میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مدیرا چی نمیتونن ببینن؟ ادمین و کسایی که ادمین بهشون اختیار داده باشه میتونند. حالا چیز خیلی خصوصی هم نزارید اون تو خوب...واسه کارای کوچیکه اونجا...لینکی چیزی یا میخوای تاپیک بزنی اول اونجا چک نویس کنی بعدا بری بزنی 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مرسی میلاد تاتاحالا دقت نکرده بودم... :icon_pf (34): دوستان این دفترچه یادداشت که گذاشتن چیز خوبیه استفاده کنید... ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) خب آره اتفاقا من از دیروز خیلی بهش احتیاج پیدا کردم ولی نمدونستم همچین امکاناتی هست... :icon_pf (34): خب میلاد میگه واسه همه هست حتما باید تو پروف خودتم باشه دیگه... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب آره اتفاقا من از دیروز خیلی بهش احتیاج پیدا کردم ولی نمدونستم همچین امکاناتی هست... :icon_pf (34):خب میلاد میگه واسه همه هست حتما باید تو پروف خودتم باشه دیگه... نه منظورش اینه که تو پروف همه هست ولی خود کاربرا نباید ببیننش...مدیرا میرن توش چیز میز مینویسن واسه هم درباره اون کاربر ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) عه چه باحال فکر کنم اصل کاربردش همینه...ولی اینجا به اون منظور استفاده نمیشه هر کی واسه خودش داره...مدیرا هم واسه بقیه رو نمیبینند 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میلاد توضیحاتش رو داد هر کاربر فقط واسه خودش رو می تونه ببینه و مدیرا هم دسترسی ندارن. البته ادمین و مدیرای ارشد دسترسی دارن. اون کاربردش که ارچی گفت رو نمی دونستم. جالب بود. ولی پرونده سازی که نمی خوایم بکنیم واسه کسی تو پروفش بنویسیم اینطوری حداقل هرکس یه دفترچه یادداشت شخصی داره که کاربردش به نظرم بیشتر میتونه باشه. 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میلاد توضیحاتش رو داد هر کاربر فقط واسه خودش رو می تونه ببینه و مدیرا هم دسترسی ندارن. البته ادمین و مدیرای ارشد دسترسی دارن. اون کاربردش که ارچی گفت رو نمی دونستم. جالب بود. ولی پرونده سازی که نمی خوایم بکنیم واسه کسی تو پروفش بنویسیم اینطوری حداقل هرکس یه دفترچه یادداشت شخصی داره که کاربردش به نظرم بیشتر میتونه باشه. درسته ولی خب اگه اون دفترچه تو تنظیمات کاربری باشه دیگه هیچ کس جز کاربر نمیتونه ببینه و کاملا شخصیه ولی خب این بلاخره ادمینها و ارشدها میبینن :دی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ درسته ولی خب اگه اون دفترچه تو تنظیمات کاربری باشه دیگه هیچ کس جز کاربر نمیتونه ببینه و کاملا شخصیهولی خب این بلاخره ادمینها و ارشدها میبینن :دی به قول میلاد، دیگه مطالب خیلی شخصی هم که اون تو نمیذارن. مطالب خیلی شخصی رو یه پیغام خصوصی به خودتون بزنید که تو لیست پیاماتون بمونه و کاملاً هم خصوصیه کسی که با اونا کاری نداره معمولاً. ولی حالا واسه مدیرای ارشدم می بندم (اگر بشه) که دیگه کامل خصوصی باشه. البته بازم تو اینترنت هیچ چیز کاملاً خصوصی وجود نداره :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب ما هم دسترسی نداریم. فکر میکردم داریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام.[/url] یه نظرسنجی ساده است ... پیشنهادات و انتقادات شما در مورد کشاورزی 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ پیشنهاد میکنم امکانات مدیریتی پروفایل شخصی بیشتر بشه محدودیت داره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه میشه به تالار زبان انگلیسی و یا تالار اخبار، بخشی اضافه بشه با عنوان : English News و یا اخبار انگلیسی و یا همچین چیزی... تا اخبار انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم... این کار برای بهبود زبان انگلیسی بچه ها بسیار خوبه و ضمن اینکه خیلی بخش جدیدیه!! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه میشه به تالار زبان انگلیسی و یا تالار اخبار، بخشی اضافه بشه با عنوان : English news و یا اخبار انگلیسی و یا همچین چیزی...تا اخبار انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم... این کار برای بهبود زبان انگلیسی بچه ها بسیار خوبه و ضمن اینکه خیلی بخش جدیدیه!! به نظرم تو تالار زبان بهتره. مثل بخشای خبری تخصصی که تو هر تالار هستش. چون تو بخش اخبار عمومی کمتر بهش توجه میشه به نظرم. ولی متأسفانه مشکلی که الان هست اینه که تالار زبان زیاد قوی نیست و کلاً کمتر به این تالار توجه میشه. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم تو تالار زبان بهتره. مثل بخشای خبری تخصصی که تو هر تالار هستش. چون تو بخش اخبار عمومی کمتر بهش توجه میشه به نظرم. ولی متأسفانه مشکلی که الان هست اینه که تالار زبان زیاد قوی نیست و کلاً کمتر به این تالار توجه میشه. پس چه بهتر الان میشه کاری کرد که بهش توجه بشه بهش فکر کن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه امکانش هست یه هک اضافه کن که بشه فیلم قرار داد.. برای استفاده در تاپیک ها الان من خیلی فیلم دارم برای نمایش ولی نمیشه و مجبورم لینک دانلود بذارم... اینطوری جالب نیست... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه ميشه يه هك اضافه كنيد كه ديگه اين بالايي نتونه نام كاربري عوض كنه ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه ميشه يه هك اضافه كنيد كه ديگه اين بالايي نتونه نام كاربري عوض كنهممنون متأسفانه امکانش نیست. این هک بسیار گران است و در توانایی انجمن نیست!! پس درخواست شما رد میشه! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ متأسفانه امکانش نیست.این هک بسیار گران است و در توانایی انجمن نیست!! پس درخواست شما رد میشه! خودم هزينشو تقبل مي كنم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خودم هزينشو تقبل مي كنم شما اگه میتونستید هزینه این هک رو تقبل کنید که گوشی نوکیا نداشتید 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ شما اگه میتونستید هزینه این هک رو تقبل کنید که گوشی نوکیا نداشتید چرا فحش ميديييييييييي؟؟؟ :w00: گوشي فقط :aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده