رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

پیشنهاد خوبیه :ws38: اما فکر کنم استفاده های نادرست زیادی هم ازش بشه. منظورم اینه که اون کاربرد و منظور اصلیش رو از دست بده. :ws52:

نامرد!

اگه یادت باشه من اینو به همراه میزان فعالیت کاربر ، چند ماه پیش پیشنهاد دادم که گفتی هک میخواد و اینکه زیاد جالب نیست!!!

حالا میگی پیشنهاد خوبیه؟؟؟

پیــر شدی:164:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نامرد!

اگه یادت باشه من اینو به همراه میزان فعالیت کاربر ، چند ماه پیش پیشنهاد دادم که گفتی هک میخواد و اینکه زیاد جالب نیست!!!

حالا میگی پیشنهاد خوبیه؟؟؟

پیــر شدی:164:

تو هک فعالیت کاربر رو گفته بودی. این با اون میفرقه.

البته خود اینم همونطور که گفتم جای سوال داره و اینکه چطور به نحو درست ازش استفاده بشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
فعلاً نمیشه. چون نظارت میخواد. ایشالا در آینده :a030:

البته خود دوستان تو شهرهای دیگه میتینگ های دوستانه ای میذارن. منظورم به صورت تور گردشگری هست که فعلاً نمیشه.

مرسی از شما!

:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه

آقا...میشه این تبلیغ ماهانو بردارین؟!!! کم تو درو دیوار تی وی اینا تبلیغشو میبینیم!!! اینجام همش میبینیم...نزدیکه شبام خوابشو ببینم!:w74:

• Like 6
لینک به دیدگاه
آقا...میشه این تبلیغ ماهانو بردارین؟!!! کم تو درو دیوار تی وی اینا تبلیغشو میبینیم!!! اینجام همش میبینیم...نزدیکه شبام خوابشو ببینم!:w74:

خوب شوما پول تبلیغاتش رو بده بر میداره ممل :(87):

• Like 2
لینک به دیدگاه

از فایرفاکس استفاده کن بلاکشون کن :icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه

ماهرخ و وایکینگ عزیز در صورت ادامه این روند، مجبورم طبق قوانین برخورد کنم.

امیدوارم رعایت کنید و تو هر جایی اسپم نکنین. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

یه چیزی بگم :hanghead:

همش این کاربرا و مدیرا؛ میرن نام کاربریشونو عوض میکنن، بعدش ، ما میریم تو لیست دوستا یا تو انجمن که میگردیم؛ همش میبینیم اسامی آشنا نیست؛ یعنی کی میتونه باشه... (279).gif

یه جوریه اینطوری؛

کاش تو پیجشون یه جا بود؛ که میگفتن قبلا چی بودن ....:ws37:

لینک به دیدگاه
یه چیزی بگم :hanghead:

همش این کاربرا و مدیرا؛ میرن نام کاربریشونو عوض میکنن، بعدش ، ما میریم تو لیست دوستا یا تو انجمن که میگردیم؛ همش میبینیم اسامی آشنا نیست؛ یعنی کی میتونه باشه... %28279%29.gif

یه جوریه اینطوری؛

کاش تو پیجشون یه جا بود؛ که میگفتن قبلا چی بودن ....:ws37:

خب این بستگی به خودشون داره که بخوان اسم قبلیشونو تو پیجشون بگن چی بوده یا نه. بهتره که بگن.

ولی خب بعضیام میخوان یه جوری ناشناس بشن :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خب این بستگی به خودشون داره که بخوان اسم قبلیشونو تو پیجشون بگن چی بوده یا نه. بهتره که بگن.

ولی خب بعضیام میخوان یه جوری ناشناس بشن :icon_pf (34):

نه که خودشون بگن؛ قبلا هم بچه ها این پیشنهادو داده بودن که یجا باشه که اگه مدیر بودن میگه؛مدال بگیرن میگه؛ یجا که سابقه طرف اونجا باشه،

خب ؛ گفته بودی عملی نیست،:ws37:

باشد، ممنون (279).gif

لینک به دیدگاه

پس شرح وظایف اسپمر نواندیشان کو......

خبر خوشحال کننده برای تمامی مدیرانی که کچلشون کردم :

من الان تو ترک اسپمم 8b61hm4qd4gkefja1pgr.gif:w58:

یکی از مدیران عدید دیشب ازم خواست که زیاد اسپم نکنم منم نتونستم روشو زمین بندازم :w58:

زیاد جلوم اسمشو نیارین، که تحریک می شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :girl_blush2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

karma history بذارید برای کاربران تا میزان فعالیتشون از ابتدا تا الان رو بصورت نمودار تو بخش آمار کاربر تو پروفایلش نشون بده....

مثل این:

1c5d1ycyyq6twgcx5ie.jpg

لینک به دیدگاه
میشه مثلا توی پست ها، وقتی اسم یه نفر رو مینویسیم، طرف متوجه بشه که اسمش نوشته شده؟

نه نمیشه. :w58:

خب برین پروفش بهش لینک بدین که اسمش نوشته شده :ws3:

راست میگه خوبه اینجوری :164:

مثل فیسبوک

اینم هکشه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:w12:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...