رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

To protect your security , internet explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors.

این پیغام امروز با اومدن به اینجا فقط برام میاد. یعنی چی؟:ws52:

سرعتم این جا هم خیلی کم شده.:JC_thinking:

مشکل اینترنت اکسپلوررته

با موزیلا فایر فاکس بیا :dancegirl2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا حالا نداشتم این مشکلو.

فقط هم الان این جا این طور می شه:JC_thinking:

آره دیگه...نوشته نمدونم چیچی این سایت از نظر IE امنیت نداره و اینا.... IE نمیزاره یه سری اتفاقا بیوفته.... واسه همین نرمال نیست واست :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره دیگه...نوشته نمدونم چیچی این سایت از نظر IE امنیت نداره و اینا.... IE نمیزاره یه سری اتفاقا بیوفته.... واسه همین نرمال نیست واست :ws3:

یعنی کی امنیت IE سایت رو گرفته؟:viannen_38:

یعنی کار کی می تونه باشه؟:viannen_38:

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود دوستان. شکل سایت آدمو یاد اولایی که کامپیوتر اختراع شده بود، میندازه. لطفا کاری کنید. :icon_pf (44):

در دست انجامه :ws31:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید چرا من میخوام تو لینک زیر پست بزارم، نمیتونم؟

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60355

سلام عاطفه جان به انجمن خوش اومدی:rose:

کاربران تازه وارد 10 پست اول باید از طرف مدیران تایید بشه شرمنده 5 مین تایید طول کشید بخاطر سرعت کم نت:w821: الان تایید شد:rose:

• Like 8
لینک به دیدگاه

یک پیشنهاد جدید دارم

البت این چیزی هست که حالا نیاز شدید بهش پیدا کردم و شاید کاربران دیگه اونقدر بهش احساس نیاز نکرده باشن و از مدیریت میخوام اگه امکانش هست و هک سنگینی نداره موافقت کنند.

من فکر کنم وجود یک دفتر یاد داشت تو پروفایل کاربرا و خصوصا مدیرا خیلی حیاتی هست

به این جهت این رو میگم که امروز خود من احساس کردم باید یه سری لینکها رو در دسترسم داشته باشم که به وقتش ازشون استفاده کنم

تو فرومهای دیگه هم دیده بودم که همیچین سیستمی گذاشته شده

دفترچه یادداشت درواقع فقط در دسترس کارب قرار داره و میتونه یادداشتهای روزانشو بنویسه و فقط برای خود اون کاربر قابل مشاهده هست... :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
یک پیشنهاد جدید دارم

البت این چیزی هست که حالا نیاز شدید بهش پیدا کردم و شاید کاربران دیگه اونقدر بهش احساس نیاز نکرده باشن و از مدیریت میخوام اگه امکانش هست و هک سنگینی نداره موافقت کنند.

من فکر کنم وجود یک دفتر یاد داشت تو پروفایل کاربرا و خصوصا مدیرا خیلی حیاتی هست

به این جهت این رو میگم که امروز خود من احساس کردم باید یه سری لینکها رو در دسترسم داشته باشم که به وقتش ازشون استفاده کنم

تو فرومهای دیگه هم دیده بودم که همیچین سیستمی گذاشته شده

دفترچه یادداشت درواقع فقط در دسترس کارب قرار داره و میتونه یادداشتهای روزانشو بنویسه و فقط برای خود اون کاربر قابل مشاهده هست... :icon_gol:

یاداشت کاربری هستش که

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو پروفایلت

بقل اونجا که نوشته ارسال پیام

مرسی میلاد تاتاحالا دقت نکرده بودم... :icon_pf (34):

دوستان این دفترچه یادداشت که گذاشتن چیز خوبیه استفاده کنید... :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو پروفایلت

بقل اونجا که نوشته ارسال پیام

اون یاداشت ها رو که همه می تونن ببینن! نه؟ :ws52:

من فکر کردم منظور آقای حامد دفترچه یاداشت های خصوصیه که تو کنترل پنله، که فقط خودمون می تونیم ببینیم و البته فکر کنم با توضیحاتشون همینم هست ...

یادم نمیاد اما فکر کنم من اولاش که عضو شده بودم یه همچین دفتر چه ای بود ... :w16:

به هر حال فکر خوبیه اگه ایجاد بشه ... :flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر کردم منظور آقای حامد دفترچه یاداشت های خصوصیه که تو کنترل پنله، که فقط خودمون می تونیم ببینیم و البته فکر کنم با توضیحاتشون همینم هست ...

یادم نمیاد اما فکر کنم من اولاش که عضو شده بودم یه همچین دفتر چه ای بود ... :w16:

نه میلاد درست میگه

تو پروفایلت کنار ارسال پیام نوشته یادداشت کاربری (0) و اون صفر به این معنا که تا الان یادداشتی نکردی

• Like 3
لینک به دیدگاه

به اونجا هیچ کسی به جز خودت راهی نداره...

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی میلاد تاتاحالا دقت نکرده بودم... :icon_pf (34):

دوستان این دفترچه یادداشت که گذاشتن چیز خوبیه استفاده کنید... :whistle:

من استفاده میکنم همش

توش لینک و شکلک و آهنگ و مدرکو اینجور چیزاست :ws3:

اینم خصوصیه

:dancegirl2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...