Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهاد خوبیه اما فکر کنم استفاده های نادرست زیادی هم ازش بشه. منظورم اینه که اون کاربرد و منظور اصلیش رو از دست بده. نامرد! اگه یادت باشه من اینو به همراه میزان فعالیت کاربر ، چند ماه پیش پیشنهاد دادم که گفتی هک میخواد و اینکه زیاد جالب نیست!!! حالا میگی پیشنهاد خوبیه؟؟؟ پیــر شدی:164: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نامرد!اگه یادت باشه من اینو به همراه میزان فعالیت کاربر ، چند ماه پیش پیشنهاد دادم که گفتی هک میخواد و اینکه زیاد جالب نیست!!! حالا میگی پیشنهاد خوبیه؟؟؟ پیــر شدی:164: تو هک فعالیت کاربر رو گفته بودی. این با اون میفرقه. البته خود اینم همونطور که گفتم جای سوال داره و اینکه چطور به نحو درست ازش استفاده بشه. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن پیشنهاد می کنم انجمن پیشرفت کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ فعلاً نمیشه. چون نظارت میخواد. ایشالا در آینده البته خود دوستان تو شهرهای دیگه میتینگ های دوستانه ای میذارن. منظورم به صورت تور گردشگری هست که فعلاً نمیشه. مرسی از شما! :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهاد می کنم انجمن پیشرفت کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه هک میخواد که سنگین و غیر ضروریه 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آقا...میشه این تبلیغ ماهانو بردارین؟!!! کم تو درو دیوار تی وی اینا تبلیغشو میبینیم!!! اینجام همش میبینیم...نزدیکه شبام خوابشو ببینم!:w74: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آقا...میشه این تبلیغ ماهانو بردارین؟!!! کم تو درو دیوار تی وی اینا تبلیغشو میبینیم!!! اینجام همش میبینیم...نزدیکه شبام خوابشو ببینم!:w74: خوب شوما پول تبلیغاتش رو بده بر میداره ممل :(87): 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آقا...میشه این تبلیغ ماهانو بردارین؟!!! کم تو درو دیوار تی وی اینا تبلیغشو میبینیم!!! اینجام همش میبینیم...نزدیکه شبام خوابشو ببینم!:w74: از فایرفاکس استفاده کن بلاکشون کن :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یک تالار اسپم بزنین این اسپم بازا حالشو ببرن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ماهرخ و وایکینگ عزیز در صورت ادامه این روند، مجبورم طبق قوانین برخورد کنم. امیدوارم رعایت کنید و تو هر جایی اسپم نکنین. 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من ی ایده خوب دارم! بیا رنگ منم مثه ابوذر آبی خوش رنگ کن خیرشو ببینی!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم همش این کاربرا و مدیرا؛ میرن نام کاربریشونو عوض میکنن، بعدش ، ما میریم تو لیست دوستا یا تو انجمن که میگردیم؛ همش میبینیم اسامی آشنا نیست؛ یعنی کی میتونه باشه... یه جوریه اینطوری؛ کاش تو پیجشون یه جا بود؛ که میگفتن قبلا چی بودن .... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم همش این کاربرا و مدیرا؛ میرن نام کاربریشونو عوض میکنن، بعدش ، ما میریم تو لیست دوستا یا تو انجمن که میگردیم؛ همش میبینیم اسامی آشنا نیست؛ یعنی کی میتونه باشه... یه جوریه اینطوری؛ کاش تو پیجشون یه جا بود؛ که میگفتن قبلا چی بودن .... خب این بستگی به خودشون داره که بخوان اسم قبلیشونو تو پیجشون بگن چی بوده یا نه. بهتره که بگن. ولی خب بعضیام میخوان یه جوری ناشناس بشن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب این بستگی به خودشون داره که بخوان اسم قبلیشونو تو پیجشون بگن چی بوده یا نه. بهتره که بگن. ولی خب بعضیام میخوان یه جوری ناشناس بشن :icon_pf (34): نه که خودشون بگن؛ قبلا هم بچه ها این پیشنهادو داده بودن که یجا باشه که اگه مدیر بودن میگه؛مدال بگیرن میگه؛ یجا که سابقه طرف اونجا باشه، خب ؛ گفته بودی عملی نیست، باشد، ممنون لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یک تاپیک جدا زده بشه و تک به تک وظایف مدیرا توش زده بشه بهتره 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ شرح وظایف مدیران در چارت مدیریتی جدید 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ شرح وظایف مدیران در چارت مدیریتی جدید شرح وظایف روح ارشد انجمن پس کو :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ شرح وظایف مدیران در چارت مدیریتی جدید پس شرح وظایف اسپمر نواندیشان کو...... خبر خوشحال کننده برای تمامی مدیرانی که کچلشون کردم : من الان تو ترک اسپمم یکی از مدیران عدید دیشب ازم خواست که زیاد اسپم نکنم منم نتونستم روشو زمین بندازم زیاد جلوم اسمشو نیارین، که تحریک می شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ karma history بذارید برای کاربران تا میزان فعالیتشون از ابتدا تا الان رو بصورت نمودار تو بخش آمار کاربر تو پروفایلش نشون بده.... مثل این: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ میشه مثلا توی پست ها، وقتی اسم یه نفر رو مینویسیم، طرف متوجه بشه که اسمش نوشته شده؟ نه نمیشه. خب برین پروفش بهش لینک بدین که اسمش نوشته شده راست میگه خوبه اینجوری :164: مثل فیسبوک اینم هکشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w12: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده