S.F 24932 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 خوب پس این سوال رو جواب بدینرای محاسبه سطح محصور یک منحنی بسته که به صورت برداری برحسب i,jداده شده است راهکار چیست؟؟ ممم. یادش بخیر ریاضی 2 :icon_pf (34): خوب باید بر حسب تی اش کنیم. بعد انتگرال بگیریم دیگه از آی بر حسب تی مشق میگیریم و از جی هم میگیریم ک مساوات برقرا بشه جالا تابع برحسب تی شده. تو کران داده شده، انتگرال میگیریم. کلا هر جا مساحت محصور بود. انتکرال ه. حالا این حالت ما یک پارامتر داریم نه متغیر! خب باید متغییر ها رو ب ی فنی، بدبختی چیزی، ب پارامتر تبدیل کنیم . انتگرالشم ساده است دیگه. 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ممم. یادش بخیر ریاضی 2 :icon_pf (34):خوب باید بر حسب تی اش کنیم. بعد انتگرال بگیریم دیگه از آی بر حسب تی مشق میگیریم و از جی هم میگیریم ک مساوات برقرا بشه جالا تابع برحسب تی شده. تو کران داده شده، انتگرال میگیریم. کلا هر جا مساحت محصور بود. انتکرال ه. حالا این حالت ما یک پارامتر داریم نه متغیر! خب باید متغییر ها رو ب ی فنی، بدبختی چیزی، ب پارامتر تبدیل کنیم . انتگرالشم ساده است دیگه. عالیه حالا از کی بپرسم :gnugghender: 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 خوبببببببببببب میرسیم به خدمت مهناز خانم مهندس گل UWB: Ultrawideband به چه معنیه و کاربردش چیه 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 خوبببببببببببب میرسیم به خدمت مهناز خانم مهندس گل UWB: Ultrawideband به چه معنیه و کاربردش چیه درود بر شما........سپاسگذارم از دعوتتون بسیار عالی سوال میدانی...:hapydancsmil:....از باند فرکانسی پرکاربرد UWB به معنی پهنای باند بسیار وسیع ک توسط کمیسیون فدرال ارتباطات امریکا در سال 2002 مجوز عملکرد در باند فرکانسی 3.1GHZ تا 10.6GHz را تصویب کرد ک بیشتر برای ارتباطات بیسیم و رادار و همچنین اهداف تجاری مصوب شد همچنین دارای پهنای باند نسبی تا 110% و باند طیفی در حدود 7500MHz هستند...در سالهای اخیر علاقه به ارتباطات بیسیم افزایش پیدا کرده و از طرقی ارسال اطلاعات با نرخ و سرعت بالا صورت گرفت ک خود این باعث شد ک ذهن ها برای طراحی فیلترهایی در این باند متمرکز بشن...ک با ساختارها و روش های متفاوتی این عمل هدف گذاری شد... فیلترهایی ک در این باند طراحی میشن...فیلترهای استریپ لاینی , ماکرواستریپی و فیلترهای معلق هستند ک میتونن با تکنیک هایی مثل رزوناتور حلقوی دو مدی با استاب های قابل تنظیم , ساختارهای ماکرو استریپ 3خطی , ترکیب فیلترهای بلا و پایین گذر,استفاده از رزوناتورهای چند مدی و .... میتونن به این پهناب باند برسن....ک این نوع فیلترها دارای توان کم هستند ک خودش بسیار حائز اهمیت هست.... 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 درود بر شما........سپاسگذارم از دعوتتون بسیار عالی سوال میدانی...:hapydancsmil:....از باند فرکانسی پرکاربرد UWB به معنی پهنای باند بسیار وسیع ک توسط کمیسیون فدرال ارتباطات امریکا در سال 2002 مجوز عملکرد در باند فرکانسی 3.1GHZ تا 10.6GHz را تصویب کرد ک بیشتر برای ارتباطات بیسیم و رادار و همچنین اهداف تجاری مصوب شد همچنین دارای پهنای باند نسبی تا 110% و باند طیفی در حدود 7500MHz هستند...در سالهای اخیر علاقه به ارتباطات بیسیم افزایش پیدا کرده و از طرقی ارسال اطلاعات با نرخ و سرعت بالا صورت گرفت ک خود این باعث شد ک ذهن ها برای طراحی فیلترهایی در این باند متمرکز بشن...ک با ساختارها و روش های متفاوتی این عمل هدف گذاری شد... فیلترهایی ک در این باند طراحی میشن...فیلترهای استریپ لاینی , ماکرواستریپی و فیلترهای معلق هستند ک میتونن با تکنیک هایی مثل رزوناتور حلقوی دو مدی با استاب های قابل تنظیم , ساختارهای ماکرو استریپ 3خطی , ترکیب فیلترهای بلا و پایین گذر,استفاده از رزوناتورهای چند مدی و .... میتونن به این پهناب باند برسن....ک این نوع فیلترها دارای توان کم هستند ک خودش بسیار حائز اهمیت هست.... احسنت بر شما مهندس خیلی عالی جامع و کامل حالا از کی بپرسم :gnugghender: 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 احسنت بر شما مهندس خیلی عالی جامع و کامل حالا از کی بپرسم :gnugghender: سپاسگذار از لطف شما... [h=4]helma.b[/h] پرسیده بشه.... 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 خوب میرم سوال بعدی رو از کاربر ویژه صنایع غذایی بپرسیم خانم helma.b نسبت گلیادین به گلوتنین در غلات مختلف چگونه است و نسبت این ها به چه چیزی بستگی دره ؟ 2
helma.b 3345 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 خوب میرم سوال بعدی رو از کاربر ویژه صنایع غذایی بپرسیم خانم helma.b نسبت گلیادین به گلوتنین در غلات مختلف چگونه است و نسبت این ها به چه چیزی بستگی دره ؟ تشکر میکنم از دعوتتون ببخشید که من دیر اومدم پاسخگو باشم گلوتن پروتئینی است که در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشود. این ماده باعث کش آمدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد.گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin میباشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیهای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفهای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins میباشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل میدهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول میباشد).به عبارت دیگه میشه گفت ترکیب آنها بسته به واریته گندم یا نوع گندم متفاوت است.گلیادین عمدتا دارای 38 تا 56 % اسید گلوتامیک و 15 تا 30% پرولین هستند اما میزان اسیدهای آمینه بازی آنها کم است.و گلوتنین هم بسته به نوع غلات اسیدهای آمینه گلوتامیک و پرولین به مقدار زیادی وجود دارد اما اسیدهای آمینه بازی کمی را دارا می باشد.همچنین میشه گفت خواص مکانیکی اجزای تشکیل دهنده گلوتن ، شامل گلوتنینها با یکدیگر متفاوت است بطوری که گلیادینها سبب روانی و سیالیت خمیر شده و گلوتنینها به عکس، خاصیت کشسانی و الاستیسیته خمیر را موجب می گردند که این مطلب با تعیین نسبت گلوتنین به گلیادین در ارقام گندمهای نانی مورد آزمایش و بررسی ارتباط بین اجزای گلوتن با خصوصیات رئولوژیک خمیر و خواص کاری پروتئینها و نیز تعیین حداقل میزان سهم هر یک از اجزا جهت ایجاد خصوصیات مطلوب در غلات مختلف ، انجام میشود. امیدوارم جواب مفیدی داده باشم .... 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 تشکر میکنم از دعوتتون ببخشید که من دیر اومدم پاسخگو باشم گلوتن پروتئینی است که در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشود. این ماده باعث کش آمدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد.گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin میباشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیهای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفهای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins میباشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل میدهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول میباشد).به عبارت دیگه میشه گفت ترکیب آنها بسته به واریته گندم یا نوع گندم متفاوت است.گلیادین عمدتا دارای 38 تا 56 % اسید گلوتامیک و 15 تا 30% پرولین هستند اما میزان اسیدهای آمینه بازی آنها کم است.و گلوتنین هم بسته به نوع غلات اسیدهای آمینه گلوتامیک و پرولین به مقدار زیادی وجود دارد اما اسیدهای آمینه بازی کمی را دارا می باشد.همچنین میشه گفت خواص مکانیکی اجزای تشکیل دهنده گلوتن ، شامل گلوتنینها با یکدیگر متفاوت است بطوری که گلیادینها سبب روانی و سیالیت خمیر شده و گلوتنینها به عکس، خاصیت کشسانی و الاستیسیته خمیر را موجب می گردند که این مطلب با تعیین نسبت گلوتنین به گلیادین در ارقام گندمهای نانی مورد آزمایش و بررسی ارتباط بین اجزای گلوتن با خصوصیات رئولوژیک خمیر و خواص کاری پروتئینها و نیز تعیین حداقل میزان سهم هر یک از اجزا جهت ایجاد خصوصیات مطلوب در غلات مختلف ، انجام میشود. امیدوارم جواب مفیدی داده باشم .... احسنت به این پاسخ کامل و جامع حالا از کی بپرسم:gnugghender: 2
helma.b 3345 ارسال شده در 23 اسفند، 2015 احسنت به این پاسخ کامل و جامع حالا از کی بپرسم:gnugghender: ممنون از محبت شما لطفا از *atefeh *بپرسید (مدیر تالار محیط زیست) 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 اسفند، 2015 خوب سوال بعدی رو از عاطفه خانم مدیر تالار محیط زیست میپرسم شما بفرمایید یک توضیح مختصر در موردزیست تجزیه پذیرتوضیح بدین 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 زیست تخریب پذیر)(biodegradable) موادی هستند ک ب سادگی توسط موجودات زنده ب زیرواحدهای سازنده خودش تجزیه میشوند و در محیط باقی نمیمونند. هر کشوری استاندارد خاصی برای تعیین زیست تخریب پذیری یک محصول داره ک عمدتا ب تجزیه 60تا90درصد در مدت 2تا6ماه محدود میشه. مواد پلاستیکی در خاک حداقل حدود 300سال طول میکشه تا تجزیه بشن و آثار. زینبار کوتاه مدت و بلند مدتی هم دارن، از جمله سرطان زایی و جلوگیری از رشد ریشه گیاهان و مشکلات ژنتیکی در دراز مدت. اما تولید اونها ارزانتر از مواد بیوپلاستیک هستش و همین قیمت تولید بالای مواد زیست تخریب پذیرباعث عدم استقبال برخی میشه 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 زیست تخریب پذیر)(biodegradable) موادی هستند ک ب سادگی توسط موجودات زنده ب زیرواحدهای سازنده خودش تجزیه میشوند و در محیط باقی نمیمونند. هر کشوری استاندارد خاصی برای تعیین زیست تخریب پذیری یک محصول داره ک عمدتا ب تجزیه 60تا90درصد در مدت 2تا6ماه محدود میشه. مواد پلاستیکی در خاک حداقل حدود 300سال طول میکشه تا تجزیه بشن و آثار. زینبار کوتاه مدت و بلند مدتی هم دارن، از جمله سرطان زایی و جلوگیری از رشد ریشه گیاهان و مشکلات ژنتیکی در دراز مدت. اما تولید اونها ارزانتر از مواد بیوپلاستیک هستش و همین قیمت تولید بالای مواد زیست تخریب پذیرباعث عدم استقبال برخی میشه خیلی هم عالییییییییی حالا از کی بپرسم :gnugghender: 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 خوب سوال بعدی رو از تمنا خانوم میپرسم مسئول روابط عمومی تالار معماری در مورد جزئیات سازه یا دیتیل پیش ساخته یه کمی توضیح بدین 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 خوب سوال بعدی رو از تمنا خانوم میپرسم مسئول روابط عمومی تالار معماری در مورد جزئیات سازه یا دیتیل پیش ساخته یه کمی توضیح بدین سلام.. گفتم که اول ابتدایی ام خو آخه هزارتا دیتیل داریم... اول سازه رو توضیح بدم بعد دیتیل... سازه: سازه بخشی از حجمه که بارهای وارده رو تحمل و به محیط اطراف منتقل میکنه..."بار"هاام چند نوع هستن..بارهای مرده مثل اشیاء داخل ساختمان مبل و...و بار های زنده...مثل باد و زلزله و طوفان و..که از طریق تیرچه به تیرای اصلیو از تیر اصلی به ستون و از ستون به پی وارد میشه.. .. که اصولا میگن سازه محافظ ر برابر بارهای وارده ست. سازه هاام چند نوع هستن دائمی و موقت. دائم مثل پل و سد و خونه و... موقت مثل چادرای نمایشگاه و... ---- و اما دیتیل: هر سازهایی یه جزئیاتی داره... سقف مثال میزنم... که باید جزئیات سقف رو تو نقشه های اجرایی داشته باشیم...بخاطر همین یه برش از سقف میزنیم.... هر برشی که از جزئیات داشته باشیم رو میگن دیتیل...که خیلییییییییییی زیاده.. اینم یه عکس از دیتیل سقف همین دیگه. سوالی بود در خدمتم. مهندس تمنا.باتشکر از آقا مجید. 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام..گفتم که اول ابتدایی ام خو آخه هزارتا دیتیل داریم... اول سازه رو توضیح بدم بعد دیتیل... سازه: سازه بخشی از حجمه که بارهای وارده رو تحمل و به محیط اطراف منتقل میکنه..."بار"هاام چند نوع هستن..بارهای مرده مثل اشیاء داخل ساختمان مبل و...و بار های زنده...مثل باد و زلزله و طوفان و..که از طریق تیرچه به تیرای اصلیو از تیر اصلی به ستون و از ستون به پی وارد میشه.. .. که اصولا میگن سازه محافظ ر برابر بارهای وارده ست. سازه هاام چند نوع هستن دائمی و موقت. دائم مثل پل و سد و خونه و... موقت مثل چادرای نمایشگاه و... ---- و اما دیتیل: هر سازهایی یه جزئیاتی داره... سقف مثال میزنم... که باید جزئیات سقف رو تو نقشه های اجرایی داشته باشیم...بخاطر همین یه برش از سقف میزنیم.... هر برشی که از جزئیات داشته باشیم رو میگن دیتیل...که خیلییییییییییی زیاده.. اینم یه عکس از دیتیل سقف همین دیگه. سوالی بود در خدمتم. مهندس تمنا.باتشکر از آقا مجید. ممنون از پاسخ کامل و جامع از کی بپرسم :gnugghender: 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 ممنون از پاسخ کامل و جامع از کی بپرسم :gnugghender: از قاصدک... هیچکس که نمیاد انجمن والا.
ارسال های توصیه شده