رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

خوب اونیکی سایتا هم مشکل دارن...ما همه چیمون 20ه! 471519_computer1.gif

چی میگی؟؟ :ws28:

میگم تو بقیه سایتها این مشکل نیست فقط اینجا اینطوریه

مگی اونها هم مشکل دارن؟ :ws3:

چه مشکلی؟:ws3:

لینک به دیدگاه
میشه یه کاری کنید شکلکها جاشون ثابت بمونه و هربار که صفحه شکلک باز میشه جای شکلکها تغییر نکنه؟ مثلا برحسب حروف الفبا باشه.

اینطوری هربار کلی طول میکشه تا شکلکی که میخوایمو پیدا کنیم!!

خیلی وقت پیش قرار بوده اینو درست کنیم، بابت این قضیه معذرت میخوام. منتظر تغییرات شکلک ها و اضافه شدن شکلک های جدید بودم که بعدش تغییرات رو انجام بدم، ولی خب طول کشید.

گرافیست انجمن هم تازه از مرخصی اومده، ایشالا اگه تا پایان هفته، شکلک های جدید رو بهم دادن، جایگزاری و چیدماشون انجام میشه. :a030:

وگرنه دیگه باید قید اضافه شدن شکلک های جدید رو بزنیم و چیدمان همینایی که هست رو درست میکنم. :ws3:

20تا شکلک برگزیده هم خوبه :ws3: حالا شاید شد 25تا.

• Like 6
لینک به دیدگاه
خیلی وقت پیش قرار بوده اینو درست کنیم، بابت این قضیه معذرت میخوام. منتظر تغییرات شکلک ها و اضافه شدن شکلک های جدید بودم که بعدش تغییرات رو انجام بدم، ولی خب طول کشید.

گرافیست انجمن هم تازه از مرخصی اومده، ایشالا اگه تا پایان هفته، شکلک های جدید رو بهم دادن، جایگزاری و چیدماشون انجام میشه. :a030:

وگرنه دیگه باید قید اضافه شدن شکلک های جدید رو بزنیم و چیدمان همینایی که هست رو درست میکنم. :ws3:

20تا شکلک برگزیده هم خوبه :ws3: حالا شاید شد 25تا.

خدا خیرت بده با 25 تا هم کار ما راه میفته

خسته شدم انقدر این شکلک ( :ws37:) رو گذاشتم

سعی کنید بشه 30 تا... :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من یه پیشنهاد دارم.

در صورت امکان نصویب بکنید که تو تالار های غیر تخصصی هر کاربری نتونه در طول 24 ساعت بیشتر از یه تاپیک بزنه.

فک کنم در اینصورت همه کاربران سعی میکنند تاپیک خوب و ماندگار بزنند .

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یه پیشنهاد دارم.

در صورت امکان نصویب بکنید که تو تالار های غیر تخصصی هر کاربری نتونه در طول 24 ساعت بیشتر از یه تاپیک بزنه.

فک کنم در اینصورت همه کاربران سعی میکنند تاپیک خوب و ماندگار بزنند .

در این مورد نمیشه محدودیتی گذاشت متأسفانه.

خود دوستان باید رعایت کنن. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پیشنهاد بعدی من اینه که در صورت صلاحدید ظرفیت بایگانی شدن پیامهای خصوصی کاربران رو 50 تا بکنید. چون کسی نمیره اون پیام هاشو از نو بخونه و نگهداری این پیامها فقط باعث میشه بار سایت بیخودی افزایش پیدا کنه و سنگین بشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
پیشنهاد بعدی من اینه که در صورت صلاحدید ظرفیت بایگانی شدن پیامهای خصوصی کاربران رو 50 تا بکنید. چون کسی نمیره اون پیام هاشو از نو بخونه و نگهداری این پیامها فقط باعث میشه بار سایت بیخودی افزایش پیدا کنه و سنگین بشه.

خب پیام خصوصی اونقدر تو سنگینی اثر نداره.

همین 1000تام باز میگن کمه :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

تو یکهفته قبل من به این نتیجه رسیدم که بچه ها نیازمند کسب تخصص در مورد کار و بازار هستند. حتی دیشب هومن یه تاپیک بنام اگر صد میلیون نومان داشتید رو تو تالار گفتگو زد که من همونجا هم خلاء تالار روانشناسی کار رو حس کردمم. من در حال حاضر ترمهای آخر دکترای روانشناسی صنعتی را پشت سر میذارم و بخاطر اینکه در تمام طول تحصیل در رابطه با همین تخصص خودم کار هم کرده ام , تجارب بروز و شاید به درد بخوری دارم که دوست دارم همه توانم را در مورد آموزش و اصول کار و کاریابی به کاربران انجمن یاد بدهم. در صورت توافق یک تالار بنام تالار روانشناسی کار تاسیس کنید که مدیریتش هم دست خودم باشه تا من بتونم در این خصوص خدمت شایسته ای رو به نیازمندان کار داشته باشم و نیز انجام مشاوره با دارندگان کار و تخصص رو توش پیاده کنم. در ضمن نفرمائید که آره تالار فلان هست و فلان جا برای این کار مناسب هست و . . . .

در صورتی که با عین درخواست من موافق بودید لطفا اعلام فرمائید.

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=65038

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستی این نکته رو میخواستم بگم

نمیشه آمار تشکر ها که تو کنترل پنل درج میشه از 20 تا بیشتر بشه؟؟ :ws38:

آخه گاهی اوقات کاربر میره و دوباره میاد میبینه مثلا 60 تا تشکر خورده بعدش فقط 20 تاشو میتونه مکان یابی کنه! :w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب پیام خصوصی اونقدر تو سنگینی اثر نداره.

همین 1000تام باز میگن کمه :ws3:

واقعا کمه

یه ماه 1000 تا میشه:w16:

نمیشه کاری کرد این پیامایی که پاک میکنیم تو پروفمون جاش نمونه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

تو یکهفته قبل من به این نتیجه رسیدم که بچه ها نیازمند کسب تخصص در مورد کار و بازار هستند. حتی دیشب هومن یه تاپیک بنام اگر صد میلیون نومان داشتید رو تو تالار گفتگو زد که من همونجا هم خلاء تالار روانشناسی کار رو حس کردمم. من در حال حاضر ترمهای آخر دکترای روانشناسی صنعتی را پشت سر میذارم و بخاطر اینکه در تمام طول تحصیل در رابطه با همین تخصص خودم کار هم کرده ام , تجارب بروز و شاید به درد بخوری دارم که دوست دارم همه توانم را در مورد آموزش و اصول کار و کاریابی به کاربران انجمن یاد بدهم. در صورت توافق یک تالار بنام تالار روانشناسی کار تاسیس کنید که مدیریتش هم دست خودم باشه تا من بتونم در این خصوص خدمت شایسته ای رو به نیازمندان کار داشته باشم و نیز انجام مشاوره با دارندگان کار و تخصص رو توش پیاده کنم. در ضمن نفرمائید که آره تالار فلان هست و فلان جا برای این کار مناسب هست و . . . .

در صورتی که با عین درخواست من موافق بودید لطفا اعلام فرمائید.

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=65038

خب گفتی نگیم فلان قسمت یا فلان تالار هست، اوکی.

پس بعد از بررسی در صورت موافقت نتیجه رو میگیم. :a030:

راستی این نکته رو میخواستم بگم

نمیشه آمار تشکر ها که تو کنترل پنل درج میشه از 20 تا بیشتر بشه؟؟ :ws38:

آخه گاهی اوقات کاربر میره و دوباره میاد میبینه مثلا 60 تا تشکر خورده بعدش فقط 20 تاشو میتونه مکان یابی کنه! :w58:

میشه بیشتر بشه، اما 20تا بسه دیگه :ws3: شلوغ میشه یه لیست مثلاً 100تا پست.

اینجوری بخوایم حساب کنیم، بعضی وقتا که میایم بالای 100تا تشکرم هست :icon_pf (34):

واقعا کمه

یه ماه 1000 تا میشه:w16:

نمیشه کاری کرد این پیامایی که پاک میکنیم تو پروفمون جاش نمونه؟

اونو نمیشه کاری کرد :ws3: با دادن دسترسی حذف کامل اون پیغاما، دسترسی تو پروفایل بقیه هم باز میشه. یعنی هرکسی میتونه هر پیغامی رو تو هر پروفایلی پاک کنه :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اونو نمیشه کاری کرد :ws3: با دادن دسترسی حذف کامل اون پیغاما، دسترسی تو پروفایل بقیه هم باز میشه. یعنی هرکسی میتونه هر پیغامی رو تو هر پروفایلی پاک کنه :w58:

ممنون:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

خوب باز کن دیگه خسیس...:w00:

یه مدت مال من باز بود، میتونستم فایل فلش رو از پروفایل اینو اون بردارم بذارم تو پروفایل خودم...الان باهاس برم از طرف خواهش تمنا کنم تا فایلشو بده....حداقل برا ماها این دسترسی رو باز بذار... :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
خوب باز کن دیگه خسیس...:w00:

یه مدت مال من باز بود، میتونستم فایل فلش رو از پروفایل اینو اون بردارم بذارم تو پروفایل خودم...الان باهاس برم از طرف خواهش تمنا کنم تا فایلشو بده....حداقل برا ماها این دسترسی رو باز بذار... :banel_smiley_4:

پروفایل شخصیه. چه معنی داره بقیه دسترسی ویرایش و حذف پیغامای یه نفرو داشته باشن آخه :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
پروفایل شخصیه. چه معنی داره بقیه دسترسی ویرایش و حذف پیغامای یه نفرو داشته باشن آخه :w000:

شخصی نیست..عمومیه! :w02:

بخواد شخصی بشه فقط رو دوستاش باز میکنه...:w00:

درضمن...اگر سوء استفاده ای صورت بگیره گزارش میدن،پدر طرفو درمیاری...تو که از پدر در آوردن خوشت میاد!:ws3:

(فعلاً فقط برا مدیرا و کاربران ویژه باشه تا کاربران عادی هم تلاش کنن ، ویژه یا مدیر بشن...:w02:)

لینک به دیدگاه
شخصی نیست..عمومیه! :w02:

بخواد شخصی بشه فقط رو دوستاش باز میکنه...:w00:

درضمن...اگر سوء استفاده ای صورت بگیره گزارش میدن،پدر طرفو درمیاری...تو که از پدر در آوردن خوشت میاد!:ws3:

(فعلاً فقط برا مدیرا و کاربران ویژه باشه تا کاربران عادی هم تلاش کنن ، ویژه یا مدیر بشن...:w02:)

اختیاراتش شخصی میشه. :banel_smiley_4:

اگه ویرایش بشه، مثل پستا ثبت نمیشه :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اختیاراتش شخصی میشه. :banel_smiley_4:

اگه ویرایش بشه، مثل پستا ثبت نمیشه :banel_smiley_4:

پس چرا مارو مودور کردی؟

اگه بهمون اعتماد نداری محروم بشیم بهتره... :w00: :ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...