Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیشه برای ارسال تاپیک سقف گذاش ؟ گاهی حجم بالای ارسال های پشت سر هم یه نفر ازار دهنده میشه . چطور آزاد دهنده میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی تاپیک جالبی است و اعضا هم پیشنهادهای خوبی میدهند. امیدوارم این سایت پیشرفت خوبی داشته باشه . یک گزینه معرفی به دوستان هم بگذارید تا افراد بتونند دوستان خودشون را با این سایت اشنا کنند . و اینکه توی فیس بوک و کلوب بیشتر اطلاع رسانی در مورد سایت بکنید. چون بنظر من سایت علمی خوبی است برای کسایی که بخواهند مطالبی در مورد رشته اشون داشته باشند. و به همچین سایتی نیاز داشته باشند. با تشکر از رسیدگی اتون و پاسخ خوبتون به پیشنهادات 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی تاپیک جالبی است و اعضا هم پیشنهادهای خوبی میدهند. امیدوارم این سایت پیشرفت خوبی داشته باشه . یک گزینه معرفی به دوستان هم بگذارید تا افراد بتونند دوستان خودشون را با این سایت اشنا کنند . و اینکه توی فیس بوک و کلوب بیشتر اطلاع رسانی در مورد سایت بکنید. چون بنظر من سایت علمی خوبی است برای کسایی که بخواهند مطالبی در مورد رشته اشون داشته باشند. و به همچین سایتی نیاز داشته باشند. با تشکر از رسیدگی اتون و پاسخ خوبتون به پیشنهادات دوست عزیز از طریق پایین صفحه book marks میتونید شما هم به فیس بوک هم کلوپ ادرسش تاپیک یا موضوع خواستی که مد نظرتونه رو برا دوستاتون بفرستید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی تاپیک جالبی است و اعضا هم پیشنهادهای خوبی میدهند. امیدوارم این سایت پیشرفت خوبی داشته باشه . یک گزینه معرفی به دوستان هم بگذارید تا افراد بتونند دوستان خودشون را با این سایت اشنا کنند . و اینکه توی فیس بوک و کلوب بیشتر اطلاع رسانی در مورد سایت بکنید. چون بنظر من سایت علمی خوبی است برای کسایی که بخواهند مطالبی در مورد رشته اشون داشته باشند. و به همچین سایتی نیاز داشته باشند. با تشکر از رسیدگی اتون و پاسخ خوبتون به پیشنهادات معرفی به دوستان شاید بعداً اضافه بشه. صفحه پروفایل انجمن هم تو فیسبوک اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که خب البته زیاد فعال نیست و فعالیت جدی تو اونجا صورت نگرفته. 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید تو صفحه ورودی هر تالار می شه یه معرفی از کسانی که مسئولیت تالار رو دارن قرار داد منظورم از تمام کسانی هست که عنوان دارن، چه مدیران و چه عناوینی مثل تحصیلات تکمیلی یا مسئول آموزش ایکس و ... اینکه کی، چه مسئولیتی داره ! برای تازه وارادا خوبه که بدونن برای چی، سراغ کی برن 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید تو صفحه ورودی هر تالار می شه یه معرفی از کسانی که مسئولیت تالار رو دارن قرار داد منظورم از تمام کسانی هست که عنوان دارن، چه مدیران و چه عناوینی مثل تحصیلات تکمیلی یا مسئول آموزش ایکس و ... اینکه کی، چه مسئولیتی داره ! برای تازه وارادا خوبه که بدونن برای چی، سراغ کی برن اون پایین اسم مدیر ها نوشته به غیررر اون هر بخش هم که اگر کسی مدیرش باشه اسمش کار مدیر های اون بخشه 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از مدیریت خلع شدم دیگه چرا تمام دسترسیهای من بسته شده ؟ اواتار پیغام خصوصی پروفایل امضا لینکهای دانلود ؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از مدیریت خلع شدم دیگه چرا تمام دسترسیهای من بسته شده ؟ اواتار پیغام خصوصی پروفایل امضا لینکهای دانلود ؟ سلام مثل اینکه در بستن دسترسی های مدیریتی شما مشکلی بوجود اومده. در اسرع وقت سعی میکنیم مشکل رو شناسایی کنیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید تو صفحه ورودی هر تالار می شه یه معرفی از کسانی که مسئولیت تالار رو دارن قرار داد منظورم از تمام کسانی هست که عنوان دارن، چه مدیران و چه عناوینی مثل تحصیلات تکمیلی یا مسئول آموزش ایکس و ... اینکه کی، چه مسئولیتی داره ! برای تازه وارادا خوبه که بدونن برای چی، سراغ کی برن سلام. کار خوبیه اگه بشه. ولی خب امکانش نیست فقط کسایی که ابزارای مدیریتی دارن تو اون بخش یا تالار رو میزنه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاربر فعال هر تالار رو آواتار و نام کاربرشو بالای هر تالار یا زیر صفحه اول انجمن بزارین، اینقد باعث پیشرفت میشه که، از من گفتن بود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاربر فعال هر تالار رو آواتار و نام کاربرشو بالای هر تالار یا زیر صفحه اول انجمن بزارین، اینقد باعث پیشرفت میشه که، از من گفتن بود پایین هر تالار واسه هر تالار نمیشه. پایین انجمن و واسه کل انجمن میشه. اونم بر اساس تعداد پست. حالا میتونه 200تا پست اسپم باشه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ درود.. من یه پیشنهاد دارم..ولی بدجنسیه!!!!!!!!!:gnugghender: بعضی سایتا تا عضو نباشی نمیتونی کپی پیست کنی..منم میگم اینجارو هم اینجوری کنید.. البته هروقت سایتی دیدم اینجوری میگم چه ندید بدید و چقدر بدجنس !!!و خیلی بدم میاد و عضو هم نمیشم اگرچه کارم خیلی ضروری باشه... آخه خیلیارو دیدم میان انجمن کپی پیست میکنن و میرن... همینجوری به نظرم رسید...ولی زیادم جالب نیست... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ درود..من یه پیشنهاد دارم..ولی بدجنسیه!!!!!!!!!:gnugghender: بعضی سایتا تا عضو نباشی نمیتونی کپی پیست کنی..منم میگم اینجارو هم اینجوری کنید.. البته هروقت سایتی دیدم اینجوری میگم چه ندید بدید و چقدر بدجنس !!!و خیلی بدم میاد و عضو هم نمیشم اگرچه کارم خیلی ضروری باشه... آخه خیلیارو دیدم میان انجمن کپی پیست میکنن و میرن... همینجوری به نظرم رسید...ولی زیادم جالب نیست... خودت میگی و خودتم ردش میکنی 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ میشه رو این ورژن هم پرشدن صندوق پیغام خصوصی به صورت یه پیغام یا هشدار یا ... تو انجمن هم اطلاع رسانی بشه؟ مثل ورژن قبلی که تا 90% میشد اون بالا اعلام میشد و رنگ عوض میشد و ... الان امار پیغام خصوصی انتهای صفحه رفته اصلا دیده نمیشه! پیغامی هم که نمیده ادم نمیفهمه پررشده! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ خودت میگی و خودتم ردش میکنی نه دیگه رد کردنش با شماست... میگم که 2 وجه داره...خوب و بد... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ میشه آدرس پروفایل ها به صورت لینک مستقیم بشه ؟ مثلا به جای http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=336 بشه : http://www.noandishaan.com/forums/Eng.MHSN یا http://www.noandishaan.com/Eng.MHSN 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ سیستم سرچ سایت اگر موقع زدن پست و گذاشتن عنوان برای پست فعال باشه که تاپیک های همنام به اسم پست بیاد خیلی بهتره. تاپیک ها و پست های تکراری حتی همنام زیاد شده. 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ اگر توی تاپیکی لیستی از کاربرای اخراجی داشته باشیم بد نیست. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ میشه رو این ورژن هم پرشدن صندوق پیغام خصوصی به صورت یه پیغام یا هشدار یا ... تو انجمن هم اطلاع رسانی بشه؟ مثل ورژن قبلی که تا 90% میشد اون بالا اعلام میشد و رنگ عوض میشد و ... الان امار پیغام خصوصی انتهای صفحه رفته اصلا دیده نمیشه! پیغامی هم که نمیده ادم نمیفهمه پررشده! :icon_pf (34): پیشنهاد خوبیه. اگه امکانش بشه، انجام میدیم. نه دیگه رد کردنش با شماست...میگم که 2 وجه داره...خوب و بد... میشه آدرس پروفایل ها به صورت لینک مستقیم بشه ؟مثلا به جای http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=336 بشه : http://www.noandishaan.com/forums/Eng.MHSN یا http://www.noandishaan.com/Eng.MHSN میشه. ولی گاهی اوقات واسه اسمای فارسی ایجاد مشکل میشه سیستم سرچ سایت اگر موقع زدن پست و گذاشتن عنوان برای پست فعال باشه که تاپیک های همنام به اسم پست بیاد خیلی بهتره. تاپیک ها و پست های تکراری حتی همنام زیاد شده. قبلاً گفته شد. چون با استفاده از هک بود و ضروری نبود برداشته شد. امکانش بدون نیاز به هک و در پایین هر تاپیک اضافه شد. اگر توی تاپیکی لیستی از کاربرای اخراجی داشته باشیم بد نیست. چه ضرورتی داره اگه لیستی از کاربرای فعال باشه فکر کنم بهتره 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تالار اخبار تالار مهمی هست ولی نمی دونم چرا مدیر نداره اگر قانونی گذاشته بشه که اخبار حتما دارای منبع باشن بهتره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده