meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ طبق نظریه روانشناسی ثرندایک "تقویت رفتار منجر به افزایش رفتار و عدم تقویت منجر به کاهش رفتار میشود" اگه خواسته باشیم این نظریه رو به انجمن نواندیشان ربط بدیم به نظر من بایستی کاربری که فعالیت مفید و کارآمد داره و تاپیک های به دردبخور میزنه بطوری که مورد استقبال تعداد زیادی از کاربران قرار میگیره برای اون تاپیک یا فعالیت مفید امتیاز ویژه ای درنظر گرفته بشه ضمن اینکه بد نیست مدیران محترم و کابران ارشد انجمن نیز از اون تاپیک بازدید و در صورت تایید به کاربر امتیاز بدن اینطوری کاربر که به نوعی مورد تشویق قرار گرفته تمایل بیشتری به فعالیت در انجمن پیدا میکنه و در نتیجه سود بیشتری نصیب انجمن و اعضای محترم انجمن میشه. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ تشکر این تاپیک رو حذف کردین لوس شده :icon_razz: http://www.noandishaan.com/forums/thread80372.html 8 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ 1. هاست سایت با وجود TTL مناسب بعضی مواقع تایم اوت های مکرر میده که به نظر میاد به خاطر کشش بیش از اندازه جستجوی های مختلف توی سایت باشه ... را حل اینه که محدودیت های بسته بندی شده زمانی برای جستجو به وجود بیاد ( نظر من روی 15 ثانیه هستش )... 2.اندازه پیکسل عکسهای آواتار بسیار کوچیک در نظر گرفته شدن که برای آپلود و همینطور تنظیمات پهنای قالب ایجاد مشکل میکنن اندازه 175 در 250 اندازه استانداردیه ( میشه اندازه عکسها رو بزرگ در نظر گرفت ولی حجم همون اندازه ثابت باقی بمونه )... 3. نوع قالبهای گزینه های زیر پستها ( منظور از تشکرها زیر پست چی میتونه باشه !) گیج کننده و پیش پا افتاده هستن با کادر بندی و جدا سازی هر کدوم میشه این مشکل رو حل کرد . 4.صفحه ایندکست سایت بیش از اینکه نشون دهنده یک سایت علمی باشه شباهت بسیار بیشتری به یک وبلاگ با codec های فلش داره . این در حالیه که ایندکست سایت میتونه شامل اسکریپت های مستحکم و زیبای فلش به منظور جلوه بهتر و تخصصی تر سایت بکنه.... 5. راه اندازی سیستم اهدای امتیاز توسط یوزر ها میتونه به فعالیت بهترشون کمک کنه... 6. نوع ارزیابی مدیران واقعا خارج از منطقه این در حالیه که سایت مدیران نسبتا خوبی داره که میشه جور دیگه ای در کنار هم بودنشون رو تجربه کنه . به جای پی گیری روشهای قبلی که در فروم های قبلی مورد استفاده قرار گرفته باید روشی سنجیده شده برای این موضوع بر گزیده باشه و آدمینیستریتور های محترم سایت باید در نظر داشته باشن که این سایت بر عکس سایتی مثل پی سی ورد ساتیه که استراکچر و پایه های اصلیش قرار گرفته بر افرادیه که از باشگاه مهندسان فراری شدن و در صورتیکه عدم بر خورد صحیح ( وضعیت کارفرما ! )با این افراد و یا با دور سازیشون نتیجش محیطی متروک برای سایته ! ( باید دید که هدف اصلی از ایجاد سایت ایجاد محیطی برای دور سازی افراد از دغدغه های روزمرشونه یا ایجاد دغدغه های جدید ! البته که هدف اول میتونه موازی با رشد سایت به عنوان یک منبع علمی حرکت کنه )... ترجیح دادم به صورت عمومی مطرح کنم اگرچه با پیام خصوصی به محمد هم گوشزد کرده بودم... 12 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سلام تالار زبان بی نهایت ضعیف عمل می کنه آخرین پستش رو من چهار روز پیش زدم !!! واقعا تاسف آوره خیلی بهتر از اینا می تونه باشه شاید بهتر باشه یه اطلاعیه زده بشه برای کسانی که مایلن مسئولیت تالار رو به عهده بگیرن. 13 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یه موضوع دیگه محمد جان اگه خیلی مشکل نیست به هم زدن ترکیب تالارها تو ارزیابی ماهیانه مدیرا، تالارها رو هم ارزیابی کنید سه تالار اول برای ماه آینده تو صدر مجموعه تالارها در هر بخش بیان یعنی در بخش فنی مهندسی، سه تالار برگزیده یه ماه صدرنشین باشن همینطور در بخش ها عمومی و ... 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلام تالار زبان بی نهایت ضعیف عمل می کنه آخرین پستش رو من چهار روز پیش زدم !!! واقعا تاسف آوره خیلی بهتر از اینا می تونه باشه شاید بهتر باشه یه اطلاعیه زده بشه برای کسانی که مایلن مسئولیت تالار رو به عهده بگیرن. موافقم. واقعاً وضعیت داغونی داره :icon_pf (34): سعی میکنیم تو این چند روز اینکار انجام بدیم یه موضوع دیگه محمد جان اگه خیلی مشکل نیست به هم زدن ترکیب تالارها تو ارزیابی ماهیانه مدیرا، تالارها رو هم ارزیابی کنید سه تالار اول برای ماه آینده تو صدر مجموعه تالارها در هر بخش بیان یعنی در بخش فنی مهندسی، سه تالار برگزیده یه ماه صدرنشین باشن همینطور در بخش ها عمومی و ... از این نظر که یه حالت رقابتی بین تالارا باشه خوبه. اما هی عوض شدن جاشون باعث گیج شدن بچه ها میشه به خصوص واسه اونایی که فقط تو تالار خودشون هستن و تو جریان این چیزا نیستن 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ از وقتی اون هک رو که وقتی عنوان تاپیک میزدیم ؛سرچ میکرد و تکراریا رو میاورد رو برداشتید؛همش تاپیک تکراری زده میشه؛آدم رووش نمیشه تکراریه رو پاک کنه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ از وقتی اون هک رو که وقتی عنوان تاپیک میزدیم ؛سرچ میکرد و تکراریا رو میاورد رو برداشتید؛همش تاپیک تکراری زده میشه؛آدم رووش نمیشه تکراریه رو پاک کنه ای بابا رو شدن نمیخواد که. تکراری میشه آدم پاک میکنه دیگه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ای بابا رو شدن نمیخواد که. تکراری میشه آدم پاک میکنه دیگه هر وقت تاپیک تکراری دیدیم به رو خودمون نمیاریم پاک میکنیم هک نمیخواد که خودمون باهاش کنار میاییم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ای بابا رو شدن نمیخواد که. تکراری میشه آدم پاک میکنه دیگه طرف با کلی ذوق و شوق تاپیک زده؛ شصت نفرو دعوت کرده به تاپیکش؛ بعد بزنیم پاکش کنیم ؟! هر وقت تاپیک تکراری دیدیم به رو خودمون نمیاریم پاک میکنیمهک نمیخواد که خودمون باهاش کنار میاییم والا بوخودا لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آقا این موضوعات مشابهی که پایین تاپیکا هست نمیشه نباشن کلا ؟ اینجوری هم ما سنگین تریم هم اینا هم انجمن 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آقا این موضوعات مشابهی که پایین تاپیکا هست نمیشه نباشن کلا ؟ اینجوری هم ما سنگین تریم هم اینا هم انجمن [h=4]برای همین تاپیک موضوعات مشابه:[/h] [h=6]نمونههای عملی از کاربرد فناورینانو در تصفیه آب[/h] 6 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ دوستا مدیرت ، نمیشه برا سایت یه رفرش انلاین نصب کنید تا ما هر لحظه صفحه رو رفرش نکنیم؟ اگه این کاررو بکنین ممنون میشم! 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دوستا مدیرت ، نمیشه برا سایت یه رفرش انلاین نصب کنید تا ما هر لحظه صفحه رو رفرش نکنیم؟ اگه این کاررو بکنین ممنون میشم! به نظرم فشار زیادی رو به سرور بیاره. اما بررسی میشه. 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ سلام، این تبلیغاتی که گذاشتین بالای سایت و این hot! و این چیزا اصلا حس ورود به یک سایت علمی رو به آدم نمیده. منظورم این نیست که تبلیغات چیز بدیه ، ولی این نوع بیانشون با این جنگولک بازیاشون اصلا خوب نیست ! خود دانید ! 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من هم دقیقا همین رو الان میخواستم مطرح کنم.......... این تبلیغات بالای انجمن قبلا 3-4 تا پشت سرهم ستونی بود خیلی بهتر بود.......... . رنگ پشت زمینه قبلی هم خیلی جلب توجه بیشتری میکرد........ اما الان هم تعدادش زیاده ،هم توجهی بهشون نمیشه............لااقل من که اینجوریم........ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من هم دقیقا همین رو الان میخواستم مطرح کنم.......... این تبلیغات بالای انجمن قبلا 3-4 تا پشت سرهم ستونی بود خیلی بهتر بود.......... . رنگ پشت زمینه قبلی هم خیلی جلب توجه بیشتری میکرد........ اما الان هم تعدادش زیاده ،هم توجهی بهشون نمیشه............لااقل من که اینجوریم........ منم این طوری ام از اون روز تا حالا حتی یه بار هم اون نوشته ها رو نخوندم ببینم حتی چیز جدید اضافه شده یا نه 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منم این طوری ام از اون روز تا حالا حتی یه بار هم اون نوشته ها رو نخوندم ببینم حتی چیز جدید اضافه شده یا نه بله حق با شماست! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یه کاری بکنین کسایی که پیغام پرفایلشون رو بستن خودشون هم نتونن به بقیه پیغام پروفایل بدن، این یعنی عین عدالت! نمیشه که بگی تو با من حرف نزن اما من با تو حرف میزنم هیچ بهانه ای هم مورد قبول نیست، فیسبوک یه چیزی میدونه که وقتی کسی اینویز میشه نمیتونه ببینه کیا آن هستن، اینم عین اونه 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ هوا فضا یه تالار جدا لازم دارم داره واقعا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده