتر شده آره داداش ردیفه ........... ماهم مخلص این بچه های (معماری_شهرسازی هستیم) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آقا من اسمتو چی بگم: unforgiven من محمدم. ماشالا همه معمارا روح لطیفشونو دارن نشون میدن راستی شما نمیخوای جواب سوال ما رو بدی؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ به قول مرتضی، اومدم تالار معماری یکم روحم شاد بشه!!! خب صحبت کنید با هم ما هم بخندیم!! یکم برا هم پپسی باز کنید...!! 2 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام در اینجا تفاوت ها بیان می شود یا مانند سایر موضوع ها فقط کل کل میکنید؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ درود پیر مراد تو اینجا تو قالب کل کل سعی در بیان تفاوت ها و شناخت بیشتر روی رشته های همدیگه داریم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آقا من اسمتو چی بگم: unforgiven من محمدم. ماشالا همه معمارا روح لطیفشونو دارن نشون میدن راستی شما نمیخوای جواب سوال ما رو بدی؟ آرمین هستم داداش.......... خوبی شما؟ داداش آخه من چی جوابتو بدم ........ بگم چی؟ واست موضوع رو باز کنم که چی؟ یعنی خودت نمیدونی میگن معماری-شهرسازی؟ به قول مرتضی، اومدم تالار معماری یکم روحم شاد بشه!!! خب صحبت کنید با هم ما هم بخندیم!! یکم برا هم پپسی باز کنید...!! به به ............. تو وا میستی که محمد اومد میای اینجا پست میدی اونشب که میخاستی بخابی/محمد که اومد چی شد خواب از سرت پرید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ میگن معماری - شهرسازی نمیگن معماری شهرسازی این دوتا کنار هم هستن. شما موضوع رو باز کن شاید اطلاعاتمون بیشتر شد. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ میگن معماری - شهرسازینمیگن معماری شهرسازی این دوتا کنار هم هستن. شما موضوع رو باز کن شاید اطلاعاتمون بیشتر شد. آره دیگه داداش اینجوری کنار هم هستن معماری-شهرسازی باباجون چرا قبول نمیکنین شما بشین شهر سازی کن. کی باس شهرتو کامل کنه؟؟ کروکیه شهر به چه درد میخوره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ همینه دیگه. مشکل اینجاس که شهرسازا کارشون کروکی یا نقاشی مثل معمارا نیست. این ما هستیم که میگیم هر جای شهر باید به چه شکلی باشه. معمارا باید چیکار کنن تو این قسمت شهر. فلانی باید چیکار کنه. معمار نمیتونه یه ساختمون رو آزادانه بدون در نظر گرفتن اصول شهرسازی طراحی کنه. 3 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ با اجازه داش محمد یه حرف می زنم : شهرسازی پادشاه همه رشته هاست. معماری ها هم باید زیر دست شهرسازا باید کار کنن.:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مهناز بی خیال چرا اینجوری شدی؟ ؟؟ واقعا بچه ها توجه کردین مهناز از وقتی همکار مدیر تالار معماری شده کلی لهجه پیدا کرده :ws28: ايول به مهناز :w70: مي تونه:w42: مشكلي داري 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با اجازه داش محمد یه حرف می زنم :شهرسازی پادشاه همه رشته هاست. معماری ها هم باید زیر دست شهرسازا باید کار کنن.:ws2: بابا كوتاه بيا :ws46: پادشاه هارو زود پائين مي كشند:w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ عمران معماری شهرسازی به نظر من ترتیب اینجوریه و تفاوت این رشته ها فقط در شماست که چه اندازه در کارتون موفقید ولی خوشم اومد که قبول دارین اصلا نباید در مورد بزرگی رشته عمران شک کرد :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده