دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چشم.الان میخوام برم.فردا میام حتما لینکشو میدم بهتون 1 چیزی که خیلی وقته تو ذهنمه اینکه مثلا هر تالاری روی 1 مقاله کار کنن . مقاله درست حسابی 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ میشه ی فکری واسه یوزرایی ک تغییر میکنه بکنین:icon_pf (34): من همیشه گیج میزنم وقتی میبینم ی اسم جدید اومده با چن هزارتا ارسال و باید حدس بزنم ببینم قبلن کی بوده مثلن زیر نام کاربری هر کی ک اسمشو عوض کردید بنویسید فلانی سابق 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چشم.الان میخوام برم.فردا میام حتما لینکشو میدم بهتون1 چیزی که خیلی وقته تو ذهنمه اینکه مثلا هر تالاری روی 1 مقاله کار کنن . مقاله درست حسابی پیشنهاد خوبیه که بستگی به اعضای خود تالارها داره. یعنی مکانیکیا با هم این تصمیم رو بگیرن، برقیا با هم و .... تو هر تالار هم می تونه با هماهنگی مدیر تالار یا یکی از کاربران تالار باشه. میشه ی فکری واسه یوزرایی ک تغییر میکنه بکنین:icon_pf (34): من همیشه گیج میزنم وقتی میبینم ی اسم جدید اومده با چن هزارتا ارسال و باید حدس بزنم ببینم قبلن کی بوده مثلن زیر نام کاربری هر کی ک اسمشو عوض کردید بنویسید فلانی سابق خب با رفتن به پروفایل یا تاپیک درخواست تعویض نام مشخص میشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ خب با رفتن به پروفایل یا تاپیک درخواست تعویض نام مشخص میشه دیگه هر کاری کردم طاقت نیاوردم که نزنمت :vahidrk::vahidrk: همینمون مونده 24 ساعت کار وزندگیمون رو ول کنیم بیوفتیم تو اون تاپیک که ببینیم کی عوض کرده کی نکرده خیلی از تغییر ها هم که اونجا ثبت نمیکنید :vahidrk: خوب چرا مثل بقیه فرو ها این گوشه سمت راست ثبت نمیکنید انقد اطلاعات ............................................... اینم روش 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چون ضروری نیست اگه نشناختین نهایت یه سوال ازش بپرسین تو هم که ماشالا کل وقتت تو انجمن پره و فرصت نداری اینجور تاپیکا رو بگردی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چون ضروری نیست اگه نشناختین نهایت یه سوال ازش بپرسین تو هم که ماشالا کل وقتت تو انجمن پره و فرصت نداری اینجور تاپیکا رو بگردی این طوری که همون بری به تاپیکه سر بزنیم راحت تریم که تا بریم طرف رو سین جیم کنیم حالا تو اون اتاق فکر مدیران ارشد یه اعلام کنید و یه بحثی بکنید روش ثواب داره 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیه که بستگی به اعضای خود تالارها داره. یعنی مکانیکیا با هم این تصمیم رو بگیرن، برقیا با هم و .... تو هر تالار هم می تونه با هماهنگی مدیر تالار یا یکی از کاربران تالار باشه. بله.دقیقا منظورم همینه 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ از ادمینا بله گرفتن واسه پیشرفت انجمن خودشون کاره حضرت فیله 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ لطفا این طرح محدودیت پست هارو برای تازه وارد ها تا مدتی بذارین تا کلا محو بشن. اقلا پیام خصوصی اینهارو در آغاز عضویت از کار بندازین. 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ لطفا این طرح محدودیت پست هارو برای تازه وارد ها تا مدتی بذارین تا کلا محو بشن.اقلا پیام خصوصی اینهارو در آغاز عضویت از کار بندازین. من خودمو سرویس کردم ولی محمد قبول نکرد:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ قابلیت دعوت کابران بعد از یه تعداد پست باشه خیلی بهتره بعضی کاربرای جدید تاپیکای جالبی ندارن ولی همش از دعوت کابران استفاده می کنن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نمیشه امکان مخفی شدن اعضا رو برداشت؟ طرف تازه عضو سایت شده مخفی می چرخه و به همه درخواست دوستی می ده این مخفی شدنا خیلی مسخره شده 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بعضی از این کاربرهای تازه وارد " البته منظور من پسرها ست " خیلی مشکل ساز شدن! 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نمیشه امکان مخفی شدن اعضا رو برداشت؟ طرف تازه عضو سایت شده مخفی می چرخه و به همه درخواست دوستی می ده این مخفی شدنا خیلی مسخره شده تصمیم گرفته شده و تا دلایل قانع کننده درستی نباشه، مجدد دربارش فکر و بحث نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خب بچه ها چرا کسی که نمیشناسید و اینطور بهش مشکوکید به لیست دوستانتون راه میدید؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ قابلیت دعوت کابران بعد از یه تعداد پست باشه خیلی بهتره بعضی کاربرای جدید تاپیکای جالبی ندارن ولی همش از دعوت کابران استفاده می کنن :icon_pf (34): این نمیشه. نمیشه امکان مخفی شدن اعضا رو برداشت؟ طرف تازه عضو سایت شده مخفی می چرخه و به همه درخواست دوستی می ده این مخفی شدنا خیلی مسخره شده بعضی از این کاربرهای تازه وارد " البته منظور من پسرها ست " خیلی مشکل ساز شدن! کسانی که ایجاد مزاحمت میکنن یا مشکل ساز میشن رو با گزارش کردن، اطلاع بدین تا رسیدگی بشه. 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان مسئول یه بررسی بکنن ببین چقدر سرعت سایت اینقدر پایینه هر سایت و باز میکنم 2 سوته وا میشه ولی اینجا با ایمکه سرعت من بالاست داره اذیت میکنه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان مسئول یه بررسی بکنن ببین چقدر سرعت سایت اینقدر پایینه هر سایت و باز میکنم 2 سوته وا میشه ولی اینجا با ایمکه سرعت من بالاست داره اذیت میکنه؟؟ پس ببین من با سرعت کم چی میکشم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ پس ببین من با سرعت کم چی میکشم سیگاری بکش گذر زمان و متوجه نشی فکر کنم کاربرای معدن زیاد شدن سایت دیگه نمیکشه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سیگاری بکش گذر زمان و متوجه نشیفکر کنم کاربرای معدن زیاد شدن سایت دیگه نمیکشه صفحه یام هام هیچ کدوم کامل لود نمیشضههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده