رفتن به مطلب

بپرسيم و بياموزيم

ارسال های توصیه شده

bme.masood گفته است:
منظورم همون بود فقط یکمی خلاصه نوشتم بد برداشت شد !

خب حالا باید دنبال یه دریچه پایدار و انعطافپذیر باشیم که بتونه اونجا بمونه

من فک میکنم 2تا مدل اول دریچه های طبیعی بهتر باشه اما اولی باید عمر و پایداری بیشتری داشته باشه و با توجه به اینکه فکر کنم میخوایم یه جور کمکی واسه دریچه اصلی باشه مناسبتره .

خودش یجور سازگاری پیدا نمیکنه و مچ بشه یی مثلا به یه سری مواد شیمیایی ؟

اخه چون قصد بخیه نداریم باید خودش جوش بخوره دیگه

مسئله دقيقا اينجاست كه ما چون نميخوايم بخيه بزنيم چه راه حلي هست.

خب يه فرآيندي كه بخواد انجام بشه تا اين مچ شدن صورت بگيره زمان بره. چطوري مي خواي تا وقتي مچ بشه دريچه رو اونجا نگه داري؟

جريان خون و تپش رو در نظر بگير.

در ضمن سيستم ايمني بدن به اين سادگي اجازه ي صورت گرفتن هر واكنشي رو نميده و اگه به يه طريقي بخواي سرعت واكنش رو افزايش بدي هم به اون ناحيه حمله مي كنه و بدن پيوند رو پس ميزنه.

من براي اينكه درك بهتري از سيستم كاتتر و استنت داشته باشيم اينجا يه تصوير رو ميذارم.

i168312_PTCAstentNIH.gif

اون وسيله ي باريكِ تيز كاتتر هست. بعد يه بالونه و بعد استنت. بالون و استنت اول فشرده هستن تا به مكان مورد نظر برسن. بعدش بالون باز ميشه و با باز شدنش استنت به اندازه ي لازم ميرسه.

بعد بالون خالي ميشه و با كاتتر خارج ميشن و استنت توي محل مورد نظر ميمونه.

اين مال زماني هست كه استنت براي رفع گرفتگي رگ ها مورد استفاده قرار ميگيره.

اينو گذاشتم شايد به ديدتون كمك كنه.

همچنان اگه سوالي بود من در خدمتم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

i168312_PTCAstentNIH.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

O-N گفته است:

آره مسعود جان درسته. :icon_gol:

ولي جمع بنديت يه جا يه مشكل داشت.

استنت وسيله ي جابجايي دريچه نيست.

خود استنت رو هم كاتتر ميبره به محل مورد نياز.

بحث دريچه و استنت كاملا متفاوته...اينجا من به استنت اشاره كه كردم گفتم شايد از كاربرداي استنت بشه يه استفاده اي كرد ...

در مورد سلول ها و مَچ كردن دريچه هاي جديد و قديمم فك مي كنم اون پروسه زمان بر باشه و ما اين روش كاشت دريچه رو براي افرادي كه حتي توانايي تحمل جراحي قلب باز رو ندارن و وضع جسمانيشون خيلي بده نياز داريم. پس نميتونيم اونقدر صبر كنيم كه با روش هاي مهندسي بافت بشه كاري كرد...:hanghead:

ادامه بديد داريم به جاهاي خوبي ميرسيم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خب نمیشه با همین کاتتر ، بالون رو به دریچه ی آسیب دیده بفرستیم و با باد کردن بالون در محل گرفتگی دریچه ، اون رو باز کنیم و دریچه ی جدید رو در کنار اون جایگزین کنیم!؟ hanghead.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
خب نمیشه با همین کاتتر ، بالون رو به دریچه ی آسیب دیده بفرستیم و با باد کردن بالون در محل گرفتگی دریچه ، اون رو باز کنیم و دریچه ی جدید رو در کنار اون جایگزین کنیم!؟ hanghead.gif

آفرين. خيلي ايده ي خوبيه. yesssmileyf.gif

خب حالا فك ميكني دريچه ي جديد رو چطوري ميتونيم اونجا جا بذاريم؟ :w127:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  O-N گفته است:
آفرين. خيلي ايده ي خوبيه. yesssmileyf.gif

خب حالا فك ميكني دريچه ي جديد رو چطوري ميتونيم اونجا جا بذاريم؟ :w127:

خب میشه با همون کاتتر ، این کار رو انجام داد . . .مثلا اون دریچه ی بافتی که قابلیت کمپرس شدن بیشتری در مقایسه با دریچه ی مکانیکی داره رو وارد کاتتر کرد و وقتی به محل دریچه ی آسیب دیده رسیدیم ، با بالن اون دریچه ی جدید رو کمی بزرگتر از قطر رگ میکنیم که به فشار اوردن به دیواره ی رگ ، حالت پایدار به خودش بگیره.

روش مسخره ایه!!؟ :ws3::ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
خب میشه با همون کاتتر ، این کار رو انجام داد . . .مثلا اون دریچه ی بافتی که قابلیت کمپرس شدن بیشتری در مقایسه با دریچه ی مکانیکی داره رو وارد کاتتر کرد و وقتی به محل دریچه ی آسیب دیده رسیدیم ، با بالن اون دریچه ی جدید رو کمی بزرگتر از قطر رگ میکنیم که به فشار اوردن به دیواره ی رگ ، حالت پایدار به خودش بگیره.

روش مسخره ایه!!؟ :ws3::ws52:

hapydancsmil.gif

نه اصلا مسخره نيست.دارين ميرسين به جواب :w16:

خب اون دريچه با نيروي رگ دوباره برميگرده به حالت قبلش. از يه مكانيزم براي اعمال نيرو به رگ بايد استفاده بشه.

به نظرت اگه بشه اون دريچهي بافت پريكارد حيواني كه ساختار مناسبي هم داره رو به يه ابزار داراي ساختار مستحكم تر وصل كرد و با اون فرستاد اونجا چي ميشه؟

چنين ابزاري چجوري بايد باشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  O-N گفته است:
hapydancsmil.gif

نه اصلا مسخره نيست.دارين ميرسين به جواب :w16:

خب اون دريچه با نيروي رگ دوباره برميگرده به حالت قبلش. از يه مكانيزم براي اعمال نيرو به رگ بايد استفاده بشه.

به نظرت اگه بشه اون دريچهي بافت پريكارد حيواني كه ساختار مناسبي هم داره رو به يه ابزار داراي ساختار مستحكم تر وصل كرد و با اون فرستاد اونجا چي ميشه؟

چنين ابزاري چجوري بايد باشه؟

خب مثلا میشه از یه فریم آهنی دور اون دریچه ی بافتی استفاده کرد بطوری که نیروی عکس العمل رگ ، نتونه به شکل دادن اون فریم ، غلبه کنه و دریچه حالت پایدار به خودش بگیره.:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
خب مثلا میشه از یه فریم آهنی دور اون دریچه ی بافتی استفاده کرد بطوری که نیروی عکس العمل رگ ، نتونه به شکل دادن اون فریم ، غلبه کنه و دریچه حالت پایدار به خودش بگیره.:ws52:

آهن رو نميشه خيلي تغيير شكل درش ايجاد كرد. يادت باشه كه بايد از توي رگ عبور كنه پس نبايد اولش باز باشه بلكه بايد جمع شده باشه و بعد توي محل مورد نظر باز شه.

در ضمن يه قسمت زيادي از پلاسما رو آب تشكيل ميده و اين باعث زنگ زدگي ميشه.

فريم آهني نه ولي يه چيز ديگه هست كه دور دريچه ميتونه قرار بگيره.

انعطاف پذيره.

توزيع نيرو هم به دليل هندسه اي كه داره متقارنه و به رگ آسيبي نميرسونه. ولي به خوبي ميتونه دريچه رو توي محل فيكس كنه :w16:

اون چيه؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  O-N گفته است:

آهن رو نميشه خيلي تغيير شكل درش ايجاد كرد. يادت باشه كه بايد از توي رگ عبور كنه پس نبايد اولش باز باشه بلكه بايد جمع شده باشه و بعد توي محل مورد نظر باز شه.

در ضمن يه قسمت زيادي از پلاسما رو آب تشكيل ميده و اين باعث زنگ زدگي ميشه.

فريم آهني نه ولي يه چيز ديگه هست كه دور دريچه ميتونه قرار بگيره.

انعطاف پذيره.

توزيع نيرو هم به دليل هندسه اي كه داره متقارنه و به رگ آسيبي نميرسونه. ولي به خوبي ميتونه دريچه رو توي محل فيكس كنه :w16:

اون چيه؟ :ws3:

حالا آهن که نه :ws3:

بذار بگیم Metal frame . . . یه چیز فلزی باید باشه خلاصه!

یه فلز قابل انعطاف و مقاوم در برابر آب ! :ws52:

از این بسط هایی که به شیر گاز میزنن نمیشه استفاده کرد!!؟ :ws3::icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
حالا آهن که نه :ws3:

بذار بگیم Metal frame . . . یه چیز فلزی باید باشه خلاصه!

یه فلز قابل انعطاف و مقاوم در برابر آب ! :ws52:

از این بسط هایی که به شیر گاز میزنن نمیشه استفاده کرد!!؟ :ws3::icon_pf (34):

آره خب اون قاب فلزي چيه؟ :ws3:

به تصوير زير توجه شود innocentsmily.gif

i168312_PTCAstentNIH.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
تور!!؟ :ws52:

:ws3:

خب اون توره استنته ديگه.

آورين خيلي خوب جواب دادي. hapydancsmil.gif

حالا خودت ميتوني يه جمع بندي بكني؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  O-N گفته است:
:ws3:

خب اون توره استنته ديگه.

آورين خيلي خوب جواب دادي. hapydancsmil.gif

حالا خودت ميتوني يه جمع بندي بكني؟ :ws3:

آخه گفته بودی جنسش چیه ! :banel_smiley_4:

جمع بندی . . . البته دقیقا نیمدونم درست میگم یا نه ولی خب . . .

اول با توجه به محل دریچه ، رگی که به اون دریچه راه داره رو پیدا میکنیم و با ایجاد سوراخ ، Catheter رو به محل دریچه ی آسیب دیده میرسونیم. بعد دریچه ی بافتی رو به همراه Stent رو بالن ، به محل دریچه ی آسیب دیده میرسونیم و با باد کردن بالن ، Stent به دیواره ی رگ میچسبه و دریچه ی جدید سرجاش محکم میشه! :ws52:

درسته!؟ :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  Hosein.T گفته است:
آخه گفته بودی جنسش چیه ! :banel_smiley_4:

جمع بندی . . . البته دقیقا نیمدونم درست میگم یا نه ولی خب . . .

اول با توجه به محل دریچه ، رگی که به اون دریچه راه داره رو پیدا میکنیم و با ایجاد سوراخ ، Catheter رو به محل دریچه ی آسیب دیده میرسونیم. بعد دریچه ی بافتی رو به همراه Stent رو بالن ، به محل دریچه ی آسیب دیده میرسونیم و با باد کردن بالن ، Stent به دیواره ی رگ میچسبه و دریچه ی جدید سرجاش محکم میشه! :ws52:

درسته!؟ :ws52:

عهههه؟ خب حتما من اشتباه كردم :ws3:

آره.

خودت يه مرحله ي اولشم گفته بودي... اينكه اول دريچه ي معيوب خود بيمار رو با بالون كاتتر باز ميكنيم.

و بقيه ي موارد :ws3:

اين روش كاشت خيلي جديده (داغه داغ) و خيلي درصد مشكلات رو ميتونه پايين بياره. بهش Transcatheter valve deployment ميگن. يعني كارگذاري دريچه با استفاده از كاتتر.

رگي ه معمولا براي اين كار انتخاب ميشه شريان ران هست كه از قلب و فشار بالاي خون دوره.

حسين عزيز مراحل مختلف رو به ترتيب گفتن. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من تصوير مراحل مختلف رو ميذارم اينجا :

TN-640841_aorticstenosisfigure2.jpg

شكل حالت باز دريچه ي سالم

TN-640842_aorticstenosisfigure1.jpg

شكل حالت باز دريچه ي معيوب دچار گرفتگي

TN-640840_Sapien_Angle.jpg

دريچه ي مصنوعي مورد استفاده در اين نوع جراحي كه از پريكارد گاو درست شده كه يه قالب استنت دورش رو گرفته.

TN-640839_retroflex3expanded.jpg

دريچه...بالون...كاتتر

TN-640837_retroflex3compressed.jpg

در حالت فشرده

اينم لينك دانلود يه انيميشن از نحوه ي انجام اين كاشت دريچه براي اينكه اگه علاقه مند بودين ببينين. :4chsmu1:

دو تا فيلم ديگه هم هست كه ميتونين ببينين:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در صورتي كه علاقه دارينم ميتونين اينجا در موردش مطالعه كنين

• Like 5
لینک به دیدگاه

با تشكر از شركت شما دوستان عزيز توي اين بحث از مديريت درخواست شد كه به هر كدوم از شما امتيازاتي تعلق بگيره.

البته اين اصلا مهم نيست ولي كوچكترين قدرداني هست كه ميشد به خاطر اين تلاش و اطلاعات خوبتون ازتون بشه. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم از همه دوستان تشکر میکنم که به هم کمک کردیم تا بیشتر یاد بگیریم

مخصوصا مدیرجون و حسین گل و عطر بارون عزیز :icon_gol:

:dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وااااااااای چقد جالب بود این!

اوریون جون و آقا حسین و آقا مسعود از همتون ممنونم:icon_gol:

اوریون جون بازم ازین سوالا بپرسین...من خیلی خوشم اومد :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  Atre Baroon گفته است:
وااااااااای چقد جالب بود این!

اوریون جون و آقا حسین و آقا مسعود از همتون ممنونم:icon_gol:

اوریون جون بازم ازین سوالا بپرسین...من خیلی خوشم اومد :icon_redface:

ممنون عزيز

حتما.

توي يه فرصت ديگه دوباره با هم گپ ميزنيم و مرزاي دانشو جابجا ميكنيم :ws3::ws3::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

سلام سلاااام..

دیروز سر کلاس انفورماتیک پزشکی این استاد ما رو هی انداخت تو چالش...:ws38:

سوالایی میپرسید دیدم جالبه گفتم بیام اینجا هم مطرح کنم ببینم نظر شما ها چیه؟؟:ws37:

اکثرمون میدونیم که چرا حروف کیبورد به ترتیب حروف الفبا نیستش.. اونم برای اینکه بعضی حروف نسبت به بقیه بیشتر استفاده میشه و برحسب همین، این حروف اینجوری چیده شده.. (اولین سوال دیروز سر کلاس بود:biggrin:)

ولی چرا اعداد ماشین حساب از پایین به بالاست و اعداد تلفن از بالا به پایین؟؟؟ :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  Valentina گفته است:

ولی چرا اعداد ماشین حساب از پایین به بالاست و اعداد تلفن از بالا به پایین؟؟؟ :JC_thinking:

شالامليكم

خب اميدوارم دوستاي ديگه هم شركت كنن. :دي

چيزي كه اول به ذهن من ميرسه اينه كه ماشين‌حساب ها قبل از تلفن‌هاي امروزي (مدل‌هاي بعد اونايي كه ميچرخونديم :دي) بودن.

براي طراحي مدل‌هاي جديد چنتا عامل ميتونه باعث شده باشه كه اين تغيير رو اعمال كنن.

يا محدوديت و ملاحظات كاربر (طراحي‌هاي ارگونوميك) يا محدوديت‌هاي دستگاه .

حالا بقيه بيان نظر بدن ببينيم چي خبره :biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من الان موبایلمو نگا کردم دیدم شاید به خاطر حروفه

انگلیسی از چپ به راسته و از بالا به پایین

حرف z باید ته خط سوم باشه نه آخر خط اول:JC_thinking:

ولی بعد دیدم بی ربطه:ydm47612zsesgift969 اون اول که از این تلفن دکمه ای ها اومده روشون حرف داشته از همون موقع؟:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12