Matin H-d 18145 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 یعنی که اون موقع مشخص میشه حریف قدری هستی یا نه! میبینم عطر بارون با یارت امین :smiley (18): ما الانه برنده هستیممم مدیر اون 100 امتیازو بده بریم
Valentina 13664 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil این اسمه منو کشتههه :persiana__hahaha:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil :ws28: چه اسم باحالی میبینم عطر بارون با یارت امین :smiley (18): ما الانه برنده هستیممم مدیر اون 100 امتیازو بده بریم میبینیم تا ما هستیم اون امتیاز به کسی نمیرسه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 اسم تیم ما دلنوازان خالی نیست:guntootsmiley2:(دلنوازان) دلنوازان ؟ اسم تیم ما هم بینویس فَرمیل FarMil الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه
Valentina 13664 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه پارتی بازییییییییی؟؟؟ جرزنییییییی ؟؟؟:167::167::167:
Matin H-d 18145 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 :ws28:چه اسم باحالی میبینیم تا ما هستیم اون امتیاز به کسی نمیرسه الان یه خبره مهم به دستم رسید مسابقه ی شروع نمیشه..... گفتن نتیجه مشخصه ... وقت ملتو الکی هدر ندین:167:
میلاد 24047 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 دلنوازان ؟ الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه هوم؟ جفتش یکی هست دیگه فینگیلیش نوشتم تلفظش درست باشه خو بزار FarMil بهتره
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 پارتی بازییییییییی؟؟؟ جرزنییییییی ؟؟؟:167::167::167: میبینی فرانه جون؟؟؟ الان یه خبره مهم به دستم رسید مسابقه ی شروع نمیشه..... گفتن نتیجه مشخصه ... وقت ملتو الکی هدر ندین:167: احتمالا اون منبعی که این خبرو واست اورده نمیدونسته ما هم شرکتیدیم
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 دلنوازان ؟ الان فَرمیل یا FarMil ؟ کل کلای الکی نکنین. واسه دوم سومی با هم کل کل کنید. تیم اول که مشخصه دیگه آره دلنوازان اره هم تیمیم میخوادش ... دلنوازان
Matin H-d 18145 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 میبینی فرانه جون؟؟؟ احتمالا اون منبعی که این خبرو واست اورده نمیدونسته ما هم شرکتیدیم نه باو... منبعم تا فهمید شما شرکت کردین دیگه مطمئن شد خبرو منتشر کرد
just work 12354 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 خوب میبینم که بحث علمی بورسه و جای مکانیکیا خالیه هیئت علمی تالار مکانیک از الان اماده ی مبارزه با سایر تیمهاست از من میشنوین اصلا طرف تیم ما نیاین که ابروتون میره برای ااطلاع از علتش هم به رزومه ی علمی اعضای هیئت علمی تالار مکانیک مراجعه کنید
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: FarMil ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d تینا pinion اسم تیما رو هم بگین. میتونید از عکس یا لوگو هم استفاده کنید. تیم دلنوازان میتونه از به عنوان لوگوی تیمش استفاده کنه علیرضا جان، تیما دو نفره هستش، هیئت علمی 6،7 نفره میخواین با هم یه تیم تشکیل بدین؟
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 منم هستم ولی هم تیمی هنوز پیدا نکردم:smiley (18): میتونم تو بخش حیات وحش کمک کنم :2rqfst4:
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : ؟؟؟ (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: FarMil ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia mahnaz.d تینا pinion Iman-Emperatour این دوستانی که الان یه نفره هستن، تو پروفایلا بهم دیگه پیشنهاد بدن یه تیم تشکیل بدن
armin.eleman 5393 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 سلام بر فروم بازهای با تجربه ی گوگولی مگولی ممد جون منم میخام شرکت کنم اطلاعات در حد لیبرتادورس اسم مارو اون پایین بنویس از امشب هم میخام مسابخه بدم یارم کجاییییییی..... ممد آیدا همگروهیمه ها
aida.comix 1809 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 من و آرمین هم گروهییم میخوایم بترکونیمااااا :gnugghender: اسم گروهمون A&A اینم لوگو!
ارسال های توصیه شده