am in 25041 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 چقد جالبه:shad:هستم .....ولی یه ذره میترسم نترس بانووووووووووووووووو بیا اون با من
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2010 خب تیم های شرکت کرده تا حالا: تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia atre baron mahnaz.d میلاد SYLAR
Matin H-d 18145 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 نترس بانوووووووووووووووووبیا اون با من بتلس امین بتلس... من و مستر محمدرضا اینجاییم بتلس
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 نترس بانوووووووووووووووووبیا اون با من باوشه نمیترسم -------------------------------- atre baron و SYLAR حریف میطلبیم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2010 خب تیم های شرکت کرده تا حالا: تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d میلاد اسم تیما رو هم بگین. راستی هرگونه کل کل و کری خونی هم در این تاپیک آزاد می باشد.
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 راستی یه سوال اگر شما برنده بشین خودتتون به خودتتون امتیاز میدی؟:w127:
Matin H-d 18145 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 باوشه نمیترسم -------------------------------- atre baron و SYLAR حریف میطلبیم[B] [/b] واضح و مبرحن است:icon_pf (44):
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 من تو قسمت کری خوندن شرکت می کنم واضح و مبرحن است:icon_pf (44): تو مسابقه مشخص میشه حریف هستی یا نه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2010 راستی یه سوال اگر شما برنده بشین خودتتون به خودتتون امتیاز میدی؟:w127: من شاید اصلاً شرکت نکنم. بستگی به تعداد شرکت کننده ها داره. اگه تعداد تیما فرد بشه شرکت میکنم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: ؟؟؟ ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d اسم تیما رو هم بگین.
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 جااااااانننن؟؟؟ یعنی که اون موقع مشخص میشه حریف قدری هستی یا نه!
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz )تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: ؟؟؟ ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d اسم تیما رو هم بگین. اسم تیم ما دلنوازان خالی نیست:guntootsmiley2: (دلنوازان)
ارسال های توصیه شده