soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیسبپرس! البته اگه سوالت این نباشه:که تو دمای زیر 18 درجه انگور کجا بود اون طرفا رو نمیدونم ولی اینجا معمولا واسه نگهداری انگور برای فصل سرما 2 روش بکار برده میشه: 1-نگهداری انگور بصورت خوابیده،در چاله 2- نگهداری بصورت ایستاده که در روش دوم ،دور خوشه انگور کیسه(پارچه، پلاستیک) میپیچن که تو فصل سرما انگور بصورت تازه مصرف بشه... و منظور من از سرمازدگیش (طبق مطلبی که ازت یاد گرفتم باید بگم یخ زدگی نه سرمازدگی)این بود بعضی از باغدارا بخاطر مسائل اقتصادی این کارو انجام میدن که تو زمستون سودی عائدشون بشه که با سهل انگاری ....:icon_pf (34): شهرستان سردشت که در جنوب اینجاست،سردترین منطقه هستش که با این کار تو عید نوروز معمولا انگور سیاه وارد بازار میکنه. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ البته اگه سوالت این نباشه:که تو دمای زیر 18 درجه انگور کجا بود اون طرفا رو نمیدونم ولی اینجا معمولا واسه نگهداری انگور برای فصل سرما 2 روش بکار برده میشه: 1-نگهداری انگور بصورت خوابیده،در چاله 2- نگهداری بصورت ایستاده که در روش دوم ،دور خوشه انگور کیسه(پارچه، پلاستیک) میپیچن که تو فصل سرما انگور بصورت تازه مصرف بشه... و منظور من از سرمازدگیش (طبق مطلبی که ازت یاد گرفتم باید بگم یخ زدگی نه سرمازدگی)این بود بعضی از باغدارا بخاطر مسائل اقتصادی این کارو انجام میدن که تو زمستون سودی عائدشون بشه که با سهل انگاری ....:icon_pf (34): شهرستان سردشت که در جنوب اینجاست،سردترین منطقه هستش که با این کار تو عید نوروز معمولا انگور سیاه وارد بازار میکنه. آها ایول گرفتی چی میخوام بگم! اما یه نکته دیگه رو خصوصی میگم. اینجا جاش نیست! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ در مورد گیاه حسن یوسف می خواستم اطلاعاتی بدست بیارم مثلا این که توی زمستون و فصل سرما چه طور باید ازش نگهداری بشه ممنون میشوم کارشناسان و متفکرین حوزی کشاورزی در سایت وزین نواندیشان این پرسش بنده رو پاسخی هر چند کوتاه ولی کارساز دهند باشد که با خود خدا محشور شوند 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ در مورد گیاه حسن یوسف می خواستم اطلاعاتی بدست بیارم مثلا این که توی زمستون و فصل سرما چه طور باید ازش نگهداری بشهممنون میشوم کارشناسان و متفکرین حوزی کشاورزی در سایت وزین نواندیشان این پرسش بنده رو پاسخی هر چند کوتاه ولی کارساز دهند باشد که با خود خدا محشور شوند سلام خوش اومدی زیاد تو بحرش نمیرم و فقط در حد نیازت میگم که یادت بمونه(خودمن خیلی چیزاش یادم نیس و باید از جزوه م کمک بگیرم!!!) دمای مناسب واسه نگهدارش همین دمای معمولی اتاق یعنی 25 درجه هستش که در ظول روز و شب میتونه چند درجه ای بالا پایین بشه. (از گیاهان گرمادوست و حتما باید در معرض نور آفتاب باشه) انواع و رنگ های مختلفی داره ولی شرایط نگهداری همشون یکی... خاکش همیشه خدااا باید مرطوب باشه (تو زمستون هم واسه ابیاریش یه این نکته توجه کن..تبخیر کم میشه و با زیاد آب دادن غرقابش نکنی:icon_pf (34): و بعلت اینکه رشدش سریع،هراز گاهی هرسش کن تا خیلی بی ریخت نشه در کل شرایط نگهداریش خیلی سخت نیس...(برگاش خیلی خوش رنگ ها ولی چرا من ازش خوشم نمیاد ،نمیدونم:164:) 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ یادم رفت بگم: زمستون حتما بیارش تو خونه هاااا...نزاری بمونه زیر برف خاکش هم بهتره قلیایی باشه(ph>7) ...به خاک گلدونت یخورده ماسه و خاکبرگ هم اضافه کن 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دستت مرسی الهه خانوم واقعا نمی دونم چه طور ازت تشکر کنم الان اشک تو چشام حلقه زده یکی از بزرگترین مشکلات من رو حل کردی خدا سعادت دو دنیا رو یجا بهت عطا کنه کف کنی دخترم 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیر کشاورزی من چند تا گلدون شمعدانی دارم: 3تا شمعدانی عروس و 3 تا قرمز شمعدانی های عروس بعد از مدتی ساقه هایشان از پایین له شده و گیاه از بین می رود شمعدانی های قرمز هم گل نمی دهند دلیل چیست؟ +یک گلدان برگ بیدی هم دارم که بعد از مدتی که ساقه هایش زیاد رشد می کند و دراز می شود از پایین شروع به خشک شدن و از بین رفتن می کند لطفا دلیل این یکی را هم توضیح دهید با تشکر از تایپیک خوبتون:icon_gol: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام. در مورد شمعدانی: علائم دیگه ای داری؟ مثلا قبل از اینکه له شدگی قسمت پایین ساقه رو ببینی متوجه بشی که رشد نداره یا برگا زرد میشه یا میریزه (چه سبز چه زرد) فعلا میتونم بگم با این توضیح مختصری که دادی یکی میتونه هوای سرد باشه ... دمای بستر هم مهمه که زیاد سرد نباشه ... رطوبت زیاد و خفگی هم میتونه باشه که مورد دوم میتونه عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و ساقه رو هم بدنبال داشته باشه. شمعدانی ها رو کجا نگهداری میکنی؟ و اینکه قبلا گل دادن و الان نمیدن یا... ؟؟؟ در مورد برگ بیدی: یعنی رشد کم میشه؟ تعداد برگهایی که میریزن با تعداد برگهای جدید چه نسبتی داره؟ اگر دراز شدنش بنظرت مشکلشه که علت رشد علفی بیش از حد کمبود نوره ... برگ بیدی هم نور دوسته ... خشک شدن برگ از پایین نشون دهنده اینه که گیاه با مشکلی مثل کمبود مواد غذایی یا هر تنش دیگه مواجه شده که داره با تنش مبارزه میکنه و خودش به ترتیب از برگهای پایینی شروع به ریزش میکنه ... سبز ریزش کردن نشون دهنده اینه که تنش شدیده ... (این در حالیه که ریزش برگ حالت طبیعی نداشته باشه یعنی برگهای پیر بریزن و فرصت رو به رشد برگهای تازه بدن.) 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ درود. من جایی در مورد خواص دارویی بامبوهای تزئینی در خانه که توی آب میذارمیش، خوندم. میخواستم ببینم اینا صحت داره؟ همین بامبوی خونگی رو میشه کند و خورد؟ 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ درود.من جایی در مورد خواص دارویی بامبوهای تزئینی در خانه که توی آب میذارمیش، خوندم. میخواستم ببینم اینا صحت داره؟ همین بامبوی خونگی رو میشه کند و خورد؟ خوب بگو چي خوندي تا واضح تر بشه گفت صحت داره يا نه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خوب بگو چي خوندي تا واضح تر بشه گفت صحت داره يا نه همه فن حریف بودنت تو حلقم. من خونده بودم که جوانه های همین بامبوی خانگی یا ساقه اش رو اگر بجوشانی و بخوری، برای کاهش کلسترول و دردهای معده و روده موثر هست و هیچ عوارضی هم ندارد. منبعش رو یادم نیست. 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ همه فن حریف بودنت تو حلقم. من خونده بودم که جوانه های همین بامبوی خانگی یا ساقه اش رو اگر بجوشانی و بخوری، برای کاهش کلسترول و دردهای معده و روده موثر هست و هیچ عوارضی هم ندارد. منبعش رو یادم نیست. حالا منتظر باش تا بچه ها بيان نظر بدن ولي اين سايت ها رو ببين بد نيست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ درود.من جایی در مورد خواص دارویی بامبوهای تزئینی در خانه که توی آب میذارمیش، خوندم. میخواستم ببینم اینا صحت داره؟ همین بامبوی خونگی رو میشه کند و خورد؟ شنیده بودم پانداها ازش تغذیه میکنن و بعنوان محیط کشت میکروب استفاده میشه.(خواص دارویی که بهش اشاره کردی..) اما اینکه همینجوری قابل خوردن باشه ...! 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام.در مورد شمعدانی: علائم دیگه ای داری؟ مثلا قبل از اینکه له شدگی قسمت پایین ساقه رو ببینی متوجه بشی که رشد نداره یا برگا زرد میشه یا میریزه (چه سبز چه زرد) فعلا میتونم بگم با این توضیح مختصری که دادی یکی میتونه هوای سرد باشه ... دمای بستر هم مهمه که زیاد سرد نباشه ... رطوبت زیاد و خفگی هم میتونه باشه که مورد دوم میتونه عوامل قارچی پوسیدگی ریشه و ساقه رو هم بدنبال داشته باشه. شمعدانی ها رو کجا نگهداری میکنی؟ و اینکه قبلا گل دادن و الان نمیدن یا... ؟؟؟ در مورد برگ بیدی: یعنی رشد کم میشه؟ تعداد برگهایی که میریزن با تعداد برگهای جدید چه نسبتی داره؟ اگر دراز شدنش بنظرت مشکلشه که علت رشد علفی بیش از حد کمبود نوره ... برگ بیدی هم نور دوسته ... خشک شدن برگ از پایین نشون دهنده اینه که گیاه با مشکلی مثل کمبود مواد غذایی یا هر تنش دیگه مواجه شده که داره با تنش مبارزه میکنه و خودش به ترتیب از برگهای پایینی شروع به ریزش میکنه ... سبز ریزش کردن نشون دهنده اینه که تنش شدیده ... (این در حالیه که ریزش برگ حالت طبیعی نداشته باشه یعنی برگهای پیر بریزن و فرصت رو به رشد برگهای تازه بدن.) با تشکر از اینکه سوال بنده رو جواب دادین آره برگهای شمعدانیم قبل از له شدن ساقه در حالیکه سبزند می ریزند شمعدانی عروس رو در گلخانه و شمعدانی قرمز رو در حیاط نگه می دارم. نه تا حالا از وقتی کاشتمشون گل نکردن در مورد برگ بیدی هم نه رشدش کم نمیشه اتفاقا خیلی رشد دارن اما فقط دراز می شن و بعد از مدتی وقتی پایین ساقه رو لمس کنس می بینی ساقه پوک شده و بعد از اون خشک میشه به طوریکه میشه به راحتی از خاک درش اورد 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ درود.من جایی در مورد خواص دارویی بامبوهای تزئینی در خانه که توی آب میذارمیش، خوندم. میخواستم ببینم اینا صحت داره؟ همین بامبوی خونگی رو میشه کند و خورد؟ همه فن حریف بودنت تو حلقم. من خونده بودم که جوانه های همین بامبوی خانگی یا ساقه اش رو اگر بجوشانی و بخوری، برای کاهش کلسترول و دردهای معده و روده موثر هست و هیچ عوارضی هم ندارد. منبعش رو یادم نیست. در مورد اینکه صحت داره یا نداره که من چیزی نمیدونم چون مربوط به من نمیشه اما میشه گفت میتونه مفید باشه ... اکثر مواد گیاهی عوارض ندارن ... اگر به گیاه خوری خیلی علاقه داری نمیخواد بری از بامبوی خونتون بکنی و بخوری ... سعی کن توی رژیم غذاییت بیشتر مواد گیاهی رو جا بدی تا مواد گوشتی در مجموع تمام گیاها میتونن قابل خوردن باشن و بخاطر مواد غذایی طبیعی چه آمینواسیدها چه انواع قندها چه انواع فیبرها چه انواع ویتامینها چه انواع مواد معدنی چه چربی ها چه آلکالوئیدها (مثل تنباکو) چه آنتی اکسیدانها و چه و چه مغذی اند. مثلا بیشتر آنتی اکسیدانها توی مواد گیاهی هستن و گیاها قاردند تولیدشون کنن که این مواد در بدن ما میتونه مانع ایجاد سرطان بشه چونکه رادیکالهای آزاد رو میپیچونه! اینکه گفتم میشه همه گیاها رو خورد این نکته همم هست شاید گیاهی باشه که ماده ای تولید کنه کهه این ماده با فیزیولوژی بدن ما جور در نیان و خطرناک باشه ... مثلا همین دیفن باخیایی که میگن سمی هست. سلام به دوستان عزیر کشاورزی من چند تا گلدون شمعدانی دارم: 3تا شمعدانی عروس و 3 تا قرمز شمعدانی های عروس بعد از مدتی ساقه هایشان از پایین له شده و گیاه از بین می رود شمعدانی های قرمز هم گل نمی دهند دلیل چیست؟ +یک گلدان برگ بیدی هم دارم که بعد از مدتی که ساقه هایش زیاد رشد می کند و دراز می شود از پایین شروع به خشک شدن و از بین رفتن می کند لطفا دلیل این یکی را هم توضیح دهید با تشکر از تایپیک خوبتون:icon_gol: با تشکر از اینکه سوال بنده رو جواب دادین آره برگهای شمعدانیم قبل از له شدن ساقه در حالیکه سبزند می ریزند شمعدانی عروس رو در گلخانه و شمعدانی قرمز رو در حیاط نگه می دارم. نه تا حالا از وقتی کاشتمشون گل نکردن در مورد برگ بیدی هم نه رشدش کم نمیشه اتفاقا خیلی رشد دارن اما فقط دراز می شن و بعد از مدتی وقتی پایین ساقه رو لمس کنس می بینی ساقه پوک شده و بعد از اون خشک میشه به طوریکه میشه به راحتی از خاک درش اورد دلیل گل ندادن خیلی چیزا میتونه باشه مثلا شاید الان فصلش نباشه کهه من در این مورد چیزی نمیدونم میتونه فقر مواد غذایی باشه ... میتونه کمبود نور باشه و هوای سرد. در مورد شمعدانی ها هم سعی کن دمای محیطشون زیاد سرد نباشه ... زهکشی گلدونت مورد اطمینان باشه ... در صورت امکان ساقه پوسیده رو به همراه ریشه از خاک در بیار و ببین پوسیگی داره یا نه اگر داره کهه خاکت آلوده است ... یا باید در صورت امکان تعویض کنی یا باید از قارچکش استفاده کنی در مورد برگ بیدی که توضیح دادی (پوک شدن و به راحتی خارج شدن) اگر خاک گلدونای شمعدونی و برگ بیدیت یکیه که احتمال بیشتر خاکت میتونه آلوده باشه ... اگر از خاک باغچه یا بیرون برای گلدونا استفاده میکنی سعی کن قبل از استفاده ضدعفونیشون کنی. 4 لینک به دیدگاه
fxhome 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام 12 هکتار زمین داریم که حدود 10 سال است هیچ کشتی در آن انجام نشده است و قصد داریم تا در آن باغی از درختان میوه ایجاد کنیم. 1- اگر ممکن است راهنمایی کنید که از چه ابزارهایی برای شخم زدن و کاشت درختان استفاده کنیم(من با این ابزارها مانند کلتیواتور، روتیواتور، دیسک و ... آشنایی ندارم). 2- اگر بخواهیم از فضای خالی بین درختان برای کشت صیفی جات و یا یونجه استفاده کنیم آیا امکان استفاده از آبیاری قطره ای وجود دارد؟ با تشکر مرتضی 24 ساله - فارغ التحصیل رشته مدیریت 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام 12 هکتار زمین داریم که حدود 10 سال است هیچ کشتی در آن انجام نشده است و قصد داریم تا در آن باغی از درختان میوه ایجاد کنیم. 1- اگر ممکن است راهنمایی کنید که از چه ابزارهایی برای شخم زدن و کاشت درختان استفاده کنیم(من با این ابزارها مانند کلتیواتور، روتیواتور، دیسک و ... آشنایی ندارم). 2- اگر بخواهیم از فضای خالی بین درختان برای کشت صیفی جات و یا یونجه استفاده کنیم آیا امکان استفاده از آبیاری قطره ای وجود دارد؟ با تشکر مرتضی 24 ساله - فارغ التحصیل رشته مدیریت سلام. کار خوبی میکنید خسته هم نباشید. آقا من کمی عجله دارم خیلی سریع جواب میدم بوهایی میاد در راستای انقلابی در عرصه کشاورزی سعی کنید قبل از هر اقدامی با مراکز خدماتی و جهاد کشاورزی منطقه در ارتباط باشید. زمینی که 10 سال خالی از کشت بوده جون میده برای کشت ارگانیک یا یه درجه پایین تر محصول سالم. البته بسته به منطقتون هم داره ... بازار این محصولات در تهران فعلا خوبه ... برای خاک ورزی مراجعه کنید مرکز جهاد و از اونا کمک بگیرید ... سعی کنید اقدامات خاکورزی حفاظتی انجامم بدید با استفاده از دستگاه خاکورزی مرکب (چیزل پیلر) ... اینطوری دیگه نیازی به دیسک و گاوآهن و لولر و ... ندارید. هزینه رو هم کاهش میدید. جهاد موظفه این دستگاه رو به تولید کنندهه ها ارائه بده ... یعنی کارتون رو انجام بده با اطلاعات کم و تجربه کمی که من دارم. با سیستم آبیاری قطره ای کمی سخته کشت مخلوط در باغ انجام بدید. اما شدنیه ... این کار رو از شرکتهای سیستم آبیاری که توی همهه شهرها هست باید بخواید که کمکتون کنه پیشنهاد میکنم از کشت یونجه توی باغ صرف نظر کنید. این که کشت یونجه مرسوم شده فقط یک نگاه اقتصادی و غلطه ... میتونید بسته به منطقه و نوع درختا از صیفی و جالیز و خیلی گیاهای دیگه استفاده کنید. برای کشت صیفی و جالیز میتونید از سیستم آبیاری مشترک بین درختها و این سبزیجات بهره ببرید. که کاری کاملا اقتصادیه ... بازم سوالی اگر بود بفرمایید در حد توانم جواب میدم. 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام 12 هکتار زمین داریم که حدود 10 سال است هیچ کشتی در آن انجام نشده است و قصد داریم تا در آن باغی از درختان میوه ایجاد کنیم. 1- اگر ممکن است راهنمایی کنید که از چه ابزارهایی برای شخم زدن و کاشت درختان استفاده کنیم(من با این ابزارها مانند کلتیواتور، روتیواتور، دیسک و ... آشنایی ندارم). 2- اگر بخواهیم از فضای خالی بین درختان برای کشت صیفی جات و یا یونجه استفاده کنیم آیا امکان استفاده از آبیاری قطره ای وجود دارد؟ با تشکر مرتضی 24 ساله - فارغ التحصیل رشته مدیریت 1-زمين كجاست؟ 2-محل تامين آب كجا هست؟چاه؟رودخانه؟سد؟چشمه؟ 3-كشت غالب منطقه چي هست؟ 4-درختان پايداردر منطقه چي هست؟ براي انتخاب درخت ميوه بايد نگاه كنيد ببينيد چه درختاني در منطقه ي شما از قبل باقي مانده.اين خيلي مهم هست براي اينكه بتونيد درست انتخاب كنيد. در مورد كشت هم بسته به آب و هوايي كه در منطقه ي خود داريد يا منطقه ي مشابه بايد اقدام به انتخاب كنيد. چون زمين 10 سال هست كه كشت نشده نيازي به كود دهي نداريد اما براي بهتر شدن محصول خود مي توانيد از كود پوسيده ي حيواني استفاده كنيد كه مي بايست قبل از شخم زني به زمين اضافه شود و سپس اقدام به شخم عميق كنيد. در انتخاب نهال سعي كنيد نهال را از نهالستان هاي همان منطقه تهيه كنيد تا كم تر دچار آسيب هاي ناشي از جا به جايي شويد. سيستم آبياري قطره اي سيستمي هست كه آب را بصورت قطره چكاني پاي درخت مي ريزد.اگر در منطقه ي شما آب داراي املاح يا گچ هست اين سيستم به درد نمي خورد . اگر مي خواهيد بطور هم زمان درخت و كشت انجام دهيد با انتخاب فواصل مناسب بين رديف هاي درخت مي توانيد از سيستم آبياري باراني استفاده كنيد . البته اگر صيفي كاري يا كلا گياهاني ككه بصورت بوته هستند و فاصله ي كشت دارند را مد نظر قرار دهيد مي توان آبياري قطره اي را نيز پياده كرد .منتها با توجه به هزينه هاي بالاي لوله چندان به صرفه نيست 3 لینک به دیدگاه
fxhome 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ خیلی ممنون از راهنماییتون، سوال که زیاده ولی پراکنده.فکر کنم اگه اول توصیه های شما رو انجام بدم به پاسخ خیلی از سوال هام برسم. بازم اگه سوالی بود مزاحم میشم بازم از اینکه راهنماییم کردید تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
fxhome 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ سلام. کار خوبی میکنیدخسته هم نباشید. آقا من کمی عجله دارم خیلی سریع جواب میدم بوهایی میاد در راستای انقلابی در عرصه کشاورزی سعی کنید قبل از هر اقدامی با مراکز خدماتی و جهاد کشاورزی منطقه در ارتباط باشید. زمینی که 10 سال خالی از کشت بوده جون میده برای کشت ارگانیک یا یه درجه پایین تر محصول سالم. البته بسته به منطقتون هم داره ... بازار این محصولات در تهران فعلا خوبه ... برای خاک ورزی مراجعه کنید مرکز جهاد و از اونا کمک بگیرید ... سعی کنید اقدامات خاکورزی حفاظتی انجامم بدید با استفاده از دستگاه خاکورزی مرکب (چیزل پیلر) ... اینطوری دیگه نیازی به دیسک و گاوآهن و لولر و ... ندارید. هزینه رو هم کاهش میدید. جهاد موظفه این دستگاه رو به تولید کنندهه ها ارائه بده ... یعنی کارتون رو انجام بده با اطلاعات کم و تجربه کمی که من دارم. با سیستم آبیاری قطره ای کمی سخته کشت مخلوط در باغ انجام بدید. اما شدنیه ... این کار رو از شرکتهای سیستم آبیاری که توی همهه شهرها هست باید بخواید که کمکتون کنه پیشنهاد میکنم از کشت یونجه توی باغ صرف نظر کنید. این که کشت یونجه مرسوم شده فقط یک نگاه اقتصادی و غلطه ... میتونید بسته به منطقه و نوع درختا از صیفی و جالیز و خیلی گیاهای دیگه استفاده کنید. برای کشت صیفی و جالیز میتونید از سیستم آبیاری مشترک بین درختها و این سبزیجات بهره ببرید. که کاری کاملا اقتصادیه ... بازم سوالی اگر بود بفرمایید در حد توانم جواب میدم. خیلی ممنون از راهنماییتون، سوال که زیاده ولی پراکنده.فکر کنم اگه اول توصیه های شما رو انجام بدم به پاسخ خیلی از سوال هام برسم. بازم اگه سوالی بود مزاحم میشم بازم از اینکه راهنماییم کردید تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده