El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ محمد هکی وجود نداره که اضافه بشه و وقتی مثلا من تاپیک استارت میکنم بتونم محدودیت ورود به تاپیکم رو تعیین کنم؟ مثلا یه تاپیکی بزنم برای همه، یه تاپیک بزنم که تو تنظیماتش مشخص کنم افراد بالای 500 پست بتونن ببیننش یا یه تاپیک که افراد عضویت 6ماه قبل بتونن ببینن؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ محمد هکی وجود نداره که اضافه بشه و وقتی مثلا من تاپیک استارت میکنم بتونم محدودیت ورود به تاپیکم رو تعیین کنم؟ مثلا یه تاپیکی بزنم برای همه، یه تاپیک بزنم که تو تنظیماتش مشخص کنم افراد بالای 500 پست بتونن ببیننش یا یه تاپیک که افراد عضویت 6ماه قبل بتونن ببینن؟ محدود کردن تاپیک نمیشه 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ میگم کاش میشد یه کاری کرد که با موبایلم بشه وارد انجمن شد من سه روز مسافرت بودم شبا تو هتل بیکار بودم هرکاری میکردم بیام انجمن نمیشد که نمیشد... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ میگم کاش میشد یه کاری کرد که با موبایلم بشه وارد انجمن شد من سه روز مسافرت بودم شبا تو هتل بیکار بودم هرکاری میکردم بیام انجمن نمیشد که نمیشد... وا رضا میشه همه میدونن که من اکثر مواقع با موبایلم بروزرت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ اگر به جز آخرین ارسالها آخرین ارسالهای امروز هم داشتیم بهتر بود.ممکنه یکی بعد از چند روز بیاد سایت و براش خوندن آخرین ارسالها که ممکنه مثلا براش چند صفحه باشه سخت باشه یا مثلا چند دقیقه سایت باشه و بخواد بره و دوباره برگرده اینطوری وقتی برگرده آخرین ارسالهای قبل رو نداره.حداقل اگه آخرین ارسالهای 24 ساعت قبل باشه فک کنم خوب باشه. 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ وا رضا میشه همه میدونن که من اکثر مواقع با موبایلم بروزرت چیه؟ نمیشه بابا با اوپرا میومدم هر صفحه 250 کیلوبایت دانلود میکرد تا بیاد! بعضی سایتا نسخه موبایلی دارن خیلی راحت تره... اگر به جز آخرین ارسالها آخرین ارسالهای امروز هم داشتیم بهتر بود.ممکنه یکی بعد از چند روز بیاد سایت و براش خوندن آخرین ارسالها که ممکنه مثلا براش چند صفحه باشه سخت باشه یا مثلا چند دقیقه سایت باشه و بخواد بره و دوباره برگرده اینطوری وقتی برگرده آخرین ارسالهای قبل رو نداره.حداقل اگه آخرین ارسالهای 24 ساعت قبل باشه فک کنم خوب باشه. هست. اون بالا که نوشته کلیدهای میانبر اگه روش کلیک کنی یه منو باز میشه که توش گزینه ی ارسالهای امروز هست 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ پایین انجمن امکان تغییر استایل به استایل موبایل هست. از اون طریق هم نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ پایین انجمن امکان تغییر استایل به استایل موبایل هست. از اون طریق هم نمیشه؟ بازم خیلی سنگینه کاش یه استایل خیلی خیلی سبک بذاری برا انجمن که صفحه هاش انقد بزرگ نباشه مثلا تو صفحه اصلیش فقط اسم تالارها باشه دیگه زیر تالارهاش نباشه که خیلی بزرگ نشه (زیر تالارها تو صفحه خود تالار باشه) یا مثلا آخرین ارسالها فقط 10 تا تو هر صفحه باشه یا کنار اسم تالارا و پستها آیکون نباشه یه اینجور چیزایی میشه؟ پیش بینی جواب کامل و مفصل محمد: نه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ بازم خیلی سنگینهکاش یه استایل خیلی خیلی سبک بذاری برا انجمن که صفحه هاش انقد بزرگ نباشه مثلا تو صفحه اصلیش فقط اسم تالارها باشه دیگه زیر تالارهاش نباشه که خیلی بزرگ نشه (زیر تالارها تو صفحه خود تالار باشه) یا مثلا آخرین ارسالها فقط 10 تا تو هر صفحه باشه یا کنار اسم تالارا و پستها آیکون نباشه یه اینجور چیزایی میشه؟ پیش بینی جواب کامل و مفصل محمد: نه استایل موبایل رو انتخاب میکنی؟ استایل Modern mobile style ؟ تو اون آخرین ارسالا و آیکن تالار و این چیزا رو نداره که 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ استایل موبایل رو انتخاب میکنی؟ استایل Modern mobile style ؟تو اون آخرین ارسالا و آیکن تالار و این چیزا رو نداره که راس میگی ریز بود دقت نکردم. آیکون تالار نداره ولی اون آیکن گردای کنار زیر تالارارو داره تعداد زیر تالارا خیلی زیاده صفحه خیلی برا موبایل بزرگ میشه به نظرم بهتره گزینه ی آخرین ارسالو داشته باشه ولی اسم زیر تالارا تو تالار خودشون باشه نه تو صفحه اصلی. اینجوری برا موبایل راحتتر میشه... 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ پیشنهاد میکنم ممد ادمین از شکلک ( ) بیشتر استفاده کنه اینجوری که مصرفش کم شده احساس میکنیم داریم با دیوار حرف میزنیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ راس میگی ریز بود دقت نکردم. آیکون تالار نداره ولی اون آیکن گردای کنار زیر تالارارو داره تعداد زیر تالارا خیلی زیاده صفحه خیلی برا موبایل بزرگ میشه به نظرم بهتره گزینه ی آخرین ارسالو داشته باشه ولی اسم زیر تالارا تو تالار خودشون باشه نه تو صفحه اصلی. اینجوری برا موبایل راحتتر میشه... فرصت کنم، یه استایل دیگه موبایل رو نصب میکنم که سبکتر باشه. پیشنهاد میکنم ممد ادمین از شکلک ( ) بیشتر استفاده کنه اینجوری که مصرفش کم شده احساس میکنیم داریم با دیوار حرف میزنیم حالا میخوام برم تو ترک نمیذارینا 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ فرصت کنم، یه استایل دیگه موبایل رو نصب میکنم که سبکتر باشه. حالا میخوام برم تو ترک نمیذارینا حالا ماه شدی ایول. این اینترنت موبایلای ایران که قربونش برم...... ه استایل سبکو بذار مث اون دفه ای چند روز بیکار تو کف نمونیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ کاشکی تصاویری که از آپلود سنتر انجمن آپلود میشن رو فقط کاربرا میدیدن و مهمانا نمیدیدن و بعد باعث میشد که عضو شن بعدش هم فعالیت میکردن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ کاشکی تصاویری که از آپلود سنتر انجمن آپلود میشن رو فقط کاربرا میدیدن و مهمانا نمیدیدن و بعد باعث میشد که عضو شن بعدش هم فعالیت میکردن این دیگه خیلی ستمه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ این دیگه خیلی ستمه خیلی جاهای دیگه اینجورین؛ اونا به ما ستم کنن ایراد نداره؛ ما اینکار رو کنیم ستمه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سلام چرا این صفحه رو ابدیت نمی کنید http://www.noandishaan.com/ads/ اخه الان شدیم 485 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر کنم چند روز دیگه دپرس بمونم با پیشنهاد هایی که میدم سایت جا گوگل رو بگیره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی جاهای دیگه اینجورین؛ اونا به ما ستم کنن ایراد نداره؛ ما اینکار رو کنیم ستمه خب این محدودیت زیاد اون مهمان رو هم زده میکنه. حاضره بره سرچ کنه دوباره ولی ثبت نام نکنه سلام چرا این صفحه رو ابدیت نمی کنید http://www.noandishaan.com/ads/ اخه الان شدیم 485 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر کنم چند روز دیگه دپرس بمونم با پیشنهاد هایی که میدم سایت جا گوگل رو بگیره تند تند که نمیشه آپدیت کرد :icon_pf (34): هر روز رتبه تغییر میکنه. لااقل یه مدت بگذره یه تغییر زیادی بکنه بعداً عوض کنیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ تند تند که نمیشه آپدیت کرد :icon_pf (34): هر روز رتبه تغییر میکنه. لااقل یه مدت بگذره یه تغییر زیادی بکنه بعداً عوض کنیم اره زمانی ابدیت بشه که تعداد کاربر ها برسه 200 هزار تا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ چقد انجمن بی روح شده از وقتی هک دعوت کاربران و نقل قول برداشته شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده