NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ درود. چرا تاپیک انتقادات انجمن وجود نداره؟من الان دنبال یکی از تاپیکهای قدیمیم میگشتم، پیداش نکردم. تو لیست تاپیک هام فقط 7-8 تا تاپیک هست! موضوع چیه؟ از کنترل پنل و از طریق "نمايش تمامي تاپيكهايي كه شما عضو آنها شده ايد" دنبالش بگردین. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درود. چرا تاپیک انتقادات انجمن وجود نداره؟من الان دنبال یکی از تاپیکهای قدیمیم میگشتم، پیداش نکردم. تو لیست تاپیک هام فقط 7-8 تا تاپیک هست! موضوع چیه؟ انتقادات از انجمن، منظور از مدیریت انجمن و اینا هست دیگه آره؟ تاپیک دفتر مدیرا هست و همینطور تاپیک انتقاد کاربرا از مدیرا اما اینی که گفتی بیشتر تو مشکلات فنی مطرح میشد. تاپیک هایی که اگه اشتباه نکنم قبل از عید بوده تو لیست تاپیکای ارسالی نیست. خود تاپیکا هستن ولی تو اون لیست نشون داده نمیشن. چون حدود 3،4 گیگ فضای دیتابیس رو گرفته بودن و زمانی بود که لازم بود کمی از حجم دیتابیس غیرضروری رو حذف کنیم. 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام و درود این کار که جدیدا در هرصفحه ای از تاپیک که هستیم پست اول، بالا نمایش داده میشه خیلی ایده جالبه ممنون 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread114666.html تاپیک بالا کاملا علمیست، من نمیدونستم سایت "مجله مرد روز" ***** هست، ولی به نظر من این دلیل محکمی نیست که به دلیل ***** بودن منبع تاپیکی رو قفل کنید، خیلی از سایت های معتبر علمی هم ***** هستند، یعنی ما نباید ازشون مطلب بگیریم؟ موضوعشم که نه عقیدتی - سیاسی هست و نه به به این سمت میرفت (اگر قرار بود به این سمت بره تو تالار آزاد استارتش میکردم)، فقط بحث علمی صورت میگرفت، غیراخلاقی هم به نظر نمیرسه. پس دلیل قفل شدنش رو لطفا میگید. همچین تاپیکی با همین موضوع رو من تو حتی سایت دانشجو هم دیدم بدون اینکه قفل بشه، در حالیکه اونجا فضاش خیلی خیلی بسته تر از اینجاست. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread114666.html تاپیک بالا کاملا علمیست، من نمیدونستم سایت "مجله مرد روز" ***** هست، ولی به نظر من این دلیل محکمی نیست که به دلیل ***** بودن منبع تاپیکی رو قفل کنید، خیلی از سایت های معتبر علمی هم ***** هستند، یعنی ما نباید ازشون مطلب بگیریم؟ موضوعشم که نه عقیدتی - سیاسی هست و نه به به این سمت میرفت (اگر قرار بود به این سمت بره تو تالار آزاد استارتش میکردم)، فقط بحث علمی صورت میگرفت، غیراخلاقی هم به نظر نمیرسه. پس دلیل قفل شدنش رو لطفا میگید. همچین تاپیکی با همین موضوع رو من تو حتی سایت دانشجو هم دیدم بدون اینکه قفل بشه، در حالیکه اونجا فضاش خیلی خیلی بسته تر از اینجاست. نه منابع فیلـــتر شده برای مطالب علمی قابل استناد نیست و اصلا دلیلی برای درست بودن این قضیه نمی باشد مخصوصا مطلبی که اصلا قابل استناد نیست بعد هم هرچقدر هم مطلب علمی یا صحیح باشه اشاعه ترویج کاری گناه و نقض قوانین هست قانون شماره 18) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبي در انجمنها ، به مسايل و قوانين جمهوري اسلامي احترام بگذاريد و از قرار دادن مطالب و تصاوير مخالف با آن جداْ خودداري فرماييد. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسايل مربوط به سياست و مذهب خودداری نمایید كه در اين صورت، مطلب مورد نظر حذف و به کاربر اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار، دسترسي كاربر براي هميشه به انجمن قطع خواهد شد. هر مجموعه ای قوانین خاص خودش رو داره دلیل نمیشه که اونا پاک نکردن ما هم پاک نکنیم؟! 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نه منابع فیلـــتر شده برای مطالب علمی قابل استناد نیست و اصلا دلیلی برای درست بودن این قضیه نمی باشد مخصوصا مطلبی که اصلا قابل استناد نیست بعد هم هرچقدر هم مطلب علمی یا صحیح باشه اشاعه ترویج کاری گناه و نقض قوانین هست هر مجموعه ای قوانین خاص خودش رو داره دلیل نمیشه که اونا پاک نکردن ما هم پاک نکنیم؟! بر چه اساس میگید قابل استناد نیست؟ کاملا علمیست و منابع اصلیِ مطلب هم گذاشته شده. سایت "مجله مرد روز" هم که گمان نکنم کسی در معتبر بودنش شکی داشته باشد. مگر نواندیشان سایت مذهبی هست که گذاشتن خبر علمی مخالف با آموزه های دینی ممنوع باشه؟ اگر اینطور باشد کل مطالبی که درباره فرگشت و یا پیدایش جهان و ... هست رو باید حذف کنید، چون به طور کاملا آشکاری در تضاد با تمام ایده ها و نظریات کتب دینی شما قرار داره. به نظر من دارید سلیقه ای رفتار میکنید. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نمیخواد پیگیری کنید. منم خسته شدم. دیگه تاپیک نمیزنم تو این انجمن. آموزش و پرورش و رسانه های حکومت دینی - حجره ای بالاخره تلاشاشون به ثمر رسیده و داریم میبینیم جوانان مملکتمون یه ذره سعی نمیکنن خودشون فکر کنن به جای خودشون نه حوزه جهلیه. مطلب علمی رو حذف میکنید حداقل دلیل علمی بیارید برای حذفش. والا اینهمه تاپیک برای شیوع انواع و اقسام خرافات هست، یکی سعی نمیکنه جمعشون کنه. اونوقت اسم اینجا رو گذاشتید انجمن علمی نواندیشان!!! کلا پارادوکسه. 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بر چه اساس میگید قابل استناد نیست؟ کاملا علمیست و منابع اصلیِ مطلب هم گذاشته شده. سایت "مجله مرد روز" هم که گمان نکنم کسی در معتبر بودنش شکی داشته باشد.مگر نواندیشان سایت مذهبی هست که گذاشتن خبر علمی مخالف با آموزه های دینی ممنوع باشه؟ اگر اینطور باشد کل مطالبی که درباره فرگشت و یا پیدایش جهان و ... هست رو باید حذف کنید، چون به طور کاملا آشکاری در تضاد با تمام ایده ها و نظریات کتب دینی شما قرار داره. به نظر من دارید سلیقه ای رفتار میکنید. من جواب سوال شمارو دادم دلیلی بر ادامه توضیح بیشتر نمیبینم ولی اینو بگم که همه در جریان باشند هر عقیده ای دارید من و مدیریت موردی باهاش ندارم ولی قوانین مشخصه و اگر میخواستیم سلیقه ای عمل کنیم بند قانون رو نمیزاشتیم دوست گرام تاپیک رو برای من نمیزنی منم شخصی تاپیک شما رو پاک نمی کنم ،چه بسا که شده در مواردی بیشتر از قوانین عمل کردیم و اونجایی که باید اخطار یا تذکری داده میشده چشم پوشی شده ولی وقتی تاپیکی با عناوین خود ارضایــی و مسائل جنسی زده میشه حساسیت مطلب بالا میره و اگر مطلب علمی شما خلاف قوانین اینترنتی باشه باعث فیلتــر شدن انجمن میشه همونجوری که سایت منبع مطلبتون فیلـــتر شده پس ممکنه به خاطر این مطلب انجمن هم فیلتــر بشه بعد اون موقع شما جواب این ارگان رو میدی؟شما میوفتی دنبال وصل کردن سایت؟ چندین بار بهتون تذکر دادیم که رعایت مارو نمیکنی رعایت 200 هزار کاربر رو بکنید هربار دوستانه -مدیرانه هرجوری تذکر دادیم یه مدت انجام ندادین بعد دوباره بعد از چند وقت شروع کردین ما که بیکار نیستیم هر بار بیاییم ببینیم کجا چه پستی دادی که یه وقت باعث فیــلی شدن سایت نشی بار آخره که تذکر و اخطار میدم که به قوانین انجمن و کاربران وعقایدشون احترام بزارید هرچند که 10 بار بهتون گفتم این بار آخره و شما به شوخی گرفتید 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من جواب سوال شمارو دادم دلیلی بر ادامه توضیح بیشتر نمیبینم ولی اینو بگم که همه در جریان باشندهر عقیده ای دارید من و مدیریت موردی باهاش ندارم ولی قوانین مشخصه و اگر میخواستیم سلیقه ای عمل کنیم بند قانون رو نمیزاشتیم دوست گرام تاپیک رو برای من نمیزنی منم شخصی تاپیک شما رو پاک نمی کنم ،چه بسا که شده در مواردی بیشتر از قوانین عمل کردیم و اونجایی که باید اخطار یا تذکری داده میشده چشم پوشی شده ولی وقتی تاپیکی با عناوین خود ارضایــی و مسائل جنسی زده میشه حساسیت مطلب بالا میره و اگر مطلب علمی شما خلاف قوانین اینترنتی باشه باعث فیلتــر شدن انجمن میشه همونجوری که سایت منبع مطلبتون فیلـــتر شده پس ممکنه به خاطر این مطلب انجمن هم فیلتــر بشه بعد اون موقع شما جواب این ارگان رو میدی؟شما میوفتی دنبال وصل کردن سایت؟ چندین بار بهتون تذکر دادیم که رعایت مارو نمیکنی رعایت 200 هزار کاربر رو بکنید هربار دوستانه -مدیرانه هرجوری تذکر دادیم یه مدت انجام ندادین بعد دوباره بعد از چند وقت شروع کردین ما که بیکار نیستیم هر بار بیاییم ببینیم کجا چه پستی دادی که یه وقت باعث فیــلی شدن سایت نشی بار آخره که تذکر و اخطار میدم که به قوانین انجمن و کاربران وعقایدشون احترام بزارید هرچند که 10 بار بهتون گفتم این بار آخره و شما به شوخی گرفتید صحبت کردن درباره مسایل جنسی از جمله خودارضایی در قوانین جمهوری اسلامی جرم محسوب میشه؟ نه. کمیته سانسور اینترنت هم که گمان نکنم باش مشکلی داشته باشه، اگر داشت سایتی که اسمشو بردم و سایتای خیلی بزرگتری رو که میشناسم و این مطلب هم توشون وجود داره، رو هم ***** میکرد. در هر صورت شما دارید فراتر از قوانین سایت برخورد میکنید. منم مشکلی ندارم، فقط ناامید شدم و مطمئن باشید دیگه اینجا پستی ارسال نمیکنم. 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ صحبت کردن درباره مسایل جنسی از جمله خودارضایی در قوانین جمهوری اسلامی جرم محسوب میشه؟ نه. کمیته سانسور اینترنت هم که گمان نکنم باش مشکلی داشته باشه، اگر داشت سایتی که اسمشو بردم و سایتای خیلی بزرگتری رو که میشناسم و این مطلب هم توشون وجود داره، رو هم ***** میکرد.در هر صورت شما دارید فراتر از قوانین سایت برخورد میکنید. منم مشکلی ندارم، فقط ناامید شدم و مطمئن باشید دیگه اینجا پستی ارسال نمیکنم. ببخشید من الان باید برم دونه دونه پست هاتون تو سایت های دیگه چک کنم ببینم ***** شده یا نه ؟! حرفتون با منطق جور در نمیاد . 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید من الان باید برم دونه دونه پست هاتون تو سایت های دیگه چک کنم ببینم ***** شده یا نه ؟!حرفتون با منطق جور در نمیاد . نیازی نیست. آرشیو شده. بدون اینکه قفل بشه یا حذف بشه و یا اینکه سایت ***** بشه. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نیازی نیست. آرشیو شده. بدون اینکه قفل بشه یا حذف بشه و یا اینکه سایت ***** بشه. خب وقتی منطقت این باشه من دیگه دلیلی نمیبینم بخوام بحثی با شما بکنم. قرار نیست مطلبی همون سال همون ماه مورد دار بشه همانطور مطالبی تو انجمن بوده که ممکن بوده برای 2 سال پیش بوده اما ازطرف تارنما اخطار اومده نمیدونم من بد حرفم رو میرسونم یا شما نمیخوای بفهمید که مطلبی که به اثبات خود شما علمی هست با منبع ***** شده قابل استناد نمی باشد. حالا من هی بگم قانون 120 کیلومتره بعد هی شما بیا بگو تو آلمان سرعت آزاده به هرحال امیدوارم به جوابت رسیده باشی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یادم چند قرن پیش زمان حضرت نوح قبل اون طوفان نوح من و اسماعیل دو تا پیشنهاد دادیم اون پیشنهاد ها رو فکر کنم طوفان نوح به تاریخ برددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ امید درخواستت فکر کنم در رابطه با اهدای امتیاز خودمون به کاربر دیگه ای هست که با این کار چند تا اتفاق میوفته یکیش اینه که باعث دلسردی کاربر تازه واردی میشه که دوستی نداره روابط به جای کار جایگزین میشه و دوست دوست بازی میشه انجمن معیار امتیاز بر اساس فعالیت مفید ئ مسابقات کلا میره زیر سوال فعالیت های قبلی بچها دیگه دیده نمیشه ولی در مورد اینکه مسئولی داشته باشه این مسئولیت به عهده مدیران ارشده همونجوری که مدیران تالارهای مختلف درخواست امتیاز برای کار مفید کاربری تو بخش خودشون رو میکنن کاربران هم میتونن اگر کاربری کار مفیدی انجام داده اول به مدیر بخش خودشون خبر بدن و در صورتی که تالاری مدیر نداشت مستقیم به مدیران ارشد بگن ببخش اگر دیر شد جوابت 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ امید درخواستت فکر کنم در رابطه با اهدای امتیاز خودمون به کاربر دیگه ای هست که با این کار چند تا اتفاق میوفته یکیش اینه که باعث دلسردی کاربر تازه واردی میشه که دوستی نداره روابط به جای کار جایگزین میشه و دوست دوست بازی میشه انجمن معیار امتیاز بر اساس فعالیت مفید ئ مسابقات کلا میره زیر سوال فعالیت های قبلی بچها دیگه دیده نمیشه ولی در مورد اینکه مسئولی داشته باشه این مسئولیت به عهده مدیران ارشده همونجوری که مدیران تالارهای مختلف درخواست امتیاز برای کار مفید کاربری تو بخش خودشون رو میکنن کاربران هم میتونن اگر کاربری کار مفیدی انجام داده اول به مدیر بخش خودشون خبر بدن و در صورتی که تالاری مدیر نداشت مستقیم به مدیران ارشد بگن ببخش اگر دیر شد جوابت این نظر جمع بود یا شخصی؟؟ فکر کنم م م کاربر های اینجا به این اندازه شعور رسیده باشن که فرقی بین کارب تازه وارد و قدیمی نبیننند پس اگه ببینند کسی فعالیت خووبی داره یا کار مفیدی انجام میده انقد با معرفت هستن که انصاف زیر پا نزارند نمونه اش هم زیاد موجوده ه بخواید اسم میبرم رواابط جای ضوابط نمیشه اگه ه ه قانون درستی باشه بعدش چه اشکالی داره مثلا شما که رفیق من هستی یه کار مفید علمی برا من انجام میدی امتیاز از من بگیری میخواد به غریبه برسه به دوست برسه پس این هم دلیل خوبی نیس فعالیت قبلی چرا دیده نمیشه؟؟؟؟؟ تا حالا برا تو پیش نیومده اتروس تو انجمن بگردی یه هو یه متلب علمی مربوط به رشته ات ببینی که خیلی بهش نیاز داشتی بعد ببینی این برا مثلا 2 سال پیشه که ارسال شده بعد بگی پیش خودت خدا پدر مادرت رو بیامورزه کارم راه انداختی یا خیلی به دردم خورد 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خب همه این قوانین باعث شده که امتیاز معنا دار بشه وگرنه اصلا چرا باید امتیاز ارزش داشته باشه اگر همینجوری بشه دادش که نمیشه کنترل کرد بعد هر تاپیک علمی و کمکی برای رشته و کاربران اون رشته ممکنه مهم باشه شاید یه مطلب برقی واسه تو خیلی مفید باشه واسه یه مکانیکی نباشه خب من برات راه حل گزاشتم دیگه قرار نیست که به همه امتیاز بدی ؟ یه نفر دیدی لیاقت داره که امتیاز بیشتری از یه تشکر بگیره میتونی بری تقدیر به صورت شخصی بکنی یا اینکه به مدیر تالار مربوطه بگی ودرخواست امتیاز به دلیل فعالیت خوب فلان کاربر بکنی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام میدونم اصلا جای گفتنش اینجا نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم، ببخشید. قبلا یه درخواست جدی بود که کلا ندیده گرفته شد منم خیلی خودمو کوبیدم به درو دیوار، الان دیگه درخواست نیست پیشنهاده. صرفا هم به خاطر کاربرا، خصوصا تازه واردا. این بخش gis زمین رو با شهرسازی ادغام کنید لطفا، جاش درسته خودمم درخواست داده بودم ولی این تالار جمعیت فعالی نداره منم که نیستم. الان میبینم کاربر اومده سوال پرسیده و بی جواب مونده! اگر میشد که کلا بخش مستقلی میشد که کاربر تازه وارد زودتر پیداش میکرد بهتر بود تا اینگه زیرمجموعه شهرسازی باشه که غیر شهرسازا به ذهنشون نرسه! همین.... موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام میدونم اصلا جای گفتنش اینجا نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم، ببخشید. قبلا یه درخواست جدی بود که کلا ندیده گرفته شد منم خیلی خودمو کوبیدم به درو دیوار، الان دیگه درخواست نیست پیشنهاده. صرفا هم به خاطر کاربرا، خصوصا تازه واردا. این بخش gis زمین رو با شهرسازی ادغام کنید لطفا، جاش درسته خودمم درخواست داده بودم ولی این تالار جمعیت فعالی نداره منم که نیستم. الان میبینم کاربر اومده سوال پرسیده و بی جواب مونده! اگر میشد که کلا بخش مستقلی میشد که کاربر تازه وارد زودتر پیداش میکرد بهتر بود تا اینگه زیرمجموعه شهرسازی باشه که غیر شهرسازا به ذهنشون نرسه! همین.... موفق باشید سلام کلا میگی کاربر فعالی نداره بعد بیاییم یه بخش جدا شم کنیم خب فعالش کن کاربر جذب کن ربطی به بخش جدا بودنش نداره اگر مطلبی توش نباشه که کاربر از گوگل سرچ نمیخوره به انجمن حالا بازم بیایی اسم انجمنم به جای نواندیشان بزاری gisاگر مطلبی نداشته باشه که کاربر جذب نمیکنه حالا پیشنهاد من اینه که با توجه به اطلاعاتی که داری این بخش رو فعال کن تا کاربر جذب بشه مثل همون کاری که مدیرای تالار کشاورزی دارن انجام میدن و خیلی هم موفق بودن 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ عرض کردم تالار زمین کاربر فعال نداره :| Gis یه نرم افزاریه که مربوط به جغرافیاست ولی بین رشته های دیگه هم کاربرد داره، خیلی هم گسترده! کسانی که کار میکنن و برخورد کردن بهتر منظورمو متوجه میشن. نگفتم که تالارش کنید، گفتم بخشی باشه که کاربر راحت تر پیداش کنه. حتما که قرار نیست فقط کاربر جذب بشه، هرکدوم از اعضا اگه بتونه جواب سوال کاربری که هست رو بده کارشو انجام داده. من سعی کردم اونجارو سروسامون بدم فقطم به خاطر خودم ولی به خیلی دلایل دلسرد شدم. مهمان انجمنم و کار زیادی نمیتونم انجام بدم. گفتم که قبلا تو تالار مدیران درخواست دادم ولی مث همیشه سرسری از رو پستها رد میشید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ عرض کردم تالار زمین کاربر فعال نداره :| Gis یه نرم افزاریه که مربوط به جغرافیاست ولی بین رشته های دیگه هم کاربرد داره، خیلی هم گسترده! کسانی که کار میکنن و برخورد کردن بهتر منظورمو متوجه میشن. نگفتم که تالارش کنید، گفتم بخشی باشه که کاربر راحت تر پیداش کنه. حتما که قرار نیست فقط کاربر جذب بشه، هرکدوم از اعضا اگه بتونه جواب سوال کاربری که هست رو بده کارشو انجام داده. من سعی کردم اونجارو سروسامون بدم فقطم به خاطر خودم ولی به خیلی دلایل دلسرد شدم. مهمان انجمنم و کار زیادی نمیتونم انجام بدم. گفتم که قبلا تو تالار مدیران درخواست دادم ولی مث همیشه سرسری از رو پستها رد میشید خب تو اون موقع گفته بودی یه بخش GIS تو تالار علوم زمین ایجاد کنیم، نگفته بودی جدا کنیم که. تازه متشاکی بودی چرا تو تالار شهرسازی هست، اینجا نمیذارین منظورت اینه که یه زیربخش اصلی بشه، آره؟ که تو صفحه اصلی انجمن مشخص باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده