Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یه کاری بکنین کسایی که پیغام پرفایلشون رو بستن خودشون هم نتونن به بقیه پیغام پروفایل بدن، این یعنی عین عدالت! نمیشه که بگی تو با من حرف نزن اما من با تو حرف میزنم هیچ بهانه ای هم مورد قبول نیست، فیسبوک یه چیزی میدونه که وقتی کسی اینویز میشه نمیتونه ببینه کیا آن هستن، اینم عین اونه آی گفتی انقدر ضدحاله حیف که نمیشه کاری کرد :icon_pf (34): هوا فضا یه تالار جدا لازم دارم داره واقعا ؟ براساس همین پیشنهادهای اینجا ایجاد کردیم ولی .... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آی گفتی انقدر ضدحاله حیف که نمیشه کاری کرد :icon_pf (34): یا ابرفرض تو چه ادمینی هستی هیچ کاری نمیتونی بکنی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یا ابرفرض تو چه ادمینی هستی هیچ کاری نمیتونی بکنی خب چیکار کنم، نمیشه جلوی پیغام دادنشونو گرفت که 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ هوا فضا یه تالار جدا لازم دارم داره واقعا ؟ جدا نکردن تالارهایی که کاربرای کمی دارند یه تبعیض بود..من خودم به ادمین هیچوقت نگفتم مهندسی نساجی رو جدا کن.ولی میدونستم نباید این تالارا زیر شاخه سایر تالارها باشند. وقتی تالارا جدا بشه انگیزه فعالیت هم زیاد میشه. فقط که نباید به فکر این رشته های پر دانشجو!!!! بود . 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی بعضی از مدیران تالارها که به دلایلی از جمله مسائل شخصی و گرفتاری ها از حضور تو کادر مدیریت اینجا کنار می رن، به غیر از تاپیک قدردانی، واقعا شایسته است به شیوه بهتری هم ازشون تقدیر بشه به عنوان مثال در مورد تغییر تالار برق البته این نظر شخصیه و اگه به نفر خاصی اشاره می کنم، دلیلش فقط اینه که کارش و تلاشش در اینجا رو دیدم حتما شامل همه مدیران و کاربرانی می تونه باشه که اینجا دارن تلاش می کنن نوع تقدیرش رو الان چیزی تو ذهنم نیست، اما اگه روش فک بشه، نتیجه خوبی داره خصوصا اگر یه چیز کوچیک به عنوان یادگاری باشه، ماندگار می شه مدیر برقی که اینقدر برای تالارش زحمت کشید، وقتی رفت، اگر دو سال دیگه چشمش به یادگاریش افتاد، یه مروری رو خاطراتش اینجا می کنه، احساس رضایت می کنه از دورانی که اینجا سپری کرده ممنون 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی بعضی از مدیران تالارها که به دلایلی از جمله مسائل شخصی و گرفتاری ها از حضور تو کادر مدیریت اینجا کنار می رن، به غیر از تاپیک قدردانی، واقعا شایسته است به شیوه بهتری هم ازشون تقدیر بشه به عنوان مثال در مورد تغییر تالار برق البته این نظر شخصیه و اگه به نفر خاصی اشاره می کنم، دلیلش فقط اینه که کارش و تلاشش در اینجا رو دیدم حتما شامل همه مدیران و کاربرانی می تونه باشه که اینجا دارن تلاش می کنن نوع تقدیرش رو الان چیزی تو ذهنم نیست، اما اگه روش فک بشه، نتیجه خوبی داره خصوصا اگر یه چیز کوچیک به عنوان یادگاری باشه، ماندگار می شه مدیر برقی که اینقدر برای تالارش زحمت کشید، وقتی رفت، اگر دو سال دیگه چشمش به یادگاریش افتاد، یه مروری رو خاطراتش اینجا می کنه، احساس رضایت می کنه از دورانی که اینجا سپری کرده ممنون مرسی. فقط اون نوع و روش یا یادگاری مهمه که چی باشه. اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه. پیشنهاد خوبی بود. 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ من یه جا مدیر بودم چند سال پیش همون زمان مدیر بودنم گفتن آدرس خونتون رو بدین مدیر کل سایت منم تعجب که چه خبره :th_scratchhead: چند وقت بعد یه بسته برام فرستادن توش لوح تقدیر و 10 تایی سی دی برنامه های ضروری کامپیوتری و ... بود . 11 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ راه اندازی مجدد سیستم سرچ هنگام ارسال تاپیک رو به همه تبریک میگم واقعا موفقیت بزرگی بود !! این نقل قول هم چیز خوبیه ها راه انداخته شه 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ این سرچ موضوع تاپیک درست کار نمیکنه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 شده دقیقا مثل موضوعات مشابهی که زیر تاپیکا اورده میشه!!! ولی سری قبل درست کار میکرد از یه مدل هک دیگه استفاده کردین؟!!!! مثلا تو عکس زیر طبیعیش این بود که موضوعات مشابه با "اضطراب" و "افسردگی" و "مرگ" رو بیاره. اما فقط روی دو تا حرف "زو" زوم کرده. فقط برا این تاپیک نبود. بازم این طوری بود 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ این سرچ موضوع تاپیک درست کار نمیکنه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 شده دقیقا مثل موضوعات مشابهی که زیر تاپیکا اورده میشه!!!ولی سری قبل درست کار میکرد از یه مدل هک دیگه استفاده کردین؟!!!! مثلا تو عکس زیر طبیعیش این بود که موضوعات مشابه با "اضطراب" و "افسردگی" و "مرگ" رو بیاره. اما فقط روی دو تا حرف "زو" زوم کرده. فقط برا این تاپیک نبود. بازم این طوری بود نه بابا همونه فعالش کردم چون این قضیه جستجوهای ارسالا درست شده، الان دیگه کل ارسالا رو در نظر میگیره و چرت و پرت میاره :icon_pf (34): باهاش ور میرم ببینم میشه یه کمی به راه راست هدایتش کرد 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ راه اندازی مجدد سیستم سرچ هنگام ارسال تاپیک رو به همه تبریک میگم :w000: سرعت لودشدنش هم عین لاک پشت میمونه!ایشش این تاپیک های مشابه رو نتونستی درستشون کنی زدی پوکوندی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ کلاً مشکل داره با فارسی :icon_pf (34): هرچی گشتمم گیر نیاوردم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ هی میخوام غر نزنم نمیذارید! این باید جاش اینجا باشه اخه؟!!؟ 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ هی میخوام غر نزنم نمیذارید! این باید جاش اینجا باشه اخه؟!!؟ دقیقا همینو میخواستم بگم این چیه این وسط؟؟؟ خب اگه جا کم دارید از زیر آواتار ما استفاده کنید. یا قسمت زیر امتیازا....یا بالای امضا 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقا همینو میخواستم بگماین چیه این وسط؟؟؟ خب اگه جا کم دارید از زیر آواتار ما استفاده کنید. یا قسمت زیر امتیازا....یا بالای امضا من دارم ازون موقع غر می زنم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ هی میخوام غر نزنم نمیذارید! این باید جاش اینجا باشه اخه؟!!؟ ممد خدا بگم چیکارت کنه اخه اینجا جاشه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ جای دیگه نداره این سایت؟؟؟ اونجا جای تبلیغه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ بابا خوبه که این یکی؛حداقل اون سه گوش مزاحمه نیست ، لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ آقا نمیخوام غر بزنم ، ولی خداییش این تبلیغه تو حلق آدمه :icon_pf (34): نمیشه انتقالش بدین به سمت راست ؟! خو الان راست خالیه بعد همه چیزو چپوندین سمت چپ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده