Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خو یه راهی براش پیدا کن درست بشه :icon_pf (44): خب راهی نیست آخه :icon_pf (34): پس چرا مارو مودور کردی؟اگه بهمون اعتماد نداری محروم بشیم بهتره... :w00: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خب راهی نیست آخه :icon_pf (34): اگه اونروز نمیگفتم این دسترسیو دارم متوجه نمیشدی که زود ببندیش از اعتمادم سوء استفاده کردی 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگه اونروز نمیگفتم این دسترسیو دارم متوجه نمیشدی که زود ببندیش از اعتمادم سوء استفاده کردی با منم همینکارو کرد.... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با منم همینکارو کرد.... ایضا":hanghead: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من که به هیچی دسترسی ندارم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من که به هیچی دسترسی ندارم ایضا":hanghead: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ایضا":hanghead: ما تو این انجمن آزادی نداریم؛ همه چی واسه مدیراست، نمیتونیم برچسب عوض کنیم، نمیتونیم فعالیت لحظه کاربر رو ببینیم، نمیتونیم ......نمیتونیم .....و نمیتونیم......... هی روزگاااااااار لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ما تو این انجمن آزادی نداریم؛ همه چی واسه مدیراست، نمیتونیم برچسب عوض کنیم، نمیتونیم فعالیت لحظه کاربر رو ببینیم، نمیتونیم ......نمیتونیم .....و نمیتونیم......... هی روزگاااااااار ایضا" هی لوله گااااااااااز لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خب به نظرم کاربران عادی(خودمم شامل میشم) نباید این دسترسی ها رو داشته باشیم. نیازی نیست. مدیرا هم صفحه ی کاربران آنلاین باید براشون باز باشه اما نباید ببینن کی با کی مثلا پیام میده. 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خب به نظرم کاربران عادی(خودمم شامل میشم) نباید این دسترسی ها رو داشته باشیم. نیازی نیست. مدیرا هم صفحه ی کاربران آنلاین باید براشون باز باشه اما نباید ببینن کی با کی مثلا پیام میده. ایضا" 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ما تو این انجمن آزادی نداریم؛ همه چی واسه مدیراست، نمیتونیم برچسب عوض کنیم، نمیتونیم فعالیت لحظه کاربر رو ببینیم، نمیتونیم ......نمیتونیم .....و نمیتونیم......... هی روزگاااااااار اگه محمد ویرایش پروفایلتون رو هم داده باید تعجب کنید من تو یه انجمن دیگه خودمو کشتم تا این امکانو فقط واسه پروفایل دادن حتی امکان ویرایش واسه تاپیکام نداشتیم به خدا:persiana__hahaha: این یه سری دسترسی هاست که فقط باید مدیران داشته باشن تو همه جا همینطوره.................. (حتی یه دسترسی هم داده بودن به مدیرا که من اعتراض کردم محمد برش داد..........سوتیه محمد) ولی منم حس میکنم بهتره امکان ویرایش برچسب رو به کاربران بدیم این هیچ اشکالی رو به وجود نمیاره......... من دقیق نمیدونم این امکان رو ایا استاتر تاپیک داره یا نه اگه نه لااقل فقط واسه استاتر تاپیک امکان ویرایش برچسب رو بزاریم...........:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگه محمد ویرایش پروفایلتون رو هم داده باید تعجب کنید من تو یه انجمن دیگه خودمو کشتم تا این امکانو فقط واسه پروفایل دادن حتی امکان ویرایش واسه تاپیکام نداشتیم به خدا:persiana__hahaha: این یه سری دسترسی هاست که فقط باید مدیران داشته باشن تو همه جا همینطوره.................. (حتی یه دسترسی هم داده بودن به مدیرا که من اعتراض کردم محمد برش داد..........سوتیه محمد) ولی منم حس میکنم بهتره امکان ویرایش برچسب رو به کاربران بدیم این هیچ اشکالی رو به وجود نمیاره......... من دقیق نمیدونم این امکان رو ایا استاتر تاپیک داره یا نه اگه نه لااقل فقط واسه استاتر تاپیک امکان ویرایش برچسب رو بزاریم...........:icon_gol: آره خب؛ استارتر تاپیک میتونه برچسب بزنه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نظرم ربطی به پیشرفت نداره ولی خوبه که یه پرچمی بذارید اون بالای سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام راستی پشتیبانی از سایت آپارات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای نمایش ویدئو ها چی شد؟؟ قبلا" پیشنهاد داده بودم و قرار بود بررسی کنید و اعلام نظر کنید.. خیلی لازمه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلامراستی پشتیبانی از سایت آپارات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای نمایش ویدئو ها چی شد؟؟ قبلا" پیشنهاد داده بودم و قرار بد بررسی کنید و اعلام نظر کنید.. خیلی لازمه فعلاً تو توانایی انجمن نیست 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ میشه اسم مدیران رو کاریش کنید که وقتی مووس رو میبریم روش رنگش عوض شه؟ مث کاربران عادی و متخصصین... پ.ن : آدم شک میکنه که مووس دقیقاً رو اسم طرف هست یا نیست تا کلیک کنه! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ میشه اسم مدیران رو کاریش کنید که وقتی مووس رو میبریم روش رنگش عوض شه؟مث کاربران عادی و متخصصین... پ.ن : آدم شک میکنه که مووس دقیقاً رو اسم طرف هست یا نیست تا کلیک کنه! کلیک کن روش مشخص میشه موس روش هست یا نه دیگه 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ کلیک کن روش مشخص میشه موس روش هست یا نه دیگه آخه چنبار درست روش نرفته و من رفتم تو پروفایل یه کاربر دیگه...یه کد اضافه کن دیگه! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ میشه کاری کرد تا با درخواست دوستی متن هم بفرستیم به طرف؟ :JC_thinking: این پایینیه عملی نیست؟ :167: میشه اسم مدیران رو کاریش کنید که وقتی مووس رو میبریم روش رنگش عوض شه؟مث کاربران عادی و متخصصین... پ.ن : آدم شک میکنه که مووس دقیقاً رو اسم طرف هست یا نیست تا کلیک کنه! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ امین تو اگه روزی سه چهار تا پست اینجا نزنی دق میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده