رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

خب الان هم رشته ای فعال خودت که مدیر تالار کشاورزیه. قاسم بخش منابع طبیعی رو خوب راه انداخته انصافاً. و خب خودش هم الان به نوعی مدیر اون قسمته، هم مدیر تالار کشاورزی. جدا کردن این دوتا الان ضربه رو به تالار کشاورزی میزنه. یه کمی بی انصافیه دیگه :ws3: چون از طرف دیگه تا جایی که میدونم مدیر سابق تالارو مسئولش هم تا حدودی چشم امیدشون به قاسم بوده. شاید اگه بخش کشاورزی هم جداگونه فعال بشه، اون موقع بشه جداشون کرد دیگه. وگرنه الان به نظرم قابلیت مجزا بودن رو داره.

ولی در مجموع باز تصمیم نهایی میرسه به خود صحبت قاسم و ادمین البته اگه خود قاسم فعلاً به این کار تمایل داشته باشه.

یعنی کلا هیچی دیگه:sigh:

خودمو بکشم فعالیت بکنم منابع طبیعی راه بندازیم چون به تالار کشاورزی ضربه میخوره و مدیر نداره مظلوم ترین و در دسترس ترین حالت اینکه منابع طبیعی تالار نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این منطقیه؟خوب من طفلی گناه دارم بدم میاد میبینم منابع طبیعی با این وسعت میره زیر شاخه های کوچیک کشاورزی......

لطفا یه فکر عاقلانه بکنید تا اشکم درنیومده:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خودمو بکشم فعالیت بکنم منابع طبیعی راه بندازیم چون به تالار کشاورزی ضربه میخوره و مدیر نداره مظلوم ترین و در دسترس ترین حالت اینکه منابع طبیعی تالار نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این منطقیه؟خوب من طفلی گناه دارم بدم میاد میبینم منابع طبیعی با این وسعت میره زیر شاخه های کوچیک کشاورزی......

منطقی نیست.

باید تالار داشته باشید.:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله بله

من همیشه طرفدار پا برهنگان تاریخ بودم و هستم.

:w58::w58: جمله تونو متوجه نشدم اما بی خیال

حمایت خالی که نمیشه ؟میشه؟:ws52:

لینک به دیدگاه

ای بابا حالا من گفتم می تونه جدا بشه الان. اما نه در این حدی که میگین :ws3: اینجوری باشه الان پس صنایع غذایی هم همینطور باید بگه :ws3:

راه حلو آخر پستم گفتم. یه پیشنهادم کنارش میذارم اینکه عنوان تالار فعلاً تغییر کنه به مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی :w16:

تا وقتی که واقعاً قابلیت شکل گیری دوتا تالار واقعاً فعال از دل اونا باشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای بابا حالا من گفتم می تونه جدا بشه الان. اما نه در این حدی که میگین :ws3: اینجوری باشه الان پس صنایع غذایی هم همینطور باید بگه :ws3:

راه حلو آخر پستم گفتم. یه پیشنهادم کنارش میذارم اینکه عنوان تالار فعلاً تغییر کنه به مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی :w16:

تا وقتی که واقعاً قابلیت شکل گیری دوتا تالار واقعاً فعال از دل اونا باشه.

الان این دعوا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

چرا میزنی همه مارو میزنن شما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0::sad0::icon_pf (34)::icon_pf (34):

آخه یه بچه میخواد از رشته اش دفاع کنه این کجاش بد هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

.

.

.

.

.

بعدشم صنایع غذایی یه گرایش کشاورزی هستش

منابع طبیعی خودش جدا و در تضاد کشاورزی

اصلا جای بحث نداره..همیشه دانشکده ها و اهداف رشته هامون جدا بودهه

حال که اصرا میکنین دیگه فعلا چاره ای نیست کشاورزی و منابع طبیعی قبول میکنم...فقط لطفا سریع اقدام کنید:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان این دعوا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

چرا میزنی همه مارو میزنن شما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0::sad0::icon_pf (34)::icon_pf (34):

آخه یه بچه میخواد از رشته اش دفاع کنه این کجاش بد هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

.

.

.

.

.

بعدشم صنایع غذایی یه گرایش کشاورزی هستش

منابع طبیعی خودش جدا و در تضاد کشاورزی

اصلا جای بحث نداره..همیشه دانشکده ها و اهداف رشته هامون جدا بودهه

حال که اصرا میکنین دیگه فعلا چاره ای نیست کشاورزی و منابع طبیعی قبول میکنم...فقط لطفا سریع اقدام کنید:w02:

دعوا بود؟ :w58:

من فقط پیشنهاد دادم. دست من نیست که :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دعوا بود؟ :w58:

من فقط پیشنهاد دادم. دست من نیست که :ws3:

خوب پس دعوا نبود خیالم راحت شد:w16:

پیشنهاد بود 2 روزه من دارم امیدوار میشم یکی از دغدغه های زندگیم از بین میلیونها دغدغه کمرنگ میشه اونوقت میگین دست شما نیست:w000::w000::w000:

توروخدا اینکارو با من نکنید..گناه دارم بخدا من پیشنهاد شما رو قبول دارم فعلا در حال حاضر منطقی ترین راهه...شما میتونید کمک کنید لطفا به یه جوون پر دغدغه کمک کنید:ws44:

پیشنهاد خالی رو همه میدن اجرای پیشنهاد مهمه..

2 ساعت روضه خوندم بگم امیدم به شماست........:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیشنهادت صااااااااف توی حلق پسر ایرونی...

آقای مورینیو بالاخره کدوم طرفی هستید...

تکلیف مارو معین کنید........

لینک به دیدگاه
خوب پس دعوا نبود خیالم راحت شد:w16:

پیشنهاد بود 2 روزه من دارم امیدوار میشم یکی از دغدغه های زندگیم از بین میلیونها دغدغه کمرنگ میشه اونوقت میگین دست شما نیست:w000::w000::w000:

توروخدا اینکارو با من نکنید..گناه دارم بخدا من پیشنهاد شما رو قبول دارم فعلا در حال حاضر منطقی ترین راهه...شما میتونید کمک کنید لطفا به یه جوون پر دغدغه کمک کنید:ws44:

پیشنهاد خالی رو همه میدن اجرای پیشنهاد مهمه..

2 ساعت روضه خوندم بگم امیدم به شماست........:sad0:

اجراش دیگه میره به عهده مجریانش بعد اینکه تصمیم گرفتن :ws3:

شما اول باید بری به مدیر تالار که قاسم هست بگی. بعد اون خودش درخواستشو به مدیرای ارشد میده واسه تغییر.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اجراش دیگه میره به عهده مجریانش بعد اینکه تصمیم گرفتن :ws3:

شما اول باید بری به مدیر تالار که قاسم هست بگی. بعد اون خودش درخواستشو به مدیرای ارشد میده واسه تغییر.

:sigh::sorry::w821:

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

با سلام... و خسته نباشی به مدیریت انجمن

راستشو بخواید من نمیدونستم اینو کجا عنوان اگر به خود مدیر اون بخش میگفتم. باید چندهفته صبرمیکردیم. تا ایشون به شما بگن بعد شما ترتیب اثر بدید و طول میکشید. و مطالب پشت سرهم انباشه میشد با بی نظمی مواجه میشدیم.

مهندسی فضای سبز زیر مجموعه کشاورزیه...

که شما در قسمت سایر مهندسین قرار دادید. حال. در بخش باغبانی بخشی داریم به نام

[h=2]گلخانه[/h]

با وجود بودن این بخش که ربطی هم به فضای سبز هم دارد... مطالب ابر مانندی در این زمینه در بخش مهندسی فضای سبز دیده میشود. مانند این تاپیک

[h=1]گلخانه خانگی Greenhouse[/h]ما تلاشمون براینه که تمام مطالب در یک جا ارشیو شود نه در چندجا بصورت پراکنده. لطفا بخش مهندسی فضای سبز را انتقال دهید به یه بخش جدا از کشاورزی تا مطالب ما بصورت پراکنده در سایت قرار نگیرید. متشکرم.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام... و خسته نباشی به مدیریت انجمن

راستشو بخواید من نمیدونستم اینو کجا عنوان اگر به خود مدیر اون بخش میگفتم. باید چندهفته صبرمیکردیم. تا ایشون به شما بگن بعد شما ترتیب اثر بدید و طول میکشید. و مطالب پشت سرهم انباشه میشد با بی نظمی مواجه میشدیم.

مهندسی فضای سبز زیر مجموعه کشاورزیه...

که شما در قسمت سایر مهندسین قرار دادید. حال. در بخش باغبانی بخشی داریم به نام

گلخانه

با وجود بودن این بخش که ربطی هم به فضای سبز هم دارد... مطالب ابر مانندی در این زمینه در بخش مهندسی فضای سبز دیده میشود. مانند این تاپیک

گلخانه خانگی Greenhouse

ما تلاشمون براینه که تمام مطالب در یک جا ارشیو شود نه در چندجا بصورت پراکنده. لطفا بخش مهندسی فضای سبز را انتقال دهید به یه بخش جدا از کشاورزی تا مطالب ما بصورت پراکنده در سایت قرار نگیرید. متشکرم.:icon_gol:

تالار مهندسی فضای سبز تا چند وقت پیش کلاً یه تالار مجزا بود واسه خودش

فکر کنم یه سری هم قبلاً مدیر تالار کشاورزی و فضای سبز با هم صحبت کرده بودن و جدا بودنش نتیجه شد.

الانم این تالار چندتا کاربر داره واسه خودش. واسه اینکه بیاد زیربخش کشاورزی، رضایت مسئول بخش و کاربراش مهمه. :w16:

لینک به دیدگاه
تالار مهندسی فضای سبز تا چند وقت پیش کلاً یه تالار مجزا بود واسه خودش

فکر کنم یه سری هم قبلاً مدیر تالار کشاورزی و فضای سبز با هم صحبت کرده بودن و جدا بودنش نتیجه شد.

الانم این تالار چندتا کاربر داره واسه خودش. واسه اینکه بیاد زیربخش کشاورزی، رضایت مسئول بخش و کاربراش مهمه. :w16:

رضایت کاربر که هیچ ، چون کاربری رضایت داره که مطالب بصورت ارشیو در کنار هم قرار بگیره. مسئول هم دیگه شما باید صحبت کنید و باهاش هماهنگ کنید... و درنتیجه جواب آخر داده بشه..

شما خودتونم ملاحظه میکنید که مطالب پراکنده در سایت اونم مشابه مثل همین نمونه ای که من براتون گذاشتم زیاده...

پس میشه زود رسیدگی بشه...

من الان مسئول بخش باغبانی هستم.. الان ببخشید این بخش گلخونه پس چرا باید در بخش باغبانی باشه... درصورتی که مطالب ابر مانندی در این زمینه در فضای سبزه...

بازم رسیدگی کنید ممنون میشم.:w16:من به نتیجه نرسیدم.. جواب محکمه پسند بدید.. ببخشید اینجوری گفتمآآآ.. :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...