S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ خوب پس این سوال رو جواب بدینرای محاسبه سطح محصور یک منحنی بسته که به صورت برداری برحسب i,jداده شده است راهکار چیست؟؟ ممم. یادش بخیر ریاضی 2 :icon_pf (34): خوب باید بر حسب تی اش کنیم. بعد انتگرال بگیریم دیگه از آی بر حسب تی مشق میگیریم و از جی هم میگیریم ک مساوات برقرا بشه جالا تابع برحسب تی شده. تو کران داده شده، انتگرال میگیریم. کلا هر جا مساحت محصور بود. انتکرال ه. حالا این حالت ما یک پارامتر داریم نه متغیر! خب باید متغییر ها رو ب ی فنی، بدبختی چیزی، ب پارامتر تبدیل کنیم . انتگرالشم ساده است دیگه. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ ممم. یادش بخیر ریاضی 2 :icon_pf (34):خوب باید بر حسب تی اش کنیم. بعد انتگرال بگیریم دیگه از آی بر حسب تی مشق میگیریم و از جی هم میگیریم ک مساوات برقرا بشه جالا تابع برحسب تی شده. تو کران داده شده، انتگرال میگیریم. کلا هر جا مساحت محصور بود. انتکرال ه. حالا این حالت ما یک پارامتر داریم نه متغیر! خب باید متغییر ها رو ب ی فنی، بدبختی چیزی، ب پارامتر تبدیل کنیم . انتگرالشم ساده است دیگه. عالیه حالا از کی بپرسم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ عالیه حالا از کی بپرسم :gnugghender: مهندس mahnaazz 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ خوبببببببببببب میرسیم به خدمت مهناز خانم مهندس گل UWB: Ultrawideband به چه معنیه و کاربردش چیه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ خوبببببببببببب میرسیم به خدمت مهناز خانم مهندس گل UWB: Ultrawideband به چه معنیه و کاربردش چیه درود بر شما........سپاسگذارم از دعوتتون بسیار عالی سوال میدانی...:hapydancsmil:....از باند فرکانسی پرکاربرد UWB به معنی پهنای باند بسیار وسیع ک توسط کمیسیون فدرال ارتباطات امریکا در سال 2002 مجوز عملکرد در باند فرکانسی 3.1GHZ تا 10.6GHz را تصویب کرد ک بیشتر برای ارتباطات بیسیم و رادار و همچنین اهداف تجاری مصوب شد همچنین دارای پهنای باند نسبی تا 110% و باند طیفی در حدود 7500MHz هستند...در سالهای اخیر علاقه به ارتباطات بیسیم افزایش پیدا کرده و از طرقی ارسال اطلاعات با نرخ و سرعت بالا صورت گرفت ک خود این باعث شد ک ذهن ها برای طراحی فیلترهایی در این باند متمرکز بشن...ک با ساختارها و روش های متفاوتی این عمل هدف گذاری شد... فیلترهایی ک در این باند طراحی میشن...فیلترهای استریپ لاینی , ماکرواستریپی و فیلترهای معلق هستند ک میتونن با تکنیک هایی مثل رزوناتور حلقوی دو مدی با استاب های قابل تنظیم , ساختارهای ماکرو استریپ 3خطی , ترکیب فیلترهای بلا و پایین گذر,استفاده از رزوناتورهای چند مدی و .... میتونن به این پهناب باند برسن....ک این نوع فیلترها دارای توان کم هستند ک خودش بسیار حائز اهمیت هست.... 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ درود بر شما........سپاسگذارم از دعوتتون بسیار عالی سوال میدانی...:hapydancsmil:....از باند فرکانسی پرکاربرد UWB به معنی پهنای باند بسیار وسیع ک توسط کمیسیون فدرال ارتباطات امریکا در سال 2002 مجوز عملکرد در باند فرکانسی 3.1GHZ تا 10.6GHz را تصویب کرد ک بیشتر برای ارتباطات بیسیم و رادار و همچنین اهداف تجاری مصوب شد همچنین دارای پهنای باند نسبی تا 110% و باند طیفی در حدود 7500MHz هستند...در سالهای اخیر علاقه به ارتباطات بیسیم افزایش پیدا کرده و از طرقی ارسال اطلاعات با نرخ و سرعت بالا صورت گرفت ک خود این باعث شد ک ذهن ها برای طراحی فیلترهایی در این باند متمرکز بشن...ک با ساختارها و روش های متفاوتی این عمل هدف گذاری شد... فیلترهایی ک در این باند طراحی میشن...فیلترهای استریپ لاینی , ماکرواستریپی و فیلترهای معلق هستند ک میتونن با تکنیک هایی مثل رزوناتور حلقوی دو مدی با استاب های قابل تنظیم , ساختارهای ماکرو استریپ 3خطی , ترکیب فیلترهای بلا و پایین گذر,استفاده از رزوناتورهای چند مدی و .... میتونن به این پهناب باند برسن....ک این نوع فیلترها دارای توان کم هستند ک خودش بسیار حائز اهمیت هست.... احسنت بر شما مهندس خیلی عالی جامع و کامل حالا از کی بپرسم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ احسنت بر شما مهندس خیلی عالی جامع و کامل حالا از کی بپرسم :gnugghender: سپاسگذار از لطف شما... [h=4]helma.b[/h] پرسیده بشه.... 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ خوب میرم سوال بعدی رو از کاربر ویژه صنایع غذایی بپرسیم خانم helma.b نسبت گلیادین به گلوتنین در غلات مختلف چگونه است و نسبت این ها به چه چیزی بستگی دره ؟ 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ خوب میرم سوال بعدی رو از کاربر ویژه صنایع غذایی بپرسیم خانم helma.b نسبت گلیادین به گلوتنین در غلات مختلف چگونه است و نسبت این ها به چه چیزی بستگی دره ؟ تشکر میکنم از دعوتتون ببخشید که من دیر اومدم پاسخگو باشم گلوتن پروتئینی است که در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشود. این ماده باعث کش آمدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد.گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin میباشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیهای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفهای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins میباشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل میدهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول میباشد).به عبارت دیگه میشه گفت ترکیب آنها بسته به واریته گندم یا نوع گندم متفاوت است.گلیادین عمدتا دارای 38 تا 56 % اسید گلوتامیک و 15 تا 30% پرولین هستند اما میزان اسیدهای آمینه بازی آنها کم است.و گلوتنین هم بسته به نوع غلات اسیدهای آمینه گلوتامیک و پرولین به مقدار زیادی وجود دارد اما اسیدهای آمینه بازی کمی را دارا می باشد.همچنین میشه گفت خواص مکانیکی اجزای تشکیل دهنده گلوتن ، شامل گلوتنینها با یکدیگر متفاوت است بطوری که گلیادینها سبب روانی و سیالیت خمیر شده و گلوتنینها به عکس، خاصیت کشسانی و الاستیسیته خمیر را موجب می گردند که این مطلب با تعیین نسبت گلوتنین به گلیادین در ارقام گندمهای نانی مورد آزمایش و بررسی ارتباط بین اجزای گلوتن با خصوصیات رئولوژیک خمیر و خواص کاری پروتئینها و نیز تعیین حداقل میزان سهم هر یک از اجزا جهت ایجاد خصوصیات مطلوب در غلات مختلف ، انجام میشود. امیدوارم جواب مفیدی داده باشم .... 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ تشکر میکنم از دعوتتون ببخشید که من دیر اومدم پاسخگو باشم گلوتن پروتئینی است که در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشود. این ماده باعث کش آمدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ترد شدن بافت فراورده نهایی میگردد.گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست میآید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin میباشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیهای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفهای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins میباشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل میدهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول میباشد).به عبارت دیگه میشه گفت ترکیب آنها بسته به واریته گندم یا نوع گندم متفاوت است.گلیادین عمدتا دارای 38 تا 56 % اسید گلوتامیک و 15 تا 30% پرولین هستند اما میزان اسیدهای آمینه بازی آنها کم است.و گلوتنین هم بسته به نوع غلات اسیدهای آمینه گلوتامیک و پرولین به مقدار زیادی وجود دارد اما اسیدهای آمینه بازی کمی را دارا می باشد.همچنین میشه گفت خواص مکانیکی اجزای تشکیل دهنده گلوتن ، شامل گلوتنینها با یکدیگر متفاوت است بطوری که گلیادینها سبب روانی و سیالیت خمیر شده و گلوتنینها به عکس، خاصیت کشسانی و الاستیسیته خمیر را موجب می گردند که این مطلب با تعیین نسبت گلوتنین به گلیادین در ارقام گندمهای نانی مورد آزمایش و بررسی ارتباط بین اجزای گلوتن با خصوصیات رئولوژیک خمیر و خواص کاری پروتئینها و نیز تعیین حداقل میزان سهم هر یک از اجزا جهت ایجاد خصوصیات مطلوب در غلات مختلف ، انجام میشود. امیدوارم جواب مفیدی داده باشم .... احسنت به این پاسخ کامل و جامع حالا از کی بپرسم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ احسنت به این پاسخ کامل و جامع حالا از کی بپرسم:gnugghender: ممنون از محبت شما لطفا از *atefeh *بپرسید (مدیر تالار محیط زیست) 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از عاطفه خانم مدیر تالار محیط زیست میپرسم شما بفرمایید یک توضیح مختصر در موردزیست تجزیه پذیرتوضیح بدین 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ زیست تخریب پذیر)(biodegradable) موادی هستند ک ب سادگی توسط موجودات زنده ب زیرواحدهای سازنده خودش تجزیه میشوند و در محیط باقی نمیمونند. هر کشوری استاندارد خاصی برای تعیین زیست تخریب پذیری یک محصول داره ک عمدتا ب تجزیه 60تا90درصد در مدت 2تا6ماه محدود میشه. مواد پلاستیکی در خاک حداقل حدود 300سال طول میکشه تا تجزیه بشن و آثار. زینبار کوتاه مدت و بلند مدتی هم دارن، از جمله سرطان زایی و جلوگیری از رشد ریشه گیاهان و مشکلات ژنتیکی در دراز مدت. اما تولید اونها ارزانتر از مواد بیوپلاستیک هستش و همین قیمت تولید بالای مواد زیست تخریب پذیرباعث عدم استقبال برخی میشه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ زیست تخریب پذیر)(biodegradable) موادی هستند ک ب سادگی توسط موجودات زنده ب زیرواحدهای سازنده خودش تجزیه میشوند و در محیط باقی نمیمونند. هر کشوری استاندارد خاصی برای تعیین زیست تخریب پذیری یک محصول داره ک عمدتا ب تجزیه 60تا90درصد در مدت 2تا6ماه محدود میشه. مواد پلاستیکی در خاک حداقل حدود 300سال طول میکشه تا تجزیه بشن و آثار. زینبار کوتاه مدت و بلند مدتی هم دارن، از جمله سرطان زایی و جلوگیری از رشد ریشه گیاهان و مشکلات ژنتیکی در دراز مدت. اما تولید اونها ارزانتر از مواد بیوپلاستیک هستش و همین قیمت تولید بالای مواد زیست تخریب پذیرباعث عدم استقبال برخی میشه خیلی هم عالییییییییی حالا از کی بپرسم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ از Tamana مسوول روابط عمومی تالار معماری 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ یا امام زاده بیژن....:) من کلاس اول ابتدایی ام.... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از تمنا خانوم میپرسم مسئول روابط عمومی تالار معماری در مورد جزئیات سازه یا دیتیل پیش ساخته یه کمی توضیح بدین 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از تمنا خانوم میپرسم مسئول روابط عمومی تالار معماری در مورد جزئیات سازه یا دیتیل پیش ساخته یه کمی توضیح بدین سلام.. گفتم که اول ابتدایی ام خو آخه هزارتا دیتیل داریم... اول سازه رو توضیح بدم بعد دیتیل... سازه: سازه بخشی از حجمه که بارهای وارده رو تحمل و به محیط اطراف منتقل میکنه..."بار"هاام چند نوع هستن..بارهای مرده مثل اشیاء داخل ساختمان مبل و...و بار های زنده...مثل باد و زلزله و طوفان و..که از طریق تیرچه به تیرای اصلیو از تیر اصلی به ستون و از ستون به پی وارد میشه.. .. که اصولا میگن سازه محافظ ر برابر بارهای وارده ست. سازه هاام چند نوع هستن دائمی و موقت. دائم مثل پل و سد و خونه و... موقت مثل چادرای نمایشگاه و... ---- و اما دیتیل: هر سازهایی یه جزئیاتی داره... سقف مثال میزنم... که باید جزئیات سقف رو تو نقشه های اجرایی داشته باشیم...بخاطر همین یه برش از سقف میزنیم.... هر برشی که از جزئیات داشته باشیم رو میگن دیتیل...که خیلییییییییییی زیاده.. اینم یه عکس از دیتیل سقف همین دیگه. سوالی بود در خدمتم. مهندس تمنا.باتشکر از آقا مجید. 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام..گفتم که اول ابتدایی ام خو آخه هزارتا دیتیل داریم... اول سازه رو توضیح بدم بعد دیتیل... سازه: سازه بخشی از حجمه که بارهای وارده رو تحمل و به محیط اطراف منتقل میکنه..."بار"هاام چند نوع هستن..بارهای مرده مثل اشیاء داخل ساختمان مبل و...و بار های زنده...مثل باد و زلزله و طوفان و..که از طریق تیرچه به تیرای اصلیو از تیر اصلی به ستون و از ستون به پی وارد میشه.. .. که اصولا میگن سازه محافظ ر برابر بارهای وارده ست. سازه هاام چند نوع هستن دائمی و موقت. دائم مثل پل و سد و خونه و... موقت مثل چادرای نمایشگاه و... ---- و اما دیتیل: هر سازهایی یه جزئیاتی داره... سقف مثال میزنم... که باید جزئیات سقف رو تو نقشه های اجرایی داشته باشیم...بخاطر همین یه برش از سقف میزنیم.... هر برشی که از جزئیات داشته باشیم رو میگن دیتیل...که خیلییییییییییی زیاده.. اینم یه عکس از دیتیل سقف همین دیگه. سوالی بود در خدمتم. مهندس تمنا.باتشکر از آقا مجید. ممنون از پاسخ کامل و جامع از کی بپرسم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخ کامل و جامع از کی بپرسم :gnugghender: از قاصدک... هیچکس که نمیاد انجمن والا. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده