رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

خیلی تاپیک جالبی است و اعضا هم پیشنهادهای خوبی میدهند. امیدوارم این سایت پیشرفت خوبی داشته باشه . یک گزینه معرفی به دوستان هم بگذارید تا افراد بتونند دوستان خودشون را با این سایت اشنا کنند . و اینکه توی فیس بوک و کلوب بیشتر اطلاع رسانی در مورد سایت بکنید. چون بنظر من سایت علمی خوبی است برای کسایی که بخواهند مطالبی در مورد رشته اشون داشته باشند. و به همچین سایتی نیاز داشته باشند.

با تشکر از رسیدگی اتون و پاسخ خوبتون به پیشنهادات

• Like 5
لینک به دیدگاه
خیلی تاپیک جالبی است و اعضا هم پیشنهادهای خوبی میدهند. امیدوارم این سایت پیشرفت خوبی داشته باشه . یک گزینه معرفی به دوستان هم بگذارید تا افراد بتونند دوستان خودشون را با این سایت اشنا کنند . و اینکه توی فیس بوک و کلوب بیشتر اطلاع رسانی در مورد سایت بکنید. چون بنظر من سایت علمی خوبی است برای کسایی که بخواهند مطالبی در مورد رشته اشون داشته باشند. و به همچین سایتی نیاز داشته باشند.

دوست عزیز

از طریق پایین صفحه

book marks

میتونید شما هم به فیس بوک هم کلوپ ادرسش تاپیک یا موضوع خواستی که مد نظرتونه رو برا دوستاتون بفرستید :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

معرفی به دوستان شاید بعداً اضافه بشه.

صفحه پروفایل انجمن هم تو فیسبوک اینه:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

که خب البته زیاد فعال نیست و فعالیت جدی تو اونجا صورت نگرفته.

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید :icon_gol:

تو صفحه ورودی هر تالار می شه یه معرفی از کسانی که مسئولیت تالار رو دارن قرار داد

منظورم از تمام کسانی هست که عنوان دارن، چه مدیران و چه عناوینی مثل تحصیلات تکمیلی یا مسئول آموزش ایکس و ...

اینکه کی، چه مسئولیتی داره !

برای تازه وارادا خوبه که بدونن برای چی، سراغ کی برن

• Like 7
لینک به دیدگاه

تو صفحه ورودی هر تالار می شه یه معرفی از کسانی که مسئولیت تالار رو دارن قرار داد

منظورم از تمام کسانی هست که عنوان دارن، چه مدیران و چه عناوینی مثل تحصیلات تکمیلی یا مسئول آموزش ایکس و ...

اون پایین اسم مدیر ها نوشته

به غیررر اون :ws52:

هر بخش هم که اگر کسی مدیرش باشه

اسمش کار مدیر های اون بخشه :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از مدیریت خلع شدم دیگه چرا تمام دسترسیهای من بسته شده ؟

اواتار

پیغام خصوصی

پروفایل

امضا

لینکهای دانلود ؟

سلام مثل اینکه در بستن دسترسی های مدیریتی شما مشکلی بوجود اومده.

در اسرع وقت سعی میکنیم مشکل رو شناسایی کنیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام.

کار خوبیه اگه بشه. ولی خب امکانش نیست icon_pf%20%2834%29.gif فقط کسایی که ابزارای مدیریتی دارن تو اون بخش یا تالار رو میزنه icon_pf%20%2834%29.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

کاربر فعال هر تالار رو آواتار و نام کاربرشو بالای هر تالار یا زیر صفحه اول انجمن بزارین، اینقد باعث پیشرفت میشه که، از من گفتن بود :whistle:

لینک به دیدگاه
کاربر فعال هر تالار رو آواتار و نام کاربرشو بالای هر تالار یا زیر صفحه اول انجمن بزارین، اینقد باعث پیشرفت میشه که، از من گفتن بود :whistle:

پایین هر تالار واسه هر تالار نمیشه. پایین انجمن و واسه کل انجمن میشه.

اونم بر اساس تعداد پست. حالا میتونه 200تا پست اسپم باشه icon_pf%20(34).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود..

من یه پیشنهاد دارم..ولی بدجنسیه!!!!!!!!!:gnugghender:

بعضی سایتا تا عضو نباشی نمیتونی کپی پیست کنی..منم میگم اینجارو هم اینجوری کنید..

البته هروقت سایتی دیدم اینجوری میگم چه ندید بدید و چقدر بدجنس !!!و خیلی بدم میاد و عضو هم نمیشم اگرچه کارم خیلی ضروری باشه...w000.gif

آخه خیلیارو دیدم میان انجمن کپی پیست میکنن و میرن...

همینجوری به نظرم رسید...ولی زیادم جالب نیست...:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود..

من یه پیشنهاد دارم..ولی بدجنسیه!!!!!!!!!:gnugghender:

بعضی سایتا تا عضو نباشی نمیتونی کپی پیست کنی..منم میگم اینجارو هم اینجوری کنید..

البته هروقت سایتی دیدم اینجوری میگم چه ندید بدید و چقدر بدجنس !!!و خیلی بدم میاد و عضو هم نمیشم اگرچه کارم خیلی ضروری باشه...w000.gif

آخه خیلیارو دیدم میان انجمن کپی پیست میکنن و میرن...

همینجوری به نظرم رسید...ولی زیادم جالب نیست...:ws3:

خودت میگی و خودتم ردش میکنی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میشه رو این ورژن هم پرشدن صندوق پیغام خصوصی به صورت یه پیغام یا هشدار یا ... تو انجمن هم اطلاع رسانی بشه؟ مثل ورژن قبلی که تا 90% میشد اون بالا اعلام میشد و رنگ عوض میشد و ...

الان امار پیغام خصوصی انتهای صفحه رفته اصلا دیده نمیشه! پیغامی هم که نمیده ادم نمیفهمه پررشده! :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

سیستم سرچ سایت اگر موقع زدن پست و گذاشتن عنوان برای پست فعال باشه که تاپیک های همنام به اسم پست بیاد خیلی بهتره. تاپیک ها و پست های تکراری حتی همنام زیاد شده.

• Like 7
لینک به دیدگاه
میشه رو این ورژن هم پرشدن صندوق پیغام خصوصی به صورت یه پیغام یا هشدار یا ... تو انجمن هم اطلاع رسانی بشه؟ مثل ورژن قبلی که تا 90% میشد اون بالا اعلام میشد و رنگ عوض میشد و ...

الان امار پیغام خصوصی انتهای صفحه رفته اصلا دیده نمیشه! پیغامی هم که نمیده ادم نمیفهمه پررشده! :icon_pf (34):

پیشنهاد خوبیه. اگه امکانش بشه، انجام میدیم.

نه دیگه رد کردنش با شماست...:icon_redface:

میگم که 2 وجه داره...خوب و بد...:ws3:

:banel_smiley_4:

میشه آدرس پروفایل ها به صورت لینک مستقیم بشه ؟

مثلا به جای

http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=336

بشه :

http://www.noandishaan.com/forums/Eng.MHSN

یا

http://www.noandishaan.com/Eng.MHSN

میشه. ولی گاهی اوقات واسه اسمای فارسی ایجاد مشکل میشه

سیستم سرچ سایت اگر موقع زدن پست و گذاشتن عنوان برای پست فعال باشه که تاپیک های همنام به اسم پست بیاد خیلی بهتره. تاپیک ها و پست های تکراری حتی همنام زیاد شده.

قبلاً گفته شد. چون با استفاده از هک بود و ضروری نبود برداشته شد. امکانش بدون نیاز به هک و در پایین هر تاپیک اضافه شد.

اگر توی تاپیکی لیستی از کاربرای اخراجی داشته باشیم بد نیست.

چه ضرورتی داره :ws52:

اگه لیستی از کاربرای فعال باشه فکر کنم بهتره

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...