رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

با سلام

یه پیشنهاد میخواستم بدم در مورد مسابقات انجمن:

خوبه که مسابقه میزارین ولی یکم مسابقه هاتون جنبه درسی داره.مثلا بجای اینکه بیایین درمورد درسای تخصصی سیالات مثلا تهویه مطبوع یا تبرید یا درمورد رشته های معماری و عمران و سایر رشته ها مسابقه بزارین تا دوستان استفاده بکنند دوستان درمورد سیالات مسابقه میزارن .بنظرم این زیاد جالب نیست درسته که به درد ارشد بخوره ولی هممون میدونیم این سواله همه کپی پیست از چند دوره اخیره ارشده.بیایم یکم مسابقه هامون تخصصی تر در مورد رشته هامون بشه مثلا مکانیک گرایش ساختو تولید ی روز مسابقه داشته باشه تاسیسات یه روزه دیگه و ......

مطمئن باشین وقتی میایین درمورد دروس اصلی می پردازین فقط دوستانی که ارشد میخوان اداما بدند میاند نه همهی افراد.

یکم درمورد دروس تخصصی هر رشته سوال مطرح کنیم.اگه درمورد تاسیسات بزارید من خودم به نفر اول تا سوم پکیج کامل تهویه مطبوع بیمارستان.پکیج کامل اتش نشانی.پکیج نرم افزارهای تاسیسات.پکیج کامل اموزش ی سری از نرم افزارهای تاسیسات و یه سری نقشه های کاربردی میدم به نفرات برتر که به جرات میتونم بگم هیچکس نمیتونه اونا رو داشته باشه .اطلاعات بیمارستان به جرات میگم هیچکس تو هیچ انجمنی نداره اینو مطمئن باشین شاید نرم افزار باشه توی انجمن ها ولی نه اون نرما فزارهای که تو پکیجم دارم.

اگه قرار شد مسابقه بزارین تو رشته مکانیک بنده اولین نفری هستم که استقبال میکنم.

یکم فقط تخصصیش کنید تا اطلاعات افراد بره بالا.ممنون با تشکر رحیمی

با سلام

پیشنهاد خوبیه قبلا روش زیاد بحث شده اما اغلب بچه ها ،متأسفانه ، با اینکه میگن به مباحث تخصصی علاقه دارند اما پای عمل که میاد وسط ، همه عقب میکشند hanghead.gif

یکی از دلایلی که زیاد گفته میشه اینه که ما به حد کافی تو فضای واقعی درگیر درسو کتاب هستیم میایم اینجا کمی هم تفریح کنیم hapydancsmil.gif

وگرنه در تالار برق بارها و بارها اینگونه مباحث در قالب گفتگوی هفته زده شده اما کسی جز خود مدیران و معدود کاربران تالار برق شرکت نکردند و استقبال چندانی نشد

میشه روی مسابقات مشترک بین تالارها مانور داد اما نیاز به پیگی و هماهنگی زیادی داره که توی این چند وقت اخیر اغلب کاربران فعال تالارها دیگه فعالیت نمیکنند

این قضیه خیلی سر درازی داره که اصلا در حوصله این تاپیک نیست قبلا بارها امتحان شده و میشه همچنان

اما هربار با استقبال کمترsigh.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

درسته مهندس جان .ولی ما باید بخوایم .اغلب دوستان فقط دانلود میکنند ولی بخدا قسم وقتی دانلود بکنی ی بار هم توجه نکنه ادم چیرو دانلود میکنم به دردم میخوره ایا

این حرفو که میزنم به عینه دیدم

بازم برای اینکه بتونم ی مسابقه اگه شده برای تاسیسات بشه میزارم .جایزه شو خودم میدم که دوستان مشتاق بشند بیاند.همونطور که گفتم پکیج کامل بیمارستان اعم از تاسیسات مکانیکیش،برقیش،و معماریش

.ولی دوستارو دوستان علاقه مند بشند بیاند چون مطلبی نیست که تو سایتا بزارند و به راحتی دانلود کنند

بازم مدیران سایت یکم بیشتر وقت بزارین .یکم هماهنگیتونو با مدیرای دیگه بیشتر بکنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بازم مدیران سایت یکم بیشتر وقت بزارین .یکم هماهنگیتونو با مدیرای دیگه بیشتر بکنید.

اینجا تجربه ای که در این تقریبا دوسال فعالیتم داشتم بهم میگه بعد مالی قضیه نه تنها به چشم نمیاد بلکه در بعضی موارد نتیجه عکس داده و اصل قضیه رو زیر سوال برده

مدیران انجمن هر روز در مورد این قضایا باهم تبادل نظر میکنند و به جرات میتونم بگم تیم مدیریتی انجمن نواندیشان یکی از منسجمترین و همالهنگ ترین تیمهایی ست که در فرومهای داخلی من دیدم

هرگز ندیدن دلیل نبودن نیست دوست عزیز:a030:

بسیاری از فعالیتهای مدیریتی انجمن زیرپوستی هست و شاید واسه کاربران مشهود نباشه اما بدونید اگه این هماهنگی بین مدیران انجمن نبود انجمن ما رتبه سوم سایتهای امووزشی کشور رو نمیگرفت یا کسب رنکیگهایی که در گوگل یا الکسا میگیره و موارد دیگه زیاد در معرض دید کاربران نیست اما به سرعت در انجام هست و پیشرفتهای خوبی همداشته که به موقع خودش به همه اطلاع رسانی شده و میشه

اما همکاری بین تالارها مدتهاست در دست بررسی و انجام هست بین مدیران و کابران نمونه اش مسابقه هماهنگ بین رشته های معماری و عمران و شهرسازی بود که انجام شده

و موارد دیگه ای هم در دست بررسی هست که انجام میشه این قضیه جز با همکاری خودکاربران امکان نداره :icon_gol:hanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون از مجید و پیمان عزیز بابت صحبتاشون.

صحبتی که مجید کرد واسه برگزاری مسابقات تخصصی رشته های مختلف به نظرم خیلی خوبه و اینکه ایده و نوآوری های مختلف واسه اون مسابقات استفاده بشه.

البته مسابقات یا همون آزمون های آنلاینی که تو تالار مکانیک برگزار میشه رو نمی دونم دقیقاً تو چه سطحی میتونه باشه طبیعتاً متخصصان اون رشته بهتر میتونن دربارش نظر بدن.

تا حدی هم حرفای پیمان درسته مثلاً در مورد شهرسازی، مسابقه ای هماهنگ با رشته های معماری و عمران برگزار شد که واسه شروع خیلیا استقبال کردن و در آخر فقط یه تیم تا آخر مسابقه ادامه داد.

http://www.noandishaan.com/forums/thread46028.html

یه مسابقه دیگه واسه شهرسازی برگزار شد بازم استقبال خیلی ضعیف بود. این عدم استقبال ها تا حدودی انگیزه برگزارکنندگان رو هم پایین میاره متأسفانه.

چون زحمت زیادی کشیده میشه واسه طرح سوالا و برگزاری مسابقه ولی اون چیزی که انتظار میره از آب در نمیاد.

این قضیه حتی واسه مباحث آموزشی هم مطرحه. فرضاً یکی از دوستان مبحثی رو هفتگی آموزش میده و تمرین میده. ابتدا شاید نزدیک 40 نفر میان ثبت نام میکنن ولی فقط 4 نفر تمرینا رو حل میکنن. اینطوری انگیزه آموزش دهنده هم میاد پایین. :sigh:

ولی در مجموع خیلی خوبه و موافقم که بتونیم و سعی کنیم این مسابقات تخصصی رو بیشتر کنیم و البته کاربرا هم استقبال کنن.

• Like 1
لینک به دیدگاه

محمد اگه میشه یه هک هست که باحاله و بیشتر جنبه سرگرمی داره

اونم بذار

که حالت شخص رو در اون لحظه نشون میده.

مثل:

Narahat.gif

Ashegh.gif

و از این دست شکلکها

استقبال گسترده میشه از طرف دوستان :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مسابقات شرط بندی مسابقات یورو بزارید:ws3:

فکر کنم استقبال بشه:w02:

الان خیلی ها میان و میگن مسابقات رو دوباره برگذار کن :banel_smiley_4:

پ ن : خودتون ریشه خودتون رو خشک کردید :banel_smiley_4::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
مسابقات شرط بندی مسابقات یورو بزارید:ws3:

فکر کنم استقبال بشه:w02:

الان خیلی ها میان و میگن مسابقات رو دوباره برگذار کن :banel_smiley_4:

پ ن : خودتون ریشه خودتون رو خشک کردید :banel_smiley_4::icon_pf (34):

خب تو دسترسی میخواستی برای نظر سنجی و امکانش هم نیس:banel_smiley_4:

حالا هم مثل انسان هر شب برو مسابقه رو برگذار کن اخرش دو سه امتیاز بهت جایزه میدم:ws3::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
محمد اگه میشه یه هک هست که باحاله و بیشتر جنبه سرگرمی داره

اونم بذار

که حالت شخص رو در اون لحظه نشون میده.

مثل:

Narahat.gif

Ashegh.gif

و از این دست شکلکها

استقبال گسترده میشه از طرف دوستان :ws3:

هک غیر ضروری

:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب تو دسترسی میخواستی برای نظر سنجی و امکانش هم نیس:banel_smiley_4:

حالا هم مثل انسان هر شب برو مسابقه رو برگذار کن اخرش دو سه امتیاز بهت جایزه میدم:ws3::banel_smiley_4:

امتیاز نخواستیم:w02:

خو امکانیش نیست

ما هم که عطا رو به لقا بخشیدیم :w02:

همون مدیر کوچولو تالار رو صدا کنید بیاد بزنه دیگه :ws3:

اخه محمد گفت بدون اجازه اون اب هم نمیخورم :icon_pf (34):

ماشاللله درست و درمان که نمی اومدید

یا چراغ خاموش میاید یکیتون

یکیتون سرش شلوغه کم میاد

یکیتون وقت امتحاناشه

یکیتون....................

• Like 3
لینک به دیدگاه

خو امکانیش نیست

یکیتون سرش شلوغه کم میاد

یکیتون وقت امتحاناشه

من هرشب یا صبح زود تاپیک و میبستم به 50 نفر امتیاز میدادم یا میگرفتم :banel_smiley_4:

چراغ خاموش بودن من هم دلیل داره:banel_smiley_4:

یه سریش شخصیه:w58: یه سریش هم وقتایی که با موبم و کار مدیریتی نمیتونم انجام بدم با موب خاموش میام:banel_smiley_4:

خب هر مدیر تالاری هم خودش باید همکارش و انتخاب کنه:banel_smiley_4:

حالا تو دوست داری خودتو لوس کنی جریانش جداست:icon_razz:

بعدش مدیر ارشد ها هم زندگی دارن همش که نباید گوش به فرمان باشن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هرشب یا صبح زود تاپیک و میبستم به 50 نفر امتیاز میدادم یا میگرفتم :banel_smiley_4:

چراغ خاموش بودن من هم دلیل داره:banel_smiley_4:

یه سریش شخصیه:w58: یه سریش هم وقتایی که با موبم و کار مدیریتی نمیتونم انجام بدم با موب خاموش میام:banel_smiley_4:

خب هر مدیر تالاری هم خودش باید همکارش و انتخاب کنه:banel_smiley_4:

حالا تو دوست داری خودتو لوس کنی جریانش جداست:icon_razz:

بعدش مدیر ارشد ها هم زندگی دارن همش که نباید گوش به فرمان باشن:ws3:

تو این زمان امتحان ها باید یک ساعت ت ت ت تت ساعت 23:15 وای می استادم م م افراد شرکت کننده نظر سنجی رو منتقل میکردم به پست

تو این ترافیک امتحانات :w000:

چرا چون مدیرت صلاح نمی دونست برا کمک امکانات قفل و باز کردن تاپیک اون تالار رو چند روز بده هم برا راحتی مدیر ها(قابل توجه که میگی مدیر ها هم کار و زندگی دارن )

هم راحتی کسی که داره این تاپیک ها رو استارت میکنه :banel_smiley_4:

رو در اختیار ادم بزاره

انگار کلید در کعبه س:ws3:

لوس کجا بود اگر میخواستم لوس کنم م م م که از همون اول نمیزدم :w02:

مدیر ارشد شدی ساندیس مدیریتی میخوری باید گوش به فرمان باشی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو این زمان امتحان ها باید یک ساعت ت ت ت تت ساعت 23:15 وای می استادم م م افراد شرکت کننده نظر سنجی رو منتقل میکردم به پست

تو این ترافیک امتحانات :w000:

چرا چون مدیرت صلاح نمی دونست برا کمک امکانات قفل و باز کردن تاپیک اون تالار رو چند روز بده هم برا راحتی مدیر ها(قابل توجه که میگی مدیر ها هم کار و زندگی دارن )

هم راحتی کسی که داره این تاپیک ها رو استارت میکنه :banel_smiley_4:

رو در اختیار ادم بزاره

انگار کلید در کعبه س:ws3:

لوس کجا بود اگر میخواستم لوس کنم م م م که از همون اول نمیزدم :w02:

مدیر ارشد شدی ساندیس مدیریتی میخوری باید گوش به فرمان باشی:ws3:

تا وقتی مدیر تالار موافقت نکنه نمیشه ابزار داد:banel_smiley_4:

ما ساندویچ میخوریم نه ساندیس:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از ما گفتن از شما نشنیدن، بزرگترین دلیل رکود انجمن برداشته شدن هک نقل قول بود :icon_redface:

وقتی مشکا امنیتی داشت چکار باید کرد؟:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خو امکانیش نیست

یکیتون سرش شلوغه کم میاد

یکیتون وقت امتحاناشه

کوچولو خودتی جوجه ...:w02:

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

http://www.noandishaan.com/forums/forum1524.html

بگیرین تخته کنین درشو پس !

برای قشنگی نگهش داشتین!؟ آمار تاپیک ها و پست های بی مصرف سایت بره بالا!!؟

یه هفته نبودم ، هیچ موجود زنده ای یه نگاه ننداخته به این تالار!

اینطوری قراره رتبه ی الکسا برسه زیر 100 ؟

اون زمانی که قرار بود این تالار تاسیس بشه همه هزار جور تز داشتن! الان معلوم نیس کجا غیبشون زده!

ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــنهمه تاپیک نمیدونم " به پا خیزید " و "قیام کنید " و "دست به دست هم دهیم به مهر!" و ... که زده شده ... اینه نتیجش!!؟ اینجوریاس!!!؟

دم همه گرم واقعا !

• Like 9
لینک به دیدگاه

اگر برای کاربرای جدید مثلا کاربری که زیر 100 تا پست داره بشه محدودیت گذاشت که در یک روز بیشتر از تعداد مشخصی پست نزاره شاید خوب باشه.کاربر جدید می یاد 10 تا تاپیک میزنه همه کپی پیست. :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...