میلاد 24047 ارسال شده در 14 مهر، 2011 مدیرا چی نمیتونن ببینن؟ ادمین و کسایی که ادمین بهشون اختیار داده باشه میتونند. حالا چیز خیلی خصوصی هم نزارید اون تو خوب...واسه کارای کوچیکه اونجا...لینکی چیزی یا میخوای تاپیک بزنی اول اونجا چک نویس کنی بعدا بری بزنی 6
M_Archi 7762 ارسال شده در 14 مهر، 2011 مرسی میلاد تاتاحالا دقت نکرده بودم... :icon_pf (34): دوستان این دفترچه یادداشت که گذاشتن چیز خوبیه استفاده کنید... ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) 5
pianist 31129 ارسال شده در 14 مهر، 2011 ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) خب آره اتفاقا من از دیروز خیلی بهش احتیاج پیدا کردم ولی نمدونستم همچین امکاناتی هست... :icon_pf (34): خب میلاد میگه واسه همه هست حتما باید تو پروف خودتم باشه دیگه... 4
میلاد 24047 ارسال شده در 14 مهر، 2011 خب آره اتفاقا من از دیروز خیلی بهش احتیاج پیدا کردم ولی نمدونستم همچین امکاناتی هست... :icon_pf (34):خب میلاد میگه واسه همه هست حتما باید تو پروف خودتم باشه دیگه... نه منظورش اینه که تو پروف همه هست ولی خود کاربرا نباید ببیننش...مدیرا میرن توش چیز میز مینویسن واسه هم درباره اون کاربر ببخشید ولی این گزینه یه ابزار مدیریتیه!!! نه دفترچه یادداشت شخصی! مثل یه جور پرونده ی قضایی یا سابقه فعالیت افراده و مدیرا میتونن اگه چیزی درباره کاربری هست و لازمه سایر مدیرا هم بدونن برای اطلاع اونها بنویسن که تو تصمیماتشون با اون شخص مد نظر قرار بدن و ... فقط هم مدیرا بهش دسترسی دارن من تعجب میکنم چرا برای کاربر بازه. اصولا نباید باشه! ولی اگه چنین دفترچه خصوصی رو بذارن خیلی خوبه. هرچند اگه قرار باشه ورژن عوض شه اونم میپره (واسه باشگاه همین شد) عه چه باحال فکر کنم اصل کاربردش همینه...ولی اینجا به اون منظور استفاده نمیشه هر کی واسه خودش داره...مدیرا هم واسه بقیه رو نمیبینند 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2011 میلاد توضیحاتش رو داد هر کاربر فقط واسه خودش رو می تونه ببینه و مدیرا هم دسترسی ندارن. البته ادمین و مدیرای ارشد دسترسی دارن. اون کاربردش که ارچی گفت رو نمی دونستم. جالب بود. ولی پرونده سازی که نمی خوایم بکنیم واسه کسی تو پروفش بنویسیم اینطوری حداقل هرکس یه دفترچه یادداشت شخصی داره که کاربردش به نظرم بیشتر میتونه باشه. 7
M_Archi 7762 ارسال شده در 14 مهر، 2011 میلاد توضیحاتش رو داد هر کاربر فقط واسه خودش رو می تونه ببینه و مدیرا هم دسترسی ندارن. البته ادمین و مدیرای ارشد دسترسی دارن. اون کاربردش که ارچی گفت رو نمی دونستم. جالب بود. ولی پرونده سازی که نمی خوایم بکنیم واسه کسی تو پروفش بنویسیم اینطوری حداقل هرکس یه دفترچه یادداشت شخصی داره که کاربردش به نظرم بیشتر میتونه باشه. درسته ولی خب اگه اون دفترچه تو تنظیمات کاربری باشه دیگه هیچ کس جز کاربر نمیتونه ببینه و کاملا شخصیه ولی خب این بلاخره ادمینها و ارشدها میبینن :دی 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2011 درسته ولی خب اگه اون دفترچه تو تنظیمات کاربری باشه دیگه هیچ کس جز کاربر نمیتونه ببینه و کاملا شخصیهولی خب این بلاخره ادمینها و ارشدها میبینن :دی به قول میلاد، دیگه مطالب خیلی شخصی هم که اون تو نمیذارن. مطالب خیلی شخصی رو یه پیغام خصوصی به خودتون بزنید که تو لیست پیاماتون بمونه و کاملاً هم خصوصیه کسی که با اونا کاری نداره معمولاً. ولی حالا واسه مدیرای ارشدم می بندم (اگر بشه) که دیگه کامل خصوصی باشه. البته بازم تو اینترنت هیچ چیز کاملاً خصوصی وجود نداره :icon_pf (34): 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2011 خب ما هم دسترسی نداریم. فکر میکردم داریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 15 مهر، 2011 سلام.[/url] یه نظرسنجی ساده است ... پیشنهادات و انتقادات شما در مورد کشاورزی 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 15 مهر، 2011 پیشنهاد میکنم امکانات مدیریتی پروفایل شخصی بیشتر بشه محدودیت داره 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 مهر، 2011 اگه میشه به تالار زبان انگلیسی و یا تالار اخبار، بخشی اضافه بشه با عنوان : English News و یا اخبار انگلیسی و یا همچین چیزی... تا اخبار انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم... این کار برای بهبود زبان انگلیسی بچه ها بسیار خوبه و ضمن اینکه خیلی بخش جدیدیه!! 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2011 اگه میشه به تالار زبان انگلیسی و یا تالار اخبار، بخشی اضافه بشه با عنوان : English news و یا اخبار انگلیسی و یا همچین چیزی...تا اخبار انگلیسی رو در اونجا قرار بدیم... این کار برای بهبود زبان انگلیسی بچه ها بسیار خوبه و ضمن اینکه خیلی بخش جدیدیه!! به نظرم تو تالار زبان بهتره. مثل بخشای خبری تخصصی که تو هر تالار هستش. چون تو بخش اخبار عمومی کمتر بهش توجه میشه به نظرم. ولی متأسفانه مشکلی که الان هست اینه که تالار زبان زیاد قوی نیست و کلاً کمتر به این تالار توجه میشه. 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 مهر، 2011 به نظرم تو تالار زبان بهتره. مثل بخشای خبری تخصصی که تو هر تالار هستش. چون تو بخش اخبار عمومی کمتر بهش توجه میشه به نظرم. ولی متأسفانه مشکلی که الان هست اینه که تالار زبان زیاد قوی نیست و کلاً کمتر به این تالار توجه میشه. پس چه بهتر الان میشه کاری کرد که بهش توجه بشه بهش فکر کن 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 مهر، 2011 اگه امکانش هست یه هک اضافه کن که بشه فیلم قرار داد.. برای استفاده در تاپیک ها الان من خیلی فیلم دارم برای نمایش ولی نمیشه و مجبورم لینک دانلود بذارم... اینطوری جالب نیست... 2
الهام. 8079 ارسال شده در 16 مهر، 2011 اگه ميشه يه هك اضافه كنيد كه ديگه اين بالايي نتونه نام كاربري عوض كنه ممنون 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 مهر، 2011 اگه ميشه يه هك اضافه كنيد كه ديگه اين بالايي نتونه نام كاربري عوض كنهممنون متأسفانه امکانش نیست. این هک بسیار گران است و در توانایی انجمن نیست!! پس درخواست شما رد میشه! 1
الهام. 8079 ارسال شده در 16 مهر، 2011 متأسفانه امکانش نیست.این هک بسیار گران است و در توانایی انجمن نیست!! پس درخواست شما رد میشه! خودم هزينشو تقبل مي كنم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 مهر، 2011 خودم هزينشو تقبل مي كنم شما اگه میتونستید هزینه این هک رو تقبل کنید که گوشی نوکیا نداشتید 1
الهام. 8079 ارسال شده در 16 مهر، 2011 شما اگه میتونستید هزینه این هک رو تقبل کنید که گوشی نوکیا نداشتید چرا فحش ميديييييييييي؟؟؟ :w00: گوشي فقط :aghosh:
ارسال های توصیه شده