میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ یعنی که اون موقع مشخص میشه حریف قدری هستی یا نه! میبینم عطر بارون با یارت امین :smiley (18): ما الانه برنده هستیممم مدیر اون 100 امتیازو بده بریم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil این اسمه منو کشتههه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil :ws28: چه اسم باحالی میبینم عطر بارون با یارت امین :smiley (18): ما الانه برنده هستیممم مدیر اون 100 امتیازو بده بریم میبینیم تا ما هستیم اون امتیاز به کسی نمیرسه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ اسم تیم ما دلنوازان خالی نیست:guntootsmiley2:(دلنوازان) دلنوازان ؟ اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه پارتی بازییییییییی؟؟؟ جرزنییییییی ؟؟؟:167::167::167: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:چه اسم باحالی میبینیم تا ما هستیم اون امتیاز به کسی نمیرسه الان یه خبره مهم به دستم رسید مسابقه ی شروع نمیشه..... گفتن نتیجه مشخصه ... وقت ملتو الکی هدر ندین:167: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ دلنوازان ؟ اره هم تیمیم میخوادش ... دلنوازان لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ دلنوازان ؟ الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه هوم؟ جفتش یکی هست دیگه فینگیلیش نوشتم تلفظش درست باشه خو بزار FarMil بهتره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ پارتی بازییییییییی؟؟؟ جرزنییییییی ؟؟؟:167::167::167: میبینی فرانه جون؟؟؟ الان یه خبره مهم به دستم رسید مسابقه ی شروع نمیشه..... گفتن نتیجه مشخصه ... وقت ملتو الکی هدر ندین:167: احتمالا اون منبعی که این خبرو واست اورده نمیدونسته ما هم شرکتیدیم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ دلنوازان ؟ الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه آره دلنوازان اره هم تیمیم میخوادش ... دلنوازان لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ میبینی فرانه جون؟؟؟ احتمالا اون منبعی که این خبرو واست اورده نمیدونسته ما هم شرکتیدیم نه باو... منبعم تا فهمید شما شرکت کردین دیگه مطمئن شد خبرو منتشر کرد لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ خوب میبینم که بحث علمی بورسه و جای مکانیکیا خالیه هیئت علمی تالار مکانیک از الان اماده ی مبارزه با سایر تیمهاست از من میشنوین اصلا طرف تیم ما نیاین که ابروتون میره برای ااطلاع از علتش هم به رزومه ی علمی اعضای هیئت علمی تالار مکانیک مراجعه کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: FarMil ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d تینا pinion اسم تیما رو هم بگین. میتونید از عکس یا لوگو هم استفاده کنید. تیم دلنوازان میتونه از به عنوان لوگوی تیمش استفاده کنه علیرضا جان، تیما دو نفره هستش، هیئت علمی 6،7 نفره میخواین با هم یه تیم تشکیل بدین؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ منم هستم ولی هم تیمی هنوز پیدا نکردم:smiley (18): میتونم تو بخش حیات وحش کمک کنم :2rqfst4: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: FarMil ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d تینا pinion Iman-Emperatour این دوستانی که الان یه نفره هستن، تو پروفایلا بهم دیگه پیشنهاد بدن یه تیم تشکیل بدن لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر فروم بازهای با تجربه ی گوگولی مگولی ممد جون منم میخام شرکت کنم اطلاعات در حد لیبرتادورس اسم مارو اون پایین بنویس از امشب هم میخام مسابخه بدم یارم کجاییییییی..... ممد آیدا همگروهیمه ها لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ من و آرمین هم گروهییم میخوایم بترکونیمااااا :gnugghender: اسم گروهمون A&A اینم لوگو! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده