pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خب 2 هفته هيچكي نبود!!!!! گیر دادیا... 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ راست ميگي.دلم لك زده براي موقع هايي كه با دوستم ميرفتيم بيرون اما 2ماه كه نميبينمش اون موقع ها واسم مهم نبود اما الان حسرت اون روزا رو ميخورم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ سلام حامد جان . مگه میشه آدم دلش واسه گلی مثل تو تنگ نشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ سلام حامد جان . مگه میشه آدم دلش واسه گلی مثل تو تنگ نشه سلام آبجی مهسای گل مرسی منم دلم برای شما و همه بچه های گل باشگاه تنگ شده بود حامد گله من گلستونم ديگه عجب... بر منکرش لعنت... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ اونوتر بشين منم اومدم سلام برو بچ باحال نوانديشگان زادگان پرست 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ اونوتر بشين منم اومدم سلام برو بچ باحال نوانديشگان زادگان پرست سلام رفیق خوش اومدی اون سیگارتم بذار کنار مجموعه فرهنگیه خوبیت نداره... 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ این عرف ما انسان هاستانگار که ارزش هر چیزی به از دست دادن اون و نداشتن اونه تا وقتی نداریش مثل چی می دوییم که اونو بدست بیاریم وقتی بهش رسیدیم همچین ازش سیر می شیم و بی توجه دوباره میریم دنبال یه چیز دیگه و روزی به خودمون می آیم که همه اون چیزایی که عمری واسه داشتنشون دوئیدم رو یکی یکی از دست می دیم! آره واقعا...منم میخواستم همچین چیزی بگم دیدم شما زحمتشو کشیدی نوشتی....!:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ آره واقعا...منم میخواستم همچین چیزی بگم دیدم شما زحمتشو کشیدی نوشتی....!:icon_gol: آره منم میخواستم همینو بگم... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ من دردhomesick دارم:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ من دردhomesick دارم:pichak29: چی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ من دردhomesick دارم:pichak29: زير سيكل بگو بفهمم خو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ يه فنجون قبلا تو امصات داشتي حامد كوش لازمش داشتم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ چی؟؟ کاچی زير سيكل بگو بفهمم خو یعنی دلتنگ خونه و بابا مامانو داداشم هستم 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ يه فنجون قبلا تو امصات داشتي حامدكوش لازمش داشتم دستم خورد بهش نسکافه ریخت... لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه کدوم؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ کاچی یعنی دلتنگ خونه و بابا مامانو داداشم هستم چرا دوري:pichak29: دركت ميكنم منم وقتي تهرانم دلم واسه مامانمو و داداش بزرگم تنك ميشه:4564: لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه ميزاشتي ما هم گوش ميداديم:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ دستم خورد بهش نسکافه ریخت... کدوم؟؟ دوست دارم سبد سبد باز گل عشق جوونه زد دوست دارم یه عالمه هر چی بگم بازم کمه ... "هرکه اهنگ بالا رو نشنیده از ما نیست" شهید چمران 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده