zahra-d 4993 ارسال شده در 1 بهمن، 2010 راست ميگي.دلم لك زده براي موقع هايي كه با دوستم ميرفتيم بيرون اما 2ماه كه نميبينمش اون موقع ها واسم مهم نبود اما الان حسرت اون روزا رو ميخورم 1
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 1 بهمن، 2010 سلام حامد جان . مگه میشه آدم دلش واسه گلی مثل تو تنگ نشه سلام آبجی مهسای گل مرسی منم دلم برای شما و همه بچه های گل باشگاه تنگ شده بود حامد گله من گلستونم ديگه عجب... بر منکرش لعنت... 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 1 بهمن، 2010 اونوتر بشين منم اومدم سلام برو بچ باحال نوانديشگان زادگان پرست 3
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 1 بهمن، 2010 اونوتر بشين منم اومدم سلام برو بچ باحال نوانديشگان زادگان پرست سلام رفیق خوش اومدی اون سیگارتم بذار کنار مجموعه فرهنگیه خوبیت نداره... 3
zzahra 4752 ارسال شده در 1 بهمن، 2010 این عرف ما انسان هاستانگار که ارزش هر چیزی به از دست دادن اون و نداشتن اونه تا وقتی نداریش مثل چی می دوییم که اونو بدست بیاریم وقتی بهش رسیدیم همچین ازش سیر می شیم و بی توجه دوباره میریم دنبال یه چیز دیگه و روزی به خودمون می آیم که همه اون چیزایی که عمری واسه داشتنشون دوئیدم رو یکی یکی از دست می دیم! آره واقعا...منم میخواستم همچین چیزی بگم دیدم شما زحمتشو کشیدی نوشتی....!:icon_gol: 1
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 1 بهمن، 2010 آره واقعا...منم میخواستم همچین چیزی بگم دیدم شما زحمتشو کشیدی نوشتی....!:icon_gol: آره منم میخواستم همینو بگم... 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 چی؟؟ کاچی زير سيكل بگو بفهمم خو یعنی دلتنگ خونه و بابا مامانو داداشم هستم 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه 1
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 2 بهمن، 2010 يه فنجون قبلا تو امصات داشتي حامدكوش لازمش داشتم دستم خورد بهش نسکافه ریخت... لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه کدوم؟؟
VINA 31339 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 کاچی یعنی دلتنگ خونه و بابا مامانو داداشم هستم چرا دوري:pichak29: دركت ميكنم منم وقتي تهرانم دلم واسه مامانمو و داداش بزرگم تنك ميشه:4564: لعنت خدا به آهنگی که یه خاطرهی خوب قدیمی رو زنده میکنه. منظ.ورم اهنگ سبد ابیه ميزاشتي ما هم گوش ميداديم:smiley (18): 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 دستم خورد بهش نسکافه ریخت... کدوم؟؟ دوست دارم سبد سبد باز گل عشق جوونه زد دوست دارم یه عالمه هر چی بگم بازم کمه ... "هرکه اهنگ بالا رو نشنیده از ما نیست" شهید چمران 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری