رفتن به مطلب

آلبوم خاطرات نو اندیشان

*mini*

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من امروز اولین روزم نیست.

اما چون از دست یک دیکتــاتور در باشگاهی دیگر فرار کرده ام و آمده ام اینجا،خوشحالم.

آمدیم تا کنار دوستان باشیم منم مثل خیلی دیگه از بچها از دست بعضی مدیرا که روی حرفشون نمیشه حساب کرد و هر تاپیک قشنگ و پر مخاطبی که اونجا میزدیم و از رو کینه حذف میکرد و از طرف دوست عزیزم essiجان با اینجا آشنا شدم

ولی آمدیم که بمانیم

اولین پستمو اینجا زدم تا خاطرش بمونه...........

• Like 6
لینک به دیدگاه
آمدیم تا کنار دوستان باشیم منم مثل خیلی دیگه از بچها از دست بعضی مدیرا که روی حرفشون نمیشه حساب کرد و هر تاپیک قشنگ و پر مخاطبی که اونجا میزدیم و از رو کینه حذف میکرد و از طرف دوست عزیزم essiجان با اینجا آشنا شدم

ولی آمدیم که بمانیم

اولین پستمو اینجا زدم تا خاطرش بمونه...........

خوش اومدی:4uboxsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

فقط همینو بگم اولین کسی منو دعوت کرد به اینجا جاوید بود

همون موقع که توباشگاه حسابی جو انتخابات رو بچه ها تاثیر گذاشته بود.......

یه بار باهاشون صحبت کردم.......

ایشونم اینجارو معرفی کرد به من

دقیقا دوهفته از تاسیس اینجا گذشته بود

فقط مدیرا بودن:ws3:

منم تصمیم داشتم اینجا رو با بچه ها بسازیم

واسم جالب بود که یک انجمنو رو از اول شروع کنیم

بچه های زیادی بهمون کمک کردن

خیلیا هنوز هم پیشمون هستند...........

ولی خیلی ها هم بنا به دلایلی نیستن:hanghead:

البته این مدیر روابط عمومی مدیر روابط عمومی نمیخواسته بشه:persiana__hahaha:

به طور اتفاقی پیش اومد

مدیران در جریان هستند......

من اون زمان میخواستم مشاور تالار معماری بشم

که در واقع همون همکار بخش معماری بشم

اما اشتباه خودم باعث شد الان این عنوانو داشته باشم

به نظر خودم اشتباه شیرینی بود:w16:

خیلی اینجارو دوست دارم

بیشتر خود بچه ها ومدیرانش رو

فقط باید یادمون باشه هیچ جا بی نقص وعیب نیست

یک انجمن با کاربرای خوبش دلگرمه:icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب چطور شد من اومدم اینجا؟

خب خداییش یادم نیست کی دعوتم کرد ولی تو اون دوره زمونه ای بود که جو باشگاه یخورده شلم شوربا بود ولی هنوز افتضاح نشده بود!

بعد من اومدم ثبت نام کردم (اون موقع مدیر بودم اونور!)

بعد گفتم بعدا میام...

یه مدت گذشت واز مدیریت اومدیم بیرون تا حوصلمون بیشتر از اون چیزی که بعضیا اصرارشو داشتن سرنره

بعدش یه مدت کلا نت رو تعطیل کردم

وقتی برگشتم دیدم یه سری کاربر تازه اومده وچیزایی چون قطره وابپاشی واز این حرفا درست شده(فقط یکی دوهفته از بی صاحب شدن تالار ازادش میگذشت!)

خلاصه خیلی خنده دار شده بود

گفتم تا بچه بازیا ادامه داره سری به این انجمن بزنم اومدم دیدم همونی که اونجا چاه زمزم کشف کرده بود اینجا عضوه وعلیرغم اینکه خلوت بودنش منو بی حوصله نمیکرد اما دیدن ادمی که افکارش متشنج باشه برام قابل تحمل نبود

منم گذاشتم رفتم وکلا قید همه فرومهارو زدم

تا اینکه دم عیدی داشتم برا دوستان ایمیل میفرستادم گفتم ایمیل خیلیارو ندارم برم یه سر باشگاه

تا رفتم تو بچه ها شرمندم کردن واین شادمهرباز نامرد کاری کرد که کل روز رو بمونم

منم که خوره بحث واین حرفا بودم موضوع هم جور خلاصه یه مدتی موندیم

تا اینکه (چون خیلی از مسایل اتفاق افتاده شخصی بوده یا برای رعایت ارامش جوباشگاه تا حالا جایی مطرح نکردم الانم بیخیالشون میشم) یه سری اتفاقاتی افتاد که مجابم کرد تا دیگه ادامه ندم اونجا ولی شاه بیتش بلایی بود که برسر چندتا کاربر خاص اومد

من ووافن ودانیلو وایهان ویه کاربر عشق پان ترکی ویکی دوتا دیگه از کاربرا درروزهایی که سایت از نظر فنی کمی مشکل داشت به هیچ عنوان نمیتونستیم ساین بشیم!!

خلاصه ما هم قید اونجارو زدیم

تا گذشت وزمان نمایشگاه کتاب برای یه کار اداری اومدم تهران وبچه ها رو تو نمایشگاه دیدم

اونجا با ادمین وپیمان ومحمدحسین یه صحبتایی کردیم واومدیم اینجا

البته فرناز هم همیشه میخواست تا بیام ولی اون ذهنیت قبلی مانعم میشد!

خلاصه اومدیم وبه کمک همه دوستای گلم شروع کردیم به کار

الان که کمک وهمکاری بچه هارو میبینم خوشحالم که تونستیم یه جو دور از تشنجات معمول باشگاه رو درعین اختلاف سلایق وعقاید درست کنیم که روزبروز با همدلی وهمکاری بچه ها داره اوج میگیره

مشکلات بسیاری تا رسیدن به همین نقطه هم داشتیم

از قطعی های مکرر وبلاهای اسمانی وزمینی تا زنده کردن تالارهایی که با رفتن یکسری از دوستان مهجورمانده بودند وخلوت شده بودند

الان اصلا از بودن دراینجا وفراموش کردن هشت هزار پستی که روز وشبهارو براش گذاشتیم پشیمان نیستم

بودن درکنار دوستانی که بهتر از من هستند حس عالیی بهم میده

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه
من تازه اومدم. هیچکسم منو معرفی نکرد. چند تا تاپیک خوندم خوشممم اومد.

خیلی خوش اوووومدیییییییییی

• Like 1
لینک به دیدگاه

من دقیقا دی بود عضو اینجا شدم هم فرگل و هم مریمی ادرسه یه تاپیکی تو اینجا دادن که داشتن توش اسپم میکردن منم عضو شدم و فقط همون شب اومدم و یه هفته هم فقط سر میزدمو میرفتم تا اینکه فراموشش کردم و گذشــــــــــــــــــــــــــت تا فک کنم اواخر خرداد بود که سهیل ادرس اینجارو داد و منم دو ساعت دنبال نام کاربری و پسوردم میگشتم :w58:اخرش یادم افتاد از طریق درخواست دادن پسورد جدید میشه نام کاربریو پسوردمو پیدا کرد:ws3:بعدش اومدم کلی از بچه هارو دیدم و خوشمان امد و موندگار شدیم :626gdau:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هی.....

یادش بخیر

دنبال یه پروژه بودم تو مایه های طراحی خیابانها و معابر شهری و......

منم که بخوام پروژه کار کنم اینترنت و با کل اطلاعاتش از بیخ میکنم

کارم به جایی رسیده بود که به آقای ایمان رءیسی میل زدم و ازش کمک خواستم

دست گلش درد نکنه

الحق و الانصاف کم نذاشت

خلاصه همینجوری که درگیر گشت بودیم خوردیم به انجمن و........ الانم معتادشم

اولین دوستمم محمد حسین بود

ادامه خاطرات در روزهای آینده

• Like 5
لینک به دیدگاه

الان که کمک وهمکاری بچه هارو میبینم خوشحالم که تونستیم یه جو دور از تشنجات معمول باشگاه رو درعین اختلاف سلایق وعقاید درست کنیم که روزبروز با همدلی وهمکاری بچه ها داره اوج میگیره

از قطعی های مکرر وبلاهای اسمانی وزمینی تا زنده کردن تالارهایی که با رفتن یکسری از دوستان مهجورمانده بودند وخلوت شده بودند

الان اصلا از بودن دراینجا وفراموش کردن هشت هزار پستی که روز وشبهارو براش گذاشتیم پشیمان نیستم

خاطره زیاده یه روز با بچه ها بیکار بودیم داشتیم تخمه میشکستیم گفتیم بیکاریم یه سایت بزنیم به اسمه نو اندیشان تا کهنه اندیش نباشیم و بماند که خیلی سختیا توی این راه کشیدیم تا سایت جون بگیره ونهال عشق تو قلب کاربرامون جونه بزنه ولی هیچ وقت پشیمون نبودم وبعد از 659876500000 پستم میبینم که سایت راه افتاده خدارو شکر زحماتم به هدر نرفت

موفق باشم:rose:گل تقدیم به خودم:aghosh:

.

.

.

.

.

.

.

.نه عزیزان شوخی کردم کمی بخندیم و به این بهنونه از زحمات دوست عزیزمون تشکری کرده باشم پهلـــــــون خجالت نگش سرت رو بگیز بالا:w72::rose:واسه spowخسته

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب خداییش یادم نیست کی دعوتم کرد ولی تو اون دوره زمونه ای بود که جو باشگاه یخورده شلم شوربا بود ولی هنوز افتضاح نشده بود!

بعد من اومدم ثبت نام کردم (اون موقع مدیر بودم اونور!)

بعد گفتم بعدا میام...

یه مدت گذشت واز مدیریت اومدیم بیرون تا حوصلمون بیشتر از اون چیزی که بعضیا اصرارشو داشتن سرنره

بعدش یه مدت کلا نت رو تعطیل کردم

وقتی برگشتم دیدم یه سری کاربر تازه اومده وچیزایی چون قطره وابپاشی واز این حرفا درست شده(فقط یکی دوهفته از بی صاحب شدن تالار ازادش میگذشت!)

خلاصه خیلی خنده دار شده بود

گفتم تا بچه بازیا ادامه داره سری به این انجمن بزنم اومدم دیدم همونی که اونجا چاه زمزم کشف کرده بود اینجا عضوه وعلیرغم اینکه خلوت بودنش منو بی حوصله نمیکرد اما دیدن ادمی که افکارش متشنج باشه برام قابل تحمل نبود

منم گذاشتم رفتم وکلا قید همه فرومهارو زدم

تا اینکه دم عیدی داشتم برا دوستان ایمیل میفرستادم گفتم ایمیل خیلیارو ندارم برم یه سر باشگاه

تا رفتم تو بچه ها شرمندم کردن واین شادمهرباز نامرد کاری کرد که کل روز رو بمونم

منم که خوره بحث واین حرفا بودم موضوع هم جور خلاصه یه مدتی موندیم

تا اینکه (چون خیلی از مسایل اتفاق افتاده شخصی بوده یا برای رعایت ارامش جوباشگاه تا حالا جایی مطرح نکردم الانم بیخیالشون میشم) یه سری اتفاقاتی افتاد که مجابم کرد تا دیگه ادامه ندم اونجا ولی شاه بیتش بلایی بود که برسر چندتا کاربر خاص اومد

من ووافن ودانیلو وایهان ویه کاربر عشق پان ترکی ویکی دوتا دیگه از کاربرا درروزهایی که سایت از نظر فنی کمی مشکل داشت به هیچ عنوان نمیتونستیم ساین بشیم!!

خلاصه ما هم قید اونجارو زدیم

تا گذشت وزمان نمایشگاه کتاب برای یه کار اداری اومدم تهران وبچه ها رو تو نمایشگاه دیدم

اونجا با ادمین وپیمان ومحمدحسین یه صحبتایی کردیم واومدیم اینجا

البته فرناز هم همیشه میخواست تا بیام ولی اون ذهنیت قبلی مانعم میشد!

دروغ میگه:w00: دید من اینجا مدیر شدم حسودی کرد اومد پوز منو بزنه:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
دروغ میگه:w00: دید من اینجا مدیر شدم حسودی کرد اومد پوز منو بزنه:icon_pf (34):

بچه برو بشین سردرس ومشخت!!:w00:

خوبه بعد من عضو شدی اینجاتو:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم اینجوری شد که عضو شدم:

توو باشگاه مهندسان داشتم دنباله منابع آژمون شهرسازی می گشتم که رفتم قسمت بچه های شهرساز و اونجا تاپیکی بود به اسم آشنائی با بچه های شهرسازی و مطالبش رو خوندم و یهوئی برخوردم به همین ادمین خودمون ....

که دیگه اینجوری شد که ثبت نام کردم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...