Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ karma history بذارید برای کاربران تا میزان فعالیتشون از ابتدا تا الان رو بصورت نمودار تو بخش آمار کاربر تو پروفایلش نشون بده.... مثل این: این چیه دیگه؟ راست میگه خوبه اینجوری :164:مثل فیسبوک اینم هکشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w12: نمیدونستم هک داره. مرسی ولی ایشالا تو ورژن جدید هم باشه که تو اونجا ازش استفاده کنیم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونستم هک داره. مرسی ولی ایشالا تو ورژن جدید هم باشه که تو اونجا ازش استفاده کنیم. __________________ باز گفت روزن جدید :167: مگه نظر سنجی نزاشتی مگه مخالفت نشد بازززززززززززززززززززززززز چطور میگیم چت باکس میگی مخالف ات شده نمیشه اما این که مخالف شده باز ....................:w00: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ این چیه دیگه؟ نمودار تعداد امتیاز کاربر بر اساس مدت زمانیه که عضو شده...سایت داناترین هم داره ازش استفاده میکنه! :JC_thinking: پس این کاربران اضافی رو کی پاک میکنید از سیستم؟! :w00: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آقا یه چیز خیلی ضایع داره انجمن ، یکی که تو آلبوم عکسات نظر میده ؛ انجمن خبرت میکنه که برو تایید کن نظرو ، میری میخونی تایید میکنی ؛ بعدش دوباره خبرت میکنه پیام جدید داری برو بخون خوب من قبلا خوندم تاییدش کردم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آقا یه چیز خیلی ضایع داره انجمن ، یکی که تو آلبوم عکسات نظر میده ؛ انجمن خبرت میکنه که برو تایید کن نظرو ، میری میخونی تایید میکنی ؛ بعدش دوباره خبرت میکنه پیام جدید داری برو بخون خوب من قبلا خوندم تاییدش کردم دیگه اصلا چرا باید تایید بشه؟! مثلا طرف 1000 تا پست داره باز من باید تاییدش کنم! دیروز برای اولین بار دیدم همچین چیزی رو. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ باز گفت روزن جدید :167:مگه نظر سنجی نزاشتی مگه مخالفت نشد بازززززززززززززززززززززززز چطور میگیم چت باکس میگی مخالف ات شده نمیشه اما این که مخالف شده باز ....................:w00: تو همون نظرسنجی گفتم که وقتی مرحله ای باشه که تغییر لازم باشه، دیگه نظرسنجی نمیشه و تغییر میکنه. ولی اون اول تابستون ضرورتی نداشت. نمودار تعداد امتیاز کاربر بر اساس مدت زمانیه که عضو شده...سایت داناترین هم داره ازش استفاده میکنه! :JC_thinking:پس این کاربران اضافی رو کی پاک میکنید از سیستم؟! :w00: اصلاً وارد سایتش نمیتونم بشم فعلاً که ببینم چیه تعریفی که گفتی چیز خاصی نبود مگه گفتم پاک میشه که الان منتظری پاک بشه؟ منتظر نباش آقا یه چیز خیلی ضایع داره انجمن ، یکی که تو آلبوم عکسات نظر میده ؛ انجمن خبرت میکنه که برو تایید کن نظرو ، میری میخونی تایید میکنی ؛ بعدش دوباره خبرت میکنه پیام جدید داری برو بخون خوب من قبلا خوندم تاییدش کردم دیگه خب هر پیغام که تأیید بشه، یه بار هم میزنه که 1 پیغام نخونده داری. کاریش نمیشه کرد اصلا چرا باید تایید بشه؟!مثلا طرف 1000 تا پست داره باز من باید تاییدش کنم! دیروز برای اولین بار دیدم همچین چیزی رو. پیغام بازدیدکننده اینطوریه؟ یعنی فرضاً یه کاربر با 1000تا پست یه پیغام بازدیدکننده واست گذاشته که باید تأیید میشده؟ آگه آره. اون کاربر کی بوده؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اصلاً وارد سایتش نمیتونم بشم فعلاً که ببینم چیه تعریفی که گفتی چیز خاصی نبود مگه گفتم پاک میشه که الان منتظری پاک بشه؟ منتظر نباش بابا کاری نداره که...کافیه اون ایمیلی که موقع ورود زده بودی رو بدی تا وارد سایتش بشی! پاکش کن دیگه....همون آمار جعلی و این حرفا جواب میده! راستی ممد....یه پیشنهاد دارم برای گفتگوی آزاد و مباحث مذهبی! ما الان چنتا بخش ویژه داریم تو انجمن؟ کسانی که از بیرون انجمنو میبینن که نمیتونن به محتوای اون بخش ها پی ببرن؟ ما هم یکاری کنیم.... یه ناظری برای گفتگوی آزاد تعیین کنیم که کارش باشه تشخیص غیر خودی ها و نذاره اونا بیان به بخش ویژه ای که برای مباحث مذهبی و 30 یا 31 تخصیص داده میشه. بقیه ی کاربران هم دسترسیشون به اون بخش باز بشه.... حالا برای اون بقیه ی کاربران هم میشه شرط گذاشت...که فلان امتیاز یا فلان تعداد پست تو گفتگوی آزاد داشته باشن! نمیشه نه؟! :JC_thinking: (خودم میدونستم... با هک سنگین هم درست نمیشه؟!) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ بابا کاری نداره که...کافیه اون ایمیلی که موقع ورود زده بودی رو بدی تا وارد سایتش بشی!منظورم اینه که اصلاً صفحه سایت باز نمیشه پاکش کن دیگه....همون آمار جعلی و این حرفا جواب میده! آمار جعلی میخوام چیکار راستی ممد....یه پیشنهاد دارم برای گفتگوی آزاد و مباحث مذهبی! ما الان چنتا بخش ویژه داریم تو انجمن؟ کسانی که از بیرون انجمنو میبینن که نمیتونن به محتوای اون بخش ها پی ببرن؟ ما هم یکاری کنیم.... یه ناظری برای گفتگوی آزاد تعیین کنیم که کارش باشه تشخیص غیر خودی ها (کسانی که راپورت انجمنو میدن) و نذاره اونا بیان به بخش ویژه ای که برای مباحث مذهبی و 30 یا 31 تخصیص داده شده. بقیه ی کاربران هم دسترسیشون به اون بخش باز بشه.... حالا برای اون بقیه ی کاربران هم میشه شرط گذاشت...که فلان امتیاز یا فلان تعداد پست تو گفتگوی آزاد داشته باشن! نمیشه نه؟! :JC_thinking: (خودم میدونستم... با هک سنگین هم درست نمیشه؟!) این پیشنهاد آخرت از اون پیشنهادای عجیب غریب بودا ادم بخش ویژه رو میذاره واسه اینکه استفاده درست ازش بکنه. پیشنهادی کردیا. فکر کنم خودت آخرش فهمیدی چی گفتی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ یه ناظری برای گفتگوی آزاد تعیین کنیم که کارش باشه تشخیص غیر خودی ها و نذاره اونا بیان به بخش ویژه ای که برای مباحث مذهبی و 30 یا 31 تخصیص داده میشه. بقیه ی کاربران هم دسترسیشون به اون بخش باز بشه....حالا برای اون بقیه ی کاربران هم میشه شرط گذاشت...که فلان امتیاز یا فلان تعداد پست تو گفتگوی آزاد داشته باشن! نمیشه نه؟! :JC_thinking: (خودم میدونستم... با هک سنگین هم درست نمیشه؟!) خودت حاظری این کار رو بکنی بشینیصبح تاشب تک تک کاربرا رو چک کنی کیپست تخصصی داده کی نداده کی خودیه کی خودی نیست یه چند سطل رنگ بگیر دست و پشت کاربرا رو علامت بزار :JC_thinking: که مثلا رنگ سبز کاربر خودی بدون پست تخصصی رنگ زرد کاربر غیر خودی وبا پست تخصصی و...........................:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد پیغوم خصوصیا رو نمیشه بکنید 1500 تا؟ 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد پیغوم خصوصیا رو نمیشه بکنید 1500 تا؟ نه نمیشه، احتیاج به هک داره! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد پیغوم خصوصیا رو نمیشه بکنید 1500 تا؟ خب خالیش کن اون صندوقو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد پیغوم خصوصیا رو نمیشه بکنید 1500 تا؟ تو ارشیو اداره پست هم 1500 تا پیام نیست ممل :girl_yes2: من زن موخام :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ vivian رو در هیچ صورتی از هیچ تالاری اخراج نکنید. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خب خالیش کن اون صندوقو خوب پیامام مهمند نمیخوام پاک کنم هی پیام میاد همون موقع پاکش میکنم....ولی یهو یه پیام میاد که اونم مهمه نمیشه پاکش کرد :icon_pf (34): این میهش که هی پر میشه...الان 998 تا بود البته الان یادم اومد فرستاده شده ها هم سیو میشه یه سریشونو پاک کردم حل شد:w12: --------------------- واسه کاربر ممتاز چه امتیاز ویژه ای در نظر گرفتید؟ :w12: ---------------- یه سوال دیگه: کاربرا نسبت به ادمین حقی دارند؟:w12: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ vivian رو در هیچ صورتی از هیچ تالاری اخراج نکنید. اخراج شدن مثل مشروطیه ادم رو مرد بار میاره :girl_blush2: تو زندگی هر کس یه بار اخراج نشده بزرگ نمیشه :(87): لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا پیغام بالای صفحه رو کاراکترشو از 700 تا به 1000 تا افزایش بدید بعد چرا این قسمت امکانات جانبی مثل شکلک و رنگ نداره؟ خصوصا رنگش ضروریه:JC_thinking: تعداد پیغوم خصوصیا رو نمیشه بکنید 1500 تا؟ راست میگه. 1000 تا کمه حوصله پاک کردنش هم نیست. بعضیاشونم ضرورین دیگه تازه خاطرن:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ vivian رو در هیچ صورتی از هیچ تالاری اخراج نکنید. خب تخلف نکنه یا به تذکرات توجه کنه تا دسترسیش بسته نشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ واسه کاربر ممتاز چه امتیاز ویژه ای در نظر گرفتید؟ بزرگ ترین امتیازهمین شوکولاتیه که به شما دادن و به ما ندادن :w821: کاربرا نسبت به ادمین حقی دارند؟ اگر تو ایران باشی که بله تنها وظیفه پیروی از ادمین ام اگر جای دیگه باشی مشورت وراهنمایی دادن به ادمین :(87): 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ویوین رو هم اشتباه نوشتم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده